Hai la Vot! Băsescu TREBUIE oprit ! Azi Votăm Schimbarea!

Hai la Vot! Băsescu TREBUIE oprit ! Azi Votăm Schimbarea!

http://img.ineogen.ro/

Motto:

*… Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.  *

( Radu Gyr – Îndemn la luptă )

* Democrat înseamnă cineva care vrea să înalţe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalţe el pe umerii poporului. *  ( Nicolae Iorga )

Veniti la vot sa invingem impreuna!

Avem Dreptul la Vot şi Responsabilitatea de-a Vota ! Votăm viitorul nostru şi-al copiilor noştri! Noi decidem încotro! România merită un alt Destin, ceea ce-am trăit în ultimii 5 ani de Dictatură a mandatului Mincinosului Băsescu, NU este ceea ce ne dorim, NU este ceea ce merităm, NU acesta e viitorul nostru !

Azi, 22.XI-a.2009, Votăm!

Resemnarea, renunţarea NU ne vor ajuta. E  TIMPUL SCHIMBĂRII! România are nevoie de un Preşedinte competent, responsabil, NU de un preşedinte jucător ( Băsescu ) care s-a dovedit preocupat doar de bunăstarea familiei sale, care ne consideră * proşti *, * derbedei *, * păsărici *, * ţigănci împuţite *, * tâmpiţi *, un măscărici pentru care * să trăim bine * înseamnă DOAR traiul pe roze al clanurilor şi căpuşelor PD-L=Mafia. Ajunge ! E timpul ca aceşti impostori, cioflingari, nesimţiţi, infractori… ciuma portocalie, aceşti mizerabili, SĂ FIE OPRIŢI şi, mai ales, PRIN PARTICIPAREA NOASTRĂ MASIVĂ LA VOT, fi-va vremea ca ei, păcălicii, şobolanii, SĂ PLĂTEASCĂ !  HAI LA VOT!

www.politico.ro/.

Atenţie! Prin Referendumul Inutil, Băsescu urmăreşte DOAR să obţină CONTROL TOTAL, să instaleze DICTATURA !

La 20 de ani de la Revoluţia din dec. 1989, NU avem voie ca prin absenţa la urne să-i permitem marinarului să considere România ca fiind tarlaua personală şi pe noi, cei mulţi, sclavii săi! E timpul ca românii să-i dea o Lecţie! Ca să se trezească la realitate… realitate care, pe noi amărâţii ne doare, nu pe el şi mafioţii săi din teritoriu care se consideră voievozi şi fac legea după bunul lor plac. NU dorim ca prin validarea acestei mascarade numită * referendum * şi prin care românii sunt minţiţi, manipulaţi, traşi pe sfoară, Băsescu să aibe apoi, Doamne Fereşte, posibilitatea să-şi instaleze pupila, pe Duduia Nutzi – Premier, că-n rest i-a permis orice, NU avem voie, să-i permitem marinarului calificat la Golden Blitz, să-şi menţină-n funcţie panaramele, infractorii pedelachei ce au adus România la sapă de lemn! TREBUIE să-i oprim ACUM !

Cum vom proceda ?

Primim trei Buletine de vot. Acceptăm Buletinul pentru alegerea Preşedintelui. Vom semna pentru el. Votăm candidatul decis de noi. Categoric NU votăm Băsescu ! Votăm Schimbarea!

Cele două buletine pentru Referendum, LE REFUZĂM! DAR, în prezenţa noastră, în dreptul semnăturii, Preşedintele Secţiei de votare, ESTE OBLIGAT SĂ BAREZE CU O LINIE ORIZONTALĂ!

*… cetăţeanul va avea posibilitatea să aleagă dacă votează pentru ambele consultări sau numai pentru una dintre ele. După prezentarea actului de identitate, alegătorul va fi întrebat de către personalul biroului secţiei de votare dacă îşi exprimă opţiunea de vot atât pentru preşedintele României, cât şi pentru referendum sau numai pentru unul dintre aceste două scrutine. Listele electorale conţin două rubrici separate destinate semnăturii alegătorului: o rubrică pentru alegerea preşedintelui României şi o altă rubrică pentru referendumul naţional. Prin urmare, dacă a optat pentru ambele consultări electorale, alegătorul va semna în lista electorală în ambele rubrici. Dacă, în schimb, alegătorul a optat numai pentru una dintre consultările electorale, atunci va semna numai în rubrica destinată acesteia. În acest caz, preşedintele biroului electoral al secţiei de votare trebuie să bareze, în prezenţa alegătorului, cu o linie orizontală, cealaltă rubrică de semnătură rămasă neutilizată. Prin urmare, persoana care a decis să voteze numai pentru un scrutin nu poate reveni mai târziu să îşi exprime opţiunea şi pentru celălalt scrutin. *  ( http://www.jurnalul.ro/ )

Să Renunţăm la Renunţare ! Merităm un Viitor în Lumină ! Hai la Vot !

* Cetatenii sunt cei care platesc si vor plati pretul rafuielilor politice si costurile lipsei de actiune in plan economic si social. Duminica, avem sansa de a determina o schimbare a acestui curs negativ, de a pune punct haosului, circului si declinului si de a face loc sperantei de normalitate in vietile noastre. Pentru aceasta, fiecare vot are o importanta cruciala. Dincolo de lehamite, de oboseala, de dezamagire, e momentul sa ne gandim ca sta in puterile fiecaruia dintre noi sa determinam calitatea vietii noastre si chipul societatii in care traim. *

Singura noastră Şansă: Votăm Schimbarea prin Vot, NU prin absenţă la Vot ! Suntem în stare! Votăm !

De ce Votez eu ?

Vă propun ca azi, Duminică, să staţi de vorbă câteva minute cu… voi. Un exerciţiu, da. Trebuie să recunoaştem că, absenţa la vot, NU aduce nimic bun, nu ne ajută cu nimic, nepăsarea, resemnarea, nu ne Devin Oameni, nu ne mulţumesc Conştiinţa, dimpotrivă. De ce să ne pierdem nădejdea, de ce să nu zâmbim Speranţei în mai bine ?

De ce votez?

Pentru că Merit altceva, mai Bun, pentru că m-am săturat de politica de Stat în Stat, de nepotismul şi incompetenţa, de mizeriile promovate de partidul infractorilor, PD-L ! Votez pentru viitorul băieţelului meu, pentru viitorul copiilor instituţionalizaţi pe spinarea cărora * dive * şi * prinţişori * din sistemul de protecţie a copilului din România s-au îmbogăţit tratându-i drept numere de dosare şi folosindu-i ca masă de manevră, nu ca suflete, căci pentru pedelachei, copiii instituţionalizaţi sunt DOAR sursă de venit. Votez pentru părinţii mei cărora le mulţumesc că m-au educat să NU fiu laşă, să am curajul să spun lucrurilor pe nume. Consider că Mama, merită mai mult decât mizeria de pensie de 400 de ron! Votez pentru că judeţul Caraş-Severin, locul natal şi leagănul copilăriei mele, Merită să arate altfel, NU în halul în care e acum, căci NU e proprietatea privată a unor ticăloşi, mizerabili care NU sunt nemuritori. Votez pentru că doresc un loc de muncă şi sunt în stare să mut munţii din loc, NU mă voi resemna să devin cârpă, maşinuţă teleghidată a * stăpânilor *, sunt capabilă şi le dau lecţii de Moralitate şi Demnitate. Sunt un Supravieţuitor şi Voi Fi un Învingător ! Merit ! Şi-aş putea continua… Motivaţiile-mi sunt atât de puternice încât să mă scoată din casă, să mă mobilizez să merg la Urne, SĂ VOTEZ !

Voi, alegeţi resemnarea, Dictatura , marinarul Mincinos, Mafia pedelacheilor sau Votaţi Schimbarea ? Motive, motivaţie să IEŞIŢI LA VOT sunt absolut convinsă că aveţi fiecare dintre voi ! VOTAŢI !

Hai să VOTĂM PENTRU ROMÂNIA, ne stă-n putinţă ! ACUM e timpul Schimbării! Ne ia câteva minute să votăm, de ce să le riscăm , să le dăm pe încă 5 ani de Dictatură? Merită ? Hai să umplem străzile, ieşim la plimbare şi MUSAI ne oprim la Biserică ŞI la SECŢIA DE VOTARE! Suntem * tâmpiţi * cum spune Băsescu, sau Daci Liberi ?

* Mai mult decât viaţa, iubesc Libertatea *…

Refuz să înalţ ode unor mizerabili portocalii, nişte hoţi care obţin voturi numai prin fraudă, minciună, manipulare. Refuz să-mi fie ruşine de mine. Refuz să mă aliniez din spirit de turmă hoardei portocalii. Refuz să-mi pierd Credinţa-n Dumnezeu, refuz categoric să aplaud implicarea unor masoni în tot ce ţine de Biserică, eu cred cu tărie-n Dumnezeu şi nu voi sluji diavolului! Refuz Dictatura, pentru că şi eu am participat la Revoluţia din dec. 1989, în numele democraţiei, al libertăţii, NU ca să-mi decidă soarta nişte lache pe care NU i-am întâlnit în acele zile, erau pitiţi în boscheţi, acum fac legea, Jos cu ei!

Cred într-o social-democraţie autentică şi-o vom avea, cu eforturi, căci nimic nu e uşor de obţinut, prin implicare, nu dezinteres! Avem Dreptul la Egalitate de Şanse. Şi da, o spun cu toată Responsabilitatea: băieţelul meu, Zoran se exprimă corect din punct de vedere gramatical, spre deosebire de EBA, care NU meirtă să fie la Bruxelles!  Ce şanse le oferă PD-L, Băsescu, olimpicilor, copiilor nevoiaşi, ce exemplu… pe EBA de * succesuri * ? De ce-aş vota un Nemernic-TB pe Mandatul căruia Avertizorii sunt hărţuiţi, prigoniţi, ameninţaţi.. sunt un exemplu viu al * politicii pumnului în gură * şi victimă a abuzurilor PD-L, a traficului de influenţă, funcţie şi NU mă victimizez cum GREŞIT afirmă nişte * oameni *, SUNT în picioare şi mai ales DEMNĂ , nu renuţ ! Merg la Vot! Da, continui să Lupt cu Viaţa, nu cu, citez ipocrizia unora * adversari imaginari *, lupt cu mine ca să nu renuţ şi lupt cu Sistemul ticăloşit, şi-o să reclădim din temelii de e nevoie, ca să Renaştem, să Devenim. OAMENI.

Aşa-i că veţi IEŞI LA VOT ?

A răspuns Băsescu Întrebărilor formulate şi adresate simbolic de către noi, alegătorii, candidatului TB? NU. Culegerea de Întrebări pentru Băsescu este un exerciţiu democratic , adecvat, pe măsura comportamentului lui Tr B. Băsescu s-a fofilat mereu, aşa cum a făcut ori de câte ori s-a adus în vreo discuţie: Flota, răpirea jurnaliştilor în Iraq, bunăstarea fiicelor sale, măgăriile şi impertinenţa fără de margini a Elenei Udrea fără de care nu respiră, ticăloşiile la care se dedau miniştrii săi, preşedinţii de Consilii Judeţene din ograda sa portocalie, etc., etc. Ne-a oferit scandaluri, etichete, minciuni, căci nu şi-a onorat niciuna din promisiuni, ne-a izolat pe plan internaţional şi se făleşte cu rezultatele muncii altora ( integrarea în UE, NATO, “cresterea suprafetei Romaniei” in urma procesului de la Haga.. ). Asta a oferit Băsescu, circ., minciună, demagogie şi, NU MAI VREM să suportăm, destul !

Ne-am săturat! Ieşim la Vot să ne alegem un Preşedinte, de circari suntem scârbiţi !

* Cea mai mare Minune e să crezi că poţi face una. Restul e foarte uşor. *   ( Nicolae Iorga )

Dumnezeu Iubeşte România! Vom reuşi, Împreună ! Hai la Vot! Doamne Ajută !!!

Hai la Vot!

Sibilla

citate preluate de pe http://www.citapedia.ro

imagini preluate de pe google, sursele precizate

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Hai la Vot! Băsescu TREBUIE oprit ! Azi Votăm Schimbarea!

  1. ELMMAR zice:

    „M-am nascut intr-un septembrie , fara sa am vreo vina
    Am fost olimpic de matematica , fara sa am fire de matematician
    Am facut o facultate din Politehnica , fara sa am vreun folos din asta
    Si scriu fara sa stiu de ce …”

    Apreciază

  2. ELMMAR zice:

    @ contele

    Nea Contele,

    N oi fi ruda cu Leana lu’ Pirtzu din deal care avea de barbat pe ala de i zicea contele? Ala care muri anu trecut cand se ineca cu shorici,ii statu in gat si muri fi ar shoriciu al dracu ca asta e pentru talpi la opinci nu pentru mancat.Barem de se ineca si el ca omu cu carne. Ala care cand venea la hora ,colo in vale langa cimitir,se imbraca frumos si mergea dreeept de parca avea o tzapa n cur,ca contzii ca d’aia ii zicea lumea contele.
    Nu esti ruda,aaa?…ma gandeam io.
    Te vazui pe bloage,esti dat dracu rau de tot asa ca l’alde matale tre sa viu cu o damigeana de zaibar nu cu o plosca.Pai…
    Da vezi ca e zaibar facut de om si te cam ia de ochi,‘mediat.
    Daca incepi da cu ziua pa inima goala si dupa doua kile mai poti sa stai intins pa dushumea fara sa te tii de nimic,e bine….bea si p’al treilea ca vin io sara si ti fac da trei zile.
    Lasa ca te gasasc io,tu du te la trebi la prashila, cu caprele ce mai ai acolo pa batatura,ca intreb si te gasesc ca lumea e mica da o dracu azi si maine.
    Asa sa stii nea contele,asa sa stii!

    Apreciază

  3. Augustin zice:

    @ Elmmar
    Ei bine, da!

    Apreciază

  4. ELMMAR zice:

    Hai la vot,la vot,la vot,
    Sa i o dam lu’ base’n bot!

    ( folclor popular )…

    Apreciază

  5. ELMMAR zice:

    Sa stii ca atacurile la tine nu sunt scrise de mine…
    The servus!

    Apreciază

  6. ELMMAR zice:

    @ Sibilla,

    Daca Augustin vrea sa ia legat cu mine pentru ca am de dat niste explicatii,te rog sa i dai adresa de mail.
    Danke!

    Apreciază

  7. ELMMAR zice:

    Dosarele 9AM

    Pavel Lucescu: “Se fura ca-n codru! Mi-e scarba”

    La doi pasi de Casa Presei, ma anunta un coleg care cauta o sectie speciala unde sa voteze, e coada de masini pline cu “turisti” care dupa ce ies din sectie, la imbarcare, sunt verificati la buletine de catre cei ce i-au carat pana acolo. Asta se intampla in inima Bucurestiului. Politia nu face nimic. Ma intreb ce se intampla atunci in tara, la tara mai ales. Raspund de vreo 2 ore la telefoanele Voxpublica la care suna cetateni de peste tot. Telefoanele suna incontinuu.

    Apreciază

  8. quadratus zice:

    Tot Bascosu` o sa iese, ca rumanii nu s-or desteptat nici dupa 20 de ani- si-n continuare nici atat n-o vor face. Asta e, ne meritam unii pe altii.

    Apreciază

  9. ELMMAR zice:

    In Bucuresti au fost cozi imense la sectiile de votare pana la ora 21…membrii comisiilor si au batut joc de alegatori.Si au luat dese pauze de fumat,mancat,pishat,etc.
    In zona studenteasca anuntarea incheieii votarii a produs mare nemultumire in randul celor ramasi afara si numai prezenta politiei a facut ca nemultumirea lor sa ramana numai la stadiul de huiduieli.
    Rezultatul lui Geoana este remarcabil.
    Turul doi aduce,sigur,rezultatul dorit adica debarcarea javrei securiste din deal.

    Ps. Baciule,te vaz nacajit. Ia colea de la mine un zaibar si sus privirea ca de Mos Niculae ne bucuram .

    Apreciază

    • leo zice:

      Elmmarică, taică, ţi-a pus cineva oareşce în zaibărul ăla?!
      Al dracu dacă pricep cum de, rând pe rând, dă strechea în toţi prietenii ANeului, de se tot încaieră unii cu alţii, în vreme ce rândurile în jurul masculului alfa al haitei pedelachee se tot strâng.
      Să ne bucurăm că ce?! Că am scăpat naibii de tranziţia brucaniană de la o dictatură la alta?!?

      Apreciază

  10. quadratus zice:

    @ELLMAR, apoi tare mare minune ar fi sa scapam de matroz… Nu stiu ca di ce da` pare-mi ca incep a-mi pierde nadejdea. Io m-am saturat ca din mai multe rele sa-l aleg pe ala mai putin rau. Macar o data as vrea sa apuc (cat oi trai, insa, desi n-am nici 30 de ani, nu stiu daca apuc ziua aia in asta viata!) sa aleg si io din aia buni pe ala mai bun. Visez, asa-i?
    Solomonaru` Ingandurat

    Apreciază

  11. Nea Costache zice:

    Se pare ca Geoana il prefera pe Johannis ca premier, ceea ce prefigureaza o alianta cu PNL. crin declara ca nu-i va da voturile sub nici o forma lui basescu! In acest caz, victoria lui geoana in turul doi este sigura!

    Apreciază

    • leo zice:

      n-aş fi aşa optimist, nea Costache!
      subestimezi tălică mârşăvia Mârlanului… cum a făcut-o şi Prostănacul când a mizat pe faptul că referendumul nu poate trece nici cu furăciuni…

      Apreciază

  12. ELMMAR zice:

    @ quadratus,

    Nu intotdeauna cel mai bun dintre cei mai buni este cel mai bun…VOI trebuie sa traiti mai bine,asa ca luati tot ce se exista gagica si la vot cu voi ca devin niervos.

    Apreciază

  13. Sibilla zice:

    Ssssttt…
    Mă uit la meci, băieţi !
    Vorovim dupe !!! Hai Steeaua !!!
    sibilina microbistă

    Apreciază

  14. ELMMAR zice:

    Libertate de exprimare pe blogul lui Adrian Nastase,blog dirijat de portocalii…

    ELMMAR spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

    noiembrie 23, 2009 la 4:12 pm
    Text ce urmeaza sa nu fie admis pe blogul Adrian Nastase

    @ neutrino

    Primiti cu incredere si eleganta de AN in propria casa, haita porto si a facut o camera a halucinatiilor si au stabilit ca dpdv extrauterin a prins bokul coaja dupa cateva tzoiuri cu matraguna flambata…matale ca sef si ideolog esti stins demuuuult.

    instalatorul spune:

    noiembrie 23, 2009 la 4:20 pm
    Circotasu, permiteti: ceea ce urmeaza in legatura cu referendumul este mai putin important. Am identificat (asa cred eu) si niste semne destul de vagi ca nici presedintelui nu i-ar conveni o reducere a numarului de parlamentari, vreo 70-80 dintre cei 171 sunt ai lui (toti senatorii) si va trebui sa le caute plasamente. Una dintre cele mai importante consecinte in legatura cu presedintele este ca acesta va putea afirma ca poporul este cu el. Si o va si face. Si nu il va putea contrazice nimeni, decit luind-o pe calea complicata a lui stai sa vezi ca una-i una si alta-i alta. Restul, curte constitutionala, discutii, s.a.m.d. sunt excipietii din pastila. Neconcordanta totalurilor, pe care am semnalat-o, chiar daca nu este mare in cifre absolute, are o semnificatie calitativa, aceea ca au fost primite procese verbale la care nu au iesit corelatiile. Stiti ce inseamna asta? Aproape sigur frauda. Va trebui ca opozantii presedintelui sa fie foarte rezistenti. Regasirea penelistilor pare totusi de bun augur si poate ca daunele intirzierii lor nu vor fi irecuperabile.

    neutrino spune:

    noiembrie 23, 2009 la 4:25 pm
    Mai fratilor mai terminati mai cu frenezia comentariilor de dragul comentarior (sic) inainte de a se ajunge la blocaje majore. Nu vedeti ca de sambata si pana acum dl. Adrian Nastase tot redacteaza rubrica de raspunsuri, iar frenezia voastra “bulimica” il impiedica sa incheie si sa posteze. Ho! Nu vreti sa va primiti raspunsurile?

    Vasile, spune:

    noiembrie 23, 2009 la 4:28 pm
    Bogdane ,
    Esti atat de natarau incit nu realizezi ca Basescu te-a facut de fapt pe tine !
    Mesajul este si mai tamp ,atata timp cit te bucuri anticipat pentru o diferenta aproape neglijeabila pentru turul doi acolo unde votul meu va fi hotarator!
    Adica Bogdane .noi , oamenii seriosi inca nu am votat!

    Mysha spune:

    noiembrie 23, 2009 la 4:29 pm
    Domnule Nastase, inca imi pare f rau ca nu a-ti castigat dvs in 2004… Nu am votat pe 22 dar ma duc pe 6 si pun stampila pt PSD. Sper doar ca daca d-l Geoana ajunge presedinte, dvs sa aveti un rol important in conducere… poate chiar prim-ministru…

    ELMMAR spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

    noiembrie 23, 2009 la 4:29 pm
    Text neadmis pe blogul lui Adrian Nastase

    ELMMAR spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.

    noiembrie 22, 2009 la 7:31 pm
    @ contele,

    Nea contele,zau ca mi se pare rau ca nu esti neam cu Leana lu’ Pirtzu din deal.Erai si tu un conte tzapanos,viguros,rosu in buci,tare’n maciuca asa cum era barba’su,contele Paul.
    Maaare deceptie sa discut cu o ruda indepartata,stricata,denaturata si stearpa care pe deasupra mai bea si pishoalca d’aia de Bordeaucs( auuu,parca e nume de bau-bau ).
    Asa ca nu te supara da ce ti zisei,ca adevarul nu insulta,ci serveste dusuri reci prostiei calde.
    Da sa stii ca io tot te salut…

    Rodica spune:

    noiembrie 23, 2009 la 5:08 pm
    Eu am votat atunci Nastase, si nu cred ca ma poate nimeni acuza de nestiinta, de comunism, etc. Am votat un om, o echipa care a facut Romania sa creasca. Lucrez cu multi oameni din sistemul bancar. Multi dintre ei spun ca 2000-2004 a fost cea mai buna perioada a Romaniei.

    Din pacate nu a fost sa fie. Sper insa, ca, macar acum, romanii au inteles ca varianta corecta nu e Basescu.

    Apreciază

  15. ELMMAR zice:

    @ leo,

    N am inteles ce e clar…lamureste ma te rog

    Apreciază

  16. Sibilla zice:

    Măicuţa me , Doamne, da porniţi sunteţi… Nici nu observarăţi că nu-s :)))
    Vă spun doar atât, băieţi, rămâne cum am stabilit : Jos Băsescu !
    Şi vă ţuc pe toţi cu răspecte,of course, că mă bate Şefu altfel, io-s cu minte, câteodată numa :))) 😉
    Vouă, tuturor, cu drag din drag :

    Pe redute, flăcăi !!!
    Sibilla

    Apreciază

  17. Marin zice:

    sunteti…..incredibili. cum e posibil sa iti doresti sa te conduca inca 5 ani comunistul de Iliescu?!

    Apreciază

    • leo zice:

      Mărineee, greu de priceput: pentru că ne-au ajuns ciunci ani cu comunistul Băsescu! Elementar, Watson…
      Ce să vă fac dacă voi, ăştia de „dreapta” n-aveţi cadre, şi tre să votaţi cu oile noastre negre… 😆

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.