Bulgărele se rostogoleşte, Băsescule… !!! A fi sau a NU fi… preşedinte.

Bulgărele se rostogoleşte, Băsescule… !!!… A fi sau a NU fi… preşedinte.

nada_uscata_7032769

Iniţiativa aparţine Distinsului nostru coleg Augustin, aceea de-a prăvălii Bulgărele… Bulgărele lui Traian Băsescu! Hai să-l creştem, c-a luat-o la vale, de-a durdulica… întrebări, întrebări, întrebări… Dăm drumul Marii Rostogoliri! Restul e… principiul Dominoului…

APEL

Stimati colegi de blogosfera,
Demersul pe care vreau sa vi-l supun atentiei pleaca de la vechea mea convingere ca o intrebare bine pusa face, uneori, cit doua raspunsuri (ca “aflamurile” de la aritmetica, v-amintiti?)
Cred ca fiecare dintre noi ar fi tentat, daca ar avea o ipotetica oportunitate, de a-i pune lui Traian Basescu una sau mai multe intrebari, cel putin la modul simbolic. Daca este asa, iata propunerea mea, prin care, formal, aveti ocazia sa faceti asta, ca un simplu exercitiu de democratie :
Va invit sa cititi lista de intrebari pe care am numit-o, in criza de inspiratie, « Bulgarele lui Traian » (astept idei mai bune de la voi) si sa adaugati la ea propriile voastre intrebari
Rugati si pe alti colegi sa participe la « rostogolirea » acestui bulgare, contribuind cu ideile lor.
Iata « bulgarasul » care, cu sprijinul vostru, asteapta sa se faca mare :

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

« Culegere » de intrebari »

intrebari_frecvente_01_01

AUGUSTIN :

1) Câti dintre cei care au fraudat alegerile din 2004 au fost, pina acum, condamnati ?
2) Este adevarat continutul stenogramei convorbirii dintre Omar Hayssam si gen. Degeratu ?
3) Cine A LUAT DECIZIA sa ne imprumutam de la FMI si unde au ajuns banii ?
Va multumesc si va urez « Sa intrebati bine ! » si, mai ales, « SA VOTATI BINE ! »

LEO, spune :

4.) Mai mişună, şi care sunt, alte cârtiţe prostănace în pesede decât ălea pe care au fost puse deja să iasă la vedere (Simirad, Onţanu, „grupul” de la Cluj”)?

5.) La şcoala de cacealma se predă pilda „cine scoate  sabia, de sabie va pieri”? altfel spus, cam la ce tratament se aşteaptă masculul alfa de la căţeii haitei pedelachee, pe care i-a tot abuzat de-atâta amar de vreme, secunda doi după ce îl vor simţi „rănit”?

SIBILLA, adaugă :

6.)  Se zvoneşte că Mare parte din suma destinată răscumpărării jurnaliştilor răpiţi în Iraq, avură o anume destinaţie… evident există un titular, restul sunt căpuşe… Ne dă nea Băsescu civa detalii ???

7.) Nutzi Udrea este doar sponsor sau şi Şantajista number one care rezolvă informativ contra cost pe oricine-i stă-n cale ? Băsescu cu siguranţă ŞTIE, deci… ?

8. ) Cât a costat vânzarea Flotei, către cine, amănunte… ?

9. ) Cine lşi de ce… a transformat Protecţia Copilului  în România în tarlaua PD-L şi de ce a devenit:  Protecţia imaginii duduilor şi * prinţişorilor * din PD-L?? De ce politizare a … protecţiei copilului şi ce rost mai are trâmbiţatul * interes superior al copilului * ?  PD-L a privatizat DGASPC-urile??  Întreabă aVERTIZOR furnica mămică sibilină din Caraş-Severin, tot aşteptând un Răspuns oficial la: cum ocroteşte Statul Mama şi copilul..???

10.) Vă mai amintiţi de Anina, d-le Băsescu ?? Dar despre Banatska Klisura ce ne puteţi spune, apropo de…. politicieni PD-L * cunoscători *, mediatizaţi la rubrica * diverse, diverse… diverse … *, că-s  din ograda portocalie, dară… care-s corupţii arestaţi,  ne răspundeţi cu nume şi sume??

Traian Băsescu s-a intitulat , preşedinte al tuturor românilor şi vajnic  spadasin în Lupta cu corupţia, concluzionând, are obligaţia să ne răspundă! Completările Culegerii de Întrebăridestinatar Băsescu Traian, vor fi actualizate, mediatizate ZILNIC !


Augustin&Leo&Sibilla

P.S. Lista de Întrebări rămâne deschisă! Răspunsurile… Băsescu!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Bulgărele se rostogoleşte, Băsescule… !!! A fi sau a NU fi… preşedinte.

  1. virgil zice:

    Cum adicatelea , astepti ca Ba’secu sa si raspunda acestor intrebari ?!
    Atunci ai de asteptat , nu gluma …

    Apreciază

  2. Inka zice:

    Nu imi place politica 🙂

    Apreciază

  3. codeus41 zice:

    daca te astepti Niko ca in tara asta sa fie macar minima lege cred ca ai de asteptat si eu la fel..un stat in care exista LEGE doar cu numele ala nu mai e stat ci o suma de indivizi care fac ce vor si cand vor, iar cei care respecta legea nu pentru ca le-ar fi frica de ea ci pentru ca asa le dicteaza constiinta si-o „iau” in fiecare zi fiind agresati in fiecare zi de nesimtirea celorlalti

    Apreciază

  4. Andrei zice:

    @Sibilla
    Iti multumesc pentru vizita facuta pe blogul meu, blog pe care in general nu se pun intrebari, ci se prezinta situatii si se dau raspunsuri. Al meu nu are caracter orbitor politic de unica directie, cu toate ca, pentru corectitudine, sunt nevoit sa precizez de la inceput ca optiunea mea este pentru Basescu. Motivele si ratiunile ma privesc si suport consecintele, poate in masura mai mica decat voi, pentru ca traiesc in America. Celor de aici, care doresc sa se informeze mai bine, ori sa zambeasca printre oameni normali si isteti, le ofer adresa mea:
    http://andreisamericandream.wordpress.com

    Apreciază

  5. Nicolae Marinescu zice:

    Cat mai sufera poporul, din lupta politicienilor pentru „Ciolan”, in privinta alegerilor si cat de mult va pasa voua de soarta noastra a romanilor ?
    Domnilor Politicieni schimbativa meseria pentru o zi (sau o saptamana) cu meseriile oamenilor de rand si o sa muriti de foame sau poate o sa mai slabiti un pic. In momentul de fata ‘ gradinita”s-a mutat in parlament, iar credibilitatea catre acesti politicieni nu mai exista.

    Apreciază

  6. Lucian zice:

    din pacate, basescu nu o sa raspunda niciodata acestor intrebari. nici macar nu vrea sa participe la dezbateri televizate cu adversarii lui, care ar putea sa il intrebe cate ceva. pe mine m-ar mai interesa cum a putut fiica lui mai mare sa cumpere un apartament de 800000 euro sau cum a ajuns cea mica in parlamentul european. Si multe altele, multe retorice, ca stiu deja raspunsul 🙂

    Apreciază

  7. balbeck zice:

    Flota e inchiriata in Atlantic,asa se aude.

    Apreciază

  8. contele zice:

    Sunt uimit cat de multi si de bine organizati sunteti pe blogosfera in lupta asta a voastra contra lui Basescu
    Unul singur mai adunase impotriva sa atata adversitate :Iliescu.E o constatare ,n-o lua in nume personal,stiu ca-i esti fan .Si tot ei sunt oamenii care au adunat in jurul lor multi admiratori.Fie ca ne plac sau nu ,sunt oameni cu carismatici.

    Apreciază

  9. Augustin zice:

    @ Virgil
    @ Lucian
    Domnilor, dupa cum stiti, in viata sint lucruri pentru care e nevoie de doi. In cazul de fata, unul care intreaba, si altul care raspunde. Si, explicati-mi: cum poti reprosa cuiva ca nu raspunde, daca nu-l intrebi nimic? Eu personal il cred in stare pe Basescu sa ne-o serveasca: „de ce n-ati intrebat, ca va spuneam!”
    Glumesc, desigur. Doar ca eu, cind glumesc, vorbesc serios!

    Apreciază

  10. Cârcotaşu zice:

    Ehe! Pun şi io o-ntrebare:
    Păi dacă i s-ar adresa Băsescului câte o întrebare pe zi, la câte-ar fi de pus, ar putea cineva să aprecieze câte zile i-ar trebui pentru răspunsuri?

    Apreciază

  11. Augustin zice:

    @ Cârcotaşu
    Repet: intrebarea e mai importanta decit raspunsul, uneori. Ia mai reflecteaza un pic!

    Apreciază

    • leo zice:

      Augustissime,
      ce cârcotaş ar mai fi ăla care nu ar cârcoti la cârcoteli?! 😆
      Ah, şi încă ceva, care te priveşte, şi nu numai, şi meriţi să afli înaintea altora de pe ştii tălică unde…
      „În altă ordine, a greutăţii, nicidecum a masei:
      @ Aya
      mamă dragă, joci cumva rolul de advocatus diaboli şi te faci că nu ştii ce spusei eu mai sus despre cine şi cât de atent ne citeşte, încercând să joci la cacealma cu cacealmistul? părerea mea, de nespecialist, e că e mult prea disperat pentru a mai putea cumpăni la implicaţiile potului aruncat de tălică pe masă, şi va rămâne la soluţia simplistă de conservare a controlului, prin buldogul domniei sale, asupra votului; e atât de disperat, încât nici el nu mai crede că vreo mutare abilă l-ar putea salva de la SINGURA variantă favorabilă lui: noi cu votatul, ai lui cu „alesul”…
      @ Daniel
      mda, din păcate pe foarte mulţi dintre cei cu inc la…ink, apucăm pana şi călimara internaută doar atunci când ne covârşeşte sevrajul; mă şi uit la alde Augustin, cum n-a învăţat el din eşuarea ăstuia baci în a se refugia pe primitorul de oameni (nicidecum de jigodii, voi reveni mai jos) Sfinx, pentru că, încă, aici se întâlnesc interlocutori de valoare; şi, oricâtă larmă s-ar face, după cum ai observat, nu-i deloc greu de culcat la pământ pălămida, chiar dacă grădinăriţa noastră îi lăsată de moşier fără sapă şi DTT, spre a da ochii cu floricelele ce tot mai greu îşi află răgaz de primăveri p-acilea; că, dincolo de perseverenţa de pânză freatică a instalatorului ori de impetuozitatea şi capriciozitatea de pârâu de munte a Ayei, restul apelor dulci ale blogului se abat tot mai arar asupra răsadurilor… 😦
      @ Basileus
      taică, dacă-mi araţi şi mie vreo erată a ăstuia baci comisă de când eşti, oficial, tălică p-acilea, o mănânc pe pâine, ca tot ceea ce consum! ori faci cumva tălică confuziune neintenţionat de voită între erată şi drept la replică, pe de o parte, sau judecată de valoare asupra emitentului sau a fondului, nicidecum a formei?! ori ce-ai vrea, să nu mai pleznesc peste bot potăile când dau cu mucii în fasole? ori, cum îţi mai atrăgea cineva atenţia p-acilea, te cam deranjează adevărurile rostite despre tarele tălică?
      dacă faptul că, spre deosebire de majoritatea mărgicilor pe care personulităţi căcăniu de portocalii trimise în misiune p-acilea tare-ar vrea să le vânză drept perle, asupra textelor tălică mai se-ntâmplă să mă opresc uneori, nu ţi-a fost edificator, ete să ţi-o traduc: dai impresia că poţi dialoga, de ce confunzi, furat probabil de jalnica privelişte a iederaşilor ce se tot căznesc să iasă în faţa… faţadei, grădiniţa asta cu grădina aia a Bucureştilor în care se strâng… chibiţii?!
      PS
      erată: e leo şi atât; baci e doar pentru transhumanţi, nu pentru transcedentali, transexuali, translatori, transplantaţi, transsiberieni şi metaajenţi; poate, dacă, când te califici, I’ll let you know…
      @ narcisistul de serviciu
      pasul 1: întoarce oglinda cu faţa la perete
      pasul 2: mâinile sus şi fluieră
      pasul 3: acum, că tot poţi fi atent şi la altceva decât propria personulitate, citeşte şi nu da mai departe, păstrează numai şi numai pentru tine: nu te-am băgat nici în seamă, nici în zeamă, doar te-am PREVENIT! cât despre ce clamezi că eşti, dar nu pari, e problema ta, dar nu te supraestima: îţi garantez eu că e cel puţin în loc în care nu poţi „spune” chiar tot ce vrei, nici măcar tot ceea ce ar vrea alţii de la tălică! spre deosebire de Manuela, eu am butonul „trage apa” acolo unde, încă, Sibilla nu a apucat să-ţi explice (într-una din momentele ei în care îi face plăcere un sport pe care eu nu i-l înţeleg, şi ea ştie asta) că „noi” şi „voi” există doar în mintea trepanaţilor care nu ştiu decât să repete „Slăvit fie SATANIC ABUSER!, Slăvit fie SATANIC ABUSER!, Slăvit fie SATANIC ABUSER!”, că „noi” nu suntem deloc organizaţi, şi tocmai asta e şansa voastră, pentru că „noi” suntem chiar mulţi şi mărunţi independenţi aflaţi alături doar ca reacţie împotriva nesimţirii şi prostănăciei ce abundă dinspre anumite haite de adulatori fără culoare politică, fără crez, fără coloană vertebrală, mânaţi de un singur şi unic crez: fără masculul alfa, haita lor e sortită pieirii! dar de ce oi pierde eu vremea să-ţi explic ce e aia reacţie de bun-simţ la nesimţire, că doar e evident că n-ai cu ce discerne între cele două noţiuni…”
      zis-a leo prin alte grădiniţe…
      PS
      dacă te grăbeşti să răspunzi acolo, cât încă nu e „publicat”, o să crează lumea că eşti parte a „redacţiei”… 😆

      Apreciază

  12. octavpelin zice:

    Sibilla subscriu si eu la comentariul tau,sunt multe intrebari la care Traian Basescu trebuie sa raspunda,de pilda afacerea frarelui sau Mircea Basescu,moartea lui Anghelescu,a carui sotie a fost consilier prezidential ,o zi minunata ,felicitari pentru initiativa,cu stima Tavi!

    Apreciază

  13. leo zice:

    PPS
    na, too late… 😆

    Apreciază

  14. Sibilla zice:

    Vă mulţămim frumos, tuturor, voi SCRIEŢI ÎNTREBĂRILE, vrem să DEMONSTRĂM CĂ, TB NU RĂSPUNDE LA NICIO …. MUSCĂ PE CĂCIULĂ ŞI CATEGORIC NICIUN ROMÂN NU trebuie să-l voteze ! JOS BĂSESCU !

    @Virgil,
    Românii NU aşteaptă decât să plece, nu înainte de-a plătii pentru FIECARE DIN ÎNTREBĂRILE FĂRĂ DE RĂSPUNS, aştept cu interes întrebările tale, le adăugăm Culegerii şi le dăm drumul în presă, că-i campanie, n-aşe ? 😉 🙂
    respecte,
    Sibilla

    @Inka,
    Nici mie, mom, dar, ne lovim de ea la tot pasul, la servici de ex, ne arde la buzunat, rolul nostru al societăţii civile NU e să ne resemnăm şi să privim doar 🙂
    Viaţa e o Luptă şi nu toate d-şoarele simpatice ca tine au şansa EBEi, deci, ca bun român, ce l-ai întreba ?
    Sibilla

    @codeus41,
    Bine grăieşti, ia fă tu prietene un mic efort şi transformă-n Întrebare pentru zăus exact ce zisăşi mai sus, ca să demonstrăm informând şi pe ceilalţi cine e cameleonul TB 🙂
    preia postarea şi adaugă, dă mai departe, scrie aci,
    Sibilla

    @Andrei,
    Este opţiunea dumitale, o respect. Insist, cu-atât mai mult cu cât sunteţi susţinătorul său, ce-aţi dori să-l întrebaţi?
    Încercăm din răsputeri şi să zâmbim amarului ce ne e servit de aşa zisa clasă politică, şi să ne luminăm, suntem pe toate căile intoxicaţi, manipulaţi, dezinformaţi, nu dăm cu parul, întrebăm .
    La un moment dat, va trebui să răspundă cuiva, să crezi ce spun!
    respecte şi vă mulţumesc de vizită, sunteţi primui pedelist care, sincer, nu pare a fi, ei nu sunt deschişi dialogului, o spun din proprie experienţă, peste tot m-au banat, agreează doar odele, ceea ce nu e cazul în ceea ce mă priveşte, de tratament sibilin a avut parte şi Geaoană în egală măsură, găsiţi în arhiva Sfionxului. Când spun NOI, mă refer la noi, cei mulţi, la amarăţii nimănui!
    Sibilla

    @Nicolae Marinescu,
    MULŢUMESC !
    În căteva ore actualizăm ca să putem trimite presei zilele acestea * Întrebări pentru Băsescu *, să răspundă poporului care e, cum bine ai subliniat, SĂTUL!
    stimă şi respect,
    Sibilla

    @Lucian,
    Că bine zici, prietene, NU pe noi ne-a lovit cu leauca * amnezia *, ci pe zăusul cu muieruşti la curte, una mai dihai ca cealaltă 🙂
    Mulţumesc, voi adăuga şi întrebarea ta!
    respecte,
    Sibilla

    @balbeck,
    Respecte şi-am să transpun în întrebare ce zisăşi 😉 🙂
    D-aia-mi sunteţi dragi, voi tracii mei, pentru că sunteţi aci, şi cine ştie, cunoaşte 🙂
    stimă,
    Sibilla

    @contele,
    Întrebările-i sunt adresate Băsescului, ACEASTA e discuţia, nu ce model are Sibilla sau altul…
    Bine grăieşti, NOI CEI MULŢI NEÎNREGIMENTAŢI POLITIC AVEM NIŞTE ÎNTREBĂRI, SĂ RĂSPUNDĂ!
    Am pus de-a lungul vremii f multe întrebări politicienilor de coloraturi diferite, ei bine, conte dragă, NIMENI NU NE-A SFIDAT precum TB, asta e cheiţa, DE CE SE TEME ŞI DE CINE ?? DE POPOR SE TEME TB ? o, DA, CRED !!
    * MULŢI ŞI BINE ORGANIZAŢI * SUNT, CUM BINE SE CUNOAŞTE, PARAII DIN CONTURILE ŞI PORTMONEELE SPONSOREI NUTZI, deasemeni adunătura de lache pedelici, prea mulţi şi organizaţi pe sistem mafiot piramidal sunt limbricii PD-L în teritoriu, căci unde întorci capul numai nemoşagul lor…. ai reuşit să-i descrii cu aproximaţie, meritul meu e că nu-mi scapă nici detaliile, nici * artificiile * .
    Noi, boborul, * prostimea * nu vrem decât RESPECT şi-o Românie a noastră, nu a Famigliei, punct.
    Sibilla

    @Cârcotaşu,
    Că bine zici, la cât hăhăie şi drinkuie, başca bâlbele ce se vor, numai mnealui ştie ce… va răspunde doar * în faţa marii adunări Naţionale * 😉 🙂
    Ceea ce…. 🙂
    No aşe, hajdemo să completîăm Culegerea de Îmtrebări, răspunsurile ÎL privesc pe TB, noi arătăm că e LAŞ, infractor, că ARE MULTE DE ASCUNS, cameleon.
    respecte prietene drag,
    Sibilla

    @octavpelin,
    Mulţumim frumos, adăugăm Culegerii.
    Iniţiativa aparţine colegului şi prietenului nostru de suflet, un Român de Ispravă, Augustin, căruia ne-alăturăm, MUSAI !
    respecte şi stimă, Tavi,
    Sibilla

    @ Augustin,
    Rogu-vă perioadele de timp cât nu-s pe-acilea, alături de Cerberul Şef Duşo Leo, care-a subliniat bine ideea Clubului… să faceţi tot ce presupune centralizare date, mă angajez să le actualizez şi să găsim o modalitate să le dăm cu drag presei, spre informarea a câtor mai mulţi români, să nu mai fofileze nea Băse şi s-o sclade ca la Kosovo, căci România Bunului Simţ s-a rădicat!
    Acilea, pe Sfinx, sunteţi acasă. Baciu Leo e mereu prezent, spre disperarea unor peruzele cu sau fără de măşti, deci, mă alătur şio mă bazez pe Cavalerii mei Traci !
    stimă şi respect,
    Sibilla

    Apreciază

  15. Sibilla zice:

    @Duşo Leo,
    Suflet Brav, nima-n lume nu se va mai întreba de ce-şi preţuieşte sibilina Aripa, Cerberul, Baciul, apăi cum le zici tălică, roua munţilor, şi n-oi hi necităvă să nu iubesc căldura sufletului şi răcoarea inimii, danke, Şefu !
    * Narcisist de serviciu * :)))
    Sportul cela, e precum F1, din pol position dumneamea, lor li se cam îneacă motoarele, se-ncurcă unii-n alţii la schimbarea * pneurilor *, ies din decor fără să bage de seamă, nu termină niciodată Cursa, bicouz, niko kao ja, geaba unul mă lasă altul mă preia, dă…. * obiectiv *, sunt să zicem un pilot experimentat, călit, monopost forte, doară am ŞI Cerber, pe când ei….. ce ţi-e şi cu generatoarele celea de IP-uri… 😉 🙂
    stimă, respect deosebit, draghe Baciule,
    Sibilla

    Apreciază

  16. leo zice:

    Sibillino,
    la ce bun generatoarele de IP-uri?!, că nu dă iele nici lapte, nici… minte… 😆
    ş-apoi, ştii doară, când pui brânza în tifon, unde-ajunge zăru’…

    Apreciază

  17. barbieru bogdan zice:

    ●● Crin Antonescu, candidatul liberal la preşedinţie, cel care ne invită la bun simţ, a consfinţit moartea Bazei Sportive Tineretul. Practic, prin două hotărâri de guvern semnate şi de Crin, Ştrandului Tineretului a ajuns în proprietatea lui Puiu Popoviciu, ginerele celebrului securist Dincă“Te-leagă”.

    daca te intereseaza sa citesti asemenea anchete sau continuarea poti intra pe atacfrontal.tk sau deveni membri si sa scrii ceea ce scrii aici pe http://atacfrontal.ning.com, asta e o invitatie daca doresti

    Apreciază

  18. Domnule Basescu,

    Dupa un studiu facut in cercurile in care ma invart nu reprezentati pe nimeni. Parintii mei, prietenii mei, prietenii prietenilor mei, profesorii mei, toti oamenii din jurul meu nu va voteaza. Am scris-o si aici, de fapt : http://alexandrumarin.wordpress.com/2009/03/31/baiinaptule/ .

    De fapt, sunt atat de scarbiti incat nu se mai duc sa voteze. Nu mai cred in nimic, nu mai spera la o democratie curata. Tu, Blaga, Vanghelie si ceilalti politicieni autocaristi care ati inventat votul-spam i-ati facut, idiotilor, sa nu mai spere la puterea omului de rand de a alege un om sa-l reprezinte.

    Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este, pe cine doriti sa mai reprezentati in fruntea statului?

    Pe Videanu si pe Hoara? Sau pe domnitele Udrea, Ridzi, Anastase? Sau pe domnisoara Eba? Va anunt, domnule, ca familia dvs. nu reprezinta Romania.

    Va adresati clasei de mijloc?

    Va adresati liberalilor?

    Va adresati oamenilor de dreapta?

    Cu ce drept ii considerati prosti pe acesti oameni, domnule presedinte?

    Apreciază

  19. instalatorul zice:

    Sibilla, Augustin, nu am intrebari pentru dl Basescu, desi as fi avut cindva. Despre dl Basescu am acum afirmatii, iar una dintre ele este aceea ca este terminat ca politician, indiferent de cum vor se vor sfirsi alegerile prezidentiale. Fiindca un politician de la care nimeni nu mai asteapta nimic pentru tara este terminat.

    Apreciază

  20. Aya zice:

    @

    TOATA LUMEA

    VA ROG PE TOTI: SA INCERCAM SA AJUTAM!

    Am primit pe mail un mesaj de la cineva din Radio. La randul sau, a primit mesajul si a verificat- este real.
    Putem sa ii ajutam pe cei peste 200 de copilasi, ingrijiti si crescuti cu drag de un preot, la Valea Plopului, macar transmitand acest mesaj mai departe.

    Acei copilasi nu mai au ce manca.
    NU SE CER BANI- doar alimente neperisabile (in rest, au din propria ograda, veti vedea in mesaj).

    Va rog, sa incercam sa ii ajutam!
    Daca nu altfel, macar transmitand mesajul, din om in om.
    Eu cred ca, intelegatori si cu iubire, vom reusi.

    Iata mesajul primit pe mail, datele situatiei si datele de contact.
    Va multumesc tuturor.
    Aya

    Am primit mesajul de mai jos, care nu m-a putut lasa indiferenta.

    Am auzit mai de mult de Valea Plopului, am ascultat cateva conferinte ale parintelui Nicolae Tanase si stiu ce a realizat acolo si, mai ales, cum. Intr-adevar, sunt acolo copii orfani pe care parintele i-a primit, i-a hranit si i-a invatat.

    Luiza Sterian

    CRISBI PROMOTIONAL SERVICES
    Tel. 327 67 80; Tel./ Fax: 327 18 93
    Mobile : 0722 49 88 75
    0745 04 94 70
    http://www.crisbi.ro
    http://www.crisbi.ro/

    Noi (un grup de colegi de la Radio) mergem la Valea Plopului o data la 2 luni,nici nu stiam ca situatia este (sau poate deveni) atat de grava….

    Cred ca ar trebui sa ne mobilizam altfel de data aceasta – sa apelam la cunostinte (care poate au cunostinte…. la restaurante sau super-marketuri, firme), aceste lanturi alimentare de multe ori ofera sponsorizari, si cei de la V Plopului fiind o fundatie pot semna de primire si cu stampila ca sponsorizarea sa fie OK pt ambele parti.
    Contact: http://www.valeaplopului.com/Contact.php

    Am intrebat ultima data la Valea Plopului ce lucruri le folosesc cel mai mult si au spus ca, gatind la comun, le trebuie cartofi, morcovi, ceapa, pasta de tomate (bulion), margarina, totul in cantitati mari. Si mezeluri sau gustari similare pentru micul dejun…. (Carne, oua, lapte au din productia proprie). In general, orice alimente neperisabile le sunt de folos.
    .
    Va rog nu atat sa contribuiti, cat mai ales, daca puteti, sa transmiteti mai departe solicitarea. Poate multi dintre prietenii nostri pot si vor sa ajute… Datele de contact de acolo sunt:
    http://www.valeaplopului.com/Contact.php

    Multumesc.
    R.L.

    DE RETINUT:
    La Valea Plopului sunt 230 de copii pastoriti de catre parintele Nicolae
    Tanase, care nu mai au ce manca. Va dati seama ce durere trebuie sa
    existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care parintele s-a zbatut sa le
    ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in sitiuatia in care
    nu mai are ce sa le ofere ca hrana micutilor!

    Poate unii dintre noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici.

    Poate unii inca nu avem copii, dar este lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.

    Va rugam, ajutati daca puteti!

    Informatii si contact: http://www.valeaplopului.com/enContact.php

    MULTUMIM MULT, orice ajutor este bine-venit!

    Fie ca Domnul sa va rasplateasca efortul !

    Apreciază

  21. spedy zice:

    Am si eu o intrebare.Am fost tentat sa o adreses din ROXANIA dar,am gasit nimerit sa o adresez de aici.
    UNDE SE DUC SOBOLANII CAND SE SCUFUNDA CORABIA?

    spedy/06/11/2009

    Apreciază

  22. spedy zice:

    Am vazut articolul anterior,apelul pentru ajutorarea acelor copii si nu pot sa nu remarc prapastia dintre butaforia prezidentiala si drama Romaniei reale…oamenii astia sunt atat de ametiti de putere incat ajung sa populeze o lume grotesca ,asa cum ar spune regretatul Octavian Paler.Iata de ce nu maipot crede in cei ce se lupta pentru functia suprema in stat,iata dovada ca ,NICIODATA NU A AVUT IN MINTE ,NU A CONSTIENTIZAT FAPTUL CA,FUNCTIA PREZIDENTIALA NU ESTE O SINECURA ,NU ESTE UN PREMIU,NU ESTE O RASPLATA CI,O DATORIE,O RESPONSABILITATE URIASA FATA DE TOTI CEI CE-S TRAITORI PE ASTE MELEAGURI .(FIE CA TE PLAC, AU BA)

    spedy/06/11/2009

    Apreciază

  23. Marian zice:

    Remarc ca de cand Chioru a fost la Realitatea FM, latraii PDL si-au schimbat discursul: De ce PNL nu vrea sa intre intr-o guvernare de dreapta?
    1. Pentru ca PDL-ul nu este de dreapta. Aici ar trebui ca PNL-ul sa lase in fata doar acei membri PNL care au fost de la bun-inceput impotriva aliantei cu PD-ul. Daca nu (mai) exista, atunci trebuie inventati.
    2. PNL sa conditioneze PDL-ul sa vorbeasca ca sunt de dreapta doar daca sustin in Parlament legea Ticu in varianta initiala, sau nu convine asta nici PNL-ului?
    3. Conditionarea refaceri alinatei PNL-ului cu PDL-ul de fuziunea PD(-l)ului cu PNT-ul sub sigla partidului lui Coposu. Si asa au batut palma cu Milut.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.