Băsescu se joacă * de-a democraţia * pregătind instaurarea Dictaturii !

Băsescu se joacă * de-a democraţia * pregătind instaurarea Dictaturii !

*******

* Traian Băsescu NU este promotorul reconcilierii, ci al conflictelor, fiind animat de „vanităţi mărunte” în locul unui concept de bază care să asigure dezvoltarea ţării. *

http://www.mediafax.ro/externe/presa-straina-observa-situatia-delicata-din-romania-dupa-victoria-la-limita-a-lui-basescu-5164116

*******

Directorul STS a ameninţat un jurnalist înaintea audierii

* Şeful Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Marcel Opriş, a ameninţat un jurnalist chiar înaintea audierii la care a fost chemat de Comisia de Apărarea a Senatului. Opriş i-a cerut socoteală jurnalistului Iosif Buble în legătură cu unele informaţii apărute în presă. *

http://www.jurnalul.ro/

Marcel Opriş, şeful STS ameninţă presa, jurnaliştii, acesta a mai fost acuzat că ar ajuta PD-L, nu e la prima abatere, continuă… se pare că e foarte sigur pe el, doar a fost numit şi înaintat în grad de… tătucul Băsescu ! Să-nţelegem că acest Marcel Opriş este în slujba Cotroceniului, a personajului Tr Băsescu?

Să ne-aducem aminte că, pe parcursul întregului an 2009, s-au mai întocmit nişte Listuţe cu bloggări ostili Cotroceniului, aceasta fiind * democraţia * pe care-o ridică la rang de virtute Băsescu şi PD-L! Adică, nu intonezi ode Băsescului, spui lucrurilor pe nume, eşti etichetat şi pus pe listă… Cu paşi repezi se instaurează Cenzura şi Dictatura băsesciană ! NU problemele cu care se confruntă poporul, NU criza economică, îl interesează pe Băsescu, preocuparea acestui aşa zis * preşedinte al tuturor românilor * este să deţină controlul total, să se impună cu absolut orice preţ, să facă jocurile Famigliei PD-L… incalificabil !

S-a amestecat sau nu STS în activitatea electorală?

* Frauda electorală STS are nume de cod “Taurul”
Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu Mare, afirmă că în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, şi sub coordonarea vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu.
Concret, STS Satu Mare a avut o derivaţie secretă din schema STS conectată la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeţele au avut derivaţie din reţeaua principală, mai puţin municipiul Bucureşti.

Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15, toate derivaţiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriş, fiecare judeţ decuplându-se pe rând după ce s-au închis şi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ştiu doar şefii judeţeni ai STS şi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiţeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaţionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30.

Afirmaţia că toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile şi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsă, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmă care semnalau acustic şi vizual depăşirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaţi.

PS/cine stie cunoaste *

http://nastase.wordpress.com/2009/12/11/sa-radem-cu-biroul-electoral-central/#comments

Cum a fost cu SMS-urile de pe telefoanele STS

Atitudinea acestui Opriş, atitudinea miştocară, golănească a unui Bercovici care sfidează jurnalişti, implicit cetăţenii României ce doresc să fie informaţi şi care * a servit o gstare la MAI *… atitudinea unui Videanu, Blaga… spun limpede cât de serioşi sunt aceşti indivizi, că îi doare la ceva metri de coate de soarta românilor. La braţ cu asemenea specimene defilează Băsescu, aceasta e atitudinea agreată de către Băsescu, de sfidare a presei, junaliştilor, românilor!

* Micul caporal * M Opriş este foarte sigur că nimic nu i se poate întâmpla vreodată, atitudinea lui de altfel sugerează limpede că a fost asigurat în acest sens..

Refresh… nu întâmplător :

http://www.romanialibera.ro/a92811/biletelul-lui-geoana.html

* Reprezentantii STS au facut deja o serie de precizari, afirmand ca infrastructura de comunicatii si informatica a fost pusa doar la dispozitia autoritatilor care s-au ocupat de organizarea si desfasurarea proceselor electorale. * – iar autoruităţile care s-au ocupat de organizarea alegerilor sunt reprezentanţii PD-L, nu ai altor partide… Atitudinea incalificabilă a acestui Opriş implicat politic, ar trebui să dea serios de gândit românilor manipulaţi de Băsescu pentru a-l vota.

De citit şi:

Scandal-monstru la MAE

Sechestru pus pe voturile diasporei

ŞEF AL STS SAU ŞEF DE SALĂ LA BIRT? VA ACCEPTA SRI SĂ FIE UMILIT DE STS? ŞI STATUL ROMÂN SĂ DECADĂ SINISTRU?

Până una alta, Băsescu tot NU a răspuns nici în faţa Românilor, nici în faţa Legii, unor Întrebări , edificatoare aşadar încrâncenarea sa de-a rămâne la putere, IMUNITATEA… căci:

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

Onoarea, cinstea, demnitatea, corectitudinea, sunt noţiuni străine partidului PD-L şi tătucului Băsescu! Acest Băsescu, NU a câştigat Alegerile ci, s-a ales folosindu-se josnic de instituţiile statului, pe care le doreşte aservite în totalitate şi s-a mai folosit de ceva… de  şantaj!

Andrei Bădin ne supune atenţiei:

Cum s-au fraudat alegerile? O înregistrare-document

Băsescu şi Videanu se-ntâlnesc, în stilul propriu al PD-L * absolut întâmplător *, cu doi dintre judecătorii Curţii Constituţionale, respectiv Vida şi Predescu… Dacă e adevărat, e foarte grav !

Concluzionând, Decizia Curţii Constituţionale ne va spune clar, Democraţie sau… Dictatură!

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Băsescu se joacă * de-a democraţia * pregătind instaurarea Dictaturii !

 1. ionborgo42 zice:

  Niko,
  Basescu chiar daca va fi validat ca nou presedinte de catre CCR se va afla intr-un deficit de legitimitate ca urmare a faptului ca suspiciunea de „castig prin frauda” ii va stigmatiza acest nou mandat.
  Nu va mai fi presedintele „jucator” si va incerca sa schimbe perceptia populatiei asupra primului mandat,catastrofal, asupra acelor stari de tensiune care au fracturat masiv societatea romaneasca.S-a dovedit a fi un om-gogoasa!Spoiala la suprafata si gol in profunzime.A ratat tot ce a intreprins cu exceptia urei,certurilor permanente si a dihoniei induse.Asta au vrut „romanii” asta avem.Cu drag,tata Borgo.

  Apreciază

 2. Nu prea mai avem dreptul la nimic in tara noastra. Nici macar dreptul la orgoliu. Se alege praful ! 😦

  Apreciază

 3. Maria Barbu zice:

  Sibilla, am fost obligata de situatie sa imi sterg blogul, dar l-am reinviat sub numele http://poetamariabarbu.wordpress.com/

  Te astept oricand cu drag si, in ciuda unor modificari protective, sa stii ca raman mereu loiala acelui Absolut (nu abslutism!) in care voi crede mereu!

  Apreciază

 4. otilia zice:

  Despre
  [url=http://www.picatura.ro/viewtopic.php?f=384&t=1964] fraudarea alegerilor [/url]
  s-a scris pe toate forumurile. Asteptam decizia Curtii Constitutionale, care, speram ca va fi pozitiva. Repetarea alegerilor ar fi intr-adevar un semn ca traim intr-o tara care face parte din UE.

  Apreciază

 5. Agnosticus zice:

  Nu am încredere în renumărarea voturilor. Nu se va întâmpla nimic bun. Abia după respingerea cererii PSD de reluare a celui de-al doilea tur se va instaura adevăratul stat politienesc. Metodele sunt fasciste. Nici măcar nu mai încearcă să salveze aparenta democratică. A se vedea arestarea în stil Cămăsile Brune a senatorului Cătălin Voicu.

  Apreciază

 6. babydac zice:

  «What’s up, dacs?»™
  Just to let you know, dacs: just bagat «Prostadac» la Babydac©

  Now we have both «Prostadac» and/or «Prostanac» la Babydac©

  From Kogayon, with love,
  Babydac 🙂 zmangalici pluridisciplinar (independent)

  Apreciază

 7. pastel zice:

  Cred ca asa ne trebuie. Actele de binefacere ale conducatorilor nostrii se rasfring implacabil asupra vietii romanilor supusi. Supusi pina la „maduva oaselor”.
  Ne vom adapta la alte incercari si poate ca mai tinerii ca noi vor sti si gasi momentul revenirii la mai bine.
  Sibilla, in periplul meu prin alte „gradinite” am dat de „bucluc” cu Aya. Stiu f. putine despre aceasta persoana si nu doresc in ruptul capului sa fiu „neam prost”. Interesul meu pt. postarile lui AN ma face s-o intilnesc in „gradinita” la mai tot pasul. Nu-mi pasa dar, surprinzator, ea ma vede altfel. Si a descoperit din interventiile mele ura, frustrare si altele. Sa fac o legatura cu „rabufnirile” lui Leo?

  Apreciază

 8. Sibilla zice:

  Vă mulţumesc, tuturor !
  Să-mi iertaţi absenţa, prieteni dragi, l-am vegheat pe Zoran, acum sunt eu încercată de-o gripă păcătoasă, dar… oi reveni întremată şi dragu mi-e să vă ştiu aici!

  @Tati Borgo,
  Băsescu NU e preşedintele nostru, ci al corupţilor, al maneliştilor, al bieţilor români pe care-a reuşit să-i manipuleze, NU, continuă să mintă, e disperat să i se prescrie Dosarul Flota şi nu numai… Vai de steaua lui… apune, geaba se schelăie, NU e nemuritor şi de Justiţia Divină nu scapă…
  sănătate şi numai bine, tati drag, respecte,
  Sibilla

  @Alexandru Marin,
  Avem Demnitate şi curaj şi suntem noi, nu ca ei, cameleonii !
  Capul sus şi înapoi pe redute, vin vremuri şi mai tulburi, dar, nu renunţăm, e f greu, dar imposibil, NU !
  respecte, Unicornule,
  Sibilla

  @Maria Barbu,
  Am operat modificarea, Maria Metaforelor, mulţumesc !
  Cu mult drag vin, am aruncat deja un ochi 🙂
  SUCCES !!!
  respecte, Maria,
  Sibilla

  @otilia,
  CC, * magistraţii *, au o povară, propriul lor trecut… sunt şantajabili. Ruşine să le fie !
  Noi, cu Dumnezeu înainte şi da, A FOST FRAUDĂ !
  respecte,
  Sibilla

  @Agnosticus,
  Nu te-ai înşelat, prietene drag…
  Da, vin vremuri şi mai grele pentru noi… măcar de-ar învăţa românii ceva, de n-ar mai permite să fie dezbinaţi…
  calde îmbrăţişări şi să auzim şi de Bine… într-o zi…
  Sibilla

  @babydac,
  🙂
  Nu spun nimic acum despre … * independenţi * , că-i văd zilnic pe toate programele tv… 😉 🙂
  numai bine,
  Sibilla

  @pastel,
  Da.
  Nu pune la suflet nimic, rămâi tu ! Atât.
  Aya e un suflet încercat şi care de ceva timp e * încercată * de nişte neicuşori, numai că… nu noi suntem neoamenii, se va convinge singură, chiar dacă în timp… E însă un OM bun, aşa simt eu. Să crezi ce spun, trebuie să se convingă singură de… toţi şi toate.
  stimă şi respect, druje Pastel,
  Sibilla

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.