FARISEUL. BĂSESCU, CINE ALTUL…

traian-basescu1

FARISEUL. BĂSESCU, CINE ALTUL…

Motto:

* Lui Cacacea Voda ii este frica de el insusi si de ce raspunsuri ar trebui sa dea la atat de multele intrebari referitoare la ticalosiile si nerealizarile sale din toata aceasta perioada. *

( Marcus )

*******

DISPARI BĂSESCULE CU ŞMECHERII CU TOT! POPORUL NU-L MAI POŢI MINŢI! CEEA CE POŢI TU, DIN PĂCATE, E SĂ FURI, VOTURI, SĂ FRAUDEZI ALEGERILE, SĂ MINŢI! PIEI SATANĂ !

*******

Băsescu, Diversionistul , Mincinosul Ruşinea Naţională, refuză de ceva timp orice invitaţie la vreo dezbatere, confruntare televizată. DE FRICĂ !

Scoate * pe piaţă * tot soiul de tâmpenii, la adresa oricui, distrage atenţia, manipulează, minte, minte, MINTE, ceea ce ştie el să facă cel mai bine, sau… singurul lucru pe care-l face, minte.  Şi-ar face ORICE, numai să NU răspundă… :

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

NU spune de pildă de ce e ignorat şi suntem izolaţi pe plan internaţional, dar, loveşte-n Geoană, ba cu vizita la Moscova, ba cu una, ba cu alta… Un trecător, ieri : * mai meri la dracu, Băsescule, că nu te vor nici SUA, nici Moscova, nici UE, românii sunt sătui de tine şi-ţi dau ..ie… PLEACĂ ! *… Râsu-plânsu.

Mai nou face pe bivolul, el marele BOU, cică-şi provoacă el adversarii, îi atrage-n confruntări, pe terenul ales de el, jmecherul. În loc să-l IGNORE, Crin  acceptă, Geoană NU…

Pămpălăul Băsescu din nou se joacă. Rolul său preferat : măscărici şi victimă. Oare NU ar trebui ridiculizat, luat la mişto acest PĂCĂLICI de România, Băsescu Traian, care ne-a luat pe noi popor la mişto 5 ani ??? N-ar trebui oare luat la-ntrebări de-al căror răspunsuri fuge ca Dracu de tămâie şi NU lăsat să impună el condiţii ca să MINTĂ DIN NOU ???

Fraţi români, se vede LIMPEDE: pozează-n curajosul care-i provoacă el pe ceilalţi şi nu invers, că n-ar fi laş, ceea ce de fapt este! Toată suflarea vorbeşte despre  * confruntarea de azi *, ceea ce-i convine Băsescului… da de ce să se vorbească despre el când poate el * dirija/canaliza * discuţiile cum vrea chelia lui… şi încă mai pun unii botul. Da de ce NU acceptă Băsescu să ne răspundă nouă, popor la Întrebări, la Ciutacu-n emisiune, de exemplu??? Jmecherul nu şade… e diabolic!

Românii nu discută despre turismul electoral, pregătirea fraudării alegerilor la fel ca-n 2004, măgăriile infractorilor miniştri PD-L, nemerniciile trădătorului Neamului, Băsescu… De ce ? Simplu. Băsescu  A IMPUS alt subiect, altă temă, cu bună ştiinţă.

Treziţi-vă fraţilor! ÎNCETAŢI SĂ-I MAI FACEŢI JOCURILE! Băsescu trebuie oprit!

Băsescu ESTE INGRACTORUL, EL TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ, LA ÎNTREBĂRI, LA INVITAŢII, LA ORICE, NU INVERS!

ARE CURAJUL BĂSESCU SĂ SE PREZINTE FĂRĂ SUSŢINĂTORI, SINGUR LA VREO CONFRUNTARE ??? CĂ TOT URMĂREŞTE BLOGURILE, MONITORIZEAZĂ EL BLOGOSFERA, TARTORUL… CU BLOGGĂRII ARE CURAJ SĂ SE CONFRUNTE CA SĂ RĂSPUNDĂ LA-NTREBĂRI, SĂ DEMONSTREZE CĂ N-AR FI LAŞ ??? DE CE NU LA * VORBE GRELE *, CĂ TOT SE DĂ CEEA CE NU E… ? SE TEME DE CONTRACANDIDAŢI, FĂRĂ FAMIGLIA ÎN SPATE E MORT, FĂRĂ LACHEI E ZERO, DA ŞI DE NOI SE TEME ???  NU PARIEM CĂ REFUZĂ : BĂSESCU MOARE DE FRICA NOASTRĂ, E DISPERAT, E TERMINAT CA POLITICIAN ! ASTA TREBUIE SĂ REŢINĂ POPORUL ŞI SĂ NU-L VOTEZE PE ACEST LAŞ! FUGE DE RĂSPUNSURI, DE RĂSPUNDERE, DE… CONFRUNTĂRI, CEEA CE URMĂREŞTE EL AZI LA CLUJ E UNUL DIN JOSNICELE SALE SCENARII, DIN NOU VREA SĂ SE IMPUNĂ… C-AŞA-I CÂND EL FACE CĂRŢILE…

MAMDATUL DE * SUCCESURI * AL MARINARULUI NE-A ADUS LA SAPĂ DE LEMN , LA LIMITA RĂBDĂRII! JOS BĂSESCU ! IMPOSTORULE !

NU TE VREM, BĂSESCULE ! PRICEPE !

Sibilla

 

UPDATE:

Cum a decurs confruntarea de la Cluj :

http://www.ziare.com/basescu/sicanari-intre-basescu-si-antonescu-in-confruntarea-de-la-cluj-950743

http://roxanaiordache.wordpress.com/2009/11/14/cluj-confruntare-crin-basescu-comentam-live/

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la FARISEUL. BĂSESCU, CINE ALTUL…

  1. [D][S][N] zice:

    Aoleu ce si’a luat’o !!! 😀

    Apreciază

  2. Marius Mina zice:

    Basescu a avut o prestatie lamentabila si ordinara. Exact asa cum il stiam , este capaibil sa calce si pe cadavre pentru a-si salva pielea deja vanduta.
    Crin Antonescu a demonstrat ca se pozitioneaza 10 etaje deasupra lui Traian Basescu. Perdantul de facto insa este Mircea Geoana care lipsit de curajul confruntarii pe care el o initiase, a demonstrat ca nu are in vene sange de invingator.

    Apreciază

  3. Sibilla zice:

    Băieţi, da Nutzica ??? :)))
    Ciioflingarul Băsescu E TERMINAT !
    Rămâne cum am stabilit : Jos Băsescu !
    respecte şi stimă,
    Sibilla

    Apreciază

  4. Lucia Verona zice:

    Rămîne cum am stabilit!

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    @Lucia Verona,
    DOAMNE AJUTĂ !!!
    Împărtăşesc opiniile prietenului nostru George Şerban şi, da, sunt deacord cu tine, bine-ai grăit la George, rămân la părerea că NU trebuie făcut jocul măscăriciului pentru moment la Cotroceni, în curând o neplăcută amintire ! Să răspundă el invitaţiilor, NU să impună el păcăliciul condiţii, căci NU merită la cât jaf a tolerat.
    Duminică agreabilă, prietenă dragă,
    Sibilla

    Apreciază

  6. Crin Antonescu a demonstrat ca e peste oriunde, oricum. Daca nu accepta astazi, era posibil sa nu-l mai prinda pe betiv care fuge de dezbatere ca de tamaie.

    Apreciază

  7. leo zice:

    Sorry,
    Sibillino, dar nu-s de acord: la faza asta Crin a procedat corect, ridicând mănuşa în orice condiţii, în timp ce Prostănacul prostănacilor aruncă mănuşa, p-ormă fuge! Jalnic!

    Apreciază

  8. Sibilla zice:

    @Alexandru Marin,
    Mi-a plăcut Crin, dar tot zic că Băsescu nu merita acceptul lui Crin de-a onora invitaţia. De ce ? Ai văzut o mostră de nesimţire a golanului în momentul în care a adus în discuţie absolut josnic şi fără niciun sens, subiectul fostei soţii a lui Crin. A meritat Crin, oare ?? Marinarul n-are limite, nu are Dumnezeu ! Asta zic, Băsescu nu merită onorat ci să I SE IMPUNĂ. S-a dat în spectacol cu bolunda aia de Udrea omniprezentă acolo… ufff !
    Cât despre Geoană, nu mi-am schimbat părerea, NU e unul în care o arkană sibilină să creadă.
    respecte, Alex
    Sibilla

    @Duşo Leo,
    Corect ! Crin a procedat corect!
    Băsescu nu merită însă .
    Cât despre Jionel, majkă, eu una sibilină unde-am scuipat nu ling, nici bannere pe Sfinx n-oi cocoţa să dau bine, că io-s Sibilla, NU vulpea haia…
    Jioana fu jmecher la faza asta, şi spun că-n timp va folosi în favoarea lui fuga de azi, NU spun că aş fi deacord cu el, nu-mi plac laşii, spun doar că Băsescu NU merită onorat, pentru că Băsescu NU ratează nicio ocazie să calce peste cadavre, şi repet, pe diavolul Băsescu jmecherul jmecherilor NU l-aş subestima un minuţel… asta zisăi io, Cerbere.
    Da, Şefu, JALNIC, numai că…. îi va folosi…. asta e politica, cu duhoarile şi umorile ei cu tot. D-aia cei ca tălică, ori ca mine, ca alţii ca noi, nu ne * asortăm *…
    respecte, Duşo,
    Sibilla

    Apreciază

    • leo zice:

      Prostănac, sunt un prostănac…
      Cu refrenul ăsta, NIMIC nu-i poate fi de folos…

      Apreciază

      • leo zice:

        Cât despre onorat, n-are nicio legătură! Băsescu trebuie înfruntat, călcat în picioare. Aşa cum face Mirciulică Badea şi tonomatul Ciutacu!
        Şi cum a făcut azi Crin. Şi, chiar dacă asta nu-i destul să mă facă să votez cu dreapta, faptul că şi Prostănacul s-a dovedit a fi decât un alt jalnic cacealmist ca ăla cu care s-a pus, fără nicio şansă, să joace la cacealma, cu Cacealma-vodă, nu-i decât de natură să mă convingă cu cine n-am să votez NICIODATĂ: şi să ştiu că iese Mârlanu iar, eu cu Prostănacu nu votez NEVĂR-EVĂR! Cu prelungirea crizei, pe nemernic îl dai afară de la Cotroceni, şi suspendat, dar cu Prostănacul la Cotroceni şi Mârlanul la Victoria…
        leo dixit!

        Apreciază

        • leo zice:

          Dealtfel am spus-o şi la ANeul, dar se va auzi, probabil, doar dimineaţă; mă rog, nu aşa dimineaţă ca acum:

          Sorry, nea instalatorul, dar nici măcar Aya nu m-ar putea convinge că tertipul mârlănesc al Mârlanului ar putea fi o justificare pentru reacţia prostănăcească a Prostănacului! Nu îmi inspiră prea multe Crin, dar la faza asta a procedat corect: era poate singura ocazie de a prinde masculul Alfa al hienelor în câmp deschis! Şi l-a zobit! Îmi fac desktop după faţa pupezei blonde din momentul discuţiei pe tema misoginismului! Ierea NEAGRĂ! ORICE program trebuia anulat pentru a arăta că nu ai lansat provocarea la cacealma şi că, la orice oră din zi şi din noapte, eşti în stare să dai peste bot jalnicului Cacealmist. Dar, evident, nu e în stare şi mascota pesede.
          Şi nici măcar n-are nimic de pierdut, că nu mascotele pierd, ci ECHIPELE!
          Păcat…
          Domnule Năstase, tot nu vă pare rău că n-aţi acţionat când puteaţi şi trebuia s-o faceţi?
          Întreb şi io, ca tot cetăţeanul turmentat, EU CU CINE DRACU VOTEZ?!?!

          PS
          evident, nu că Aya ar încerca vreodată un asemenea demers împotriva firii taman cu ăsta baci…

          Apreciază

  9. Augustin zice:

    ROMANIA DE DUPA BASESCU
    Nu sint nici tata Omidu, nici vreo rubedenie, mai apropiata sau mai departata, pentru a STI daca Basescu va pierde alegerile. Sper si cred ca asa se va intimpla, daca totul se va juca in mod corect, pina la capat.
    Numai ca, sint convins, actualul (INCA) presedinte va apela la TOATE mijloacele de care va fi in stare pentru a-si conserva pozitia si statutul. Lucru de inteles, avind in vedere perspectiva, pentru el sumbra, de a deveni, imediat dupa alegeri, un ilustru NIMENI : Presedinte, NU ! Parlamentar, NU ! Primar sau ministru, NU ! Sef de partid, NU !
    Doar comandant de vapor. Dar, si ala, … fara vapor !
    Sint, fara indoiala, multi, cei dezamagiti de Basescu. Acestia, alaturi de cei care n-au crezut nicio clipa in el, sint si mai multi ! Dar sint oare si destui ?
    Exista segmentul fanilor radicalizati ai lui Basescu : cei care, orice enormitate ar spune acesta, vor exulta ca in fata unor perle ale gindirii si il vor ovationa. Motivele lor nici nu conteaza si, oricum, ei sint putini. As spune, TOT MAI PUTINI.
    Exista insa o categorie de alegatori dispusi sa-l voteze pe Traian Basescu dintr-un rationament, as spune, bizar ! El suna cam asa :
    « Si ce, daca vine altcineva, va curge miere pe strazi ? Vor umbla ciini cu covrigi in coada ? Vom iesi, in minutul 2, din criza ? »
    Nu stiu cit de important este acest segment. Probabil un sociolog ar putea sa ne raspunda. Se pare insa ca Basescu chiar conteaza pe ei, atitia citi sint. Asa se explica si butada lui (citez din memorie) : « Afara ploua ! …. Si ce, daca nu va mai fi Basescu, n-o sa mai ploua ? »
    Desigur, la toate acele intrebari, raspunsul este, evident, NU!
    Am spus-o, insa, de nenumarate ori : ANUMITE intrebari releva, instantaneu, raspunsuri uneori greu de aflat, altfel. Este cazul si acum. Fiindca ca, iata, pentru acel segment al nehotaritilor, al indiferentilor, al scepticilor, se releva brusc aspectul care se va schimba, radical, A DOUA ZI dupa alegeri: Romania DE DUPA BASESCU VA PUTEA, DIN NOU, SA SPERE ! In corectitudine, in competenta, in NORMALITATE ! E putin? Poate, dar merita!
    Asa e, va ploua in continuare ! Vom fi tot saraci ! Imprumutul de la FMI va trebui rambursat, oricum. Fara Basescu insa, ne vom cistiga DREPTUL LA SPERANTA. Macar atit !
    Afara ploua ! … Da, insa afara nu-i ca-n casa !

    Apreciază

    • leo zice:

      Augustissime,
      d-acilea, din Canada, să vede aproape la fel… că dacă după un Băsescu vine… un altul?! că acu douăj de ani am zis că am scăpat de un cizmar… şi-acu dădurăm peste o cizmă… dacă ne trezim cu un… sabot d-ăla, ştii tălică, dă lemn?!

      Apreciază

  10. Augustin zice:

    @ Leo
    Apoi, baciule, mneata ar trebui sa stii mai bine ca altii … ca mai depinde si de lemn! Ca una-i lemnul de cires, alta-i daca-i de soc (mult zice …) si cu totul alta daca-i de lemn … tanase!
    pese: n-ai primit mailul meu?

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    @Dragii mei Traci,
    Duşo Leo,
    Augustin,
    Pentru că am fo cu minte, mică paşnică şi inofensivă, şi ca să-mi daţi timp să cetesc ce zisărăţi cât eu munceam, zic că se impune să treceţi voi la următorul articol al Sfinxului şi eu mai fac câte-o zicere sibilină p-acilea…
    E… ? Se poa ??? 😉 🙂
    respecte şi stimă vouă,
    Sibilla

    Apreciază

  12. leo zice:

    Augustine taică,
    aista-i de lemn de scorbură…
    nu. dar am primit altceva nu de la, ci pentru tălică. întrebai, mi se răspunse: „Leo, si eu regret neparticiparea lui Augustin la aceasta discutie. Din cate tin minte discutiile purtate pe acest blog, ar fi avut extrem de multe lucruri de spus despre minciunile lui Traian Basescu. Sper totusi ca, acolo pe unde este, colegul nostru sa continue sa prezinte clar si obiectiv ceea ce se intampla in Romania sub conducerea lui Traian Basescu. De altfel, luciditatea este vitala in aceasta perioada. Trebuie sa reusim sa ne pastram lucizi pentru a nu ne lasa deturnati de scandaluri temporare si total neimportante lansate de Traian Basescu in aceasta perioada pentru a distrage atentia de la bubele mandatului sau.”…
    sper că tălică nu spusăşi nimic important în acel mail. şi că ştii mai bine în ce măsură s-a spus ceva important în acest „mail”…

    Apreciază

  13. Augustin zice:

    @ Leo
    Am citit si „intriga” ta, si ma vad obligat sa-ti spun ca ai denaturat, intrucitva (desigur cu bune intentii), adevarul. Iar adevarul e ca gazdoiul n-a zis niciodata ca NU ma doreste musafir. Ba, necazul e ca ne doreste EXAGERAT DE musafiri. Si eu exact asta am refuzat: rolul total decorativ, de five o’clock tea. Sau, daca vrei, cum spuneam in „demisia” mea, inutilitatea estetica la care ma simteam condamnat.
    P.S. Am mai trimis o data mailul.

    Apreciază

    • leo zice:

      Curios, în genere proverbiala mea intuiţie feminină funcţionează impecabil. Şi totuşi, sunt unele cazuri în care, presupun, contradicţia între ceea ce-mi spun yin-ul şi yang-ul, sub-conştientul şi conştiinţa… conştientă, e mult prea mare, cazuri în care constat, probabil într-un soi de mecanism de autoprotecţie al unui mecanism împotriva loopingului informaţional, că… nu mai înţeleg nimic.
      Mă rog, sper să înţeleagă ce e de înţeles cei care ar trebui să înţeleagă…
      PS
      Sibilla, tălică mi-ai mai transmis vreun mail de când sunt în transhumanţă transatlantică, ori chiar nu ştiu mailurile să înoate de-a lungul paralelei patruşciunci până în Canada?!
      Ah, şi să te-ntreb, ca părere de scriitoare, în care dintre cele două definiţii ai încadra tălică demersul meu, dintre cele două definiţii ale DEX-ului pentru „intrigă”:
      1) Acțiune reprobabilă, întreprinsă pe ascuns pentru a stârni vrajba sau a zădărnici ceva; uneltire.
      2) Ansamblu de evenimente și conflicte principale care constituie subiectul unei lucrări artistice.
      De curiozitate, să ştiu ce aş avea şanse mai mari să ajung, Iago ori Shakespeare?!… 🙄

      Apreciază

  14. leo zice:

    Sibilla
    Revin şi aici cu rugămintea de a nu divulga nimănui IP-ul de pe care-ţi tremet scrisorele de amor pe imeil din Montreal – 174.142.104.57, că tare mi-i frică să nu se repează vreun lup canadian să-mi dijmuiască din mioarele carpatine… Maaare sicret! 😆

    Apreciază

  15. leo zice:

    Augustissime,
    checkat, cel puţin unul dintre noi are „filtru” la e-mail. ce mai, democraţia din România ne ocupă tot timpul…

    Apreciază

  16. Sibilla zice:

    @Duşo moja,
    Sssssttt… sicret de Stat, ciuti că-s ajenturili şi serviciili p-acilea şi io-s, cum mă ştiezi : mică paşnică, inofensivă, câcevrodată numa 😉 🙂
    Again lupi canadieni… 🙂
    Mioarele ca mioarele, da cu Capricoarnele ie grele si Baciu-i… Şoim, Străjer mioritic, dară 😉 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.