“Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez! – 2 –

“Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez!

– 2 –

imagine preluată: http://bisericasecreta.files.wordpress.com/2007/08/antimasonerie.gif

De ce nu aşteptăm rezultatele anchetei Comisiei de sănătate a Consiliului Europei? Cine sunt * stimabilii * din România direct interesaţi şi implicaţi în a dezinforma populaţia şi a-i manipula ascunzând adevărul cu privire la această gripă numită * porcină * ? Ce anume îl * mână * aşa dihai pe * redute * pe acest Streinu Cercel şi de ce şeful statului, aşa zisyul * preşedinte al tuturor românilor *, cum îi place să se alinte, Băsescu Tr permite … ??

“Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez!

Cu toate ca numarul deceselor nu l-a intrecut inca pe cel provocat de o gripa obisnuita… :

Planul „Cercel” de decimare „in sistem turma”

Conform planului „Cercel” trebuie vaccinati imediat copiii cu varste intre 7-14 ani, precum si gravidele. In pasul al doilea, sugarii si prescolarii, impreuna cu elevii de liceu. Urmeaza studentii si batranii peste 65 de ani, apoi cei de la 25 la 40 de ani si intr-o ultima etapa cei intre 40-65 de ani.

Acelasi Streinu-Cercel ne explica faptul ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie. Ba chiar a gasit si un termen: „in sistem turma”. Ca acela care nu se vaccineaza si care nu se izoleaza risca inchisoarea de la 1-7 ani pentru raspandirea cu buna stiinta a unui virus letal. In plus, s-a adresat patronilor si conducatorilor de institutii sa-si oblige angajatii la vaccin si a insinuat ca altfel trebuie amenintati cu concedierea in massa.

( … )

Nu si presedintia, Parlamentul, sau Guvernul

Cu toate acestea exista si categorii sociale pentru care vaccinul nu este obligatoriu, ba chiar nu trebuie facut, fapt care alimenteaza teoria conspiratiei. Iata si institutiile in care nu este obligatorie vaccinarea: Presedintia, Parlamentul, Guvernul, Prefecturile, Primariile, Regiile de stat, Ministerele, Tribunalele si Parchetele, nu insa si Politia si Armata, dar altfel toate institutiile care au comanda Romaniei. Cu ce ar fi angajatii acestor institutii mai breji? De ce ar fi ei mai imuni in fata virusului AH1N1?

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Avertismentul-257.html

* Elevii vor fi vaccinaţi cu Cantgrip pentru imunizare împotriva virusului AH1N1, responsabil de pandemia gripală, fără consimţământul explicit al părinţilor. „Se va face o informare, prin avizier: «Mâine se va face vaccinarea. Părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea sunt rugaţi să-şi exprime dezacordul». Dacă nu va exista acest dezacord, vaccinarea se va face automat”, a declarat, pentru Gândul, profesorul Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Campania de vaccinare a celor aproximativ 200.000 de copii cu vârste între 6 şi 15 ani (inclusiv) va începe la sfârşitul lunii, când autorităţile spun că se vor finaliza testele necesare. 200 de copii au fost folosiţi drept „cobai”, cu acordul părinţilor, pentru a se determina eficacitatea vaccinului şi efectele secundare. Vaccinul produs de Institutul Cantacuzino este testat de o firmă specializată, a cărei identitate nu este dezvăluită de autorităţi, deşi a fost stabilită în urma unei licitaţii publice şi este plătită din bani publici. Firma respectivă s-a ocupat de găsirea copiilor pentru teste, aceasta fiind şi principala problemă cu care s-au confruntat cei de la Institutul Cantacuzino în procesul de acreditare a vaccinului şi motivul pentru care campania de vaccinare la copii a fost amânată, deşi aceştia sunt încadraţi în prima categorie de risc. *

http://www.gandul.info/

De ce au fost folosiţi cobai 200 de copii şi nu 200 de masoni? De ce să nu fie vaccinaţi de urgenţă * stimabilii * miniştri ai * guvernului * de trei parai? De ce nu s-ar vaccina tandemul * renumit * Băsescu-Nutzi? De ce să fie vaccinaţi copiii părinţilor care sunt atât de săraci încât nu au mijloace de informare ( fără tv, radio, acces la internet ) şi deci nu îşi vor exprima dezacordul întrucât nu cunosc că au posibilitatea să o facă ?

Prevenirea gripei H1N1 (AH1N1)

Autorul textului urmator este Dr. Vinay Goyal, urgentolog recunoscut pe plan mondial, directorul unui departament de medicina nucleara,
afectiuni tiroidice si boli cardiace. ( http://www.livewellamerica.org/blog/?p=478 )

Iata mesajul sau, plin de sens, pe care ar fi bine sa-l faceti cunoscut unui numar de persoane cat se poate de mare.

Singurele cai de acces pentru virusul gripei, sunt narile, gura si gatul.

Cu prilejul unei epidemii mult raspandite, este practic imposibil de a nu veni in contact cu H1N1, in ciuda tuturor precautilor.

Cu toate acestea, problema reala nu este atat contactul cu virusul, cat proliferarea sa.

Cata vreme suntem sanatosi si nu manifestam simptome ale infectiei cu H1N1, exista masuri de precautie de luat pentru a evita proliferarea virusului, agravarea simptomelor si dezvoltarea efectelor secundare.

Din nefericire, aceste precautii, relativ simple, nu sunt facute publice suficient in majoritatea comunicatelor oficiale.

Iata, asadar, aceste cateva masuri de precautie:

1.  Asa cum se mentioneaza in cea mai mare parte a publicatiilor, spalati-va in mod frecvent mainile.

2.  Evitati, pe cat este posibil, atingerea fetei cu mainile.

3.  Faceti de doua ori pe zi gargara cu apa calda sarata (apa sarata poate sa fie inlocuita cu Listerine, daca preferati apa de gura).
In mod normal se scurg 2 pana la 3 zile intre momentul in care gatul si narile sunt infectate si aparitia simptomelor.
Gargara regulata poate astfel preveni proliferarea virusului. Sa faci gargara cu apa sarata, are oarecum acelasi efect asupra unei persoane sanatoase ca vaccinul asupra unei persoane infectate. Nu trebuie subestimata aceasta metoda preventiva simpla, putin costisitoare si eficace.

4.  Cel putin o data pe zi, spalati-va narile cu apa calda sarata.
Suflati-va apoi nasul cu putere si cu ajutorul unui betisor cu vata inmuiat in apa calda sarata, badijonati-va cele doua nari. Este o alta metoda eficace de a diminua propagarea virusului.

5.  Intariti-va sistemul imunitar mancand alimente bogate in vitamina C. Daca luati vitamina C sub forma de tablete, asigurati-va ca ele contin si zinc, in scopul accelerarii absorbtiei.

6.  Beti cat se poate de multe bauturi calde (ceai).
Bauturile calde au acelasi efect ca si gargara insa in mod invers. Bauturile calde curata gatul de virusii care ar putea sa se afle acolo, antrenandu-i in stomac, unde ei nu pot sa supravietuiasca, evitand astfel proliferarea lor sau orice alt neajuns.

Este benefic sa transmiteti acest mesaj unui numar cat mai mare de persoane; prin aceasta nu le faceti decat un serviciu.

Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor !

Wolfgang Wodarg, directorul Departamentului de sănătate din cadrul Consi­liului Europei, susţine că toate compa­niile farmaceutice au avut profituri de mili­oane de dolari de pe urma viru­sului A/H1N1. El spune că di­rectorii companiilor farmaceutice au iniţiat o „campanie de panică” care a de­terminat OMS să de­clare pandemie.

Fost membru al Partidului SPD, Wolfgang Wodarg este medic şi epidemiolog. El a obţinut în unanimitate din partea membrilor Comisiei de sănătate a Consiliului Europei înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la rolul companiilor farmaceutice în gestionarea gripei de către OMS şi state.

Redăm interviul pe care Wolfgang Wodarg l-a acordat l’Humanite în data de 7 ianuarie 2010.

Ce v-a trezit suspiciuni despre influenţa laboratoarelor asupra deciziilor luate cu privire la gripa A?
Wolfgang Wodarg:
Ne confruntăm cu un eşec al marilor instituţii naţionale, care au sarcina de a avertiza cu privire la riscuri şi de a lua atitudine în cazul unei pandemii. În aprilie, la primul semnal de alarmă din Mexic, am fost uluit de cifrele avansate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pentru a justifica declararea unei pandemii. Am avut imediat suspiciuni: cifrele erau foarte mici, iar nivelul alarmei foarte ridicat. Nu erau nici o mie de bolnavi şi se vorbea deja de pandemia secolului. Iar alerta extremă decretată se baza pe noutatea virusului. Însă afecţiunile gripale se dezvoltă foarte rapid, cu viruşi care iau mereu alte forme şi se instalează la noi gazde, animale, oameni etc. În sine, nu era nimic nou aici. În fiecare an apare un nou virus de acest tip „gripal”. În realitate nu exista nici un motiv să se dea alarma la acest nivel, fapt care a fost posibil deoarece la începutul lunii mai OMS a modificat definiţia pandemiei. Înainte de această dată, trebuia nu numai ca boala să izbucnească în mai multe ţări odată, ci să aibă şi consecinţe foarte grave, cu un număr de cazuri mortale peste mediile obişnuite. S-a eliminat acest aspect în noua definiţie, rămânând doar criteriul ritmului de răspândire a bolii. Şi s-a susţinut că virusul este periculos pentru că populaţia nu a dezvoltat imunitate împotriva lui. Ceea ce era fals. Pentru că s-a observat că persoanele cu vârste peste 60 de ani aveau deja anticorpi. Adică fuseseră deja în contact cu virusuri similare. De aceea, nu au existat persoane peste 60 de ani care să se îmbolnăvească. Şi totuşi, tocmai lor li s-a recomandat să se vaccineze cât mai repede. Între lucrurile care mi-au trezit suspiciuni a fost aşadar pe de o parte această hotărâre de a trage alarma, iar pe de altă parte, unele aspecte foarte ciudate. Cum ar fi, de pildă, recomandarea OMS de a administra două injecţii cu vaccin.

Niciodată nu s-a mai procedat aşa. Nu exista nici o justificare ştiinţifică pentru acest lucru. A mai fost şi recomandarea de a utiliza numai vaccinuri speciale brevetate. Nu exista însă nici un motiv să nu se adauge, ca în fiecare an, particule antivirale specifice acestui nou virus H1N1, în „completarea” vaccinului împotriva gripei sezoniere. Nu s-a întâmplat aşa, preferându-se să se folosească materiale brevetate pentru vaccin, elaborate şi fabricate deja de marile laboratoare pentru a fi gata în caz de izbucnire a unei pandemii. Şi procedând astfel, persoanele vaccinate au fost puse în pericol fără nicio ezitare.

Ce pericol?
Wolfgang Wodarg:
Pentru ca produsele să poată fi puse la dispoziţie cât mai rapid, în unele vaccinuri s-au folosit adjuvanţi ale căror efecte au fost insuficient testate. Cu alte cuvinte: s-a dorit folosirea cu orice chip a acestor produse noi brevetate, în loc să se pună la punct alte vaccinuri, în conformitate cu metodele tradiţionale de producţie mult mai simple, mai fiabile şi mai puţin costisitoare. Şi acest lucru fără nicio o raţiune medicală. Numai în scopuri de marketing.

Şi ce explicaţii s-au dat?
Wolfgang Wodarg:
Pentru a înţelege, trebuie să ne întoarcem la episodul gripei aviare din 2005 – 2006. Cu acel prilej s-au definit noile planuri internaţionale destinate să facă faţă unei alarme pandemice. Aceste planuri au fost puse la punct în mod oficial pentru a se asigura fabricarea rapidă a vaccinurilor în caz de alarmă, ceea ce a dus la negocieri între companiile farmaceutice şi state. Pe de o parte laboratoarele s-au angajat să dezvolte preparatele, pe de altă parte statele le-au promis să le cumpere pe toate. După această învoială ciudată, industria farmaceutică nu îşi mai asuma niciun risc economic angajându-se la alte producţii. În plus, era asigurată că va da lovitura în cazul declanşării unei pandemii.

Contestaţi diagnosticele stabilite şi gravitatea, chiar posibilă, a gripei A?
Wolfgang Wodarg:
Da, este o gripă cât se poate de normală. Ea nu cauzează nici o zecime din decesele provocate de gripa sezonieră clasică. Singurul lucru important care a condus la formidabila campanie de panică la care asistăm este faptul că reprezintă o ocazie de aur pentru reprezentanţii laboratoarelor, care ştiau că vor trage lozul cel mare în cazul declarării unei pandemii.

Faceţi nişte acuzaţii foarte grave. Cum a fost posibil un astfel de proces în cadrul OMS?
Wolfgang Wodarg:
Un grup de persoane de la OMS are o legătură foarte strânsă cu industria farmaceutică.

Ancheta Consiliului Europei va opera şi în această direcţie?
Wolfgang Wodarg: Dorim să se facă lumină peste tot ce a putut duce la această formidabilă operaţiune de dezinformare. Dorim să ştim cine a decis, pe baza căror probe ştiinţifice şi care a fost exact influenţa industriei farmaceutice în luarea deciziilor. Şi trebuie să prezentăm nişte revendicări guvernelor. Obiectivul comisiei de anchetă este ca în viitor să nu mai existe alte alarme false de acest tip. Ca oamenii să aibă încredere în analiza şi expertiza instituţiilor publice naţionale şi internaţionale. Acestea sunt acum discreditate pentru că milioane de persoane au fost vaccinate cu produse care prezintă riscuri pentru sănătate. Nu era necesar. Acest lucru a dus şi la o proastă gestionare a banului public.

Deţineţi cifre concrete privind amploarea acestei proaste gestionări?
Wolfgang Wodarg
: În Germania este vorba de 700 de milioane de euro. Însă e foarte greu să aflăm cifrele exacte, deoarece există şi o cotă de revânzări de vaccinuri către ţări străine, şi mai ales, pentru a nu trăda „secretul profesional” firmele nu dezvăluie cifrele din contractele încheiate cu statele şi eventualele clauze de despăgubire prevăzute.

Ancheta consiliului Europei va cerceta şi activitatea de „lobbying” a laboratoarelor pe lângă institutele naţionale de sănătate?
Wolfgang Wodarg:
Da, vom analiza atitudinea unor institute precum Robert Koch din Germania sau Pasteur în Franţa, care trebuiau să-şi consilieze guvernele în mod critic. Aşa s-a întâmplat în unele ţări. În Finlanda şi Polonia, de exemplu, s-au ridicat voci critice care au spus: „Nu avem nevoie de aşa ceva”.

Putem spune că această formidabilă operaţiune de dezinformare la nivel planetar a fost posibilă şi pentru că industria farmaceutică îşi are „reprezentanţii” ei în guvernele celor mai puternice ţări?
Wolfgang Wodarg:
În ministere mi se pare evident. Nu pot să-mi explic cum e posibil ca nişte specialişti, oameni foarte inteligenţi care ştiu pe de rost problemele afecţiunilor gripale, să nu fi observat ce urma să se întâmple.

Ce s-a întâmplat atunci?
Wolfgang Wodarg:
Fără a vorbi de corupţia directă, de care sunt sigur că există, există o mulţime de moduri în care laboratoarele îşi pot exercita influenţa asupra deciziilor.
Am văzut la modul concret cum, de exemplu Klaus Stöhr, care era şeful catedrei de epidemiologie a OMS în perioada gripei aviare, fiind astfel cel care a întocmit planurile de preîntâmpinare a pandemiilor cum am menţionat mai sus, a primit între timp o funcţie înaltă la compania Novartis. Şi legături similare există între Glaxo sau Baxter (etc.) şi membrii influenţi ai OMS. Aceste mari firme îşi au oamenii lor în aparatele de conducere şi acţionează în aşa fel încât să se ia deciziile politice potrivite. Şi anume cele care le permit să pompeze cât mai mulţi bani de la contribuabili.

Dar, în cazul în care ancheta dvs. are succes, cetăţenii nu vor fi îndreptăţiţi să pretindă guvernelor să ceară explicaţii de la aceste mari grupuri?
Wolfgang Wodarg:
Da, aveţi dreptate, e una dintre problemele majore legate de această anchetă. Într-adevăr, statele vor putea să se sesizeze pentru a contesta contractele încheiate în condiţii, să spunem, nu tocmai curate. Dacă se poate dovedi că influenţa firmelor a dus la declanşarea procesului, atunci vor trebui determinate să ceară rambursări. Dar asta e doar partea financiară, mai există şi partea umană, a persoanelor care au fost vaccinate cu produse insuficient testate.

Ce au riscat fără să aibă habar, aceşti oameni în stare bună de sănătate atunci când s-au vaccinat?
Wolfgang Wodarg:
Repet, vaccinurile au fost create prea repede, unii adjuvanţi au fost insuficient testaţi. Ceea ce e mai grav, vaccinul creat de Novartis a fost produs într-un bioreactor pe bază de celule canceroase. O tehnică ce nu a mai fost folosită până acum.

De ce, evident, eu nu sunt specialist, dar cum s-ar putea face un vaccin din celule bolnave?
Wolfgang Wodarg:
În mod normal, se folosesc ouă de găină pe care se cultivă virusurile. Trebuie să se lucreze pe celule vii. Pentru că virusurile se pot înmulţi numai în acest fel, deci şi produsele antivirus. Dar acest proces are un defect mare, este lent, e nevoie de foarte multe ouă. Durează şi este complex pe plan tehnic. O altă tehnică ce prezintă un potenţial remarcabil este cultivarea virusului pe celule vii în bioreactoare. Pentru aceasta, este nevoie de celule care să crească şi să se dividă foarte repede. Seamănă puţin cu metoda folosită pentru cultura iaurtului, care are loc tot într-un bio-reactor. Dar, în acest context, celula e atât de bulversată în mediul său şi în creşterea sa, încât se dezvoltă ca o celulă canceroasă. Şi pe aceste celule cu randament foarte mare se cultivă virusurile. Numai pentru fabricarea vaccinului trebuie să se extragă din nou virusul din aceste celule pe care a fost implantat. Şi se poate întâmpla ca în timpul procesului de fabricaţie a vaccinului să rămână resturi de celule canceroase în produs. Aşa cum se întâmplă şi în fabricarea clasică, cu ouă. Ştim că, în cazul vaccinării împotriva gripei clasice, pot apărea reacţii adverse la persoanele alergice la ovalbumina din albuşul de ou. Prin urmare, nu putem exclude faptul că proteinele, resturile dintr-o celulă canceroasă prezente într-un vaccin produs în bioreactor, pot genera o tumoare la persoana vaccinată. Deci, potrivit principiului prudenţei, înainte ca un asemenea produs să fie permis pe piaţă, trebuie să existe certitudinea de 100% că aceste efecte sunt realmente excluse.

Şi nu există?
Wolfgang Wodarg:
Nu. AME (Agenţia Europeană a Medicamentelor), instituţie aflată sub autoritatea comisarului european pentru economie, cu sediul la Londra, care acordă autorizaţii de introducere a vaccinurilor pe piaţa din Europa, a dat undă verde pentru comercializarea produsului, argumentând că acest mod de fabricare nu constituie un risc „semnificativ”. Acest lucru a fost privit foarte diferit de numeroşi experţi din Germania şi de o instituţie independentă, care dimpotrivă, şi-au exprimat îngrijorarea şi obiecţiile. Am luat avertismentele în serios. Am studiat dosarul şi am intervenit în Comisia pentru sănătate din Bundestag din care făceam parte pe atunci, pentru ca vaccinul să nu fie folosit în Germania. Am afirmat că nu mă opun elaborării vaccinurilor cu această tehnică. Dar trebuie să avem mai întâi garanţia totală a siguranţei lor. Prin urmare, produsul nu s-a folosit în Germania, unde guvernul a reziliat contractul cu Novartis.


Cum se numeşte acest vaccin?
Wolfgang Wodarg:
Obta flu.

Dar asta înseamnă că în alte ţări europene, cum ar fi Franţa, produsul poate fi comercializat fără probleme?
Wolfgang Wodarg:
Da, a obţinut permisiunea de la AME şi poate fi folosit oriunde în Uniunea Europeană.

Ce alternativă propuneţi pentru a evita alte scandaluri de acest gen?
Wolfgang Wodarg:
Trebuie ca OMS să fie mai transparentă, să ştim clar cine decide şi ce tip de relaţie există între cei ce fac parte din organizaţie. Ar trebui de asemenea să fie flancată de cel puţin o cameră care să poată reacţiona foarte critic şi în care oricine să se poată exprima. Consolidarea controlului public este esenţială.

Nu este vorba de un alt sistem capabil să trateze o chestiune ce de fapt vizează un bine comun al cetăţenilor de pe întreaga planetă?
Wolfgang Wodarg:
Oare putem lăsa producerea de vaccinuri şi administrarea acestei producţii pe mâna unor organizaţii al cărui obiectiv este de a câştiga cât mai mulţi bani posibil? Sau producerea de vaccinuri nu intră, prin excelenţă, în sectorul pe care statele trebuie să îl monitorizeze şi să îl pună în aplicare ele însele? De aceea, cred că ar trebui să se abandoneze sistemul brevetelor pentru vaccinuri, adică posibilitatea monopolizării producerii vaccinului de către un grup mare. Pentru că această posibilitate presupune sacrificarea a mii de vieţi, în numele respectării drepturilor de monopol. Aveţi dreptate, acea revendicare, cel puţin pentru mine, a luat aspectul evidenţei.

Interviu realizat de Bruno Odent pentru L’Humanite – 7 ianuarie 2010

traducere preluată de pe stiri.ortodoxe.org

SAY NO TO THE VACCINE!

Are sens vaccinarea? Despre efectele secundare ale compusilor din vaccinuri

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Avertismentul-257.html

Sibilla

Update:

Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Naţional al Medicilor şi M Cinteză au declarat la Antena3 că vaccinarea copiilor NU poate fi obligatorie iar Vasile Astărăstoaie a precizat limpede că NU s-a vaccinat şi nici NU o va face !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la “Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez! – 2 –

 1. octavpelin zice:

  Sibilla,felicitari pentru articol.Am postat pe blog o traducere si un film cu „intreaga cospiratie a pandemiei” pe care epidemiologul Wolfgang Wodarg,eurodeputat SPD, a numit-o”SCANDALUL SECOLULUI”,o zi minunata !

  Apreciază

 2. Sibilla zice:

  @octavpelin,
  Fug după băieţel să-l iau de la vioară… am leapşă de la AN, azi e Anul Nou , dar… mi-e drag să am de lucru, deci : vreau musai link, cod, să preiau la rându-mi filmul şi să-l inserez îb articol, k , druje Tavi ?
  Unicornii au randament la volum mare de trebi şi nu fac nimic de mântuială, deci, aştept, molimte şi molimte 😉 🙂
  Sibilla

  Apreciază

 3. mircea zice:

  Eu sunt foarte bucuros ca marinaru si-a facut vaccinul.Cum sa fac sa-i ofer si portia mea de vaccin. Poate……….stiu eu!!!! . Ce zici.

  Apreciază

 4. Sibilla zice:

  marinarul NU s-a vaccinat…
  Ar merita ce-i drept neşte tone de mercur 😉 :)))

  Apreciază

 5. Nea Costache zice:

  I-l dau bucuros si pe=al meu! Aaa, da, si pe-al nevestii!

  Apreciază

 6. pastel zice:

  Asupra ta sa se rasfringa binefacerile muncii tale.
  Apreciez mult ce faci. Sint multi care citesc si care inca nu sint hotariti. Timpul va rezolva multe dileme. Nici eu nu ma vaccinez.
  Cu pretuire
  pastel

  Apreciază

 7. Augustin zice:

  @ Tuturor
  Ca sa intelegeti exact cum stam, eu i l-as da si pe al soacra-mi ! 🙂 🙂 🙂

  Apreciază

 8. Sibilla zice:

  Vă mulţumesc frumos, tuturor şi vă cer iertare pentru absenţă !

  @Nea Costache,
  Se admite !!! :)) Merită, merită…
  numai Bine, oltene drag,
  Sibilla

  @pastel,
  Decizia de-a ne vaccina au ba ceea ce acum la noi în România se cheamă a fi cobai, ar trebui să ne aparţină, nu să ni se impună… Ce face Banul din oameni, tot mai mulţi şobolanii pe miriştile mioritice… Dumnezeu să judece pe fiecare, după fapte şi suflet. Copilaşii nevinovaţi folosiţi drept cobai nu au avut nimic de spus, pt ei au decis părinţii… of, Doamne, unde s-a ajuns…. oare n-au fost copii instituţionalizaţi, că prea multe-s secretele în jurul subiectului… Tatăl, ştie !
  respecte, prieten drag,
  Sibilla

  @Augustin,
  Ai de mine ce i-aş vaccina eu pe ei drept în limbile alea mincinose pe bastarzi şi cameleonii aiştia…. Că vorba ceea, iată, doze pentru sunt 😉 :))
  respecte prieten drag,
  Sibilla

  Apreciază

 9. Pingback: Apă până la gâtul Sfinxului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.