Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean. De * succesuri *, tovarase Frunzaverde, de * succesuri *, halal !

http://www.cjcs.ro/secretar.php

Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean

( articol preluat din Ghimpele de Caras-Severin )

Daca esti membru PD-L în Caras-Severin, ti-a pus Dumnezeu mâna în cap. Adica, te-ai facut om, tu, nevasta si copiii tai. De fapt, cu putine exceptii, în Consiliul Judetean Caras-Severin functiile de conducere sunt detinute de oamenii lui Sorin Frunzaverde. Ei sunt cei mai docili functionari publici din aceasta tara, iar în semn de respect pentru cel ce le-a dat pâinea si cutitul, pâna si în vis iau pozitie de drepti în fata sefului de partid si de CJ.

Nu cred ca mai exista în alta institutie a statului atâtea nepotisme precum aici. Cei care nu împartasesc ideologia si doctrina partidului portocaliu nu au ce cauta în institutia prezidata de Frunzaverde.

Familia Imbrescu, campioana pe clanuri la lupta cu banul public

Cea mai tare familie din consiliul jude-tean este cea a secretarului judetului, Ion Imbrescu. El este omul care le face pe toate, ca te si miri de unde gaseste atâtea resurse pe unitatea de timp. Pe lânga treaba de secretar al CJ, Imbrescu preda la Universitatea „Eftimie Murgu”, la AMP si INA Timisoara si participa, ca presedinte sau simplu membru, în nu stiu câte comisii si comitete din Resita si judet. E greu de înteles cum se împarte acest om în atâtea locuri, mai ales ca din declaratia sa de avere reiese ca nu poseda un autoturism proprietate personala. Pentru efortul fizic si intelectual depus în 2009, si veniturile sunt pe masura: 120.913 lei, reprezentând „salarii, indemnizatii si sporuri”, la care se adauga 14.059 lei de la Universitatea „Eftimie Murgu”, 15.568 lei din comisiile la care a participat, plus „maruntisul” de la APM – 697 lei, INA Timisoara – 5.295 lei si alegeri – 4.864 lei. Întâmplator sau nu, fiul secretarului CJ, Emanuel Imbrescu, este angajatul Directiei de Evidenta a Populatiei, aflata în subordinea consiliului judetean. Sa nu va imaginati ca e un simplu angajat, ci director adjunct al respectivei institutii. Nora domnului Imbrescu, Nicoleta Imbrescu, este director al Centrului de Zi „Maria” din cadrul Primariei Resita, în timp ce ginerele acestuia ocupa si el o functie de conducere într-un departament al Directiei Judetene pentru Protectia Copilului.

Dinastia Roseti si interventiile în agricultura

Capul familiei îti vinde lemnul cu padure cu tot Într-o situatie asemanatoare se afla familia Roseti. El, Ianas Roseti, este ditamai directorul executiv al Directiei Administrarii Domeniului Public si Privat al judetului Caras-Severin. Ea, sotia, Maria Roseti, ocupa functia de director al Complexului de Servicii Sociale „Bunavestirea” Caransebes. Ce credeti ca fac copiii lor? Fiica celor doi, Ramona Roseti, a beneficiat din plin de numele tatalui. Pe când lucra la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului, mai primea o jumatate de norma si de la „Bunavestirea”, patronata de mama sa. Gurile rele spun ca si fiul celor doi ar lucra într-o institutie din subordinea CJ, respectiv Agentia pentru Plati si Interventii în Agricultura. Contrar tuturor zvonurilor si semnalelor aparute în presa, responsabilul cu drumurile facute praf în judet a cazut mereu în picioare. La toate controalele efectuate pâna acum, Ianas Roseti a iesit curat ca lacrima. Nimeni nu s-a putut lega de veniturile impresionante, masinile si casele detinute de acesta. E si normal cât timp omul vinde angro rachie, cartofi, oi, brânza si lemne, cu padure cu tot.

Pentru Vasile Bâtea curge lapte, iar pentru fiu-su, miere

Pe o scara mai jos, dar foarte bine înfipta în structurile CJ, se pozitioneaza familia Bâtea. Constantin Vasile Bâtea, Tica pentru prieteni, este director executiv adjunct si în 2008 a câstigat din salariu 64.000 de lei, plus un fleac de 1.700 de lei din AGA de la Fabrica de Lapte Oravita. Tica Bâtea sta bine si la imobile si are si ceva bani pusi la banca. Cum orice tata se gândeste la viitorul fiului sau, si Tica Bâtea si-a angajat si copilul în institutia condusa de Frunzaverde. Dupa un stagiu de orientare în spatiu, Cristian Florin Bâtea a ajuns director în CJ cu un salariu lunar de 3.600 de lei si masina la scara. În 2008, Bâtea jr. a mai câstigat vreo 8.500 de lei, ca agent de asigurari auto, si se poate lauda cu un cont bancar de 37.000 de euro, ceea ce, sa recunoastem, la cei 29 de ani ai sai, nu-i de ici-de acolo. E drept ca are de returnat un împrumut de 49.000 de franci elvetieni, un fleac pentru posibilitatile familiei sale.

Marius Cârpean manânca si el o pâine alba la un Mediu destul de gri

Ai pierdut? Nu-i nimic, te facem director. Cam acesta a fost principiul dupa care Marius Cârpean a ajuns comisar-sef la Garda de Mediu. PD-L l-a rasplatit pentru înfrângerea suferita în alegerile locale pentru Primaria Bocsa. Unii spun ca, dupa cât a cotizat la partid de-a lungul anilor, „Camacho” merita si el sa manânce o pâine alba, acum, când din afacerile lui s-a ales praful de pe drumurile facute de el. Marius Cârpean este omul potrivit la locul potrivit, asa cum lasa sa se înteleaga în discursul, aparut în presa locala, de la învestirea în functie: „Sa lasam mai usor cu amenzile, pentru a le da oamenilor sansa de a rezolva problemele legate de mediu, întrucât nicio firma din tara asta nu e perfecta din acest punct de vedere”. Curat murdar, coane Marius!

Sursa imaginii :

Pe o femeie sa n-o lovesti cu o floare, pe Ana Vasile loveste-o cu o functie buna

Cu voia dumneavoastra, lasam la urma un personaj celebru din Consiliul Judetean Caras-Severin: Ana Vasile. Un personaj care sfideaza pe toata lumea. Inclusiv legea.

Director al Directiei Judetene pentru Protectia Copilului, Ana Vasile preda si la Universitatea „Tibiscus” Timisoara, însa, an de an, uita sa treaca acest amanunt în declaratia de avere. Orele de la Timisoara le tine în programul de lucru de la Resita, unde îsi are carnetul de munca. Toti angajatii institutiei pe care o conduce stiu acest lucru, numai presedintele CJ, Sorin Frunzaverde, se face ca nu vede si nu aude.

Dan Damian

Sursa: http://ghimpele.ro/

REFRESH !!!

Ziua Internaţională a Internetului. Delictul de blogger – Sfinxul * sula-n coasta * cioflingarilor PD-L !

SFINX667 – PRIMUL BLOG DIN ROMÂNIA SANCŢIONAT !!! ( I )

SFINX667 – PRIMUL BLOG DIN ROMÂNIA SANCŢIONAT ! ( II )

” Ce face politica din om ” sau… ” modele ” dă prîn Caraşu fălos că-i ” fruncea ” la mai toate cele…

” Declaratia de avere a directorului executiv al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Caras-Severin (DGASPC), Ana Vasile, contine mai multe inadvertente referitoare la sursele sale de venit. Voit sau nu, Ana Vasile a omis sa treaca numele institutiilor la care lucreaza fie ca titular, fie în calitate de cadru asociat.

Desi legea o obliga sa treaca sursa venitului, cu nume si adresa, precum si serviciul prestat ori obiectul generator de venit, Ana Vasile, care este sotia procurorului Viorel Vasile, arestat recent pentru luare de mita, s-a multumit sa insereze la aceste rubrici doar specificatia „salarii, prestari servicii INA Timisoara“.
Pentru cei ce nu stiu, INA este Institutul National de Administratie, care are opt centre zonale, între care si Timisoara, acolo unde ea preda. Cu o precizare atât de laconica, nici nu ai zice ca Ana Vasile este director executiv la DGASPC Caras-Severin, ci mai degraba i-ai plânge de mila ca nu are un loc de munca stabil.
Din salarii – pe care doar directorul executiv le stie cu exactitate – în 2007 a încasat un venit total de 84.162 lei. Din investigatiile noastre, am aflat si sursele de venit pe care Ana Vasile le tine departe de ochii curiosilor, desi legea o obliga sa le treaca în declaratia de avere din 3 iunie 2008. Din 1996 si pâna în prezent a fost, pe rand, cadru asociat, lector universitar si conferentiar universitar la universitatile „Tibiscus“ Timisoara si „Eftimie Murgu“ Resita. La acestea se adauga cel obtinut de la DGASPC Caras-Severin, institutie pe care o conduce de la înfiintarea ei.
De ce a „omis“ Ana Vasile sa treaca aceste „amanunte“? Simplu. În felul acesta îsi tinea la secret orele si zilele în care lipsea din institutie pentru a preda la cele doua universitati. Lipsea, dar era pontata în doua locuri în acelasi timp. Spre exemplu, în semestrul II al anului universitar 2007-2008, lunea era ocupata, de la 8.00 la 10.00, cu studentii Facultatii de Asistenta Sociala de la „Eftimie Murgu“ din Resita, iar în alte doua zile pe saptamâna preda la „Tibiscus“.
În prezent, miercurea preda la facultatea timisoreana între orele 9.30-12.30, vinerea la masterat între 13.00-16.00, iar lunea la Resita, în intervalul 14.00-16.00. Pâna la Timisoara sunt 100 de kilometri, ceea ce înseamna ca Ana Vasile lipseste aproape trei zile pe saptamâna din institutia pe care o conduce. ”

27.11.2008

http://www.gardianul.ro/

http://www.fse.tibiscus.ro/cadredidactice/index.html

http://www.fdap.tibiscus.ro/anale/index.html

http://cluj.iis.ro/directorul-dgaspc-caras-severin-ana-vasile-protejata-cj-ore-la-facultate-in-timpul-serviciului-declaratie-de-avere-lipsa/

https://sfinx777.wordpress.com/2009/02/01/%E2%80%9D-solutii-%E2%80%9D-carasene-impuse-reconsiderate-corect/

De prin presă adunate, articole înghimpate…

” CONSILIUL JUDEŢEAN CARAŞ-SEVERIN ÎŞI PĂSTREAZĂ CĂPUŞELE ! ”

Twin Peaks – Caraş Severin … fenomene „paranormale”, pe foarte bune!

Politica de stat in stat !

Cum a cumparat DGASPC Caras-Severin 18 de locuinte într-o singura zi?

La începutul anului 2002, Directia Generala de Asistenta Sociala pentru Protectia Copilului Caras-Severin a cumparat 23 de apartamente si garsoniere în care urmau sa locuiasca tinerii din centrele de amplasament la împlinirea vârstei de 18 ani. Locuintele au fost cumparate de la persoane fizice din municipiul Resita si înca de la început au existat suspiciuni în privinta achizitionarii lor.

La un moment dat, cazul a ajuns si la organele de politie, dar a fost repede dat uitarii poate si pentru faptul ca politistii au tinut seama de faptul ca sotul directorului DGASPC Caras-Severin este procurorul Viorel Vasile, de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Caras-Severin, în prezent anchetat penal pentru luare de mita.
Suspiciunile de la vremea respectiva erau legate de faptul ca toate tranzactiile s-ar fi efectuat prin intermediari, care cumparau în prealabil locuintele pentru a le revinde directiei la preturi mai mari.
Pentru ca aceste suspiciuni nu au fost verificate niciodata de catre politisti, ne rezumam sa prezentam câteva cazuri, cel putin ciudate, când, într-o singura zi, DGASPC, prin directorul sau, Ana Vasile (foto), a cumparat nu mai putin de 18 locuinte de la persoane fizice.

Toate locuintele cumparate la acelasi pret
Mai precis, DGASPC a cumparat, în data de 1 martie 2002, doua apartamente si tot atâtea garsoniere: de la familia Mihai si Nicoleta C. trei apartamente si o garsoniera, iar de la familia Adriana si Stefan D. doua apartamente si trei garsoniere. De remarcat ca fiecare apartament a fost cumparat la un pret identic, de 10.141 de euro, fapt ce se regaseste si în celalalte tranzactii de acest fel încheiate în aceeasi zi.
De la familia Ioan si Ghela G. au fost cumparate doua apartamente, de la Monica D. o garsoniera si un apartament, de la Tiberiu si Iuliana V. – doua garsoniere, iar de la familia Dumitru si Violeta D. – doua apartamente.
Trebuie mentionat ca Ana Vasile se afla la conducerea acestei institutii înca de la înfiintarea DGASPC Caras-Severin, indiferent de cine s-a aflat la guvernare. În ciuda semnalelor aparute în presa referitoare la declaratia de avere neconforma cu realitatea si a comportamentului abuziv în relatia cu angajatii institutiei, surprinzator, conducerea Consiliului Judetean, al carui presedinte este Sorin Frunzaverde, continua sa-i acorde credit într-o functie de mare raspundere. Poate ca de data aceasta va verifica cele semnalate de noi în acest material.
Victor Nafiru

Sursa : www.gardianul.ro

O nouă doză de ”lecitină ”, ca să nu uităm !

Rubrica nu faceţi ca ei Sursa : www.gardianul.ro

INSPECŢIA SOCIALĂ – FAŢĂ CU ” REACŢIUNEA ” !

* Protecţia copilului * … dincolo de ziduri…

Protecţia copilului ??? ” România, ţară de origine pentru traficul de copii ” – Rapoarte care ar trebui să doară şi să dea de gândit !

Muşchii celor din famiglia de ” succesuri ”…

De ce NU se autosesizează DNA, ANI, Curtea de Conturi a României… ???

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Angajatii lui Frunzaverde nasc pui vii, pe care îi hranesc cu lapte si miere de la consiliul judetean. De * succesuri *, tovarase Frunzaverde, de * succesuri *, halal !

  1. Pingback: “Dragelor”, “Phenomenal Woman”sau “Leapsa muiereasca” « Fresh Facts, Attitudes and Positive Vibes for You

  2. petar zice:

    sestro,ovo je ,,selo gori a baba se ceslja,,

    Apreciază

  3. mircea zice:

    Sibilla,
    Oare aude cineva? Eu nu mai cred de mult, in indepartarea din aceste functii,a celor ce ne conduc azi,si care au fost alesi cu bunavointa celor care au primit in schimb un litru de ulei.Ma intreb numai daca ei ,sunt sau nu, baroni locali.Dar cu bunavointa piticului din fruntea guvernului,si miluiti de marinar,nu-i incadram in aceasta categorie.Baroni locali sunt numai cei care au tangenta cu P.S.D.Daca presa centrala ar vedea ce spui tu,si nu numai,poate ca impactul ar fi luat in seama,asa,stim numai noi cei din judet ce se intampla aici,si aici ramane.Mai cred ca televiziunea are interzis la noi in judet,iar parlamentarii opozitiei di Caras nu vrea sa deranjeze baronii.

    Apreciază

  4. octavpelin zice:

    Sibilla,la voi este COSA NOSTRA ROMANEASCA ,care a intrecut Cosa nostra italiana,trist ca tot judetul a devenit portocaliu cu Frunzaverde il padrino,o seara minunata!
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Vă cer scuze tuturor pentru absenţă!

    @forevergreen,
    Nobilul Viciu, femeia, wow !
    calde îmbrăţişări,
    Sibilla

    @Timisoara crudă,
    Ca la noi, la nima-n lume, fost-a PSD, social-democratie autentică…
    respecte,
    Sibilla

    @petar,
    Sfinxul veghează !
    numa bine, brate,
    Sibilla

    @mircea,
    Nicio grijă, plimbă sibilina stirile in toata ţara şi dincolo de graniţă, se cunosc mai multe decât îşi închipuie, că doar n-oi fi singură şi nu-s iubiti tartorii de cărăşeni, chiar cum se imbata ei cu … apă de ploaie…
    Răbdare !
    numai bine,
    Sibilla

    @Tavi Pelin,
    Pe naiba don pedrino, ca ţipă la el câte-o Duuuamnă blondă… auch, mi-ar fi rusine… Ba îl mai şi râde cuconeta pe la colturi, că cică e metalurg si atat, nu ca ea…
    Eu l-am respectat, până in ziua in care a demonstrat că nu are cuvânt şi coloană vertebrală.
    Mulţumesc pentru dedicaţii, prieten drag de drag !
    Sibilla

    Apreciază

  6. Pingback: Frunzăverde-i ranchiunos, nu se lasă mai prejos, Caraşul… e tot mai jos… « Sfinxul

  7. Pingback: Nu există democraţie fără libertatea presei! « Sfinxul

  8. Pingback: Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm … « Sfinxul

  9. Pingback: Oile din PDL îşi prelungesc agonia… « Sfinxul

  10. Pingback: Rămâne cum am stabilit : JOS Băsescu ! JOS MAIFIA PDL ! Jos Frunzăverde&co!! AMIN! « Sfinxul

  11. Pingback: * Reforme * marca Frunzăverde – * modernizarea * cartelului Caraş-Severino şi… altele… « Sfinxul

  12. Pingback: Frunzăverde nu uita, Caraş NU-i moşia ta ! « Sfinxul

  13. Pingback: NEMA ŞANSE, VAX ” SUCCESURI ” ! « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.