Ce-şi face Băsescu cu… duduia lui, carieră politică încheiată se numeşte !

maria-basescu-udrea

Ce-şi face Băsescu cu… duduia lui, carieră politică încheiată se numeşte !

http://www.renasterea.ro

Confruntare electorală: Crin Antonescu – TB , înregistrare integrală, aici :

http://www.antena3.ro/stiri/politica/inregistrarea-integrala-a-dezbaterii-electorale-dintre-traian-basescu-si-crin-antonescu_85038.html

Ruşine Băsescule!!!

Pentru josnicia cu care-a adus în discuţie la Cluj un subiect ce nu-şi avea niciun rost şi pentru care marinarul TB, NU are nicio scuză…  amintind despre fosta soţie a candidatului Crin Antonescu s-a discreditat încă odată, şi-a arătat * colţii *, evident că-n lipsă de argumente, în criză de idei, poate * stimulat * de hlizeala nervoasă a duduii Udrea, prezentă-n platou, de fapt omniprezentă că nu mai poate respira TB fără mneaei prin preajmă… Aşa ceva NU se face!

Dar, Băsescu NU e la prima josnicie de acest gen şi insisit să citiţi la Lilick ce-nţelege marinarul TB prin Respect… căci e tot mai limpede că-n mintea de sub chelia sa, Femeie ar fi doar Duduia… :

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/11/acesta-e-respectul-lui-basescu-fata-de.html

Crin Antonescu :

În ţara asta sunt multe femei, noi suntem cam misogini, să ştiţi. În politică suntem o societate destul de conservatoare şi modelele feminine răzbat greu şi prin anumite mijloace, din păcate. Modelele feminine şi discurusul raportat la femeie au fost nepotrivite în timpul mandatului dumneavoastră. Aţi promovat femeia obiect, femeia cu succes facil, aţi vorbit despre păsărică, i-aţi smuls telefonul unei ziariste, aţi invitat pe masă o ziaristă nu un ziarist. Asta înseamnă o atitudine nepotrivită faţă de femei şi nu am vorbit de femeia care ţine casa, de femeia care creşte copii, deşi, cu respect vă spun că aveaţi la îndemână un asemenea aspecte chiar doamna Băsescu şi nu aţi promovat modelul femeii de succes care pe învăţătură face carieră, modelul femeii de succes care câştigă admiraţia nu prin lucruri văzute, ci prin lucruri care se construiesc. *

Băsescu despre… cine oare ?

* Vă înfurie altceva, vă înfurie şi o femeie care în afară de a fi inteligentă este şi frumoasă. Eu iubesc şi apreciez femeile….*

Unde-i tilijenţa duduii…? Ghiciţi, că doar are totul la… vedere…

Elena

http://1.bp.blogspot.com/

Fie că e la birou, ori la plajă, tot ea, Duduia. Bustul revărsat ostentativ în faţa camerelor, a oricărui privitor… în căutarea … tiligenţei ??!! Păi din câte se observă, limpede… nu iese la interval Duduia cu vreun stimulent pentru activitatea cerebrală ci, cu astfel de * panorame *, în calitatea ei de… stimulează mai degrabă zburdatul hormonilor pe genele unora, altora, d-aia nu inspiră respect, ci… Un minim de decenţă se impune, dar…

udrea

http://2.bp.blogspot.com/

* Modelul * femeii promovate… Udrea?

Păi de cugetăm nu tare mult, şi-n teritoriu, după exemplul Zăusului de la Cotroceni, tot astfel de * inteligenţe * sunt promovate, ascultate, ca-n ograda PD-l, ce naiba! Să nu-ndrăzniţi să-mi veniţi cu * explicaţii *, c-aşa neşte imagini cu neşte iele platinate de prin Twin Peaks-ul Cărăşean mi se perindă….  şi firesc mă-ntreb, io sibilină făpturică : oare la atât se rezumă tiligenţa… muherilor în izmene de-şi mai şi zic cu tupeu bărbaţi, în asta ţărişoară, cândva imună la asemenea… panorame, * peisaje *?? Dragilor, ce-i frumos şi lui Dumnezeu place, dar nu-n spaţiul public te dezgoleşti când eşti dimai * politician * şi-n toate există o măsură şi nişte limite, şi ne referim la bunul simţ.

Zău nu mă plac rea, da nici n-am să tac, că n-aş mai fi eu… fără să lezez pe absolut nimeni, fără de atac la persoană, am să reamintesc un tare vechi proverb românesc, pentru cine are urechi s-audă, de la Bătrânii noştri Înţelepţi citire :

* O Femeie Adevărată este întotdeauna Doamnă-n societate şi curvă-n pat! *

Şi-mi aduc aminte şi din pildele Maicii Darinka:

* Dracu ia multe forme când vrea să-l ispitească şi să-l piardă pe-un bărbat… *

f7b849d18ac22b4ba03c686e4447076c

http://media2.gruprc.ro/

Dar, să revenim . Duduia Udrea n-ar strica să-şi corecteze manifestările comportamentale-n public şi să-şi revizuiască niţel ţinutele, ceea ce le sugerez cu mărinimie şi * divelor * platinate din Caraş-Severin ce au fete la vârsta cărora s-ar preta mai degrabă panorama ce-o impun iele. Una este eleganţa, prestanţa, în ton cu moda, etc şi cu totul altceva ridicolul, penibilul… care da, le aduce oareşce beneficii, lor, şi-n scurt timp, muherilor în izmene impresionaţi foarte, DOAR prejudicii… Concluzionând, dacă eşti şi-ai pretenţia să mai şi fii tratat, respectat pentru funcţia publică pe care o deţii, atunci te comporţi ca atare şi eşti Model nu * model *, iară de nu te poţi struni-n porniri, marş din spaţiul public, sau te reorientezi spre domenii în care se asortează ceea ce ai de… oferit.

Uite nah, şi de asta pierde PD-L la imagine, căci promovează * femeia cu succes facil *, adicătelea, de *  succesuri * pe mandatul Băsescului. Aici, în spaţiul mioritic, NU ţine şi NU dă bine la electorat Ciociolina ca-n Italia lui Berlusconi, România e încă o ţară ortodoxă cu altă mentalitate, mai sănătoasă, zic eu şi încă fidelă Moralităţii, Demnităţii, o ţară în care Respectul faţă de Doamna Maria Băsescu învinge prostul gust…  da la Duduia Nutzi fac referire… că ea se hlizea  ieri la Cluj în faţa camerelor, nu altcineva.

Şi pentru că Sibilla e un OM onest şi corect, am să recunosc şi că, episodul de azi de la Cluj, şi-mi dau seama prin ce-a trecut Crin şi ce-a simţit auzind vorbele veninoase ale marinarului TB, aluziile la moartea  fostei sale soţii, mi-a răscolit amintiri neplăcute… Ori de câte ori am devenit incomodă, spunând lucrurilor pe nume, aici, în Twin Peakse-ul Cărăşean, la fel, în lipsă de argumente şi cu musca pe căciulă, nesimţiţi şi nesimţite cu funcţii înalte, atât au ştiut să spună : * e nebună… a înebunit de când i-a murit fetiţa *…  * şi-a murit fata că ai gura prea slobodă *… Ăştia sunt pedelacheii, caractere josnice!

Băsescu ESTE TERMINAT! O, daaaa… şi * pe mâna * duduii pe care s-a-ncăpăţânat s-o menţină-n dotare!

Rămâne cum am stabilit!

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

Bulgăraşul nostru se tot măreşte, pe zi ce trece… Băsescu tot NU a răspuns la Întrebări… el ştie doar să atace la persoană, să lovească şi să-şi apere duduia, cu orice preţ. Apăi să plătească Preţul, înapoi, pe mare, la vecheai meserie… Dar, vorba lui Crin, nema Flota…

IEŞIM LA VOT! Vrem SCHIMBARE, BUN SIMŢ, şi-un PREŞEDINTE, că de… păcălici ne-am convins! JOS BĂSESCU ! JOS FAMIGLIA ! DOAMNE AJUTĂ !

Sibilla

imagini preluate de pe sursele precizate, google.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

23 de răspunsuri la Ce-şi face Băsescu cu… duduia lui, carieră politică încheiată se numeşte !

  1. Nea Costache zice:

    Din pacate nu am vazut intalnirea dintre Crin Antonescu si Basescu decat fracmente pe Realitatea.net aseara. Cert este ca a iesit mult sifonat in urma intalnirii.
    „Din păcate femeile din România nu sunt doar păsărici, ţigănci împuţite sau femei cu succes uşor”, a adăugat Antonescu, la care, Basescu a raspuns indignat ca greseste si ca „decenţa ar trebui să îl facă să înţeleagă că un om care are trei femei în casă le respectă” si ca „Pentru mine orice femeie este mult mai importantă decât dumneavoastră. Nu aveţi în societate valoarea unei femei. Aţi jignit femeile”. Figura Nutzicai ce zambea cu nonsalanta era mai mult decat ciudata. Crin a avut perfecta dreptate: Basescu a promovat femeia obiect, pe cu totul alte criterii decat al inteligentei si anume al nesimtirii, tupeului si al setei de capatuire prin orice mijloace.
    Lui Basescu ii fuge pamantul de sub picioare si se agata de orice chichite irelevante pe care le-ar avea un contracandidat al sau, numai pentru a mai accede inca un mandat la Cotroceni. STIE ca daca va pierde alegerile, il va astepta un lung sir de procese in cauze in care este implicat iar el si camarila lui nu va scapa.
    Nu ne ramane decat sa dovedim ca daca ne doare soarta tarii in urmatorii 5 ani, sa nu mai permitem acestui derbedeu (vorba lui Vania) sa mai intre pe poarta Cotroceniului! O duminica placuta alaturi de micutul tau ingeras, Zoran!

    Apreciază

  2. [D][S][N] zice:

    Ieri, Basescu a mai reusit ceva: sa’si expuna sotia unui situatii deloc placute!

    Apreciază

  3. leo zice:

    DA!
    Biata femeie, ce păcate o ispăşi să trebuiască să suporte atâtea umilinţe din partea unui Mârlan!? Cred că cea mai bună şansă pentru România ar fi fost ca anti-pedelacheii, adică restul ţării, să susţină candidatura antitezei mârlaniei, DOAMNA Băsescu. Era cel mai în măsură să pună contrapunctul la atâţia ani de epocă dominată de scandal şi mârlănie după chipul şi asemănarea ăluia de, după ce că a îmbrăcat-o în fuste creţe, de „ţigancă împuţită”, a forţat-o să-şi tragă şi mască impenetrabilă pe o figură răvăşită de umilinţa de a o vedea o ţară întreagă într-un colţ mai… pus la colţ al fundalului imaginii teve decât imaginea succesului ţiitoarelor din România! Şi asta cu remarcabilă nobleţe, atât de contrastantă cu fierberea de ţaţă a vedetei de mucava perfect puse în adevărata lumină de Crin. Biata femeie…

    Apreciază

  4. Doamna Basescu era o femeie respectabila pana in momentul in care a acceptat sa fie obiect electoral si sa danseze pe muzica tiganeasca dupa cum a cantat betivul.

    Apreciază

    • leo zice:

      Te-ai întrebat dacă a avut de ales? Că la ce se aude despre apucăturile marinarilor… şi ale mezinelor de marinari ce-şi imită tatlă nu doar în materie de tupeu politicianist…
      Dar, în fond, e problema ei, mai gravă fiind problema noastră… La a ei, după cum a demonstrat-o doamna lui „Petrică eşti cel mai bun”, există o soluţie simplă. La a noastră, s-ar putea să fie mai complicat decât pare… Şi, oricum, cu sechelele ne vom lupta mult timp de-aci-nainte… 😦

      Apreciază

  5. S-au mai vazut oameni innebunind de durere, de suparare, de tristete. Doamne fereste! Dar om sa innebuneasca „live”… de frica, nu cred ca s-a mai vazut. Sa-i dorim … frica usoara!

    Apreciază

    • leo zice:

      Un’ s-a mai văzut un pacient evadat de la salonul de Napoleni să contracteze o altă boală la neuronii capului?! Or n-a hi crezut cineva că un om sănătos la cap ar face ce-a făcut acest hitlerică în mizerie în ultima vreme. vreme de aproape un ev brucanian… Mai degrabă se cheamă că, într-o rară criză de luciditate, pacientul s-a speriat singur pe sine însuşi de cât de grav bolnav este… şi, de mirare să fie că i se potriveşte imnul altor victime de-ale lui?
      http://www.trilulilu.ro/hakanna/81d6619834c463
      PS
      şi mai ales concluzia ce ar trebui să fie sursă de inspiraţie pentru o odă de răspuns la nivel de cor naţional la urâtura ”să trăiţi bine”: Odă lui Băse – Ooo dă-l în… ce-oţi avea…

      Apreciază

  6. leo zice:

    Sibillo,
    parcă ţi-am spus cum se ilustrează caricaturile umane: prin caricaturi…

    Apreciază

  7. octavpelin zice:

    Sibilla,Crin l-a calcat in picioare pe un Basescu care a demonstrat ca este un marlan,iar mitul ca nu poate fi invins s-a daramat,nu are decat sa o ia pe mare si pe Lenuta de Plescoi,o duminica frumoasa 🙂

    Apreciază

    • leo zice:

      Se vede, nea Octave, că nu te pricepi la marinari! Păi ce marinar îi ăla de-şi ia amanta dintr-un port într-altul?! 😆
      Mă tem că va rămâne acilea, neconsolată, să-şi cate alt client pe centura politichiei mlaştinii dâmboviţene…
      Personal, îi doresc să ajungă doi potenţial interesaţi în turul doi… Că Popeye e history… VIAsat history… 😆

      Apreciază

  8. Mihnea Georgescu zice:

    Mulţumesc, Majko, pentru aceste vorbe de duh:

    O FEMEIE DE CALITATE ESTE ÎNTOTDEAUNA DOAMNĂ ÎN SOCIETATE ŞI CURVĂ ÎN PAT!

    Aferim! 😉

    Apreciază

  9. leo zice:

    Hm, şi dacă e curvă în societate, măcar o fi doamnă în pat?! şi, în cazul ăsta, cum s-ar chema că e? întreb şi io, deh, curiozităţi feminine…

    Apreciază

  10. Augustin zice:

    ANTONESCU A PLATIT CU SEC !
    Ramin la parerea ca provocarea de la Cluj, adresata de Basescu LUI GEOANA, a fost o simpla cacealma. Adica Basescu A CONTAT pe refuzul lui Geoana de a participa la acest « turnir ». Refuz in buna masura corect si justificat. Asta pentru ca, pe de o parte, Basescu si-a creat un avantaj nemeritat, dictind el data, locul, moderatorul si avind evident mai mult timp decit adversarul pentru a pregati lupta, iar pe de alta parte pentru ca, acceptind aceasta manevra incorecta a actualului presedinte, Geoana ar fi recunoscut, implicit, ca exista un candidat « ALFA »
    Prin aceasta miscare, Basescu a sperat sa impuste doi iepuri dintr-un foc : sa scape de obligatia unei confruntari electorale pentru care este evident ca nu se simte prea confortabil si sa poata specula pe tema lipsei de curaj a lui Geoana de a-l infrunta.
    In aceste conditii, adevaratul element-surpriza a venit din partea lui Antonescu, care a ridicat manusa ! Iar Basescu a cazut in propria plasa !
    Faptul ca nu a intuit pericolul dovedeste ca nu (mai) e, nici pe departe, animalul politic atit de trimbitat, cu buna sau mai putin buna credinta. Dimpotriva ! Prestatia sa a fost literalmente dezastruoasa. Daca ar fi sa amintesc doar maniera execrabila in care a scormonit in viata intima a contracandidatului sau, felul lipsit de onestitate in care si-a arogat realizari care nu erau ale lui (vezi litigiul cu Ucraina) sau glumitele jalnice, de maidan, spuse a nu stiu cita oara ! Cine poate crede ca daca Basescu pronunta gresit numele lui Hrebenciuc, inseamna ca nu (prea) il cunoaste? “Foarte multi romani se intreaba de ce nu plecam noi » este, pe fond, exact aceeasi gluma pe care Basescu o lansa in confruntarea cu Adrian Nastase in 2004 (de ce romanii trebuie sa aleaga intre noi, doi comunisti ?) A spus mai multe « glume » la care si-a dat seama, el insusi, ca ar fi cazul sa precizeze ca sint glume !! As mai adauga doar informarea precara (vezi confuzia intre bibliotecar si muzeograf) care dovedeste precipitarea produsa de anuntul bomba al contracandidatului.
    Cit despre enervarea vizibila care l-a cuprins cind Antonescu a adus vorba despre ascensiunea, pe cit de fulguranta, pe atit de nemeritata, a unor ( !!) femei in functii publice, cred ca asta spune mai mult decit orice cuvinte.
    E limpede pentru oricine (mai putin pentru acei talibani portocalii despre care am mai vorbit), ca Basescu a pierdut aceasta confruntare, la scor ! Iar punctele obtinute de Antonescu nu provin, in totalitate, de la Basescu.
    Ceva mai nuantate par opiniile in privinta lui Mircea Geoana, desi, in general, se considera ca a iesit un pic sifonat. Eu cred insa ca totusi, in perspectiva, Geoana ar putea extrage profitul maxim, disecind cu atentie prestatia jalnica a lui Basescu. As spune ca Geoana poate profita din plin de drumul deschis de Antonescu, pentru a puncta, la rindul lui, impotriva marinarului. Numai ca acesta, daca mai are macar o urma de luciditate, va evita, cu orice pret, o noua confruntare. Pentru ca, daca va avea o prestatie similara, s-ar putea sa nu mai prinda nici turul doi.
    Oare sa vina mos Niculae pe 22 noiembrie ?

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc, tuturor !
    Pe-aci am fost, v-am tot citit, nu am intervenit ca să mai spuneţi… că dragi îmi sunt Tracii mei când se pornesc, recunosc, cum dragi mi-s şi când se opresc la popas pe Sfinx 🙂
    Cerberul, Leo, care-mi ştie toanele, evident că ştia că-s prin zonă, şi, v-a primit, aci, la noi, cum aş fi făcut eu, căci două gazde suntem, să zicem, Străjerii 🙂

    @Nea Costache,
    Oltene drag, Nutzica săraca în nemernicia ei NU ştie decât să fie … ea…
    Duduia aista i-a zmintit minţile Băsescului, zău că uneori m-am întrebat, oare n-o face cumva deliberat, adicătelea la ordin… ? Că prea-l face cum vrea şi prea fără de pauză, Doamne mă iartă !
    O nouă săptămână mai zâmbitoare, oltene!
    respecte,
    Sibilla

    @Dragos Sorin Nicula,
    Adevăr grăieşti, iar Maria Băsescu e o DOAMNĂ şi NU MERITĂ… dar marinarul…. uf !
    stimă şi respect, prietene,
    Sibilla

    @duşo Leo,
    CORECT !
    Tălică le faci zicere mereu mai bine ca dumneamea!
    respecte Şefu,
    Sibilla

    @Alexandru Marin,
    Să nu fie nimeni în locul ei, să crezi ce spun…
    Maria Băsescu este o femeie respectabilă, dar i se impun de către mârlan multe, eu aşa zic şi nu cred să greşesc, Unicornule.
    stimă şi respect ţie,
    Sibilla

    @Carcotasu,
    Mulţămită, draghe brate, am să încerc să inserez în text!
    Merită să fie informaţi românii.
    zâmbete şi bucurii,
    Sibilla

    @George Şerban,
    Da, da, da… c-aşa-i 🙂
    Presimt că-l mai aşteaptă neşte zguduieli binemeritate pe mârlan, nu c-ar sta el fără să mai hăhăie şi schelăie civa, dar…. nimeni nu doarme la ora asta, România s-a cam trezit şi n-o rămâne di * stimabil * nici fulgii de… cocoşi 😉 :)))
    E terminat, că bine zici, teama, frica, disperarea i se citesc din ce în ce mai limpede pe faţă…
    stimă şi respect, George, rămâne cum am stabilit, dară 🙂
    Doamne Ajută !
    Sibilla

    @octavpelin,
    Mă crezi că o arkană ca moa e-n stare să-i găsească şi printre valuri, maluri, n-aşe ? 😉 :)))
    Da de ce să fugă, să plătească mai întâi nemernicii… un s-a mai pomenit în Istoria României,pupila, duduia, rădicată deasupra poporului ? Ăsta e pierdut, da rău di tăt… d-apoi cum să mai şi navigheze, că-i în derivă… în salon cu el la tratament, apoi celula, punto.
    Tiiii… că-s rea şi…. mă bate Şefu Leo, îmi dă canon acuşica 🙂
    Senin pe Cerul Sufletului tău, Tavi,
    Sibilla

    @Mihnea Georgescu,
    Tinere talent, druje machidon, d-al nostru, aista-i vorbă mare, de la străbuni cetire, majkă 🙂
    Bagă la zapis şi de-i nimeri-n cale vreuna di jenu, fugi, piteşte-te că NU ai nimic de pierdut, doar rişti să te piardă şi-atenţie la vorbe mieroase şi… metaforele vulpilor majkă… 😉
    respecte druje,
    Sibilla

    @Augustin,
    Şi domnia dumneavoastră aveţi dreptate, io-mi zisăi părerea… presimt că Şefu are oareşce completări 😉 🙂
    stimă şi respect,
    Jos Băsescu !!! Doamne Ajută !
    Sibilla

    @Duşo Leo,
    Mulţam fain pentru răvaşe, primit tot, lucrez 😉 🙂
    Cât despre una ceea întrebare-ntrebătoare, nu că n-aş răspunde laprovocări, dar…. mai bine oi pune-o de-o postare, articol, după alegeri, că-mi diduşi de gândit şi la câte-am de zis…. mă păsui dară, Şefu, molimte 🙂
    şi-am fugită la cetit una, alta, c-ai de vorovit cu nea Augustin şi-s paşnică …. aaa… cu Şefu-n preajmă, altfel, tot eu 😉 🙂
    zdravo, duşo moja,
    Sibilla

    Apreciază

  12. Dan Patrascu zice:

    Pentru a vedea cum stau lucrurile inainte de primul tur, va propun urmatorul sondaj de opinie. Pentru a nu fi un sondaj tendentios il voi propune atat pe bloguri care il sustin pe Traian Basescu, cat si pe bloguri care il sustin pe Crin Antonescu sau Mircea Geoana.

    Sondaj de opinie

    Apreciază

  13. Augustin zice:

    @ Leo
    As fi chiar curios sa stiu care ar fi, dupa parerea ta, motivul pentru care o fiinta, pe care o creditezi cu un IQ destul de ridicat, se expune ridicolului incercind prin mijloace penibile sa-l albeasca pe black sailor.
    Fenomenul, pe care probabil iti amintesti ca l-am incriminat nu o data, ceea ce mi-a atras destule critici, nu „rimeaza” nici cu repetatele declaratii de fidelitate fata de gazdoiul gradinitei. Eu, unul, prefer sa cred ca, in anumite perioade ale lunii, gindeste cu ovarele. Mai am o varianta, dar ar fi trist sa fie asa. Iar in acest caz, ar trebui sa-i considere, pe majoritatea colegilor din gradinita, batuti in cap cu leuca. Ceea ce, in mod sigur, e departe de adevar. E drept, or fi vreo 3-4, dar cam atit.

    Apreciază

    • leo zice:

      Augustissime, IQ-ul se măsoară prin teste de inteligenţă, nicidecum pe bloage. ştii tălică ce se măsoară mai abitir pe bloage?! imaginaţia taică, imaginaţia… 😉 imaginează-ţi de câtă imaginaţie are nevoie Literatul spre a-şi pierde urmele chiar şi de agerimea lui Ochi de Şoim. şi e mic copil prin comparaţie… eşti chiar convins că ai reuşit să-i citeşti fie şi a… şaptea parte din ceea ce chiar gândeşte? evident, nu Literatului…
      PS
      Vas’ zâcă nu plecaşi chiar de tot di colo şa… 😉

      Apreciază

  14. Augustin zice:

    @ Leo
    Poate ca suna bizar, dar parerea mea e ca nici nu conteaza ce gindesti (in situatia in care una spui si alta fumezi), daca ceea ce spui e coerent si constant circumscris unei anume pozitii. Am mai spus undeva lucrul asta: blogerii nu sint ceea ce sint, ci ceea ce spun! (Ca, uneori, cele doua coincid, e alta poveste)
    Stii tu ca eu nu sint un indirjit fan Basescu? O sa spui ca stii! De unde? Din ceea ce spun. Constant. Mereu. Coerent.
    Hai ca am luat-o razna: era sa te intreb de unde stii ca nu sint Laura Andresan! Sau Vali the Tempest!
    Mai bine ma opresc aici. Se pare ca sint pe cale sa dau din casa!
    Cit despre respectivul IQ, nu era vorba de masurare. Oricum, o idee iti faci! Chiar daca imaginatia e, pe alocuri, debordanta. Sau poate exact DE-AIA!
    Important pentru persoana respectiva e doar daca imaginatia ei e, totusi, sub propriul control, sau sare, din cind in cind, in universuri paralele.

    Apreciază

  15. leo zice:

    @ Augustin
    De ce nu continui acest „meci”, pe care eu oricum nu îl înţeleg, aşa cum s-ar cade, indiferent cât de mult sau de puţin ţi-ar fi dorită prezenţa pe ringul respectiv, cu cel (mă rog, cea) cu care l-ai început, e puţin relevant pentru mine. Însă chiar ar fi relevant dacă, sau nu, vei purecede să-ţi aperi iniţiativa tot acolo, unde e atacată abject doar pentru că un elitist troglodit cu aparte „slăbiciune” la baci e chiar convins că ar fi vreo leonină iniţiativă acest „bulgăre” cu sârguinţă rostogolit de Sibillina…
    Bine, că-s curios şi de reacţia „frustraţilor” care s-au raliat demersului tălică, aiasta-i altă cestiune la care mă voi mărgini a privi, ca tot chibiţul, de pe margine. Deh, n-am vocaţie de perlă…

    Apreciază

  16. Sibilla zice:

    @Leo,
    me to…
    😉 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  17. Augustin zice:

    @ Leo
    Am avut, o clipa, tentatia de a posta ceva. De fapt, chiar am scris citeva rinduri. Apoi, delete! Mi-e greu sa-ti spun cita sila ma incearca, azi. Miine, cine stie?!

    Apreciază

    • leo zice:

      Augustissime,
      nu ştiu dacă s-a sesizat, dar eu de vreo două zile NUMAI din silă postez…
      diversiunile evoluează halucinant pentru mine… şi disperarea unora e… atât de dezesperantă, încât nici nu mai sunt în stare să distingă ţintele…
      mă rog, n-ai fi tălică nici prima, nici ultima bănuită clonă de baci…

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.