* Glasul tăcerii noastre E VOTUL ! HAIDEŢI LA VOT, iar glasul tăcerii noastre VA FI TUNET ! *

* Glasul tăcerii noastre E VOTUL ! HAIDEŢI LA VOT, iar glasul tăcerii noastre VA FI TUNET ! *


De ce să votăm Alianţa social-liberală pentru Salvarea României, Schimbarea şi categoric să NU votăm un… băsescu – argumente :

Unul din judeţele prăduite sistematic de şacalii portocalii, Caraş-Severin, acum în topul celor mai prăpădite, a devenit peste noapte subiect de presă şi pentru altceva decât afaceri cu carburant, duvan, peşte, devastarea pădurilor, * a fost odată industria cărăşeană *… iată, acum, vremurile pe care le trăim, de * succesuri * ne-au * blagoslovit * cu… jafuri armate, că numai asta ne mai lipsea…

Jaf armat la Reşiţa

Un nou jaf armat la Reșița!

În rest, avem de toate :  avem dudui platinate, * dive * pe absolut toate scaunele de conducere, toate posesoare de carnete portocalii, soţii de, sponsori de… participăm la festivaluri că doar suntem fruncea la… răchie, toată suflarea portocalie a judeţului posedă vile şi terenuri cum numa-n filme mai zăreşti, presa ascultătoare face sluş şi nu-ndrăzneşte să mişte-n front, avem un fost IMR, fost Moldomin, fost orăşel industrial, fost… atât de multe, Doamne care ne-ai hărăzit cu frumuseţi şi-un potenţial turistic de invidiat, dar… tot noi avem şi-un fost Ministru al mai multor ministere, cheia a toate devenite-n Caraş-Severin… foste… D-aia noi cărăşenii, din ce în ce mai des rostim,  a tristeţe şi-a dezamăgire, a aduceri aminte .. : * Vai ţie Caraşule… că mândru-ai fost şi ce-ai ajuns, vai steaua ta judeţ confiscat de clica PD-L… cine te-o fi blestemat, Caraşule să ai parte de * managerii * ăştia , că NU asta-i soarta ta, şi, cu drag te-i scutura de păduchii îmbuibaţi… *…

Va să zică, încă un motiv să NU voteze românul  Mincinosul care-a tolerat şi-a permis cu bună ştiinţă ( că geaba presa centrală a tot semnalat câte-n lună şi-n stele de prin Twin Peakse-ul cărăşean.. ) celor din ograda sa, pedelacheii, să zburde-n voie * mieluşeii * pe miriştile bănăţene ca şi când Caraş-Severinul ar fi proprietatea lor şi noi, cărăşenii,  am ajuns după părerea lor, citez o * divă *, cică : * nima-n drum *… Care drumuri sunt an de an subiect de presă, licitaţii, comisioane, iară de-ar fi să te iei după ceea ce aberează * onor * portocalii de fo 5 ani încoace, ai crede că-s nişte autostrăzi şi şosele p-acilea de… Cu alte cuvinte, după * mintea * nemernicilor, vezi Doamne, * ce proşti ie noi şi ce dăştepţi ie iei *…

D-aia cea mai mare parte a cărăşenilor, în 6 decembrie 2009, NU vor vota un Băsescu, categoric NU, că ne–am săturat nu doar de el, Răul, ci şi de-ai săi, clica !

Cărăşenii, NU-s tâmpiţi cu toţii, cum şi-ar dori * stimabilii * portocalii, NU toţi pot fi cumpăraţi cu făină şi zahăr de la UE distribuită însă ca fiind dă la ei, cică… NU suntem şantajabili că NU ne-am aşezat la vălăul lor, NU ne mai temem de ameninţări căci ne-am obişnuit să trăim până şi cu ele, NU-l votăm  pe Băsescu, căci NU merită şi pentru că NE-AM SĂTURAT de hienele portocalii care , da, trăiesc bine, da pe spinarea noastră, neruşinaţii, ticăloşii ! Dacă ne temem de ceva şi ne e scârbă şi silă.. ? Da. De faptul că iarăşi ar putea fi acceptate * păsările migratoare * capabile de absolut orice, numai să-şi păstreze foncţia, scaunul… ca de exemplu una * bucată divă *… Ana… S-aude nea Mocioalcă, nea Vela?? Sperăm din tot sufletul şi cu bună credinţă să NU aveţi astfel de slăbiciuni precum în curând, 4 zile, foştii…  Mititica de dumneamea pricepe că NU aveţi nevoie de arkane, de făpturici sibiline, că deh, nema cont în bancă, dar NU voi accepta şi niciun cărăşean NU va pricepe sau va mai tolera să  * vă-mbogăţiţi *, după alegeri cu, din nou, panarame de care ne-am cam lămuritără noi de-a lungul anilor ce le poate pielicica, şi-i ştiţi mai bine ca noi, n-aşe ? Cam asta ar fi ideea, cărăşenii vă creditează cu-ncredere de astă dată, dar ţineţi minte, că nu-i indicat să-l dăm jos pe dracu ca s-nscăunăm vreun … cuscru al dracului drac, NU ne dezamăgiţi !

Să nu zăuit, fiţi cu ochii pe secţiile de votare, ca de exemplu din comunele Fârliug şi Naidăş, satele arondate, … Se ştie că nu spun nimic întâmplător… Băsescu NU poate câştiga decât prin fraudă, iar noi, CEI MULŢI, care, NE-AM SĂTURAT, categoric NU votăm Băsescu !

E timpul ca Băsescu şi clica lui de mârlani să plece, dar, să şi dea socoteală pentru faptele/ticăloşiile lor, inclusiv portocalii din teritoriu, nu doar cei de la * curte *… * caracatiţa * e mare… !

Băsescu, refuză-n continuare să răspundă la Întrebări…  Oare de ce ???

Băsescu are timp s-o tot fluture pe Udrea, Nutzi, cabinetul doi, are timp să mintă, are timp de OTV ( parcă-l blama înainte, acum, consideră că-i e de folos… măscăriciul ), are mereu timp să ne plictisească cu basme despre moguli, are timp să ţâşnească lacrimi de crocodili, culmea,  niciodată întâmplător, totdeauna cu un scop, mereu în anumite momente… manipulator destoinic  marinarul… dar de noi, poporul pe care l-a minţit ori de câte ori a trâmbiţat * lupta cu corupţia *, iar corupţii conduc, ţin frâiele peste tot în România, … de popor, NU are nici timp, nici nu-l rupe vreo grijă.

Grija lui Băsescu e Famiglia, NU poporul,  e limpede !

VOM IEŞI LA VOT !

Sursa imaginii :

activisti.ro/.

De ce NU votăm Băsescu ? Românii spun în fiecare zi… :

* Auzim ca sufletelul Adrianei Saftoiu a dorit sef de serviciu secret! Da’ sufletelul Elenei Udrea ce-a pohtit? *  ( Augustin )

EXCLUSIV: Traian Băsescu în noaptea de 31 decembrie 1972/ 1 ianuarie 1973: O mărturie senzatională despre presedinte- Astept lămuriri publice în 24 de ore

SINUCIDERE. BĂSESCU ÎŞI BAGĂ SOŢIA ÎN MOCIRLĂ

* De ce NU Băsescu – un motiv personal *

De ce nu Basescu? – 1 : Elena Basescu

De ce nu Basescu? – 2) Manelismul

De ce NU Basescu? Un alt motiv este acela ca nu pot vota un ticalos fara scrupule!

De ce NU Basescu? Pentru ca a incercat, si in buna masura a reusit, sa creeze o lume dupa chipul si asemanarea lui

De ce NU Basescu? Pentru ca mi-a facut tara de ras in lume! Si, cu asta, ajunge! Mai am de spus, dar nimic nu depaseste stanjeneala de a te simti roman, in lume, cu un astfel de presedinte

O noua smecherie a lui Basescu

De ce NU Băsescu? Pentru că NU e politician!

……. şi-n continuare, numai cine nu vrea, cine e orb, surd, portocali, adicătelea * ei de ei *, n-ar găsi motive foarte serioase să nu-l voteze pe clovnul de la Cotroceni…

Trebuie să ieşim la Vot ! Avem o Şansă, ne stă-n putinţă şi vom reuşii, împreună !

Între:

O alianţă social-liberală, singura şansă de a scoate România din criză

şi Dictatură băsesciană , NOI POPORUL, ALEGEM SCHIMBARE, vrem linişte, căci de scandaluri, minciuni, nemerniciile Mafiei Portocalii, NE-AM SĂTURAT !

MERGEM  LA URNE ! VOTĂM SCHIMBAREA, VOTĂM ALIANŢA SOCIAL-LIBERALĂ PENTRU ROMÂNIA ! TREBUIE !

Augustin

Submitted on 03/12/2009 at 12:27am

GLASUL TACERII NOASTRE

Traim tot mai mult, tot mai acut, in tara lui “ciocu’ mic”! Tot mai des ni se spune, sau ni se face semn, sa tacem din gura.(Nici nu mai pomenesc de faptul ca nu ne-ntreaba nimeni de vorba, nu ne cere nimeni parerea !)
Sint citiva « alesi » care vorbesc pentru noi. Vorbesc tare, latrat si pe nas. Si, mai ales, mult, mult de tot. Vorbesc mult, chiar daca nu spun nimic.Citeodata, cu timiditate, cerem dreptul la cuvint. Dreptul de a spune si noi ceva. De cele mai multe ori, aflam ca tocmai s-a terminat emisiunea. Si ca mai bine ne-am duce undeva, in padure, sa vorbim intr-o scorbura. Uneori, rar de tot, reusim sa scoatem citeva cuvinte, doar pentru a constata ca e cineva care vorbeste odata cu noi si, evident, mult mai tare, mult mai latrat, mult mai pe nas. Asa ca vorbim degeaba.
Uneori, spunem ce nu trebuie. E riscant : putem primi un cap in gura !
Si, uite-asa, ne-am invatat sa tacem. Uneori, tacem chiar cind sintem intrebati. Sau tacem in masina 368, cind 2-3 animale bipede isi fac si-si baga, in gura mare, ca si cum masina ar fi a lor, sau goala-goluta, iar nu plina ochi. Si nimeni nu le spune nimic!
Incet, incet, am invatat ca nici nu contam. Ca nu ne-ntreaba nimeni ce vrem, sau o face asa, in gluma. Ca are cine decide, in locul si IN NUMELE NOSTRU, asa ca n-are rost sa ne mai batem capul. Ca cei cu gura mare, cu tupeu si cu muschi, au intotdeauna dreptate.
Iar noi, cei tacuti, ne-am pierdut, cu totul, glasul.
Si totusi, din timp in timp, cam o data la 4 ani, glasul nostru capata alt nume : STAMPILA ! Si, culmea, e extrem de usor de folosit: nu trebuie sa urlam, nu trebuie sa vorbim mult sau pe nas, mai tare decit cel de linga noi, nu trebuie sa dam capete in gura.
GLASUL TACERII NOASTRE E VOTUL. Sper sa nu ne trezim, intr-o buna ( ???) zi, ca ni s-a atrofiat stampila ! Asa ca, HAIDETI LA VOT , iar glasul tacerii noastre VA FI TUNET!

( Augustin )

Încă 5 ani de mizerie ??? NU! JOS Băsescu ! JOS MAFIA PD-L!

Clip electoral traian basescu – Congo is calling again – http://www.basarica.wordpress.com:

Băsescu E TERMINAT !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la * Glasul tăcerii noastre E VOTUL ! HAIDEŢI LA VOT, iar glasul tăcerii noastre VA FI TUNET ! *

  1. e necesar sa ne facem datoria de neam. la lupta, Sibilla. lupta noastra, lupta pt. civilizatie, lupta pt. normalitate.

    Apreciază

  2. leo zice:

    @ Velisar
    pentru că ţin la tălică prea mult, aş avea o rugăminte: dacă îl apreciezi într-adevăr pe ANeul, ai să opreşti la atât implicarea tălică într-un fenomen… paranormal care numai bine nu îi poate face; ai, din două variante, una:
    – ori suporţi acest spectacol trist – în care iată, se răstoarnă povestea şi prinţesa sărutând broscoiul râios se pune pe-un oac-oac de neînţeles pentru nevorbitori de brotăcească limbă, şi rămâi aici, la suficientă distanţă însă cât să nu mă laşi fără un alt prieten transformat în verde batracian;
    – ori nu suporţi, şi faci ca ăsta baci, luându-ţi lumea în cap, însă cât mai departe de un grup sau altul de „neprihăniţi” care să-ţi facă cu ochiul spre a te atrage pe „calea cea dreaptă” a jihadului împotriva…cui? are cineva ceva de pierdut din toată mascarada asta decât cel în numele căruia s-au avântat în luptă cu tonţii?! (mă rog, în afară de boul nomina odio care se găsi să vorbească despre raţiune tumna în salonul de zgubilitici… )
    în NICIUN caz însă nu te înscrie în ceea ce, funcţie de elementul de referinţă ales, ar putea fi luat fie drept reacţie normală a unor minţi congruente în faţa unei situaţii aberante, fie drept malefică asociere a întregului spectru de opinenţi împotriva unui solitar călăreţ pe calul alb al dreptăţii. evident, nu mă refer la conspiraţia politicienilor împotriva lui celui mai iubit fiu al poporului oranj…
    PS
    eşti chiar răutocios când o vrai; cestia cu PRICINA, lovitura sub centură, era parcă specialitatea altcuiva de p-acilea…

    Apreciază

  3. Augustin zice:

    Intelege cineva ce-a vrut Traian Basescu sa zica aseara prin „Ceea ce eu le propun romanilor este o guvernare a politicienilor pentru politicieni”?
    O fi vreun mesaj cifrat, o clipa de sinceritate absoluta sau … gura pacatosului?

    Apreciază

  4. Augustin zice:

    Baciule, am intrebat si-acolo, dar sta la dospit.
    Oricum, eu sint chitit sa-l cred pe cuvint. Si, ca atare, sa-l votez. PE GEOANA!

    Apreciază

  5. Augustin zice:

    @ Velisar Iancu
    Din postarea de mai sus a baciului Leo deduc ca, din cind in cind, mai dai pe-aici. De-aia profit de ocazie sa te salut calduros si sa-mi exprim bucuria ca te mai „citesc”. Multumesc pentru aprecierea dumitale pentru „Glasul tacerii noastre”. Atit doar ca n-ai nimerit omul caruia sa-i semnalezi asa ceva. Ala e, de fapt, un simplu gunoi. Si atit!
    Sanatate si s-auzim de bine! Doamne-ajuta!

    Apreciază

  6. Sibilla zice:

    Ascult… Doine, nah, da-s acilea, va citesc, aşa să ştiţi 😉 🙂
    http://www.trilulilu.ro/adinaflorea66/d01930f1e1d93c

    @Alexandru Marin,
    Sibilina dă când se ştiază pe plaiuri mioritice, numa-n lupte o ţine, şi tot surâzând speranţei….
    Nu renunţăm!
    O dată-n viaţă vreu şi io de la Moşu Nicolaie ceva : ALT Preşedinte!
    Jos băsescu, Jos Udrea, Jos Mafia PD-L !
    Sibilla

    @babydac,
    Să plece-n deşert el, băselu, ducă pe pustii…
    Jos Băsescu !
    Sibilla

    @Augustin,
    Danke, danke, druje 😉 🙂
    Că tăt şideam io mititica… spusăi, ascult Doine şi cujetam ce să mai adaug la Bulgăraş…
    Ihim, nu vruşă da se scăpă, cretinul…. Doamne ne apără!!!
    Sibilla

    @Velisar Iancu,
    A mai rămas … Maxi, şi… gata, cale-n calea * tilictualilor * în grăgina AN-ului… păcat, dar… ne măturară scurt pe toţi… Deocamdătă !
    respecte, bravule Trac,
    Sibilla

    @duşo Leo,
    Plină-i lumea de specialişti, că daia suntem în stadiul în care suntem, mamicuţa ei de lojică… 😦
    Şefule draghe, ştii ce mă gângesc io ? D-o fi să m-avânt vreodată pe tărâul politichiei, tu să nu zăuiţi, eşti în măsură să mă măscăreşti bine, apoi să-mi zici public * natrag sibillo, aduţi aminte de … toate *, atât… că-mi revin spontan…Da vorba ta, halatu… cât o mai fi el, halatul ???
    Tare-s mic şi năcăjit… tot n-am doru de hulit… da nici de tăcut prea mult, deocamdată, doar ascult 😉 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    Pusăi şi la AN-ul, da nu mă poci şi nu mă vreu abţine, nu spui cui, vă invit numai şi pe voi, dragii mei dragi să… ascultaţi acilea, că dincolo ie tilictualii-n dăzbateri, bateri şi zbateri… 😉 🙂 :
    http://www.trilulilu.ro/kaman/7776e56fd263b2

    Apreciază

  8. pastel zice:

    Va citesc si cred in voi, in oameni ca voi. Nu pot mereu sa comentez sau sa mai adaug ceva. Din varii motive. Unul este ca dupa mai multe comentarii pe blog, cu privire la TB, coincidenta sau nu, mi se „taie” legaturile, firele RDS&RCS.
    Voi, in mesajele, in comentariile de pe blog spune-ti mai mult decit mine si inteligent. Cine patrunde aici se molipseste. Va urmaresc si vad in spiritul ascutit bune intentii si „merg” si eu linga voi.
    Sibilla salut stradania ta si impacarea. Liantul de buna calitate se vede aplicat intre spiritele deosebite intilnite in „ograda” ta. Victorie !!!

    Apreciază

  9. pastel zice:

    @ LEO
    „Binefacerile” prezentei tale mai aduc cu sine culori „pastelate” si un ton de viata sanatoasa.
    Am prins un iz de saminta bolnava de dezamagire si discordie, semanata de cineva care s-a plictisit de oarecare din traitorii „virtuali”.
    Suferinta e neasteptata ca se pare ca vine de la „prieteni” , daca nu ma-nsel.
    De ce trebuie sa privesti peste umar cind privirea o poti indrepta cu cuget curat spre teluri, tinte potrivite asteptarilor nedospite in laboratorul rautatilor?
    Cistigul e mic, poate chiar foarte mic, daca mindria este injghebata alaturi de marinimia sufletasca descoperita in avintul si admiratia reciproca a individualitatilor de pe blog.
    Mai presus de orice este reusita comuna sau personala, impotriva tuturor obstacolelor, rezultat care intoarce „apele” in valea lor. Cainta este o calitate a firii omenesti si ea este motivul principal al refacerii unor legaturi sufletsti umane, dar acceptata si de Dumnezeu pt. impacare si iertare.
    Daca doare, ascunde, plingi, cintareste, refuza sa crezi ca-i adevarat, accepta iarna cu frigul si cu gerul ei, in interesul sanatatii trupului si al spiritului. Inlatura balastul, judecata, spumuieste si curata apele in asteptarea limpezirii. Desi virsta nu-mi mai permite, mai am visele copilariei, mai „prind” fluturii din zborul lor si ma mai „joc” cu zig-zagurile lor, prin mintea mea inca treaza si in veghe pt. a socoti valorile pe care le iau cu mine. Fiecare poate lua cu sine ceva dar multe ramin in urma, si trec in nonvalori. Un prieten se cistiga greu, se pastreaza si mai greu dar de pierdut est mult mai usor. Timpul indreapta uneori, de la sine si la momentul potrivit, si aduce impacarea si multumirea sinelui.
    Nu stiu motive sau fapte de depreciere, dar am vazut suferinta, intristarea, chemarea si indirjirea impotriva provocatorului. Salutari si sincere urari de sanatate. Pentru Sibilla toata admiratia pt. improspatarea calendarului zilnic si amintirile ei fata de cunoscuti si mai ales fata de prieteni.
    pastel

    Apreciază

  10. leo zice:

    Hmmm… nu e nimic mai cumplit pentru papilele gustative decât înţepătura unui cu grijă păstrat vin ales dar care se vădeşte, la moment de aleasă degustare, vai, oţetit…
    şi, vorba ceea, prinde orbul, scoate-i ochii, cin să fie vinovat dintre-atâtea mâini prin care a trecut de la tăierea din vie a ciorchinelui şi până la turnarea în pahar a licorii?!…
    şi te cuprinde aşa un daltonism universal, că te ia cu vertij la aşa pastelate nuanţe de… gri… 😦

    Apreciază

  11. pastel zice:

    @LEO
    Imi pare rau pt. licoarea ta cu gust trist, dar hai sa schimbam tonul.
    Mai o gluma, mai unvers, si vine si uitarea, si impacarea.
    Salut de barbatie.
    Pastel

    Apreciază

  12. Pingback: Asemenea specimen, Tr. Băsescu NU merită votul românilor! « Sfinxul

  13. Cris Frant zice:

    Mai draga,
    da daca tot citesti materialele mele, lasa si tu o vorba pe colo, un comentar, ceva…
    Sa stiu si eu ca mai traiesti, ca ma mai iubesti…:P

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.