* Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis… * România Votează ! Trebuie !

* Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis… * România Votează ! Trebuie !

http://2.bp.blogspot.com/

Motto:

* Democrat înseamnă cineva care vrea să înalţe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalţe el pe umerii poporului.   * ( Nicolae Iorga )

*******

Gata, m-am decis ! VOTEZ ! România Votează! TREBUIE !

Categoric NU Băsescu! Cum buba să votez pe unul pe care-l face Nutzica din telefoane şi intervenţii la TV… ?

http://www.ciutacu.ro/

Nutzi, duduia de se trezeşte vorovind , chiar aşa, despre ce, nu, oare… căci la cât nas i-a dat Păcăliciul TB…. intervine la Realitate TV şi ne mai dă o mostră de prostie, că n-ai cum zice altfel, cică , în calitatea ei de fost consilier în Administraţia Prezidenţială, ştie ea sigur, sigur, că, Ciprian Nastasiu ar fi vrut să-i şantajeze zăusul de sub botinele roz bombon… Va să zică duduia, Leana, e mai  razna decât pare… spală-te pe chelie cu ie, Băsescule, că NU-i poţi struni guriţa aia, şi iar o făcu…

Păi, bine, bine, toarăşa, dacă ai ştiut * că ar fi vrut * ( te-am citat ), de ce ai tăcut şi sari ca fleaţa abia ACUM ? Ai dovezi ? Că de vorbe… penibilă mai poţi fi, corectez,  PENIBILĂ !

Cică, ştie mneaei di multişor şi de băieţii deştepţi din energie…. Auuuuu, iară-şi suie PD-L-ul în căpşorul cela, duduia…. că dac-o aude Chebuţiu, Frunzăverde, Buzăianu…. cum le ştie ea pe tăti….

Recunosc,  io-s mic, nu ştiu nik, am citit şi eu, pe ici, pe colo, dar atât, duduia susţine public că ea ştie… Refresh :

Alianta baietilor destepti din energie cu PD-L

http://www.romaniacurata.ro/alianta-baietilor-destepti-din-energie-cu-pd-l-508.htm

Se intorc baietii destepti din energie

„Baietii destepti“ cu gulere portocalii: PDL a obtinut controlul productiei nationale de energie

Deci, nu mă bag, treaba şi problema ta, Nutzico….

Intrarăm în Post, Postul Crăciunului, zic să-i recunoşti Băsescului că-l trădaşi, că nu eşti deloc întâmplător p-acolo şi… zburdalincă precum te ştim, s-o zbugheşti în altă ogradă a politichiei  mioritice…. hai că ai tupeu ŞI pentru asta, n-ai ambiţie, mămicuţa şi arhitectonica ei de * clasă politică *!

http://vioreflect.files.wordpress.com/

Întrebări la care TB, tot NU a răspuns!

Iliescu, despre Basescu: Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!

*******

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

« Culegere » de intrebari »

Iniţiativa aparţine Distinsului nostru coleg Augustin, aceea de-a prăvălii Bulgărele… Bulgărele lui Traian Băsescu! Hai să-l creştem, c-a luat-o la vale, de-a durdulica… întrebări, întrebări, întrebări… Dăm drumul Marii Rostogoliri! Restul e… principiul Dominoului…

APEL

Stimati colegi de blogosfera,
Demersul pe care vreau sa vi-l supun atentiei pleaca de la vechea mea convingere ca o intrebare bine pusa face, uneori, cit doua raspunsuri (ca “aflamurile” de la aritmetica, v-amintiti?)
Cred ca fiecare dintre noi ar fi tentat, daca ar avea o ipotetica oportunitate, de a-i pune lui Traian Basescu una sau mai multe intrebari, cel putin la modul simbolic. Daca este asa, iata propunerea mea, prin care, formal, aveti ocazia sa faceti asta, ca un simplu exercitiu de democratie :
Va invit sa cititi lista de intrebari pe care am numit-o, in criza de inspiratie, « Bulgarele lui Traian » (astept idei mai bune de la voi) si sa adaugati la ea propriile voastre intrebari
Rugati si pe alti colegi sa participe la « rostogolirea » acestui bulgare, contribuind cu ideile lor.
Iata « bulgarasul » care, cu sprijinul vostru, asteapta sa se faca mare :

Bulgărele lui Traian ( A fi sau a NU fi… preşedinte )

* Culegere * de întrebări * :

AUGUSTIN :

1) Câti dintre cei care au fraudat alegerile din 2004 au fost, pina acum, condamnati ?
2) Este adevarat continutul stenogramei convorbirii dintre Omar Hayssam si gen. Degeratu ?
3) Cine A LUAT DECIZIA sa ne imprumutam de la FMI si unde au ajuns banii ?
Va multumesc si va urez « Sa intrebati bine ! » si, mai ales, « SA VOTATI BINE ! »

LEO, spune :

4.) Mai mişună, şi care sunt, alte cârtiţe prostănace în pesede decât ălea pe care au fost puse deja să iasă la vedere (Simirad, Onţanu, „grupul” de la Cluj”)?

5.) La şcoala de cacealma se predă pilda „cine scoate  sabia, de sabie va pieri”? altfel spus, cam la ce tratament se aşteaptă masculul alfa de la căţeii haitei pedelachee, pe care i-a tot abuzat de-atâta amar de vreme, secunda doi după ce îl vor simţi „rănit”?

SIBILLA, adaugă :

6.)  Se zvoneşte că Mare parte din suma destinată răscumpărării jurnaliştilor răpiţi în Iraq, avură o anume destinaţie… evident există un titular, restul sunt căpuşe… Ne dă nea Băsescu civa detalii ???

7.) Nutzi Udrea este doar sponsor sau şi Şantajista number one care rezolvă informativ contra cost pe oricine-i stă-n cale ? Băsescu cu siguranţă ŞTIE, deci… ?

8. ) Cât a costat vânzarea Flotei, către cine, amănunte… ?

9. ) Cine şi de ce… a transformat Protecţia Copilului  în România în tarlaua PD-L şi de ce a devenit:  Protecţia imaginii duduilor şi * prinţişorilor * din PD-L?? De ce politizare a … protecţiei copilului şi ce rost mai are trâmbiţatul * interes superior al copilului * ?  PD-L a privatizat DGASPC-urile??  Întreabă AVERTIZOR – furnica mămică sibilină din Caraş-Severin, tot aşteptând un Răspuns oficial la: cum ocroteşte Statul , Mama şi copilul..???

10.) Vă mai amintiţi de Anina, d-le Băsescu ?? Dar despre Banatska Klisura ce ne puteţi spune, apropo de…. politicieni PD-L * cunoscători *, mediatizaţi la rubrica * diverse, diverse… diverse … *, că-s  din ograda portocalie, dară… Care-s corupţii arestaţi,  ne răspundeţi cu nume şi sume??

CORINA CREŢU:

Violenta politica

Oare o astfel de societate am visat in tot acest timp?…

Romania, spre o noua sansa ratata?

ADRIAN NĂSTASE:

Oare chiar sa fi trecut varful crizei economice pentru romani sau Basescu ne minte din nou?

Cati alegatori sunt inscrisi in Listele Electorale Permanente?

CODEUS41:

Un stat in care exista LEGE doar cu numele ala nu mai e stat ci o suma de indivizi care fac ce vor si cand vor, iar cei care respecta legea nu pentru ca le-ar fi frica de ea ci pentru ca asa le dicteaza constiinta si-o “iau” in fiecare zi fiind agresati in fiecare zi de nesimtirea celorlalti. Se recunoaşte PD-L, oare?

NICOLAE MARINESCU:

Cat mai sufera poporul, din lupta politicienilor pentru “Ciolan”, in privinta alegerilor si cat de mult va pasa voua de soarta noastra a romanilor ?
Domnilor Politicieni schimbativa meseria pentru o zi (sau o saptamana) cu meseriile oamenilor de rand si o sa muriti de foame sau poate o sa mai slabiti un pic. In momentul de fata ‘ gradinita”s-a mutat in parlament, iar credibilitatea catre acesti politicieni nu mai exista.

LUCIAN:

Pe mine m-ar mai interesa cum a putut fiica lui mai mare sa cumpere un apartament de 800000 euro sau cum a ajuns cea mica in parlamentul european??

balbeck:

Flota e inchiriata in Atlantic? … asa se aude.

octavpelin :

Basescu trebuie sa raspunda,de pilda, la * necunoscute * cum ar fi: afacerea frarelui sau Mircea Basescu,moartea lui Anghelescu,a carui sotie a fost consilier prezidential…

Alexandru Marin:

Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este, pe cine doriti sa mai reprezentati in fruntea statului?

Pe Videanu si pe Hoara? Sau pe domnitele Udrea, Ridzi, Anastase? Sau pe domnisoara Eba? Va anunt, domnule, ca familia dvs. nu reprezinta Romania.

Va adresati clasei de mijloc?

Va adresati liberalilor?

Va adresati oamenilor de dreapta?

Cu ce drept ii considerati prosti pe acesti oameni, domnule presedinte?

instalatorul:

Nu am intrebari pentru dl Basescu, desi as fi avut cindva. Despre dl Basescu am acum afirmatii, iar una dintre ele este aceea ca ESTE TERMINAT CA POLITICIAN, indiferent de cum vor se vor sfirsi alegerile prezidentiale. Fiindca un politician de la care nimeni nu mai asteapta nimic pentru tara este terminat.

spedy:

UNDE SE DUC SOBOLANII CAND SE SCUFUNDA CORABIA?

LILICK :

Intrebare pt TB: De ce in PD-L nu am auzit niciodata macar o singura voce care sa i se opuna? Pana si in PCR existau, rar, disonante. Doar in PD-L se vorbeste la unison. PD-L e un partid mai putin democratic decat PCR, se pare.

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/11/tare.html

Petru Avram:

De ce trebuie să-l credem pe cuvânt că el şi acoliţii şi/sau suţinătorii domniei sale sunt “băieţii buni”?

Gabi :

Eu l-as intreba daca nu-i este putin rusine ca-si bate joc de noi de atata timp.

LUCIA VERONA:

Cînd a minţit, cand a fost sincer Traian Băsescu – atunci când s-a declarat social-democrat, susţinând principii şi valori de stânga? Cînd a aderat, cu partid cu tot, peste noapte, la principiile şi valorile popularilor europeni? Sau, acum, cînd face o campanie cu accente care amintesc de propaganda nazistă ?

Sibilla:

De ce încurajează Băsescu turismul electoral, mita electorală şi se încăpăţânează să mintă ştiind că este nedorit ? E normal să se folosească microbuzele destinate transportului elevilor pentru deplasări la mitinguri electorale-n teritoriu ? Cine plăteşte uzura acestora, dar carburantul ??

AUGUSTIN :

Care sint meritele pentru care Gabriel Oprea a fost avansat in grad de doua ori in ultimii doi ani?

Instalatorul :

Este, domnule Basescu, ca sunteti un politician terminat? Este, domnule Basescu, ca mai bine plecati acum de la Cotroceni, decit sa agonizati politic acolo inca 5 ani, in folosul citorva apropiati si in dauna Romaniei?

GEORGE ŞERBAN :

* Cred ca, pentru timpul care a ramas, este momentul sa dea el raspunsuri. De ce se sustrage raspunderii in fata justitiei pentru infractiunile dovedite de parchet (prejudiciul enorm in cazul Flotei), a infractiunii recunoscute chiar de el in cazul casei pe care si-a atribuit-o prin abuz in serviciu (are si astazi adresa in stra Mihaileanu)? Nu cumva se face vinovat pentru subminarea economiei nationale, indatorind romanii cum nici in vremea lui Ceausescu, n-au fost, sunstituindu-se Executivului, fara sa aiba un program de diminuare a efectelor crizei, introducand banii imprumutati in consum pentru a-i transforma in mita electorala? A avut aprobarea Parlamentului pentru asta? Daca nici asta nu este subminare si inalta tradare atunci care este? Astea sunt temele reale ale campaniei electorale. Abuzul constitutional prin care lasa tara neguvernabila. Utilizarea fondurilor enorme de care dispune pentru a-si face campanie pe bbani publici. De ce trebuie sa puna Basescu intrebari la care ceilalti sa-i raspunda? De ce nu putem NOI sa-i punem intrebari la care sa nu aiba altceva de facut decat sa raspunda si sa se incurce in propriile minciuni pe care le imbrobodeste. Eu sunt consternat pentru faptul ca toti candidatii au teme si programe de campanie paralele cu ale lui Basescu de parca ar fugi unii de altii. Pana cand vom accepta ca acest caraghios sa puna intrebari altora, in loc sa raspunda el? *

MIRCEA BADEA :

http://www.mircea-badea.ro/blog/replica/

Cârcotaşu :

Ce-o mai fi de furat dom’le în ţara asta în afară de buget?

Băsescu, cu guriţa-i “divină” zise că Tănăsescu i-a lăsat vistieria plină-n 2004…..

Amploarea campaniei electorale portocalii e încă ceva care sare-n ochi, răneşte bunul simţ.

Şi stai şi te-ntrebi: tăcând, cei care ştiu foarte exact cum stau lucrurile, nu cumva pot fi bănuiţi de oareşce complicitate?

Augustin&Leo&Sibilla

*******

Traian Băsescu a fost un vajnic colaborator al Securităţii!!!

Informaţii mai mult decât grăitoare, ca să ştie tot românul pe cine să NU voteze, găsim  pe surse :

http://marcus64.wordpress.com/2009/10/24/dosarul-de-securitate-al-chiombului/#comments

http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/05/traian-basescu-a-colaborat-cu-securitatea/

http://securisti.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1

http://arhiva2004.informatia.ro/index.php?titlu=Mugur_Ciuvica_reafirma_ca_Traian_Basescu_a_colaborat_cu_Securitatea&name=News&file=article&sid=60514

http://www.studiidecaz.ro/index.php?ifile=text_full&id_text=270&id_text2=3b0f43abda8bc823ed3f7557aacd3958&caption=Dosarul-de-retea-al-lui-Traian-Basescu-a-fost-distrus

Ma Urasc Atunci Cand Am Dreptate ! zice MARCUS :

* … Liviu Negoita, ca solutie la actuala criza politica, nu este altceva decat bataia de joc suprema pe care ne-o administreaza chiombu’, ca popor, mistocareala de doi bani gauriti care ia capacul de pe butoiul de cacat reprezentat de acesti cinci ani de mandat bashit.

Rusine sa ne fie daca nu vom scapa de acest blestem al neamului pe 22 noimbrie! *

http://marcus64.wordpress.com/

Statul se împrumută de 800 de milioane de euro, dublu faţă de programarea iniţială

“Tranşa” aşteptată de la FMI, trasă de la bănci la dobânzi mai mari

http://www.cotidianul.ro/

Dobânzile le vor plăti …. românii!

Traian Băsescu, încearcă dun răsputeri să-şi IMPUNĂ controlul total, Dictatorul, el, personajul care se face vinovat de promovarea şi menţinerea-n funcţii cheie a unor şpăgari, corupţi, nişte lache cărora le-a dat corniţe, unul din ei, * renumitul * Blaga Vasile catalogat drept, citez : * un pericol pentru siguranţa naţională *, împreună cu care urmăreşte să FRAUDEZE ALEGERILE ! Alte specimene cu care Băsescu defilează la braţ : Berceanu, Videanu, Udrea, ş.a. păcălici, impostori, nemernici, nu au făcut nimic în interesul poporului român ci şi-au urmărit doar interesele personale. Niciodată în Istoria României nu a fost promovat nepotismul, clanul şi căpuşele, ca acum, pe mandatul acestui Băsescu ce s-a dovedit a fi preşedintele corupţilor , NU al românilor pe care i-a minţit şi-i minte-n continuare cu NERUŞINARE, DELIBERAT! E deajuns să arunci o privire-n teritoriu: Mafie pe sistem piramidal, construită-n timp scurt, CU ACCEPTUL LUI TRAIAN BĂSESCU – NAŞUL FAMIGLIEI !

Singura soluţie : SĂ IEŞIM LA VOT, să-l dăm jos! Ne-am săturat de-acest impostor, Vrem Respect, o Românie a Bunului Simţ, Schimbare, soarta noastră, în mâinile noastre este şi vom pune ştampila unde decidem noi, CATEGORIC NU, BĂSESCU! Doamne Ajută !

Sibilla

http://4.bp.blogspot.com/

Victor Babiciu :

Cat de jos poate cobora acest individ, Basescu… Am spus/scris, nu o data ca actualul presedinte este genul de om care “nu are mama, nu are tata”. Insa, recunosc, la un asemenea atac abject precum cel de astazi in care afirma ca “dupa executarea Lui Ceausescu conducatorii au scos in strada armata ca sa ucida 1,600 de romani”, la asa ceva deci nu ma asteptam. Probabil ca lingaii si fanii lui sunt in extaz si inca o data ii dau dreptate. Ceea ce ei, lingaii si fanii nu realizeaza ,si nici nu cred ca au sanse sa realizeze vreodata, este ca prin aceasta declaratie ticaloasa, Basescu nu a lansat doar un atac la Presedintele Iliescu ci batjocoreste intreaga tara. Un presedinte de tara care arunca cu noroi in actul cel mai important, cel mai curajos, infaptuit de romani in ultimele decenii.

As fi vrut sa scriu ca numai cineva caruia nu-i pasa deloc de romani si de Romania este in stare de asa ceva dar mi-am dat seama ca aceasta afirmatie nu ar fi adevarata : nu este suficient sa nu-ti pese de o tara si de cetatenii ei ca sa declari asa ceva din calitatea de presedinte al acelei tari. Numai un individ care uraste romanii si Romania poate fi in stare de asa ceva. Asta este Basescu! Un individ mult mai abject decat ne imaginam multi dintre noi, comparatia cu “copilul nazdravan” devine ,iata, asa cum remarca Sibilla, mult prea blanda, iar modul in care il vad altii, precum un prieten al betiilor, certaret si cu apetenta spre inavutire si putere toate astea devin aspecte secundare fata de ceea ce este cu adevarat acest individ : un ticalos!

http://bloggareala.wordpress.com/

Pe 22 noiembrie 2009, depinde ŞI de noi … încotro? Dorim Schimbare! Ieşim la Vot, e Singura modalitate să scăpăm de ticălos, de lichele! Doamne Ajută !

Îndemn la luptă

 

Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care să lupte nu mai vor.

Cat inima în piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

( Radu Gyr )

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la * Adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis… * România Votează ! Trebuie !

 1. Cârcotaşu zice:

  Măi Sibillo, ‘cate-ar tata, ia gândeşte-te la un subiect foarte actual, ăla care ar trata o boală foarte.. actuală şi aia. Mă refer la cei bolnavi de indiferenţă, cu toate formele manifestării bolii ăsteia. Sunt de acord că-i boală greu de tratat, are manifestări din cele mai neaşteptate. Subiecţii refuză orice tratament, susţinând că ei sunt normali, iar noi o gaşcă de tâmpiţi şi aduc nişte argumente care te lasă fără replică, nu că nu le-ai putea combate, dar pe moment rămâi mut.
  1. Unii spun că neprezentându-se la vot protestează. Gândirea lor se opreşte acilea, inconştienţa îi împiedică să realizeze că în sistemul cu două scrutinuri, poate câştiga un al doilea mandat cu numai două voturi, al lui şi al lui Nuţi Udrea. Al dracului protest! 😥
  2. Altă năzdrăvănie e una ce circulă pe e-mail-uri, aia cu „votul alb”, tot ca formă de „protest”. Răspândită în rândurile „puştimii”, se pare că această formă de „protest” are destui adepţi. Tot inconştienţa-i împiedică să gândească, că buletinul alb poate fi convertit în orice. Al dracului protest! 😥
  3. Unii, blazaţi (că doară e la modă să mimezi cestia asta), spun că la urma urmelor de ce să înlocuiască un rău cunoscut cu altul, care-ar putea fi şi mai rău. Ăştia sunt o categorie aparte, rezultă că preferă să rămân-aşa, decât Doamne fereşte să dea peste altu’ mai mare.
  4. Unii , cinici de data asta, că şi asta-i la modă, zic că ş-aşa nu se va schimba nimic în bine, aşa că ce rost mai are să-şi mişte curu’ pân’la secţia de votare.
  5. Pe netu’ ăsta ghiavolesc mai e şi-o sectă, „VOT CANCI”, ăştia se revendică probabil de la niscai cancişti, al cărei exponent îi acuză pe toţi cei de altă părere că umblă cu lozinca „datoriei civice” ş-alte năzdrăvănii, rezultând că ei ar fi cei mai dăştepţi de pe planetă.
  6. Se revoltă astăzi alţii, cum că ei au conştiinţa-n gât, care nu le permite să fie de acord cu votul „negativ”, că vezi dragă Doamne, ei pân-acu’ au votat numa’ pentru

  Io le-aş zice tuturor că, n-au pic de sânje-n instalaţie, de vreme ce acu’, odată la 5 ani, nu profită de unica ocazie de a-i da o palmă celui care-o merită, ei sunt gata să-şi expună obrăjorii imberbi unei alte serii de palme date în decurs de încă 5 ani.
  Am uitat o altă categorie, aşe că pun şi nr.
  7. Ăia dezamăgiţi că l-au votat pe Strâmb, care zic ei că nu mai vor să şi-o facă cu mânuţa lor, aşa că-i lasă pe alţii să le-o facă.

  N-am pretenţia că i-am trecut în revistă pe toţi, probabil că mai pot fi adăugaţi şi alţii, tot aşa, pe căprării. Dacă te pui pe treabă, mai aduc.

  Apreciază

 2. Augustin zice:

  @ Carcotasu
  Te rog sa ai amabilitatea de a citi postarea mea numita „Romania de dupa Basescu” de pe firul numit „FARISEUL. BĂSESCU, CINE ALTUL…”

  Apreciază

 3. Cârcotaşu zice:

  Îl citii bre Augustine, acu’ pentru a doua oară, da’ vorba-i c-acolo-şa te referi la ăi care-l vor vota pe strâmb, că doară dacă-l schimbăm n-o să curgă „lapte şi miere”. Ăia dor se justifică în faţa oamenilor normali pentru o oareş’ce imbecilitate care-i jenează, de care încep să fie conştienţi. Eu acilea zisei numa’ de ăi de le e lene să-şi mişte curu’ să voteze, că ăştia ar trebui să fie baza oricărei răsturnări, nu?

  Apreciază

  • leo zice:

   Dragilor,
   nu e vorba de lene. e vorba de disperare. şi disperarea nu prea face casă bună cu logica…
   PS
   desigur, aici e vorba despre disperarea reală, a omului simplu, bombardat zi de zi cu diversiuni şi scandal, terorizat de o lume nebună, nebună, nebună în care e condamnat să trăiască, liber să fie prizonier al unei societăţi bolnave, nimic având această disperare a face cu disperarea despre care făcui vorbire pe alt fir, disperarea unor jalnici ajenţi de a diversioni acolo unde evident nu le iese…

   Apreciază

   • leo zice:

    Nea Cârco,
    cin ţi-a pus şi tălică o pilă la wordpress, de-a trebuit să te culeg de la spam?!
    cât despre piţifelnici ce alt nume nu şi-au găsit a pângări, decât pe numele provenit de la chiar Mântuitorul nostru, să fii tălică sănătos câţi cristiani nu şi-au rupt colţii p-acilea; ierea unu, cică canadian (sic!), aista se dă de la ministeru lu Pogea, şamd. canadianu măcar ierea ţintit, ăsta mă tem că e rătăcit; dar măcar nu-i fraier, ca unu de dă-n stânga şi-n dreapta în orb, că habar n-are who’s who p-acilea şi ale lu cui ie de fapt cele două Sfinxuri… deh, are Dumnezeu drăguţul o grădină maaareeee…

    Apreciază

 4. cristian zice:

  Un singur lucru caracterizeaza afirmatiile din acest post si anume : MOJICIA.
  Oare asa se invata acum la scolile de vara ale partidelor politice (stiu ele care)? Sa jignesti, sa acuzi (fara suport), sa arunci cu noroi in munca altora !? Stiu ca este campanie electorala dar chiar la un asa nivel de degradare sa se ajunga??? Unde sunt argumentele solide? Unde sunt aratate aspectele bune (bineinteles in balanta cu cele rele)?
  Pacat.

  Apreciază

  • leo zice:

   Domnu „Cristi”,
   dar poate ne spuneţi dvs, de la „Ministerul Finanţelor”, mă rog, departamentul de (dez)informare de la „Ministerul Finanţelor”, cam care ar fi aspectele bune ale prăpastiei în care ne-aţi aruncat voi, haita pedelachee…
   Chiar aşa, până la ce nivel de degradare pot ajunge hienele hrăpăreţe de sunteţi?!

   Apreciază

 5. Cârcotaşu zice:

  Bre Leo,
  Cristian aista, prin alte părţi nu se manifestă tocmai aşe. Aci, bag sama, se dă mai vioi crezând că-i rost de o muiere slabă de înjer.
  Îi sigur că nu ştie cu cine are de-a face. 😆
  Da’ poci şi io să-i zic ceva?
  Bey cristiane, MOJICIA lu’ tac’tu (că doar eşti urmaşu’ lui) nu poate fi egalată. Să jigneşti şi să acuzi fără suport e meseria tot a lu tac’tu!
  La nivelu’ ăsta de degradare a ajuns tot tac’tu, iar noi nu facem decât să-i vorbim pe limba lui!
  Toate întrebările care i se adresează sunt argumente mai solide decât orice iepure scoate tac’tu din pălărie când nu ştie ce să mai zică.
  Tot românu’ a căutat şi cu lumânarea f’o urmă de aspect bun a domniei strâmbului de tac’tu, da’ nu s-a găsit decât un găinaţ de papagal.
  Mai vrei? Mai am.

  Apreciază

 6. Cârcotaşu zice:

  @ Leo,
  Că să zic, n-am băgat nici-o pilă, nu ştiu cum e cu spamu’ că n-am mai servit, da’ văz că e la modă şi se-ntâmplă, la fel şi pingback-urile Sibillei, tot acolo-şa le găsesc. Zi „cristian” ăsta se dă de la Pogea? N-are şi blog cumva?

  Apreciază

 7. Cârcotaşu zice:

  Mda, iar la spam, las’ că ştiu io că e aranjată cestia! 😆

  Apreciază

  • leo zice:

   Dacă te încântă, sunteţi cel puţin doi – tălică şi Augustissimul, care, fără absolut niciun criteriu, după cum vezi acum, la postări la 2 minute distanţă, aveţi postări aleatoriu una intrată la spam, alta pe blog, niciuna cu link sau cu altceva deosebit…
   Cât despre băietul cu pricina, se joacă cu proxy-uri… Că, ca să se joace cu argumente, iar fi trebuit ce n-are: conexiuni; evident, în tărtăcuţă, nu la reţea… Că nici nu ştiu de cine să-mi fie mai milă: de nefericitul fraier momârlan rătăcit deunăzi p-acilea, chiar convins de gogoşile lui Cacealma-vodă, pentru care fraiereala e un fel de a fi, fiind în stare să înjure aiurea pe bloage fără a ştii pe cine şi de ce, şi, culmea, asta de pe un IP personalizat, ori de nefericitele unelte, cu ţintă bine stabilită, care n-ar putea trăi fără a le întoarce cineva cheiţa, ţucălari penibili din care, dacă-i scuturi, tot ceea ce curge sunt… proxy-urile…

   Apreciază

 8. Cârcotaşu zice:

  Ce dracu’ să mai zic, am postat logat pe WordPress, acu’, de-un experiment, m-am delogat şi logat din nou. Să văz dacă-i vorba de-un moft de bug.
  Tot n-am înţeles cum de omu’i de la Pogea da-i curge zeamă de proxy, da’n fine, mai vedem. Dac-o fi şi-o fi să fie, dă-mi un semnal pe email.

  Apreciază

 9. Cârcotaşu zice:

  PS – Da, a fost vorba de o defecţiune de logare, d’acolo mi s-a tras spamu’. Bine că am lămurit măcar asta.

  Apreciază

  • leo zice:

   Păi ambele răspunsuri erau de pe aceleaşi coordonate, şi au ajuns în coşuri diferite.
   Personajul cu pricina posta de pe un IP aparent al Ministerului de Finanţe. Lucru ce ar fi explicat poziţia „obiectivă”. Este însă de fapt un amărât de proxy utilizat de „curajoşi” pentru spămuirea unor situri sau bloage… Deh, scursuri para-meta-sub-umane…

   Apreciază

 10. Pingback: Nu ne place ce vedem… Votăm Schimbarea ! Hai la Vot ! « Sfinxul

 11. Pingback: Hai la Vot! Băsescu TREBUIE oprit ! Azi Votăm Schimbarea! « Sfinxul

 12. ace brice zice:

  baaa va dati seama ca in pizdoiul nelimitat al lui Nutzica , unde intra milioane de euroi, pana si tsunami-ul din japonia ar fi fost o simpla scurgere de robinet stricat…..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.