Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte) « Culegere » de intrebari »

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

« Culegere » de intrebari »

e0dc0aae0052662f0f960da331753fa6

Iniţiativa aparţine Distinsului nostru coleg Augustin, aceea de-a prăvălii Bulgărele… Bulgărele lui Traian Băsescu! Hai să-l creştem, c-a luat-o la vale, de-a durdulica… întrebări, întrebări, întrebări… Dăm drumul Marii Rostogoliri! Restul e… principiul Dominoului…

APEL

Stimati colegi de blogosfera,
Demersul pe care vreau sa vi-l supun atentiei pleaca de la vechea mea convingere ca o intrebare bine pusa face, uneori, cit doua raspunsuri (ca “aflamurile” de la aritmetica, v-amintiti?)
Cred ca fiecare dintre noi ar fi tentat, daca ar avea o ipotetica oportunitate, de a-i pune lui Traian Basescu una sau mai multe intrebari, cel putin la modul simbolic. Daca este asa, iata propunerea mea, prin care, formal, aveti ocazia sa faceti asta, ca un simplu exercitiu de democratie :
Va invit sa cititi lista de intrebari pe care am numit-o, in criza de inspiratie, « Bulgarele lui Traian » (astept idei mai bune de la voi) si sa adaugati la ea propriile voastre intrebari
Rugati si pe alti colegi sa participe la « rostogolirea » acestui bulgare, contribuind cu ideile lor.
Iata « bulgarasul » care, cu sprijinul vostru, asteapta sa se faca mare :

Bulgărele lui Traian ( A fi sau a NU fi… preşedinte )

* Culegere * de întrebări * :

AUGUSTIN :

1) Câti dintre cei care au fraudat alegerile din 2004 au fost, pina acum, condamnati ?
2) Este adevarat continutul stenogramei convorbirii dintre Omar Hayssam si gen. Degeratu ?
3) Cine A LUAT DECIZIA sa ne imprumutam de la FMI si unde au ajuns banii ?
Va multumesc si va urez « Sa intrebati bine ! » si, mai ales, « SA VOTATI BINE ! »

LEO, spune :

4.) Mai mişună, şi care sunt, alte cârtiţe prostănace în pesede decât ălea pe care au fost puse deja să iasă la vedere (Simirad, Onţanu, „grupul” de la Cluj”)?

5.) La şcoala de cacealma se predă pilda „cine scoate  sabia, de sabie va pieri”? altfel spus, cam la ce tratament se aşteaptă masculul alfa de la căţeii haitei pedelachee, pe care i-a tot abuzat de-atâta amar de vreme, secunda doi după ce îl vor simţi „rănit”?

SIBILLA, adaugă :

6.)  Se zvoneşte că Mare parte din suma destinată răscumpărării jurnaliştilor răpiţi în Iraq, avură o anume destinaţie… evident există un titular, restul sunt căpuşe… Ne dă nea Băsescu civa detalii ???

7.) Nutzi Udrea este doar sponsor sau şi Şantajista number one care rezolvă informativ contra cost pe oricine-i stă-n cale ? Băsescu cu siguranţă ŞTIE, deci… ?

8. ) Cât a costat vânzarea Flotei, către cine, amănunte… ?

9. ) Cine lşi de ce… a transformat Protecţia Copilului  în România în tarlaua PD-L şi de ce a devenit:  Protecţia imaginii duduilor şi * prinţişorilor * din PD-L?? De ce politizare a … protecţiei copilului şi ce rost mai are trâmbiţatul * interes superior al copilului * ?  PD-L a privatizat DGASPC-urile??  Întreabă aVERTIZOR furnica mămică sibilină din Caraş-Severin, tot aşteptând un Răspuns oficial la: cum ocroteşte Statul Mama şi copilul..???

10.) Vă mai amintiţi de Anina, d-le Băsescu ?? Dar despre Banatska Klisura ce ne puteţi spune, apropo de…. politicieni PD-L * cunoscători *, mediatizaţi la rubrica * diverse, diverse… diverse … *, că-s  din ograda portocalie, dară… care-s corupţii arestaţi,  ne răspundeţi cu nume şi sume??

CODEUS41:

Un stat in care exista LEGE doar cu numele ala nu mai e stat ci o suma de indivizi care fac ce vor si cand vor, iar cei care respecta legea nu pentru ca le-ar fi frica de ea ci pentru ca asa le dicteaza constiinta si-o “iau” in fiecare zi fiind agresati in fiecare zi de nesimtirea celorlalti. Se recunoaşte PD-L, oare?

NICOLAE MARINESCU:

Cat mai sufera poporul, din lupta politicienilor pentru “Ciolan”, in privinta alegerilor si cat de mult va pasa voua de soarta noastra a romanilor ?
Domnilor Politicieni schimbativa meseria pentru o zi (sau o saptamana) cu meseriile oamenilor de rand si o sa muriti de foame sau poate o sa mai slabiti un pic. In momentul de fata ‘ gradinita”s-a mutat in parlament, iar credibilitatea catre acesti politicieni nu mai exista.

LUCIAN:

Pe mine m-ar mai interesa cum a putut fiica lui mai mare sa cumpere un apartament de 800000 euro sau cum a ajuns cea mica in parlamentul european??

balbeck:

Flota e inchiriata in Atlantic? … asa se aude.

octavpelin :

Basescu trebuie sa raspunda,de pilda, la * necunoscute * cum ar fi: afacerea frarelui sau Mircea Basescu,moartea lui Anghelescu,a carui sotie a fost consilier prezidential…

Alexandru Marin:

Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este, pe cine doriti sa mai reprezentati in fruntea statului?

Pe Videanu si pe Hoara? Sau pe domnitele Udrea, Ridzi, Anastase? Sau pe domnisoara Eba? Va anunt, domnule, ca familia dvs. nu reprezinta Romania.

Va adresati clasei de mijloc?

Va adresati liberalilor?

Va adresati oamenilor de dreapta?

Cu ce drept ii considerati prosti pe acesti oameni, domnule presedinte?

instalatorul:

Nu am intrebari pentru dl Basescu, desi as fi avut cindva. Despre dl Basescu am acum afirmatii, iar una dintre ele este aceea ca ESTE TERMINAT CA POLITICIAN, indiferent de cum vor se vor sfirsi alegerile prezidentiale. Fiindca un politician de la care nimeni nu mai asteapta nimic pentru tara este terminat.

spedy:

UNDE SE DUC SOBOLANII CAND SE SCUFUNDA CORABIA?

LILICK :

Intrebare pt TB: De ce in PD-L nu am auzit niciodata macar o singura voce care sa i se opuna? Pana si in PCR existau, rar, disonante. Doar in PD-L se vorbeste la unison. PD-L e un partid mai putin democratic decat PCR, se pare.

Petru Avram:

De ce trebuie să-l credem pe cuvânt că el şi acoliţii şi/sau suţinătorii domniei sale sunt „băieţii buni”?

Gabi :

Eu l-as intreba daca nu-i este putin rusine ca-si bate joc de noi de atata timp.

LUCIA VERONA:

Cînd a minţit, cand a fost sincer Traian Băsescu – atunci când s-a declarat social-democrat, susţinând principii şi valori de stânga? Cînd a aderat, cu partid cu tot, peste noapte, la principiile şi valorile popularilor europeni? Sau, acum, cînd face o campanie cu accente care amintesc de propaganda nazistă ?

Augustin&Leo&Sibilla

P.S.

Aşteptăm cu interes Întrebările pe care le adresăm , pentru puţin timp încă preşedintelui Traian Băsescu, cu promisiunea că vom actualiza zilnic * Culegerea de Întrebări *, astfel încât s-o trimitem presei, şi ca sursă de informare pentru cât mai mulţi români cu drept de Vot. Demonstrăm, noi, cei mulţi, că l-am întrebat. Dacă el NU răspunde e  încă o dovadă că, NU merită funcţia jinduită cu disperare şi NU ne merită, geaba se intitulează , cităm * preşedinte al tuturor românilor *. Probabil Băsescu * uită * să specifice că la ACEST MOMENT e limpede că e : preşedinte al tuturor românilor membrii ai FAMIGLIEI şi-atât !

*******

Până culegem şi centralizăm întrebările, ne informăm :

Traian Băsescu a fost un vajnic colaborator al Securităţii!!!

Informaţii mai mult decât grăitoare, ca să ştie tot românul pe cine să NU voteze, găsim  pe surse :

http://marcus64.wordpress.com/2009/10/24/dosarul-de-securitate-al-chiombului/#comments

http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/05/traian-basescu-a-colaborat-cu-securitatea/

http://securisti.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1

http://arhiva2004.informatia.ro/index.php?titlu=Mugur_Ciuvica_reafirma_ca_Traian_Basescu_a_colaborat_cu_Securitatea&name=News&file=article&sid=60514

http://www.studiidecaz.ro/index.php?ifile=text_full&id_text=270&id_text2=3b0f43abda8bc823ed3f7557aacd3958&caption=Dosarul-de-retea-al-lui-Traian-Basescu-a-fost-distrus

*******

APEL!!!

valeaplopului

De la Distinsa noastră colegă şi prietenă de suflet AYA, primim APELUL , pe care, SĂ SPERĂM CĂ-L AUD INCLUSIV CEI DIN PD-L, CARE, AU DE UNDE DA, precum şi fiecare dintre noi :

VA ROG PE TOTI: SA INCERCAM SA AJUTAM!

Am primit pe mail un mesaj de la cineva din Radio. La randul sau, a primit mesajul si a verificat- este real.
Putem sa ii ajutam pe cei peste 200 de copilasi, ingrijiti si crescuti cu drag de un preot, la Valea Plopului, macar transmitand acest mesaj mai departe.

Acei copilasi nu mai au ce manca.
NU SE CER BANI- doar alimente neperisabile (in rest, au din propria ograda, veti vedea in mesaj).

Va rog, sa incercam sa ii ajutam!
Daca nu altfel, macar transmitand mesajul, din om in om.
Eu cred ca, intelegatori si cu iubire, vom reusi.

Iata mesajul primit pe mail, datele situatiei si datele de contact.
Va multumesc tuturor.
Aya

Am primit mesajul de mai jos, care nu m-a putut lasa indiferenta.

Am auzit mai de mult de Valea Plopului, am ascultat cateva conferinte ale parintelui Nicolae Tanase si stiu ce a realizat acolo si, mai ales, cum. Intr-adevar, sunt acolo copii orfani pe care parintele i-a primit, i-a hranit si i-a invatat.

Luiza Sterian

CRISBI PROMOTIONAL SERVICES
Tel. 327 67 80; Tel./ Fax: 327 18 93
Mobile : 0722 49 88 75
0745 04 94 70
http://www.crisbi.ro
http://www.crisbi.ro/

Noi (un grup de colegi de la Radio) mergem la Valea Plopului o data la 2 luni,nici nu stiam ca situatia este (sau poate deveni) atat de grava….

Cred ca ar trebui sa ne mobilizam altfel de data aceasta – sa apelam la cunostinte (care poate au cunostinte…. la restaurante sau super-marketuri, firme), aceste lanturi alimentare de multe ori ofera sponsorizari, si cei de la V Plopului fiind o fundatie pot semna de primire si cu stampila ca sponsorizarea sa fie OK pt ambele parti.
Contact: http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Am intrebat ultima data la Valea Plopului ce lucruri le folosesc cel mai mult si au spus ca, gatind la comun, le trebuie cartofi, morcovi, ceapa, pasta de tomate (bulion), margarina, totul in cantitati mari. Si mezeluri sau gustari similare pentru micul dejun…. (Carne, oua, lapte au din productia proprie). In general, orice alimente neperisabile le sunt de folos.
.
Va rog nu atat sa contribuiti, cat mai ales, daca puteti, sa transmiteti mai departe solicitarea. Poate multi dintre prietenii nostri pot si vor sa ajute… Datele de contact de acolo sunt:
http://www.valeaplopului.com/Contact.php

Multumesc.
R.L.

DE RETINUT:
La Valea Plopului sunt 230 de copii pastoriti de catre parintele Nicolae
Tanase, care nu mai au ce manca. Va dati seama ce durere trebuie sa
existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care parintele s-a zbatut sa le
ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in sitiuatia in care
nu mai are ce sa le ofere ca hrana micutilor!

Poate unii dintre noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici.

Poate unii inca nu avem copii, dar este lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.

Va rugam, ajutati daca puteti!

Informatii si contact: http://www.valeaplopului.com/enContact.php

MULTUMIM MULT, orice ajutor este bine-venit!

Fie ca Domnul sa va rasplateasca efortul !

AYA

Se aude şi la matale, tovarăşa Udrea Cocoş ? Vă place nea Băsescule ??? Şi oare câţi copii NEVINOVAŢI ca cei din Valea Plopului….

Personal, NU mi-e ruşine să afirm că voi pregăti doar nişte biete jucării şi hăinuţe, atât am eu, de la Zoran, băieţelul meu dar cu bucurie dăruim şi celorlalţi. Vor fi utile câteva săptămâni , apoi…. însă voi, Păcălicii României, * clasa politică *, jmecherii, ce viitor le oferiţi copilaşilor din Valea Plopilor, copiilor instituţionalizaţi, copilaşului meu, copilaşilor tuturor mamelor din România care nu au nicio vină că voi batjocoriţi VIITORUL, au nu vedeţi că SUNTEŢI ÎN PLUS ŞI DEGEABA ???

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

38 de răspunsuri la Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte) « Culegere » de intrebari »

 1. Lilick zice:

  Intrebare pt TB: De ce in PD-L nu am auzit niciodata macar o singura voce care sa i se opuna? Pana si in PCR existau, rar, disonante. Doar in PD-L se vorbeste la unison. PD-L e un partid mai putin democratic decat PCR, se pare.

  Preiau si eu. Facem leapsa?

  Apreciază

 2. barbieru bogdan zice:

  ●● Alături de Clubul Bilderberg, Masa Rotundă, Comisia Trilaterală sau Skull&Bones (Frăţia Morţii, cel mai influent, obscur şi secretos grup secret), Ordinul sau Institutul Aspen face parte din Oculta Mondială. Acesta îşi are originile în anii ’50 ai secolului trecut, în SUA, fiind înfiinţat – probabil ca o replică a mai vechiului Skull&Bones – de către un grup de afacerişti şi intelectuali americani. La ora actuală are sediile centrale în Aspen Colorado şi Washington DC (SUA), iar filiale în Japonia, India, Italia (Roma şi Milano), Franţa, Germania, iar din 2005 şi în România, filială condusă de prostănacul social-democrat, Mircea Geoană. Oficial, scopul al Aspenului este “dezvoltarea unui lidearship iluminat”. În spatele cortinei, scopul lugubru este formarea unui contingent din lideri politici, lideri ai unor structuri economico-financiare, oameni influenţi.
  mircea geoana, omul care vrea sa conduca Romania si al carui vis e sa conduca ordinul aspen

  candidatul din oculta mondiala

  Pentru a avea un cuvânt de spus în politica şi economia mondială. Adică, ceva asemănător şi cu dorinţele celorlalte organizaţii de gen.
  Cum a devenit candidatul prezidenţiabil membru? Ascensiunea lui Geoană, inginer mecanic şi licenţiat în drept, a început după anii ’90, culminând cu instalarea sa în funcţia de ambasador cu drepturi depline în USA. Lucruri influenţate şi de tatăl acestuia, Ioan Geoană, general şi fost lider nomenclaturist. După numirea sa, în ’96, ca ambasador al USA, acesta a luat contact cu Institutul Aspen, pentru ca un an mai târziu să participe din postura de invitat la lucrările conferinţei americane, iar odată cu deschiderea unui sediu în România şi cu ascensiunea sa politică să devină membru cu puteri depline.

  Apreciază

 3. barbieru bogdan zice:

  ●●Modalităţile de fraudare a alegerilor, anul ăsta prezidenţiale, revin în actualitate. Unele scheme s-au schimbat, altele s-au modernizat. Dar turismul e fruncea. Că d’aia şi mister Nica a lansat bomba care a distrus guvernul: în acest mod – turismul – vor fi fraudate alegerile de către portocali.

  Cine fură şi de ce scap?

  Se fură pentru că partidele doresc să câştige şi se tem că prin modalităţi corecte nu vor fi în stare. Iar pentru asta se pot folosi şi serviciile secrete, or se vor folosi mai mult ca sigur, dacă suntem atenţi şi la ultimele vorbe. De ce scapă participanţii la fraudarea alegerilor? Pentru că în primul rând legea e permisivă. În al doilea rând, instituţiile abilitate sunt f. tolerante cu aceste furtişaguri, considerându-le de obicei cazuri izolate. În al treilea rând, celor care votează li se lipesc pe cărţile de identitate, mai exact pe spate, timbre autocolante care se pot dezlipi uşor –ceea ce permite şi votarea în alte secţii.

  Sunt două categorii

  de echipe, care acţionează pentru fraudarea electorală. Prima categorie este reprezentată de echipele formate din oameni care asigură mijloacele de transport, dirijează fluxul de oameni, preia informaţii despre eventualele razii, coordonează activitatea din teren pentru o valorificare cât mai bună a resurselor de care dispun. Cei care formează a doua categorie sunt echipele de spionaj asupra adversarilor politici, cele de intimidare a adversarului, dar şi cele care oferă protecţie celor din teren.

  Am identificat doar 7 metode

  de fraudare a alegerilor, dar ele pot fi mai multe, mai mult sau mai puţin realizabile.
  1. Turismul electoral. Este cea mai celebră, presupune plimbarea alegătorilor prin mai multe localităţi pentru a vota de mai multe ori cu acelaşi candidat.
  2. Urna mobilă. Care se deplasează, însoţită de membrii unei comisii din secţia de votare, pentru că cei care au probleme locomotorii sau altele medicale ce îngreunează venirea la secţia de votare. De multe ori nici nu ajunge la destinaţie sau se spune alegătorului unde să pună ştampila.
  3.Suveica. Adică introducerea mai multor buletine de vot, gata ştampilate, în urna de vot de către alegători sau monitorii partidelor şi, apoi, scoaterea celor legale, rămase neştampilate, pitite. Pentru asta e necesar un excedent de buletine.
  4. Înlocuirea. O metodă mai grea ce necesită complicitatea mai multor persoane, ca monitorii de partid. Constă în distrugerea de buletine votate şi înlocuirea lor cu altele preştampilate.
  5. Infiltrarea. Presupune o coordonare mai atentă a modului în care decurg absenteismul şi voturile multiple în oraşele mari. Se votează în mai multe rânduri de către o persoană în numele celor care sunt absenţi la vot. Ceva în genul: te cheamă Gigi Adrian, ai 18 ani, iar azi, 22.10, ai votat de 5 ori în şi în numele lui Gigi Vicu, Gigi Lent, Gigi Marinarul, etc.
  6. Ştafeta. Este o variantă mai simplă a metodei 3.
  7. Mobilizarea. Adică scoaterea oamenilor la vot, transportul lor dacă este necesar.

  Indiferent de ce metodă se uzează,

  tot fraudă electorală se cheamă. Doar că cei care ar trebuie să plătească sunt doar „cazuri izolate” şi scap. Asta când parcă votul trebuia să fie liber şi secret. Ei!, căcat.

  Apreciază

 4. leo zice:

  Sibilla, Augustine, fraţi şi cumnaţi, în situaţia dată, după ultimul act al teatrului absurd în care trăieşte cel mai iubit evadat de la balamuc al neamului, nu mai e loc decât de o singură întrebare:
  CÂT E HALATU’?! CÂT E HALATU’?! CÂT E HALATUUUUUUUUUUU’?!

  Apreciază

 5. g1b2i3 zice:

  Eu l-as intreba daca nu-i este putin rusine ca-si bate joc de noi de atata timp.

  Apreciază

  • leo zice:

   Ei, ăsta-i chiar mare şi bun semn! Dacă până şi pisoiul zburlit, pe care O DATĂ nu l-am auzit politichind politichie pe bloage, s-a săturat de evadatul de la pavilionul Napoleoni… 😆

   Apreciază

 6. Augustin zice:

  @ Leo
  Cine mai e si „pisoiul zburlit” de care faci vorbire, baciule? (cu scuze ca nu le am cu zoologia)

  Apreciază

  • leo zice:

   😆
   Augustissime, nu e zoologie, e prietenie! Găbiţa cu pricina, din al cărei avatar, dupe cum vezi, se sburleşte un pisoiaş sau o motăniţă, că io numai la mioare mă pricep, nicidecum la feline, îi un suflet apropiat sufletului Sibillinei. care blogăreşte doar de suflet, departe, cât mai departe de mizera noastră lume politicianistă. tocmai de aici surprinderea mea…
   PS
   s-o supăra pe noi, c-o bârfim aşa, pe faţă… 🙄 las’, că ne spală Sibillina păcatili cu Ariel, şi ne scoate petele de dalmaţieni…

   Apreciază

   • leo zice:

    Ah, să nu uit: să nu-mi spui că ţi-a apărut instant mesajul! că până acu tot trebuia să te cat prin cele cotloane ale blogului, pe unde în genere rătăcesc diversioniştii… eu unul chiar nu mai înţeleg nimic din căile wordpress-ului… geaba tot setez eu la setări, tot ce vrea muşchii lui face… 😦

    Apreciază

 7. Cârcotaşu zice:

  Dom’le, nu de alta, da’ de mulţi ani tot apare articolu’ ăsta, ba ici, ba colo, pe unde s-a putut, iar acu’ şi-n reluare aci.
  Mi se pare d’aia nedrept să nu fie pus colo-şa, la rând, printre alelalte.

  Apreciază

 8. g1b2i3 zice:

  Domnule Leo,pisoiul zburlit nu face politichie pe bloage,dar Gabi,mai scrie parerile ei despre politica,mai ales cand e vorba de nesimtire,ticalosie,mizerie.ca orice om din Romania caruia ii pasa si s-a saturat de batjocura asta.
  Sibilla stie ca noi,adica Gabi si cu mine nu suportam nedreptatea si nesimtirea.
  Noapte buna!
  Weekend minunat!

  Apreciază

  • leo zice:

   Na, că era şi pisoiaş, şi motăniţă… 🙂
   Mai aflai ceva!
   Oricum, exact asta spuneam şi eu; şi, dealtfel, cam fac şi eu: sunt alergic la nesimţirea şi prostănăcia ăstora de mor de grija „interesului naţional” şi tot clamează despre cum ne vor salva, dar numai cât li se trage cheiţa de către adevăraţii stăpâni prin campanii eleftorale…
   PS
   leo e multe, numa’ domn ba… că prea a cunoscut specimene ce se dădeau a fi şi nu iereau…

   Apreciază

   • leo zice:

    Aha! şase, a venit zmăoica p-acasă…
    PS
    Sibillino, ai de grijă, când pui mâna de tragi apa, foloseşte butonul Trash, nu Spam, că iar ajunge Sfinxul în pauză… din motive de conţinut dubios al blogului…

    Apreciază

 9. Sibilla zice:

  @Duşo moja ,
  😉 🙂
  Stai niţel să-mi trag sufletul, Baciule draghe… am 3 meciuri în una săptămână şi acu verific cu programul cela, una fandosită * Mia *, chipurile din Baia Mare da di fapt…. :)))
  Aaaaaa… păi cred că mai ghini nu mă mai bag şi vezi tălică ce şi cum, ioi majko, cine mă puse şi mă prinse şi Şefu Cerber că-i umblu-n sartare…. izvini , izvini, izvini 🙂
  Beu o cafă şi-s pe redute Şefu !
  Trăiţi!!!
  Sibilla

  Apreciază

 10. leo zice:

  Trăiţi ghini! să zâce. Încă vreo lună… 😆
  No, dacă veni schimbu tri, mă trag şi io lângă oi, să mă-ndurmez…
  laku noc…

  Apreciază

 11. Sibilla zice:

  @Duşo Leo,
  Hvala lepo, schimb preluat, Şefu 😉
  Laku noc j анђели с тобом !
  sibilina

  Apreciază

 12. Sibilla zice:

  VĂ MULŢUMESC FRUMOS, TUTUROR !
  Mă veţi ierta pentru absenţă, Cerberul Leo e prezent întotdeauna când sibilina-i prinsă, dar, iată-mă… 🙂

  @Lilick,
  Bulgăraşul creţte, creşte şi-o să-l calce-ntr-u strivire după cum bine merită 🙂
  DANKE !
  JOS Băsescu şi Famiglia !!! Doamne Ajută !
  respecte şi stimă,
  Sibilla

  @bărbieru bogdan,
  Citim, citim…
  Despre prefraudarea alegerilor prin inutilul referendum nimic, dar despre * fruncea * infrastructurii şi-a turismului, Twin Peakse-ul cărăşan, nimic??? No hai că mai vrem d-aistea, deci?
  respecte,
  Sibilla

  @g1b2i3,
  Drugaricca, păi să-l întrebăm, căci de tace şi mai rău cu siguranţă-şi face, de restul se tot ocupă duduia pupila Udrea…. 😉 :))
  N-am să-i smotocesc pe băieţii noştri pentru că ştiu sigur că te stimează şi se alintă să le zâmbeşti, că-s dragi de traci, şi-ai noştri 🙂 Îi iertăm dacă mai vin şi ei măcar după alegeri, c-acu nicio şansă pe noi drugarica… da-i aşteptăm la o doină şi-o poesea, că-s majstori mari, n-aşe ? 🙂
  calde îmbrăţişări, Gabi, bucurii şi zâmbet în Calea ta,
  Sibilla

  @Cârcotaşu,
  Păi dară, druje, mintenaş adăugăm.
  Senin să ne fie curând şi-om scăpa de securist! AMIN!
  numai bine,
  Sibilla

  Apreciază

 13. Augustin zice:

  @ Sibilla
  Cred ca ar fi bine ca bulgarele sa se rostogoleasca pina DUPA turul intii.

  Apreciază

 14. Sibilla zice:

  Am sosit, dară, dragilor traci, mie dragi 😉 🙂

  @Duşo Leo,
  Pricepui, zâsăi greşit, c-aşe-i când nu e doamna Zora p-acilea să-mi şoptească 🙂 Izvini duşo, ioi majko, iar mă prinsăşi :)))
  Sibilla

  @Augustin,
  CORECT!
  Actualizez, da, aşa trebuie.
  stimă, prieten drag,
  Sibilla

  Apreciază

 15. proortodox zice:

  Un motiv in plus de a refuza vaccinul impotriva gripei porcine: acesta ar putea contine un microcip
  http://proortodox.wordpress.com/2009/11/08/un-motiv-in-plus-de-a-refuza

  Apreciază

 16. Sibilla zice:

  @proortodox,
  Mulţumiri pentru informaţii, vom prelua desigur!
  Duminică-n Lumină!
  stimă şi deosebit respect,
  Sibilla

  Apreciază

 17. instalatorul zice:

  Augustin, cu ce drept imi faceti morala? Vreti intrebari? Iata intrebari: este, domnule Basescu, ca sunteti un politician terminat? Este, domnule Basescu, ca mai bine plecati acum de la Cotroceni, decit sa agonizati politic acolo inca 5 ani, in folosul citorva apropiati si in dauna Romaniei?

  Apreciază

 18. leo zice:

  Sibilla,
  tălică ai vreo confirmare dacă postarea de mai sus aparţine într-adevăr instalatorului? că eu nu am nicio confirmare…
  s-or fi interpelat cei doi prin alte părţi şi nu ştiu eu? că eu p-acilea n-am văzut alţi moralişti în afară de mine… 😆

  Apreciază

 19. Sibilla zice:

  @Duşo Leo,
  Nu am nicio confirmare însă văzut-am la AN prin grădi, pe alt fir, o discuţie şi zisăi că se vor fi lămurit tracii-ntre ei, acu sincer, nush cine era… Acilea nu ştiez nimic, prin alte iatacuri nush… gândesc c-om afla când o fi timpul să fie 🙂
  Sibilla

  @instalatorul,
  ???!!

  Apreciază

 20. Sibilla zice:

  @duşo Leo,
  Şi eu şi câţi ca noi, dar… NU ne permitem să ne resemnăm, n-aşe ?
  Tatăl să aibă milă de noi, cei mulţi şi să sperăm că va interveni.
  Corect zisăşi, sunt uniţi prin ticăloşii…

  Apreciază

 21. Augustin zice:

  @ Sibilla, Leo
  Oare daca avem 2 covorase, avem si 2 „instalatori”?

  Apreciază

 22. Cârcotaşu zice:

  Ei, na-am ce face.
  Dacă-i instalatorul, să fie nelogat? Dacă-i nelogat, a băgat corect adresa blogului ş-a greşit emailu’? 😯 Nu se poa’, decât dac-a schimbat calculatoru’. 🙄

  Apreciază

 23. Cârcotaşu zice:

  PS – Da’ parcă acel „Augustin, cu ce drept imi faceti morala?” n-aş preaş crede să-i aparţină. ❗

  Apreciază

  • leo zice:

   Din păcate – şi o spun din punctul meu de vedere, cel care nu am dat drumul din prima mesajului deşi stilul îmi suna a instalatorul, chiar dacă postarea se făcea, cum spunea Cârco, nelogat, dar chiar speram ca feminina-mi intuiţie să se înşele de astă dată – era vorba despre unul şi singurul instalator…
   Din câte am înţeles, Augustissime, tălică ar trebui să cunoşti motivele pentru care n-ai avea motive să te îndoieşti de asta…
   Tot ce-mi rămâne de spus, după atâtea contre „amicale”, e că suntem fix pe invers decât pe vremea lui „puţini am fost, mulţi am rămas” din ilegaliste vremuri – nici că mai tre să se streseze ciuma portocalie să ne suprime, ne măcinăm singuri între noi, sistemul imunitar ne e atât de zăpăcit, încât nici n-ar avea cum să mai facă osebire între celulele propriului organism, celule mutante şi celule alogene…
   Păcat…

   Apreciază

 24. Augustin zice:

  @ Leo
  Am apelat la instalator pentru a ne sustine cu intrebari. In prealabil Sibilla apelase, si ea, la modul general. Apoi, pe blogul instalatorului am citit raspunsul ” Augustin, Sibilla, cu placere!”, dupa care, aici, (cam ofuscat!), raspunsul „N-am intrebari!. Ce as putea sa-l intreb?” Mi-am „permis” sa-mi exprim dezamagirea si mirarea pentru dihotomia, zic eu, destul de evidenta, si m-am trezit „urechiat”
  Din partea instalatorului, cu care ma credeam „in aceeasi barca”, raspunsul mi s-a parut complet disproportionat. Cind o sa inteleg unde (daca) am gresit, o sa-mi cer scuze. Uneori mi se intimpla „din prima”.
  Si dumneavoastra, domnule Leo, CU CE DREPT MA CHESTIONATI??!!?? Hai, ca ti-am zis-o!

  Apreciază

 25. Augustin zice:

  @ Leo
  Daca am devenit „spam” pe-aici, macar spune-mi si mie.

  Apreciază

  • leo zice:

   Augustissime,
   după cum îi spuneam şi instalatorului, nu se pune problema ca aici să se interzică accesul oamenilor, atât timp cât eu nici măcar guşterilor curcubeu cu care îi place Sibillinei să se joace uneori de-a wrestlingul prin miere şi noroi nu le-am pus vreo oprelişte, lăsându-i la toanele partenerei de joacă. eu nu trag apa decât după dejecţii umane din care nici măcar biogaz nu am speranţe să produc.
   după cum ţi-am mai explicat tălică în vreo două rânduri, din motive care îmi scapă, postările tălică intră când direct pe blog, când la spam, deşi n-am depistat niciun patern după care s-ar discerne.
   cum nu lucrez la „normă”, bloggerismul fiindu-mi hobby, nu aducător de pâine pe masa copiilor, nu reuşesc întotdeauna să te recuperez în timp real de pe la spam.
   cam asta e.
   iar de chestionat, şi eu ca tot cerberul, îi chestionez pe toţi la intrare, ca-n Ghencea: Beletu la control! 😆

   Apreciază

 26. leo zice:

  Sibilla, iote ce-am furat de prin crâng, una bucată întrebare-ntrebătoare de ciunşpe puncte… 😆
  http://nastase.wordpress.com/2009/11/09/raspunsuri-88/#comment-68623
  negociezi tălică pentru drepturi de autor?

  Apreciază

 27. Augustin zice:

  @ Sibilla
  Te rog sa adaugi la bulgaras:
  Care sint meritele pentru care Gabriel Oprea a fost avansat in grad de doua ori in ultimii doi ani?

  Apreciază

 28. Augustin zice:

  @ Sibilla & Leo
  1) Citesc „Bulgarele” in 3 locuri ale blogului: primul, pe prima pagina, cu NUMAI 2 comentarii, apoi, pe pagina urmatoare, inca doua locuri, cu 36, respectiv 25 de comentarii. Si parca niciuna dintre versiuni nu contine toate intrebarile cu care colegii de blog au contribuit. Nu poti comasa totul, pe prima pagina, cu continutul complet?
  2) Da, am citit, si … ma bucur! Inseamna ca e chiar o idee buna. Si? Pare ca sint mai util cind sint plecat, nu?
  Am mai zis eu cindva, dar probabil ca tocmai trecea tramvaiul: catir ca mine, mai rar! It’s gazdoiu’s choice!

  Apreciază

 29. leo zice:

  Augustissime, hai să te fac o partidă de statistică:
  – bulgărele 1: total 300 accesări
  – bulgărele 2: total 200 accesări
  – bulgărele 3: total 100 accesări
  cu rotunjiri, şi o precizare esenţială: în prima zi B1 a avut fix tot atâtea accesări cât B2 în total! iar media ultimelor zile per total B1+2+3 s-a situat pe un palier.
  efecte „colaterale”, fără a şti care au fost evoluţiile pe alte bloage, după B3, a apărut iniţiativa – zic eu, în consecinţă – de la ANeul iar astă seară, la Gabi Firea – iar zic eu, în consecinţa consecinţei – a apărut pe Antene o colecţie video de minciuni Băse.
  crezi că e loc de alt succes mai mare decât atât?!
  prin comparaţie: articolul care e primul în pagină, a avut în total puţin peste 100 de accesări; în paranteză fie spus, cam 30% au continuat pe fir spre site-ul Saatchi…
  tot mai crezi că e atât de important locul în pagină?!
  fără a interveni în procesul editorial al Sibillei, derulat în limitele unui timp în care mai trebuie să fie şi mamă, şi activă pe mai multe planuri şi baricade, te las să judeci în cap de lipiţan – că de asin, e capul ăluia de ţi-a furat papucii şi niscai… Fraţi de-ai lui – cam ce concluzii ai de tras.
  cât despre cealaltă concluzie, te pui la scandenberg de căpăţânoşi cu un campeon în materie, aşa că… va urma…
  te las acu, am de adresat o întrebare…
  PS
  şi tot statistică: tocmai ce-am trecut de 10.000 de comentarii, din 110.000 de accesări. să scriezi bine, Sibillino!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.