Băsescu râde ca prostu. Că i-a mers. Deocamdată. Cine râde la urmă…

Băsescu râde ca prostu. Că i-a mers. Deocamdată. Cine râde la urmă…

Sursa imaginii preluate:

http://ghimpele.ro/

Aşa cum era de aşteptat, Alegerile Prezidenţiale au demarat prin… turism electoral şi dis de dimineaţă au început şi-au continuat mai apoi să tot curgă râuri de sesizări de suspiciuni de fraudă electorală… Un * spectacol * marca Băsescu, un circ, orchestrat de mahării  PD-L, o mascaradă. Ocazie cu care, numitul Blaga Vasile şi-a mai dat încă o dată examenul de * competenţe *. Nimic neaşteptat, atitudinea, conduita, manifestările comportamentale ale Mafiei Portocalii erau previzibile.

Băsescu a pus moţ grămezii de kkt pe care s-a cocoţat cu * mândrie *. Nu numai că prefraudarea alegerilor e limpede pentru majoritatea românilor, ci,  a permis maşinăriei pedelachee atât de multe derapaje, că-n curând, foarte curând, motorul i se va îneca, de-atâtea turaţii de hăhăială la adresa poporului pe care-l consideră jucăria sa.

Urmârindu-i zminteala de discurs de după anunţarea rezultatelor exit-poll, când măscăriciul naţional Tr.B a adoptat un comportament infantil, cu toată sinceritatea, în momentul în care a început să turuie procentele vis a vis de Inutilul şi tâmpenia numită Referendum, mi-am spus că nici să-l scuip nu merită ! Da, nici măcar să-l scuip. Cum naiba să ieşi în faţa camerelor şi să te lauzi cu asemenea mizerie, căci mizerie a fost, nu altceva.

Şi-am să spun ca de obicei lucrurilor pe nume! * Implicarea * Guvernului Ilegal ce s-a ocupat de organizarea acestor alegeri e… nu e. Cea mai mare parte din populaţia ţărişoarei habar n-a avut ce-a votat, pentru că nimeni NU a fost interesat ca românii să fie informaţi ci, dezinformaţi, manipulaţi. Nicio grijă, Mafia PD-L s-a gândit grijulie şi la aceia care sunt informaţi cât de cât. Exemplu concret :

Cei care au refuzat Buletinele pentru Referendum, în mod normal şi legal ar fi trebuit să asiste la bararea spaţiului destinat semnăturii pe tabelul pentru consemnarea participării sau refuzului de-a participa la referendum. Ei bine, dacă ai avut suficient curaj să ceri să se bareze acel spaţiu, citez:

*…preşedintele biroului electoral al secţiei de votare trebuie să bareze, în prezenţa alegătorului, cu o linie orizontală, cealaltă rubrică de semnătură rămasă neutilizată. *

În loc să se întâmple astfel, ţi se aruncă sec * am barat, doamnă *… Ei bine, ca să fiu mai exactă, chiar mie mi s-a întâmplat, la Secţia de Votare nr.47 din Reşiţa, Twin Peakse-ul cărăşean arhirecunoscut în d-ale * cinstei *.  Ce credeţi ? Zic brusc: * Ia să văd * şi trag brusc tabelul spre mine… Stupoare ! Ce barare… Nici vorbă. Mi-au BIFAT Nr. Crt. cu o cruciuliţă!!!! Spaţiul destinat semnăturii, GOL ! Hopaaaa… * Ce-i asta? * întreb. Tipul, candid: * păi nu vedeţi bine? am barat * şi-mi bagă dejtu-n crucea aia… Evident, în acel moment sânjele sârb…. îmi păstrez totuşi calmul la suprafaţă, căci, am deja experienţă în Voievodatul Cărăşean şi ştiu, mori cu dreptatea-n mână, cu dovezile sub căpătâi, ei fac legea, după bunul plac. M-am temperat, că riscam să-mi cheme  vreo salvare, vreo dubiţă, nu de alta, dar e cohorta care de-abia aşteaptă. Îi spun tipului, că ierea tinerel săracu, da-n jur de 30 de ani, deci… : * mă , eu nu glumesc cu asta, fă bine şi barează cum spune legea, linie orizontală-n spaţiul destinat semnăturii *… el, nimic, râde. Eu aştept , şed şi cujet cu Buletinul pentru alegerea Preşedintelui în mână şi nu mă-ndrept spre cabina de vot. La un moment dat, dat fiind penibilitatea * momentului *, un nene mai în vârstă ce stătea alăturat tipului şi care nu scosese un sunet, doar mă privise insistent, se adresează tipului * are dreptate, barează aici * şi-i arată unde… ehhh, tipul zâmbind * dar aşa ştiam, aşa ni s-a spus *. Bingo !

În fine, intră Sibilla în Cabina de Votare, zbang ştampila pe unul din * candidaţi *, evident categoric NU Băsescu, recuperez buletinul şi salut. Ies. În urma mea se aud râsete. Al dracu ghinion ce am io, singură, singurică-n secţia de votare la acea oră 13 şi 20 de minuţele. Nu-i bai, îmi zic, se poate verifica dacă ceea ce afirm cu responsabilitate e adevărat au ba. Doar nu s-au pus să şteargă cruciuliţele cu pricina după plecarea mea, rămân urme compromiţătoare, nu ?

Recapitulăm, să sesizez telefonic nu aveam motiv, căci am rezolvat, fiind atentă, insistentă şi deloc temătoare. Dar, mă tot întreb ca Omul zdravăn la mansardă şi de bună credinţă : ca mine mai fură destui, cum prezenţa la referendum în Caraş-Severin s-a raportat a fi fost de 45,97%, Nu doar eu am refuzat acele Buletine de Vot, ceilalţi, s-au ales cu…. cruciuliţele, ce reprezintă repet, Bifarea Nr. Crt. nicidecum bararea spaţiului destinat semnăturii ??!!! În acest caz, oare nu planează suspiciunea ca oareşce număr de buletine de Vot pentru Referendum să fi fost mai apoi folosite, că dacă spaţiile destinate semnăturii au rămas albe… ? Şi de ce : * aşa ni s-a spus * ??? Aha, o fi existând şi web cam…. n-aşe ?

Mai departe, de ce anume şi de la cine citire, pentru transportul persoanelor din satele arondate ce au votat în Secţiile Speciale amenajate în anume Comune cu * renume * prin Caraş-Severin, s-au folosit microbuzele destinate transportului şcolarilor ??? De ex. unul din microbuzele cu pricina a mai fost folosit, vai sărace-i cauciucuri şi pentru transportul pedelacheilor spre Timişoara, la mitingul lui nea Băse. Să nu mai aud pe nima-n lume că PD-L are bani, ăştia sunt MILOGI, penibilii ! Interesant că pe nimeni nu interesează cine plăteşte factura uzurii, a carburantului, dacă e normal şi legală folosirea microbuzelor şcolare în astfel de scopuri,că vorba aia, ce-o ave şcoala cu politica şi sula primarului comunei cu paradigma mămicuţei ei de … corectitudine ( ??!! ) Localitatea, Fârliug. În aceeiaşi localitate, comună şi-n satele arondate, alimente de la UE, se distribuiau de zor şi cu mare avânt * de la partidu lu nea primaru Borduz  *citire, numa cum buba se * nimeri * da exact în * ajunul alegerilor * şi nu numai, lumea zice că de către un nea Drăgoescu Ionel, mâna dreaptă a primarului… Nu acuzăm,. întrebăm, gândesc că nu ia nima-n lume foc, doar sunt informaţii de interes public! Poate că or avea vreo explicaţie…

Până eu centralizez nişte date ( la ce secţii au fost * desemnaţi * rude, fraţi, chestii, care ce pregătire are , etc. ), vă invit să mai citiţi despre oareşce Fenomene Paranormale, evident, acelaşi Twin Peakse cărăşean, pe care tovarăşul Blaga îl lăuda acu două zile ca judeţ fără risc de fraudă… El o zis, nu io, citai din presă şi TV, există arhiva, la o adică…

Hocus-pocus cu buletinele de vot

Ocupat la BEJ :

* Cu toate că postul nostru de radio a dorit să ofere ascultătorilor de-a lungul acestei nopţi informaţii proapete din Caraş-Severin, privind numărătoarea voturilor pentru alegerea preşedintelui României, acest lucru a fost îngreunat din cauză că Biroul Electoral Judeţean a avut indisponibile cele două telefoane puse la dispoziţie de către organizatorii alegerilor, acestea sunând într-una ocupat.Abia după ora 3 BEJ ne-a furnizat primele informaţii. *

Daniel Botgros

http://www.radio-resita.ro/ocupat-la-bej

Corina Creţu:

* Actualul sef al statului este izolat si, dupa cum arata acest prim tur, este limitat la nivelul electoratului captiv lui si PD-L. Rezultatele de azi confirma tendinda ilustrata si de actuala majoritate parlamentara. Sper ca peste doua saptamani se va produce mobilizarea necesara schimbarii actualului curs distructiv imprimat societatii romanesti de presedintele Basescu. Si mai sper ca referendumul sa fie invalidat, pentru ca nu este decat o diversiune electorala, cu un posibil efect destabilizator intr-o tara deja pe cale de a se scufunda in haos. *

Fraţilor, rămâne cum am stabilit ! Jos Dictatorul Băsescu Traian ! Jos Mafia PD-L !

Doamne Ajută !

Sibilla

P.S. Evident că înaintăm suspiciunile de mai sus, spre verificare. Nu acuzăm, însă ,e mai mult decât…. * interesant *… Revenim şi cu altele.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Băsescu râde ca prostu. Că i-a mers. Deocamdată. Cine râde la urmă…

  1. ELMMAR zice:

    Text ce urmeaza sa nu fie admis pe blogul Adrian Nastase:

    ELMMAR spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

    noiembrie 23, 2009 la 6:11 am
    @ neutrino,

    Ai pus botul Neutrino,ai pus botul (boticul,scuze!).
    Dupa cinci ani in care teama generalizata impusa prin decret prezidential de catre idolul tau base,timp in care frica de discutii la telefon,in birou,la restaurant,in parc,sub apa si in gand a pus stapanire pe Romania apari tuuu.
    Unul dintre teoreticienii ideologi elitisti ai noii dictaturi iluminate a etilistului sef base, tu care esti mult mai periculos decat behaitorul de sef al tau.
    Propunereile tale ca: ridicatul privirii cu sfiosenie la maria voastra din pozitia in genunchi,ridicarea a doua degete pentru a cere permisiunea sa vorbim,ultima dorinta inainte de executie fiind sansa unica de ne spune TU cateva cuvinte,ramanerea la stadiul de papagali hahaitori dupa chipul si asemanarea idolului tau base,toate astea raman simple vise in mintea ta obosita.
    Ramai in cotetzul tau de sticla si fa corecturi pe textele altora.
    Imi provoci scarba si mila Neutrino.

    Apreciază

  2. ELMMAR zice:

    Text neadmis pe blogul lui Adrian Nastase

    ELMMAR spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

    noiembrie 22, 2009 la 7:31 pm
    @ contele,

    Nea contele,zau ca mi se pare rau ca nu esti neam cu Leana lu’ Pirtzu din deal.Erai si tu un conte tzapanos,viguros,rosu in buci,tare’n maciuca asa cum era barba’su,contele Paul.
    Maaare deceptie sa discut cu o ruda indepartata,stricata,denaturata si stearpa care pe deasupra mai bea si pishoalca d’aia de Bordeaucs( auuu,parca e nume de bau-bau ).
    Asa ca nu te supara da ce ti zisei,ca adevarul nu insulta,ci serveste dusuri reci prostiei calde.
    Da sa stii ca io tot te salut…

    Apreciază

  3. ELMMAR zice:

    “Unul dintre consilierii lui Basescu merge la acesta inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale:
    − Dom’ sef, am o veste proasta si una buna!
    − Zi-o pe aia proasta intai!
    − Geoana are 60% !
    − Pai bine, mai, atunci ce veste buna ai putea sa-mi mai dai?
    − Stati linistit, sefu’, ca dvs. aveti 70% !”

    Apreciază

  4. Nea Costache zice:

    Rade sibilla, dar nu-i rasul lui! Deja cunoastem cine va intra in turul doi. Sincer, am simtit un gust amar din declaratia lui Crin Antonescu dupa ora 21,00 in care a dovedit ca nu stie sa piarda. Poate ca dupa ce oboseala capatata in timpul campaniei va disparea, va putea discerne cu mintea limpede cui va da voturile in turul doi. are de ales intre Basescu dezhumand putreda “Alianta DA” iar aici sa fie considerat fratele vitreg si prost, si Geoana, cu care sa alcatuiasca un guvern stabil, in care aplicand politici social-liberale, sa redreseze economia romaneasca si sa aduca romanilor mult-dorita normalitate. O saptamana frumoasa, cu realizari!

    Apreciază

  5. ELMMAR zice:

    CITESTE…pana cum am discutat cu trei primari liberali din niste localitati dintr un judet din sud.
    Surpriza?…au primit recomandari de la un reprezentant de frunte al PNL din Bucuresti sa convinga alegatorii liberali din zona sa voteze cu…Basescu.
    N au vrut sa spuna cine este persoana de frunte dar am sa aflu…PROMIT.

    Apreciază

  6. leo zice:

    Elmmare taică, părerea mea că alt serviciu mai mare nu pot face liberalii democraţiei decât să recomande votarea lui Băse!
    Bunul-simţ românesc va reacţiona la aşa mizerie, fii sigur!
    Dacă fac una ca asta, cât peneţeii ajung şi amicii lu robin hudă bolnavi de gălbinare…

    Apreciază

  7. ELMMAR zice:

    Text ce urmeaza sa nu fie admis pe blogul Adrian Nastase

    @ neutrino

    Primiti cu incredere si eleganta de AN in propria casa, haita porto si a facut o camera a halucinatiilor si au stabilit ca dpdv extrauterin a prins bokul coaja dupa cateva tzoiuri cu matraguna flambata…matale ca sef si ideolog esti stins demuuuult.

    Apreciază

  8. ELMMAR zice:

    Baciule,zic sa te omenesc cu o damigeana da zaibar facut da mana omului?
    Daca nu multam tot te oblig sa primesti!

    Apreciază

  9. Augustin zice:

    @ Sibilla
    Adauga, te rog, la bulgare:
    „Art.135 (2), lit.a din Constitutia Romaniei spune ca « Statul trebuie sa asigure protectia concurentei loiale ». Daca exista doua (sau mai multe) firme, aflate in concurenta, care au dreptul legal de a primi de la stat anumite sume (restante) de bani, si daca presedintele tarii (care reprezinta statul roman) intervine pentru a sprijini NUMAI UNA dintre aceste firme sa primeasca acei bani, mai este loiala concurenta dintre respectivele firme ?
    A facut Traian Basescu o asemenea interventie? Si daca da, a fost ea publica?”

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @ELMMAR,
    Între timp cât umblai io creanga-n teritoriu, ti-au fost publicate răvaşele la AN, no aşe …
    Cred că-l invit la dans pe neutrino curând, batakandă, of course, că pare vioi sireacu :))) Să vezi dinamitare, majkă :)))
    hajde zdravo,
    Sibilla

    @nea Costache,
    Mnealui nu râde, hăhăie, but… serviciile nu dorm, bagă supozitoare la intervale de timp, cică să-i menţină adrenalina tovului, că ie spectacol cu public, p-afară 😉 🙂
    numa bine, oltene drag,
    Sibilla

    @Augustin,
    Executai, trăiţi !
    Îm mai actualizăm până pe 6, of course, rămâne cum am stabilitără tustri, promise.
    respecte şi stimă,
    Sibilla

    @duşo Leo,
    Niet. Se lucră dar, la altele, nah 😉 🙂
    Elmmarul e afurisit, numa pe tălică te-mbie, ştie că la sibiline nu ie indicat 🙂 Ioi şi tulvai, dară, mă teleportez să-mi scriu raportul Boss.
    schimb preluat, laku noc Sânzian,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.