“Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez!

“Adevărul ascuns despre gripa porcină”

imagine preluată: http://bisericasecreta.files.wordpress.com

“Adevărul ascuns despre gripa porcină” Ne opunem vacinării în masă – dar cum?

* Directoarea generala Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), dr. Margaret Chan, care coordoneaza actiunea mondiala impotriva pandemiei de gripa H1N1, a recunoscut marti ca inca nu s-a vaccinat impotriva virusului, relateaza Agerpres, citand AFP. *

Sursa: http://www.ziua.ro/

SAY NO TO THE VACCINE!

Util, interesant de citit, pentru a ne informa din cât mai multe surse, deoarece decizia de a accepta sau nu vaccinarea contra AH1N1 ne poate costa mai târziu iar despre efectele secundare se ascund foarte multe… :

Are sens vaccinarea? Despre efectele secundare ale compusilor din vaccinuri

* După administrarea de Tamiflu la adolescenţii din Japonia a crescut mult numărul de sinucideri în rândul acestora. Să fie efecte  secundare? Se ştie că acest medicament scurteaza doar cu o zi boala! *

Informaţii, de găsit pe :

www.nuvaccinurilor.blogspot.com
www.provitabucuresti.ro
www.pentruviatacluj.ro
www.provitacraiova.ro
www.fundatiasmbsv.ro
www.saccsiv.wordpress.com
www.razbointrucuvant.ro

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1572%3Aflashback-uk-newspaper-reports-on-plan-to-chip-people-under-swine-flu-jab-pretext-in-1989&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

ADEVARUL DESPRE GRIPA PORCINA- DEPOPULAREA PLANETEI!!!

* In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei  care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!

In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD  amenda, cum se intampla  in SUA!

In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!
Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!
Prin aceasta metoda se urmareste  planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO(New World Order)!
Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.

Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa ,fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!! *

*******

SAY NO TO THE VACCINE!

Avertismentul lui Blaylock!!!

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine… este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).  ( … )

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.

http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Avertismentul-257.html

De vizionat şi AICI !

SAY NO TO THE VACCINE!

Si daca nu murea Toni Tecuceanu mai stateau bucurestenii la cozi pentru vaccin impotriva AH1N1?

Acum, după moartea lui Toni, toţi romanii dau navală la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeşte de “Fenomenul Tecuceanu”…Oare e un fenomen sau doar o manipulare fără scrupule? Nu ştiu… să fie folosit acest trist şi regretabil deces..

Profesorul Streinu-Cercel susţine că vaccinul nu are efecte secundare. Eu am aflat, din surse medicale, că acest vaccin nu este prea indicat, că după un an începe sa atace organismul. Probabil, nu voi primi niciodată răspunsuri la aceste nedumeriri, însa nu vreau ca moartea fratelui meu să fie folosită în scopuri murdare. Eu nu am putere, însă sunt convins că Bunul Dumnezeu va face lumină în acest caz. ( … )

Desigur, decizia aparţine fiecăruia, eu am decis să NU mă vaccinez! Nimeni NU a dovedit care sunt beneficiile vaccinării , care sunt efectele mai apoi, refuz să fiu cobai şi/sau victimă şi la fel ca mulţi alţii deja, nu am să mă aliniez spiritului de turmă ci am să continui să mă informez din cât mai multe surse. Copiii noştri vor fi mai sănătoşi dacă îi vom tot vaccina… ? S-a demonstrat aceasta ? De ce se vorbeşte atât de puţin despre efectele secundare şi eventualele consecinţe pe termen lung, post-vaccinare?.. Sunt prea multe întrebările la care NU avem răspunsuri şi cu atât mai puţin dovezi!

* Adunarea parlamentară (APCE), reunită în sesiune în perioada 25-29 ianuarie, urmează să includă tema pandemiei în programul sesiunii sale. Comisia sa “Social şi sănătate” a mai invitat în aceeaşi săptămână Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi laboratoare farmaceutice la o dezbatere cu uşile închise, a precizat el. Wodarg pretinde că firmele farmaceutice “au influenţat oamenii de ştiinţă şi autorităţile de sănătate publică, pentru ca aceştia să alerteze Guvernele în legătură cu o pandemie”.

Într-un text cosemnat de parlamentari din zece ţări, el afirmă că laboratoarele “au incitat la risipirea de resurse destinate îngrijirilor medicale, în favoarea strategiilor de vaccinare ineficiente”.Ele expun inutil milioane de persoane sănătoase riscului de efecte secundare necunoscute ale unor vaccinuri care nu au fost testate suficient”, adaugă el.

Această acuzaţie împotriva laboratoarelor, care nu îi angajează în acest stadiu decât pe semnatari, ar urma să fie supusă la sfârşitul dezbaterii unui vot al APCE. *

http://www.razbointrucuvant.ro/

SAY NO TO THE VACCINE!

Sibilla

Update:

Ingredientele vaccinului anti gripa porcina si posibilele efecte adverse ale acestora:

http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf

PROSPECTUL VACCINULUI AH1N1 ROMANESC CANTGRIP FABRICAT DE INSTITUTUL CANTACUZINO.RO – nu se gaseste la institut dar noroc de medicii din Arad care l-au postat:

http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf

6. INFORMATII SUPLIMENTARE

Ce contine Cantgrip

Anexa 2.2:
O doza 0,5 ml suspensie injectabila contine:

– Substanta activa:
Antigen de virus gripal*, inactivat, echivalent urmatoarei tulpini:
Tulpina similara cu A/California/7/2009 (H1N1) (X-179A) 15mcg HA**
Per doza de 0,5ml

*cultivat pe oua de gaina, provenite din colectivitati de gaini sanatoase
**hemaglutinina

Celelalte componente sunt:
tiomersal si solutie tampon salina care contine:
clorura de sodiu,
fosfat monoacid de sodiu dihidrat,
fosfat monopotasic,
aldehida formica,
apa pentru preparate injectabile.

4.3 Contraindicatii
Antecedente de reactii anafilactice cu potential letal la oricare dintre componentele sau urmele reziudale ale acestui vaccin – proteine de ou si pui, ovalbumina, neomicina si zahar.

Anexa 3.3:
Poate contine: ovalbumina si zahar.

Acest vaccin corespunde cu recomandarile OMS si deciziei UE pentru pandemia de gripa.

Cum arata Cantgrip si continutul ambalajului
Cantgrip este o suspensie injectabila care se prezinta sub forma unui lichid usor opalescent.
Cantgrip este disponibil in:
– Cutii cu o fiola monodoza din sticla incolora a 0,5 ml suspensie injectabila
– Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora cate 0,5 ml suspensie injectabila

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie “Cantacuzino”
Splaiul Independentei 103, Bucuresti, Romania

Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2009.

Dupa administrarea cantgrip care contine MERCUR si FORMALDEHID au fost observate urmatoarele reactii adverse conform otravirii trupului cu MERCUR si FORMALDEHID. Toate aceste reactii adverse sint catalogate ca Frecvente in prospectul cantgrip.

Cefalee-Tulburari ale sistemului nervos
Vertij(ameteli)
Artralgii-Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv
Mialgie
Durere la nivelul locului de administrare
Simptome asemanatoare gripei
Coriza
Stare subfebrila
Astenie
Frison
——————-

Ati inteles? Contine TIOMERSAL (cunoscut in SUA sub denumirea THIMEROSAL care contine elementul otravitor metal lichid MERCUR – Hg – formula chimica C9H9HgNaO2S).
MERCUR cauzeaza AUTISM, ADHD, COPII DEFECTI, HANDICAPURI PERMANENTE SI DISTRUGE ORGANELE INTERNE.
Vaccinul este in fiole cu 50 de doze deci cind scoate cu siringa din doza poate scoate mai mult mercur pentru o persoana decit pentru alta, pina la 50 ori mai mult!
PROSPECTUL NU SPECIFICA CANTITATEA DE MERCUR DIN VACCIN!
Contine si ACID FOSFORIC care dizolva oasele, si FORMALDEHID care este otravitor, fara sa spuna cantitatea din aceste ingrediente!
Mai mult unele ingrediente reziduale sint listate in alte locuri in prospect nu la ingrediente, precum neomicina!
In afara de ingredientul principal, cantitatea nu este specificata la nici un ingredient! Asta e spre deosebire de prospectele afisate pe situl FDA in SUA.

Un interviu al presedintelui Comisiei de sanatate din Consiliul Europei, dat prestigiosului jurnal L’Umanite:

http://www.humanite.fr/Grippe-A-Ils-ont-organise-la-psychose

Sursa :

http://www.neacostache.com/2010/01/11/vaccinul-antigripal-daunator-sau-nu/comment-page-1/#comment-3377

* Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benignă, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase. Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală,  vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala. *

Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

39 de răspunsuri la “Adevărul ascuns despre gripa porcină”. NU mă vaccinez!

  1. pera zice:

    sibilla ,multumim pt. info si pt. tine sibilla nu este obligatorie in state sa te vaccinezi si nici nu se aplica amenzi o faci daca vrei benevol la clinica,spitale,sau cumperi din farmacie vaccinul ,eu nu am facuto nici nu o sal fac cat despre suspiciuni da intradevar se grajeste ca e ceva in el periculos mai ales la batrani si copii cu stima pera

    Apreciază

  2. Sibilla zice:

    @Pera,

    24 aprilie 2009: 8 cazuri în SUA, fără contacte între ei, toate fiind cazuri uşoare, fără complicaţii şi care s-au însănătoşit.

    În Mexic :nu există laboratoare pentru a stabili aceste subtipuri de virusuri, motiv pentru care probele sunt trimise în SUA; se vorbeşte în Mexic de 45 de decese, dintre care 16 au fost cu test pozitiv pentru gripă porcină ( făcute de CDC) iar 1000 s-au internat în spital cu semne gripale. Nu ştim câte cazuri de gripe au existat în anii trecuţi deoarece, datorită poluării mari, era normal să fie foarte multe afecţiuni pulmonare, gripe, etc. Nu există nici un fel de date în acest sens. CDC nu îşi poate explica de ce în Mexic cazurile sunt mai grave ca în SUA, deşi se ştie că aici sunt condiţii de poluare, sărăcie, etc. CDC spune că virusul din Mexic este “similar” cu cel din SUA. Între timp Mexicul găseşte şi alte tipuri de virusuri gripale la bolnavi.

    25 aprilie 2009: CDC produce kit-uri de teste pentru a fi trimise şi în alte ţări, ba chiar în întreaga lume, pentru a se putea diagnostica noua gripă (!) Tot CDC afirmă că “se lucreaza pe baza unor ipoteze!” CDC are o libertate deplină iar WHO care “ascultă” de CDC, putând oricând şi oriunde să declare o pandemie .

    26 aprilie 2009: sunt acum 20 de cazuri confirmate în SUA, unul spitalizat iar în Mexic avem 12 teste pozitive la gripa porcină.

    CDC declară că dacă va fi cazul unei pandemii, suntem pregătiţi să facem vaccinul.Dar mai spune că încă nu există un test sigur 100%!

    SUA declară stare de urgenţă şi deblochează stocul de Tamiflu ( antiviral)!

    WHO declară Pandemie gr.3

    Acest grad înseamnă o stare de atenţie şi de pregătire!

    27 aprilie 2009: sunt cunoscute 40 de cazuri în SUA şi toţi s-au însănătoşit.

    Virusul sălbatic se cultivă pe ouă de găină embrionat, pentru a se putea pregăti vacinul.

    Obama alocă 1,5 miliarde dollari pentru medicamente antigripale şi vaccin!

    WHO declară Pandenie gr.4 .

    De ce ?Unde sunt criteriile şi argumentele? Unde sunt decesele?

    28 aprilie 2009:

    Mexicul declară că epidemia este în regresie!

    CDC declară 64 cazuri în SUA , dintre care 5 spitalizati.

    FDA (Food and Drug Administration), a fost în mod surprinzător imediat de acord cu kit-urile pentru test. De ce? Fiindcă nu au fost verificate!

    CDC trimite aceste teste în lumea întreagă.

    29 aprilie 2009: WHO ridică gradul Pandemiei la 5.

    De ce?! Nu avem criterii? Ce s-a întâmplat cu vechile criterii?

    30 aprilie 2009: s-a ajuns la 149 de cazuri în SUA , dintre care 6 spitalizaţi şi un deces. Acum există teste în întreaga lume ( parcă ar fi o noutate..).Se pune la dispoziţie o linie telefonică de urgenţă (hotlines).

    11 iunie 2009: WHO declară pandemie st.6.

    De ce? Fiindcă există 30.000 de cazuri în 74 de ţări!

    Dacă în 2 luni au fost 30.000 de infecţii în lume, deducem că au fost550 inf /zi ! Dar, după criteriile vechi, pentru declararea unei epidemii grave trebuiau să fie 2,7 milioane de infecţii noi/zi în lume şi nu 550 ! Iată ce minciuni!

    Ce mai declară în mod surprinzător Dr. Margaret Chan, Preşedintele WHO:

    – majoritatea covârşitoare sunt cazuri uşoare;

    – nu ne aşteptăm la creşteri masive a cazurilor grave şi la decese;

    – numărul deceselor este foarte mic;

    – decesele apari numai la cei care au boli cronice, mai ales la cei care au afecţiuni pulmonare;

    – virusul poate suferi mutaţii spre un virus foarte periculos, chiar monstruos…

    Ce s-a întâmplat? S-au modificat în mod secret criteriile Pandemiei!

    Dr. Tom Jefferson, epidemiolog la renumitul Institut Cochrane din America declară că “WHO minte lumea întreagă!”

    Jurnaliştii întreabă mereu pe cei de la WHO ce au modificat în mod concret la criteriile ale Pandemiei, dar nu li se dă nici un răspuns!

    În Germania: statistica este realizată în mod ironic de către “Arbeitsgemeinschaft Influenza” ( Comunitatea de lucru în cazuri de gripa), care este afiliată Institutului Robert Koch şi finanţată totodată de ei. Graficul lor arată o creştere ascendentă cu un vârf în luna august 2009 ( care trebuie să ne convingă că este o pandemie!) iar apoi o scădere constantă, ceea ce demonstrează că de fapt s-a imunizat întreaga populaţie din Germania şi că “pandemia” este în regresie. Din păcate sunt puţini care se enervează …Unul dintre ei este sociologul cunoscut Jean Ziegler care declară că “această gripă nouă a fost exploatată cu sânge rece.” El spune că oamenii au alte griji decât gripa asta precum foamea, lipsa de domiciliu, sărăcia.

    CONCLUZII:

    – pandemie de gripă nu există(!) dar există un test pandemic creat de CDC !

    ROMÂNII NOŞTRI TREBUIE SĂ PRICEAPĂ: AH1N1 NU UCIDE, ÎNSĂ ÎN CAZUL UNUI ORGANISM SUFERIND, ÎN SPECIAL ACOLO UNDE E PREZENŢĂ O SUFERINŢĂ PULMONARĂ, DA, E PERICULOS, GRĂBEŞTE VERTIGINOS EVOLUŢIA BOLII ! VACCINUL ÎNSĂ ARE EFECTE SECUNDARE F PERICULOASE PT ORGANISMUL UMAN ŞI ACESTE EFECTE SE SIMT DUPĂ 1 AN!
    NU TREBUIE SĂ NE VACCINĂM !
    numai bine, Pera,
    Sibilla

    Apreciază

  3. leo zice:

    Cu regret, constat că nemernicii de ne conduc au reuşit să ne ducă într-un timp record la stadiul de „public ţintă de marketing”, pe locul doi după cel mai „stupid people” popor din lume, americanii. Tâmpit popor am mai ajuns, de punem botu la orice campanie marca „să trăiţi bine”…
    PS
    Sibillo, vezi de schimbă titlul blocului, c-ai ajuns la Sfinxul 888… 😆

    Apreciază

  4. Nea Costache zice:

    Aceasta pandemie de gripa prostina pare sa fi cuprins de teama o intreaga natiune dupa moartea actorului, lumea dand buluc la cabinetele medicilor de familie pentru a se vaccina.
    Vizitand site-ul Institutului Cantacuzino, veti remarca faptul ca acestia nu au postat prospectul antigripalului Cantgrip. Au facut-o totusi in format pdf, medicii de familie aradeni, stransi intr-un patronat, pe site-ul lor. Din pacate, respectivul prospect s-a volatilizat de pe site, in mod cert, in urma unor presiuni venite „de sus”, dar cineva a avut totusi inspiratia de-al copia.
    Am scris si eu pe blogul meu niste informatii referitoare la acest subiect:
    http://www.neacostache.com/2010/01/11/vaccinul-antigripal-daunator-sau-nu/
    O zi frumoasa!

    Apreciază

  5. Nea Costache zice:

    Citeam daunezi pe un blog amuzandu-ma, cum autorul acestuia, numea aceasta forma gripala- gripa prostina!

    Apreciază

  6. Elisa zice:

    Despre dr Strainu-Cercel am o parere proasta de cand l-am cunoscut de la televizor in perioada gripei aviare.Perora pe atunci minute in sir despre cum in lume vor muri milioane si milioane de oameni din cauza gripei aviare.Dupa spusele lui trebuia deja cu totii sa fim morti .Baga o panica in populatie de nedescris.Era dupa ce ma intorsesem de la Timisoara si gasisem curtea gainilor goala,mi le ucisesera fiindca in piata vindea unu pui de gaina de la Codlea adusi.
    Nu am crezut niciodata peroratiile acestui dr reputat(????) si nu pot sa-l vad la televizor,imi provoaca un rau fizic numai vederea lui daramite ascultarea gogomaniilor pe care le zice.
    Eu chiar cred ca asta cu vaccinul este o piesa din marea pacaleala. insa pana acum eram convinsa ca vaccinul nu este o arma pentru depopularea planetei ci ca este un mod de a se face multi ,multi bani 😦

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @Duşo Leo,
    Nu schimbăm nimic, Şefu, lăsăm 777, bicouz, şobolansky masoni fac alergie şi la 7 🙂
    Scrisăi şi eu pe forumul antenelor, de rea ce sunt şi pentru că mă tulbură foarte un zmintit de intră p-acolo cu ameninţări şi promisiuni că toţi cei ce scriu vor fi fie amendaţi de CNA, fie pe buba ghem… bag sama vreun necităv d-a lui Băsel, marineru sub botina duduii ori vreun mesager de-al lui cerceluş cap de rumeguş.
    Doamne bate-i, e crimă ceea ce fac ei acum, crimă, bieţii bătrâni chiar sunt foarte speriaţi, copilaşi nevinovaţi sunt expuşi riscurilor, ceea ce e mai grav şi mai trist e că efectele secundare ale vaccinării abia peste un an se vor vedea, başca decesele ce se vor tot înregistra acum … am spus mai sus de ce … Făcui azi campanie de informare şi pe stradă, am întors câţiva * cobai * le-am sugerat să cumpere vitamine şi să-şi întărească imunitatea pe căile ce le cunoaşte de atâţia ani… offff…. grea e lupta cu cretinopaţii ăştia de masoni…
    Sibilla

    @avatar,
    Mulţumim de informaţii şi rogu-te, continuă şi informează şi tu pe blogul tău, că-s mai nebuni decât s-ar crede iar de suferit are biet popor şi-aşa amărât… 😦
    respecte,
    Sibilla

    @Nea Costache,
    Mulţumim, oltene drag !
    No hai dară să declanşăm campania de informare împreună. Oamenii să se informeze din cât mai multe surse , apoi, decizia le aparţine, c-aşa e corect.
    să auzim şi de bine,
    Sibilla

    @Elissa,
    Acest individ are şi moaca de, vorba olteanului nostru, gripă prostină i-ar cerceluşii de pe creier pe piept de nesimţit….
    Nu doar companiile farmaceutice au de câştigat de pe urma acestor nemernicii, masoneria e în umbra a toate, unde e banul e şi puterea, cine are informaţia, acela influenţează, decide… noi, oamenii, pe Dumnezeu îl avem şi-atât!
    Asta e clasă politică ce-avem noi acum??? Spune vreun * politician * adevărul despre acest vaccin, despre gripă, despre implicarea masoneriei ? NU. D-aia spun : e vremea antihristului, cine ştie cât vom mai putea şi noi să scriem, căci informăm, deci deranjăm…
    calde îmbrăţişări drago,
    Sibilla

    Apreciază

  8. octavpelin zice:

    Nici eu nu ma vaccinez,este un vaccin netestat,o conspiratie a laboratoarelor companiilor farmaceutice,o sa fie un scandal mondial cu „aceasta pandemie”,o zi minuata !

    Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @octavpelin,
    Şi bine faci că NU te vaccibezi !
    De altfel, uite un exemplu :
    Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România

    La conferinţa de prezentare a vaccinului Engerix – vaccinul anti-hepatită B, la noi în ţară, după ce a fost lăudat peste măsură pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut că totuşi în Franţa Ministerul Sănătăţii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor. La întrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sănătăţii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci România este mai bogată ca Franţa? Nu. Clubul Rotary, în generozitatea sa, a sponsorizat această acţiune – vaccinarea cu Engerix B în România. Câtă grijă pentru copiii români! De ce nu şi pentru cei francezi?

    Institutul de Patologie al Forţelor Armate, la ora actuală, reconstruieşte virusul gripei spaniole din 1918, inserându-l în tulpinile contemporane de virus gripal şi crescându-i letalitatea. Gripa spaniolă a omorât 675000 de americani în perioada 1918-1919. Mulţi din cei morţi erau soldaţi vaccinaţi. Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benignă, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase. Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală, vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala.

    În 2002, Departamentul de Sănătate şi servicii umane a cumpărat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat în luna sptembrie a aceluiaşi an că întreaga populaţie a Americii poate fi vaccinată în 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sănătate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ să fie vaccinat, nesupunerea fiind considerată o crimă.

    Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!

    La sfârşitul anului 2004, într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetători condusă de Gerhard Scheuch arăta că inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminuează răspândirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoză, cu 72,1±8,19%. Pentru raţiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck şi altor conducători de firme farmaceutice, această informaţie potenţial salvatoare de vieţi nu a fost larg răspândită prin intermediul mass-mediei.

    Deci… “cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!”…după cum afirma James Shannon, fost director al Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) din SUA.

    Toate aceste * gripe * sunt preparate ca la carte cu bunăştiinţă… arme bilologice!
    O zi Senină pe Cerul sufletului tău frumos, prieten drag !
    Sibilla

    Apreciază

  10. Nea Costache zice:

    Mai sus, intr-un comentariu, ai amintit ceva Sibilla despre uneltirile francmasonilor si acum, cu prilejl acestor campanii aproape fortate de vaccinare, ma intreb daca PROTOCOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI, negate vehement ca fiind autentice tocmai de lojele masonice, nu sunt reale. Daca ele sunt scrise in anul 1897 si constitue un adevarat plan de actiune al francmasonieriei pe o perioada de 100 de ani, ultima fraza din cuprinsul Protocolului X este socanta:

    ” Inocularea criminala cu microbi si virusi ale diferitelor boli precum si alte fapte malefice ale francmasoneriei.”

    Citind toate cele 24 de protocoale, realizezi ca de fapt, intreaga lume, inclusiv Romania, au fost conduse social, si politic, in spiritul literelor ei, acestia (francmasonii), influentand in favoarea lor intreaga succesiune de evenimente petrecute de la inceputul sec. XX pana in prezent. Nu e un secret ca Romania a fost si este condusa in ultimii ani de oameni politici care fac parte din diverse loje masonice si atunci ne intrebam de ce Romania dupa Revolutie (in realitate-Involutie) dintr-o tara cu excedent de valuta, a ajuns azi sa fie inglodata in datorii iar cetatenii ei la lmita saraciei? Raspunsul e simplu: pentru ca asta s-a vrut de catre anumiti conducatori ai lumii, iar la conducerea tarii au fost tot de-ai lor care au executat ordinele.
    Daca aveti putin timp, cititi si cruciti-va:
    http://holywar.org/txt/protocoale/cuprins.htm
    In 1902, când profesorul rus Serghei Nilus a scos o prima ediţie a Protocoalelor, ediţie care însă a disparut imediat, fiind distrusă de francmasoni. În anul 1905 a apărut o altă ediţie, din care un exemplar figurează în catalogul de la British Museum din Londra.

    Apreciază

  11. Elisa zice:

    Vin de la dr de familie care m-a intrebat,asa mai pe sest sa nu auda toata lumea daca vreau sa ma vaccineze.I-am spus ca ne mai gandim ca sa nu o supar pe d-na dr cu un refuz categoric.Cum,deja au pentru 20 de milioane de romani vaccinul?Parca mai ieri ziceau ca au doar 2 milioane .Cine stie ce apa chioara este in flacoanele acelea!
    Oricum este tare trist ca,draga Sibilla,constat ca din ce in ce ne afundam intr-o invalmasala totala de lucruri si fapte,nimeni nu mai stie ce-i drept si ce-i stramb,ce-i adevarat si ce-i facatura.E groaznic!Intr-o astefel de stare prinde anticristul la lumea bulversata 😦

    Apreciază

  12. hot.tequila zice:

    Mai, nici eu nu m-am vaccinat. Si nu prea am de gand. Si cred in „uneltirile” francmasonilor in general. Dar totusi nu cred ca cu vaccinul asta e dracu’ chiar asa de negru… 😉

    Apreciază

  13. Nea Costache zice:

    Sa inteleg ca s-ar urmari o vaccinare obligatorie?

    Apreciază

    • leo zice:

      Dacă nu se supun vitele, nu m-aş mira să se ajungă şi acolo! Deocamdată, în vreme ce pentru orice alt vaccin, se cerea de la şcoală ACORDUL părinţilor pentru a fi vaccinat un copil, de data asta, se cere exprimarea DEZACORDULUI!!! Adicătelea, afişăm noi undeva în cancelarie un anunţ, „mâine vaccinăm copiii”, dacă părintele nu află, şi n-are cum, sau chiar dacă află, că are neamuri în cancelarie, dar nu are timp să vină la şcoală pentru a exprima expres dezacordul, se trezeşte seara cu copilul vaccinat fără să vrea…
      Deh, doar am ajuns ţara în care prezidentul consideră că adversarii politici tre să-şi dovedească NEVINOVĂŢIA, şi nu, ca în orice stat de drept, acuzarea să le dovedească vinovăţia…

      Apreciază

  14. Cârcotaşu zice:

    Vă dau o veste liniştitoare. Eu unul am făcut regulat antigripalul de ceva ani buni şi pot spune că a fost foarte bine, nici guturaiul nu s-a prins de mine în sezoanele reci prin care-am trecut. Idem şi-n familia mea, una soaţă şi un fiu… . Acu’ ce să zic, l-am făcut şi p-ăsta, aşa că veţi avea la dispoziţie un cobai. Eu cred că şansa de-a scăpa de mine e foarte redusă, da’ vă voi ţine la curent. Mercuru’ ăsta aşa de blamat e de fapt o sare. Nu mai puţin periculos e şi Sodiu’, şi-i punem sarea şi-n sarmale 😆
    Şi ca să-nchei, vă dau şi o lectură alternativă, aşa, mai relaxantă: http://vaccinat.blogspot.com/2010/01/despre-tiomersal-mercurul-din-cantgrip.html

    Apreciază

    • leo zice:

      N-are nicio legătură cu ale vaccinuri antigripale!
      E produs în alt mod, că tocmai d-aia e nociv…
      Întreabă-te de ce foarte mulţi doctori refuză să se vaccineze. Şi de ce a început să se vorbească la nivel european despre „manipularea secolului”. Şi de ce sunt tot mai mult semne că în România campania de vaccinare e tot mai mult forţată, prin manipulări gen Toni care NU a murit de gripă porcină, ci de PNEUMONIE, ori modificarea protocolului de vaccinare la copii, în acest caz vaccinarea făcându-se FĂRĂ ACORDUL SCRIS AL PĂRINŢILOR!!!
      recunosc o manipulare atunci când o văd, trust me…

      Apreciază

  15. Cârcotaşu zice:

    PS – na că s-a dus la spam. Păi doară pentru-n link 😯

    Apreciază

  16. Sibilla zice:

    Update:
    Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Naţional al Medicilor şi M Cinteză au declarat la Antena3 că vaccinarea copiilor NU poate fi obligatorie iar Vasile Astărăstoaie a precizat limpede că NU s-a vaccinat şi nici NU o va face !

    Apreciază

  17. Cârcotaşu zice:

    @ Bre Leo,
    Io, la mintea mea, mi-am pus multe întrebări. Îmi detei şi neşte răspunsuri la ele, că de, doară nu era să rămân întrebător, mirat a la longue. Da concluzia pe care-o trăsei, aia de la urmă, a fost că la doftorii care cârtesc la un vaccin, io n-o să mă duc să mă tratez niciodată.
    O să-i întreb, de la intrare: tălică, doctore, eşti antivaccinare au ba? Că d-ăştia care-ţi zic să iei numa’ ceai şi să tragi fum de jar cu rădăcini de gard mi-s sătul, n-a scos niciunu’ gripa din mine. Ridică din umeri şi-ţi zic vorba ceea: Gripa netratată te ţine 10 zile, da’ dac-o tratezi te ţine numa’ 10 zile. Aferim. Şmecheria e să n-o faci. Or, io am decis să n-o fac. Na!
    Ş-altă cestie cu doftorii: ăi bătrâni zic că tre’ făcut. Da’ ei cic-ar fi comunişti. Ăi tineri zic că-i periculos. Da ei au făcut medicina la Spiru’ Haret, la distanţă. Ei, pe cine să crezi? Păi io am încredere-n Victor Babeş, Dumnezeu să-i dea odihnă!

    Apreciază

  18. Cârcotaşu zice:

    PS – Ba e produs aşijderea şi la fel cu toate vaccinurile, nu numa’ cu cel antigripal. Tulpina e diferită, asta mi se pare logic şi normal. 😆
    Toate se fac pe ou, toate conţin tiomersal şi apă cu sare (cunoscut şi sub numele de Ser Fiziologic).
    Cât priveşte copiii, Doamne fereşte-ne, s-a spus clar că vaccinul pentru copii (sub vârsta de 16 ani) va fi disponibil mai târziu, încă nu a fost produs.
    Departe de a fi obligatoriu, eu am fost pus să semnez o declaraţie cum că sunt la curent cu posibilele efecte secundare, bla, bla, bla.
    Ş-asta la medicu’ de familie, nu în altă parte. Wow! 😯

    Apreciază

  19. pera zice:

    nu va vaccinati ,azi toata presa zbiara aici in state ca nu a fost pandemie ci o greseala de info,companiile farmaceutice si au facut banul,statele care au cumparat vaccinul incerca sal vinda la un pret redus dar nimeni nul cumpara a fost o farsa prostii su muscatncu bine pera

    Apreciază

  20. avatar zice:

    ultimele date ale Min Sanatatii arata ca sunt deja 100 de decese 😦

    Ministerul Sănătăţii anunţă 100 de decese cauzate de gripa porcină

    Apreciază

  21. Cârcotaşu zice:

    @ Pera,
    Adicătelea dacă n-au murit destui ca să fie pandemie, trebuie să aşteptăm să ajungă acolo? Bey, deşteaptă cestie!!! 😯

    Apreciază

  22. Sibilla zice:

    Dragilor,
    Câteva întrebări fără de răspuns concret din partea autorităţilor abilitate ale statului :
    – cei 200 de copii FOLOSIŢI cobai pentru testarea vaccinului, nu cumva sunt copii instituţionalizaţi, caz în care părinţii ce provin din medii defavorizate şi care trebuie să recunoaştem cu toţii realitatea, nu sunt tare informaţi, gradul de şcolarizare e care e… deci f uşor au putut fi * convinşi * a-şi da acordul… ??
    – cine garantează ceva în legătură cu posibilele efecte secundare şi care, conform spuselor specialiştilor de pretutindeni din lume apar abia după un an… ???
    – de ce s-a afirmat public că există un nr de doze de vaccin, limitat, apoi a-nceput să * plouă * şi dozele sunt înmiite cel puţin, când s-a minţit de fapt ??
    – de ce nu se aşteaptă rezultatele anchetei Comisiei Europene de Sănătate ?
    – de ce nu se admite că nr deceselor în cazul celor ce-au contactat această * gripă porcină * e f mic comparativ cu nr deceselor celor decedaţi DUPĂ ce-au fost vaccinaţi, acest vaccin având marele merit de-a accelera şi înrăutăţii starea de sănătatea a celor deja suferinzi ?
    – de ce Băsescu NU s-a vaccinat motivând că el beneficiază de un alt tratament de întărire a imunităţii, de ce EBA nu şi copii noştri da ?? de ce atâtea * somităţi * nu, iar noi musai da, c-aşa vor ei ?
    – de ce nu apare înscris pe prospectele vaccinului cantitatea de mercur, dar cea de acid fosforic… ???
    – se cunoaşte că sunt milioane de români care n-au avut mijloace financiare pt testare a unor alergii la… diverse… cum să faci un vaccin unui astmatic la factori alergogeni… şi nu ştim care cu exactitate… ?? poate provoca o alergie cu soc anafilactic ce duce la deces… ?
    Admitem că-s multe misterele, întrebările fără de răspuns..???
    NU mă vaccinez!
    Există aşa cum am spus deja, la recomandarea unor specialişti tratamente adecvate altele decât vaccinul discutavil : Vit C, D3, produse pe bază de ulei de peşte, antivirale şi…. există Dumnezeu !
    Sibilla

    Apreciază

  23. Sibilla zice:

    ama said, on ianuarie 15, 2010 at 8:19 pm

    Un tip pe un forum…

    Am intrat doar ca sa va informez de un lucru extrem de grav, legat de moartea lui Toni Tecuceanu.
    Se intampla sa cunosc pe cineva ai carui parinti se cunosc foarte bine cu parintii lui Toni.
    El se VACCINASE deja impotriva gripei porcine! Si asta nu e deloc o informatie “la misto”, “alarmista” sau facuta sub influenta “teoriei conspiratiei”.
    El a murit din cauza complicatiilor cauzate tocmai de acest vaccin.
    Vaccinul contine nanoparticule care, in mod normal, ar trebui sa reduca numarul reactiilor adverse, sa-l faca usor de produs si sa eficientizeze reactia vaccinului prin faptul ca dimensiunile foarte reduse ale acesotrra, de ~25 nanometri, le face sa fie asimilate rapid de celulele organismului.
    Vaccinul anti-porcina contine un anumit tip de nanoparticule care, dimpotriva, provoaca efecte adverse foarte bruste si care se concluzioneaza, deoseri, cu moartea pacientului.
    Iata si un mic articol edificator:

    Un studiu clinic confirmă efectele mortale ale prezenţei nanoparticulelor în organismul uman
    Respectata revistă European Respiratory Journal, în articolul „Expunerea la nonoparticule este asociată cu emfizemul pleural, fibroza pulmonară şi granulomul pulmonar”, publicat în numărul din luna septembrie, descrie testele realizate în anul 2008 la spitalul de elită Beijing Chaoyang, în ceea ce priveşte efectul prezenţei nanoparticulor în organismului uman. Studiul a fost realizat pe şapte femei, cu vârsta între 17-47 de ani, care au fost expuse, prin natura muncii lor, acţiunii nanoparticulelor o perioadă de 5-13 luni. Femeile au avut acelaşi loc de muncă. Ele au fost internate în spital cu probleme ale sistemului respirator: emfizem pulmonar, lichid pleural în exces ce inhiba funcţia respiratorie, afecţiuni ale inimii (emfizem pericardial) şi afecţiuni cutanate (eczeme, prurit al feţei, mâinilor, braţelor). Niciuna din ele nu a fumat vreodată şi nu a făcut parte din vreun grup cu riscuri privind afecţiunile pulmonare.
    În ciuda strădaniei doctorilor, două dintre cele şapte femei au murit în urma unor complicaţii. Una din ele a murit după 21 de luni de tratament, iar cealaltă la câteva săptămâni după intervenţia chirurgicală. Concluziile doctorilor s-au bazat pe examinarea amănunţită a locului de muncă şi pe observaţiile clinice în urma examinării pacientelor. Li s-au făcut testele imunologice, au fost examinaţi indicatorii bacteriologici, virusologici şi tumorali, s-au realizat bronhoscopii, toracoscopii interne şi intervenţii chirurgicale asistate video.
    Examenul patologic al ţesutului pulmonar al pacientelor a evidenţiat inflamaţie pulmonară nespecifică, fibroză pulmonară şi granuloame de corpi străini pe pleură, simptome similare cu cele observate la animalele pe care s-au realizat teste cu nanoparticule. Au fost observate nanoparticule în citoplasma şi carioplasma (nucleoplasma) celulelor pulmonare epiteliale şi mezoteliale, precum şi în lichidul pleural. Investigaţiile medicilor nu au depistat infecţii, tumori maligne, afecţiuni ale sistemului imunitar sau alte afecţiuni care ar fi putut să constituie cauza simptomelor prezente la femei. Pe baza tuturor acestor date, medicii au concluzionat că problemele de sănătate ale acestor femei au o cauză comună: expunerea pe termen lung prin inhalarea şi contactul cu pielea a nanoparticulelor de poliacrilat, la locul de muncă. Studiul medicilor din Beijing este primul studiu clinic asupra efectelor nocive (toxice) ale nanoparticulelor asupra organismului uman.

    (n.n. ne intrebam daca nu cumva “complicatiile pulmonare” suferite de ultimii pacienti decedati zice-se din cauza gripei porcine, nu se datoreaza chiar acestor nano-particule – trecute in prospect cu titulatura de “excipienti”, cu atat mai mult cu cat nimeni din mass-media “oficiala” nu se grabeste sa ne informeze daca nu cumva cei decedati din pricina gripei porcine tocmai se vaccinasera impotriva ei – cum se pare ca este cazul regretatului actor Toni Tecuceanu de la emisiunea TV “Cronica Carcotasilor”)

    Astfel, n-au facut decat sa transforme moartea unui om survenita in urma unei complicatii cauzate de vaccin intr-o modalitate de a instaura panica printre oameni. Drept urmare, cozile de la Matei Bals si celelalte spitale vorbesc de la sine. Accesul foarte redus la informatii si ignoranta de care dau dovada oamenii sunt mana cereasca pentru acesti criminali.

    A, si faza cu injectarea vaccinului de catre Streinu-Cercel nu a fost decat un teatru ieftin. Sunt doctori care stiu ca el si-a injectat un simplu ser fiziologic si care nu au dorit sa-si faca vaccinul. Iar statisticile care nu apar in media vorbesc de faptul ca doar 25% din cei decedati au murit de fapt de gripa porcina, restul decedand din cauza unor complicatii sau a unei boli deja existente, caruia gripa i-a pus capac. Asa zisa pandemie nu exista, sunt mai multi oameni care mor din gripa obisnuita!

    Aveti foarte mare grija si sfatuiti-i pe cei dragi sa NU isi faca vaccinul! Nu trebuie decat sa urmati regulile elementare de igiena si o alimentatie cat de cat echilibrata si veti fi ok.
    Sursa :

    VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA

    DECI ???

    Apreciază

  24. Pingback: Adevăr ascuns în cur. « Surorile Marx

  25. Sibilla zice:

    De citit şi:
    Streinu Cercel – MASON
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6058
    Părinţii: Arsenie Boca, Iustin Pârvu… cu toţii au amintit că vom fi etichetaţi cu uşurinţă * nebuni *, vom fi prigoniţi, … oricine spune un Adevăr, ce NU convine masonilor, ori celor ca ei, la fel va fi tratat… :
    * Să te duci, române drag, fără frică, direct spre vârful sabiei, ca străbunii noştri cei viteji, să te duci ca o torpilă japoneză, să mori în braţe cu vrăjmaşul! Acum suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice – stai aici în mijlocul arenei şi aştepţi, ca şi creştinii de odinioară, să dea drumul la lei. Aşteptaţi să fiţi sfâşiaţi, rupţi, altă scăpare nu mai e! Lupta este deschisă. Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi! Aşa cum a început creştinismul, aşa va şi sfârşi – în dureri şi în suferinţă. Pecetluiţi creştinismul cu mucenicia voastră! *
    În zadar câştigaţi cele ale lumii, dacă vă pierdeţi sufletele voastre şi ale copiilor voştri, pentru că Sfinţii Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni“.

    NIMENI NU ARE DREPTUL SĂ INTERZICĂ UNEI MAME A SE INFORMA DIN CÂT MAI MULTE SURSE, NIMENI NU DECIDE PENTRU COPIII NOŞTRI SĂ FIE FOLOSIŢI COBAI SAU NU, DECIZIA NU E A UNOR MASONI, SĂ FIE LIMPEDE !
    Prea multe sunt ascunse populaţiei, prea multe întrebări fără răspuns, suspiciunile poporului sunt justificate ! Înţelepciune să ne dea Dumnezeu, fiecăruia ! Doamne Ajută !
    Sibilla

    Apreciază

  26. anamaria zice:

    In cutie exista 50 de fiole , adica o fiola contine doza pt o singura persoana ! E o fiola micuta , care contine 0,5 ml de ser pt injectat !
    Adica se foloseste o fiola + o seringa speciala pt fiecare persoana in parte !
    NU e o fiola mare care sa contina 50 de doze ! Nu mai bate campii !
    Vaccinul romanesc NU contine adjuvanti !

    Apreciază

  27. Sibilla zice:

    Sunteţi PENIBILI ăştia cu treabă clară pe acilea !
    Citim ţi ne informăm de pe toate sursele, căci E DREPTUL NOSTRU !

    Refresh :

    PROSPECTUL VACCINULUI AH1N1 ROMANESC CANTGRIP FABRICAT DE INSTITUTUL CANTACUZINO.RO – nu se gaseste la institut dar noroc de medicii din Arad care l-au postat:

    Dă clic pentru a accesa cantgrip.pdf

    6. INFORMATII SUPLIMENTARE
    Ce contine Cantgrip
    Anexa 2.2:
    O doza 0,5 ml suspensie injectabila contine:
    – Substanta activa:
    Antigen de virus gripal*, inactivat, echivalent urmatoarei tulpini:
    Tulpina similara cu A/California/7/2009 (H1N1) (X-179A) 15mcg HA**
    Per doza de 0,5ml
    *cultivat pe oua de gaina, provenite din colectivitati de gaini sanatoase
    **hemaglutinina
    Celelalte componente sunt:
    tiomersal si solutie tampon salina care contine:
    clorura de sodiu,
    fosfat monoacid de sodiu dihidrat,
    fosfat monopotasic,
    aldehida formica,
    apa pentru preparate injectabile.
    4.3 Contraindicatii
    Antecedente de reactii anafilactice cu potential letal la oricare dintre componentele sau urmele reziudale ale acestui vaccin – proteine de ou si pui, ovalbumina, neomicina si zahar.
    Anexa 3.3:
    Poate contine: ovalbumina si zahar.
    Acest vaccin corespunde cu recomandarile OMS si deciziei UE pentru pandemia de gripa.
    Cum arata Cantgrip si continutul ambalajului
    Cantgrip este o suspensie injectabila care se prezinta sub forma unui lichid usor opalescent.
    Cantgrip este disponibil in:
    – Cutii cu o fiola monodoza din sticla incolora a 0,5 ml suspensie injectabila
    – Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora cate 0,5 ml suspensie injectabila
    Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
    Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie “Cantacuzino”
    Splaiul Independentei 103, Bucuresti, Romania
    Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2009.
    Dupa administrarea cantgrip care contine MERCUR si FORMALDEHID au fost observate urmatoarele reactii adverse conform otravirii trupului cu MERCUR si FORMALDEHID. Toate aceste reactii adverse sint catalogate ca Frecvente in prospectul cantgrip.
    Cefalee-Tulburari ale sistemului nervos
    Vertij(ameteli)
    Artralgii-Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv
    Mialgie
    Durere la nivelul locului de administrare
    Simptome asemanatoare gripei
    Coriza
    Stare subfebrila
    Astenie
    Frison
    ——————-
    Ati inteles? Contine TIOMERSAL (cunoscut in SUA sub denumirea THIMEROSAL care contine elementul otravitor metal lichid MERCUR – Hg – formula chimica C9H9HgNaO2S).
    MERCUR cauzeaza AUTISM, ADHD, COPII DEFECTI, HANDICAPURI PERMANENTE SI DISTRUGE ORGANELE INTERNE.
    Vaccinul este in fiole cu 50 de doze deci cind scoate cu siringa din doza poate scoate mai mult mercur pentru o persoana decit pentru alta, pina la 50 ori mai mult!
    PROSPECTUL NU SPECIFICA CANTITATEA DE MERCUR DIN VACCIN!
    Contine si ACID FOSFORIC care dizolva oasele, si FORMALDEHID care este otravitor, fara sa spuna cantitatea din aceste ingrediente!
    Mai mult unele ingrediente reziduale sint listate in alte locuri in prospect nu la ingrediente, precum neomicina!
    In afara de ingredientul principal, cantitatea nu este specificata la nici un ingredient! Asta e spre deosebire de prospectele afisate pe situl FDA in SUA.
    Un interviu al presedintelui Comisiei de sanatate din Consiliul Europei, dat prestigiosului jurnal L’Umanite:
    http://www.humanite.fr/Grippe-A-Ils-ont-organise-la-psychose
    Sursa :
    http://www.neacostache.com/2010/01/11/vaccinul-antigripal-daunator-sau-nu/comment-page-1/#comment-3377
    * Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benignă, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase. Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală, vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala. *

    Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România!
    VACCINUL ROMÂNESC NU ARE ÎNSCRISE PE PROSPECT DETALII CU PRIVIRE LA ADJUTANŢI !
    Adjutanţi = tiomersal si solutie tampon salina care contine:
    clorura de sodiu,
    fosfat monoacid de sodiu dihidrat,
    fosfat monopotasic,
    aldehida formica,
    Deci, conţine !
    Iar Streinu Cercel care NU s-a vaccinat cu vaccinul cangrip şi care e mason, să tacă ! Punct.
    oO zi liniştită vă doresc, căc, sunteţi cam iritat…
    Voi bateţi câmpii cu * graţie *, fie pt că aveţi o * misiune * clară, fie din neştiinţă, ceea ce e şi mai grav !
    Sibilla

    Apreciază

  28. Cârcotaşu zice:

    Bre, deci io, Cârcotaşu’, pen’că l-am făcut, acu’ tre’ să mă ascund sub pământ, că altfel mă acuzi c-am răspândit epizotia? Bre, da’ nu te gândeşti câţi l-au făcut? 😯

    Apreciază

  29. ELMMAR zice:

    Da’ gripa bocceasca are vaccin au ba?

    Apreciază

  30. Sibilla zice:

    @Cârcotaşu,
    NU!
    Decizia parţine fiecăruia din noi.
    Ca mamă, care mi-am pierdut un pui născând nainte de termen aproape-n poarta instituţiei unde-am lucrat, apoi dăruită fiind de Doamne, Doamne cu Zoran, medicii ziseseră nu şi nu copil, da io * ba da *…. nu-mi las copilul folosit cobai. Ce spun e că e bine să ne informăm din multe, multe surse şi nu să ne îmbulzim la orice coadă/rând, răsărită peste noapte, aia spun. Şi-apoi, există puzderie de alte alternative de leacuri ce duc la întărirea imunităţii, la fel de tratament al gripei. Un organism ce-a contactat gripa, sigur că va * tuşi * şi-şi va zdruncina toate * încheieturile * cu sau fără de vaccinul despre care până la acest moment tot nu ştim mare lucru. Şi întrebările fără răspuns, NU vina noastră a populaţiei este, n-aşe ??
    Care sunt reacţiile, consecinţele, peste un an, doi… cum va reacţiona un organism astmatic , dar la astm la factori alergogeni, etc etc ?
    Ete te păstrăm de pretenar de suflet şi aşa, vaccinat, nah ! 🙂
    Sibilla

    @ELMMAR,
    Are, are…. până şi gripa ielitelor ce cred că-n absenţa lor nu s-ar mai învârti planeta, are leac, vaccinul cela e dureros pt ielita pacientă, da reacţiile adverse, auuuuu…
    Numa pentru Twin-Peakse-ul cărăşan şi nelegiuiţii ce fac legea p-acilea, n-are nima vaccin…. Picară Cămătarii, Cordunenii, da ie frică la nea Băsescu de plaiu cărăşean ca de dracu, o ştii el de ce are asemenea reţineri, e, ce zici ?? 🙂
    Te vaccinaşi au ba ?
    Sibilla

    Apreciază

  31. ELMMAR zice:

    Pour mois vaccin d’ala streinesc?…never.
    Am io ratzeta proprie si personala si mioritica si bio si traditionala si olteneasca si cate si mai cate,da’ nu spun nici d’al dracu.
    Poate asa pentru unii o i mai zice…

    Apreciază

  32. munteanul22 zice:

    Sal, te rog pune-ma si pe mine la legaturi!

    http://munteanul369.wordpress.com/

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.