Dovada materială a fraudării alegerilor! Băsescu hăhăie, Nuţica lui iar cheltuie… TREBUIE SĂ DĂM CU EI DE PĂMÂNT! IEŞIM LA VOT !

Dovada materială a fraudării alegerilor! Băsescu hăhăie, Nuţica lui iar cheltuie… TREBUIE SĂ DĂM CU EI DE PĂMÂNT! IEŞIM LA VOT !

basescu-caricatura2

header_referendum

http://baseschiu.blogspot.com/

IN DIRECT, LA TV: BOC A FACUT DOVADA MATERIALA A FRAUDARII ALEGERILOR!

CHIAR NU VEDE NIMENI CA 26 nov. ESTE O DATA-LIMITA SI CA URMEAZA “STAREA DE NECESITATE” (CU PRELUAREA CONTROLULUI DE CATRE ARMATA SI RESTRANGEREA DREPTURILOR)?

CAND VA FI SESIZATA CURTEA CONSTITUTIONALA SI DE CATRE CINE?

Citez: “e greu de dovedit ceva juridic” referitor la frauda morala.
Da, insa vineri 30 octombrie, la Realitatea TV, Emil Boc a facut (fie din cinism- aratand in ce grad putem fi sfidati- fie fara sa vrea) dovada clara a fraudarii alegerilor in 22 noiembrie 2009.

A aparut la emisiunea lui Razvan Dumitrescu si, foarte agresiv, a aratat (insistand ca imaginea sa fie preluata de camere, astfel incat sa fie vizibila- a fost) o foaie de hartie pe care erau tiparite niste coloane din al caror titlu se vedea clar PENTRU PRIMIREA CAROR BULETINE SEMNEAZA cei care se prezinta la urne.
(Bineinteles, Boc insista pe ideea total aberanta- si ilegala, fara nici un fel de discutie- ca referendumul si primul tur de scrutin sa fie acoperite de aceleasi comisii, in aceleasi sali de votare; nu are sens sa detaliez imbecilitatea aceasta).

Dupa cum se stie, MAI NOU, IN MOD CIUDAT- SI OBSERV CA NIMENI NU IA ATITUDINE IMPOTRIVA ACESTEI NOI ILEGALITATI FLAGRANTE- in 22 noiembrie avem, simultan:
– primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale;
– referendum pentru “Parlament unicameral”
– “referendum”(?!?) pentru reducerea numarului de parlamentari.

Aceasta a treia “idee” -a “referendumului” privind reducerea numarului de parlamentari- e mai nou aparuta.
(Fie unii dintre noi- printre care ma numar- nu mai au deloc memorie, fie la nivelul clasei poltiice se intampla ceva extrem de grav, constand in lipsa de reactie la aparitia unor halucinante incalcari ale oricaror legi.
Cum s-a “decis” si “referendumul” asta- al doilea, legat de reducerea numarului de parlamentari?
Ce e cu dementa asta totala, careia clasa politica nu i se opune?
Cui ii este frica si de ce?
Daca nu este vorba de frica, inseamna ca, aproape in intregime, clasa politica romaneasca si-a pierdut anticorpii democratiei!).

REVIN LA HARTIA ARATATA DE BOC, IN DIRECT, LA REALITATEA TV.
Acolo era scris clar, negru pe alb, ca persoanele care se prezinta la sectiile de votare, in 22 noiembrie 2009, SEMNEAZA PENTRU BULETINUL DE VOT PENTRU ALEGEREA PRESEDINTELUI SI PENTRU BULETINUL PRIVIND “PARLAMENTUL UNICAMERAL.
A SPUS SI BOC, CLAR, CA DESPRE ACESTEA DOUA BULETINE ESTE VORBA.

Dar, a aratat pe post, TREI BULETINE distincte (pentru presedinte, pentru Parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari).
Nu trebuie sa sclipeasca de inteligenta cineva pentru a realiza ca SE PRIMESC TREI BULETINE SI SE SEMNEAZA PENTRU DOUA!!!

Trec peste faptul (absolut logic) ca pot exista persoane care sa nu doreasca sa participe la “ambele referendumuri”.
Imi este cat se poate de clar ca nu doar democratia, dar si ideea de democratie este batjocorita. Nu voi insista, acum, asupra acestui lucru- am tocit tastatura de cate ori am detaliat subiectul.

ATRAG ATENTIA, INSA, CA “AMALGAMAREA” NUMARULUI DE VOTANTI – DAR SI AL BULETINELOR- CARE EVIDENT SE PREGATEA A SE REALIZA CU “REFERENDUMUL” LEGAT DE PARLAMENT, ACUM SE VA PUTEA FACE FOLOSINDU-SE “AL DOILEA REFERENDUM”.

ASTA NU MAI ESTE FRAUDA MORALA- ESTE FRAUDA MATERIALA ANUNTATA!
Ne-a fost anuntat, in direct, CUM se vor desfasura lucrurile in sectiile de votare.
Am fost anuntati (cu cinism? sau sa fie o scapare?) clar cum va fi fraudata legea (astfel, fiind fraudate si alegerile).
Faptul anuntat, in direct, la TV, de premierul Romaniei (seful guvernului care organizeaza si alegerile, si cele doua referendumuri) ca se vor distribui trei buletine distincte (privind trei optiuni diferite),- care au fost si aratate pe postul TV- dar se va inregistra prezenta la urne DOAR PENTRU DOUA dintre acestea, indica frauda.
Daca nici acum nu este clara frauda care se pregateste (printr-un fapt material- nici macar nu mai este vorba doar despre intentie!) nu mai este nimic de spus!

Dincolo de frauda dovedita material, in ceea ce a aratat Boc mai apare ceva care poate fi CEL PUTIN o neregula: rubricile care contin semnaturile pentru alegerea presedintelui si pentru “referendum” se afla pe aceeasi coala de hartie!

Or, sunt doua chestiuni diferite, cu reglementari diferite, privitoare la doua chestiuni diferite: alegeri prezidentiale si referendum.
(Am spus doua chestiuni diferite, intrucat despre a treia- reducerea numarului de parlamentari- nici macar nu se face vreo mentiune!).
Macar pentru salvarea aparentelor legale ar fi putut sa tipareasca liste diferite! Nici atata osteneala nu si-au dat!

NU AM SEMNALAT ACESTE LUCRURI PENTRU A MA LAMENTA!
Nu ma intereseaza idei de genul “asa au facut mereu, la ce te asteptai, etc”. NU fac parte din categoria celor care se resemneaza in fata ilegalitatilor.
Ma intereseaza cum procedeaza acesti impostori si, evident, autori de fapte penale PENTRU A FI OPRITI sa produca urmari prin faptele lor.

Sunt furioasa vazand ce se petrece.
Desigur, este campanie electorala si stiu foarte bine ca toti candidatii se deplaseaza in tara.
Dar imi pare absolut jenant cand ii vad cu balonase, spirale, inconjurati de aplauze (nu mai comentez tot spectacolul) in tot felul de locuri, rostind discursuri in care infiereaza faradelegea (si spun ce ar face ei) DAR NICI UNUL NU SE UITA LA REALITATEA EFECTIVA, NICI UNUL NU ACTIONEAZA EFECTIV. PARE CA NICI UNUIA NU II PASA DE “AMANUNTELE” ESENTIALE.
Ma uit si la “specialistii” care ii inconjoara.
Imi amintesc de alte epoci.
Ca si acum, “specialistii” se plimbau frumos in masini, umblau cu nasul pe sus “foarte importanti” si nu luau seama la realitatile care puteau schimba negativ (si au schimbat negativ!) fata lucrurilor.
Asa sunt si “actualii” (din toate “staff-urile”- fara exceptie).
Nu sunt suparata, sunt revoltata (si mai am un sentiment, de-a dreptul visceral, pe care nu il numesc).
Daca prezidentiabilii (nu ma refer la Basescu- banuiesc ca este clar!) nu se trezesc din “euforia” electorala, s-ar putea ca degeaba sa mai fie inscrisi pe buletinele de vot.

Nu inteleg DE CE si cum este admisibil CA NUMAI PE ACEST BLOG sa fie semnalate, insistent, neregulile (din fericire, ideile sunt preluate si- chiar daca, uneori, dupa indelungi insistente- verificate si aplicate) iar in “zonele specializate, de campanie” nimeni nu vede nimic, toti sunt fericiti, “au treaba multa” si “nu au timp” (abia ma abtin de la comentarii!).

Nu inteleg DE CE prezidentiabilii (repet, ca sa fie si mai clar- nu ma refer la Basescu, este elementar ca acesta nu se va sesiza in privinta unor lucruri care ii sunt profitabile!) se limiteaza la a vorbi si iar a vorbi, si nu actioneaza (desi doi dintre ei au posibilitatea de a face mult mai mult decat sa vorbeasca).

A fost sesizata Curtea Costitutionala (in baza art. 146 (e) din Constitutia Romaniei) in privinta conflictului juridic de natura Constitutionala intre Parlament si Presedintie?
Dintre cei indrituiti speranta era doar la presedintele Senatului!
A actionat in acest sens (de mare importanta si gravitate) sau crede ca este suficient sa spuna, la intrunirile electorale, ca el este “solutia”?

Ce “solutie” avem, cata vreme pe 26 noiembrie se incheie interimatul guvernului si intram in criza politica REALA, el fiind singurul care poate da- si de la care ne putem astepta sa dea- solutia pentru a o preveni, sesizand Curtea Constitutionala in privinta conflictului mentionat?

Ma gandesc daca nu cumva exista o alta cale prin care tot societatea civila sa actioneze, sesizand presedintele Consiliului Superior al Magistraturii (acesta fiind, la randul sau, conform Constitutiei, in drept sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu conflictul mentionat).

Ma mai gandesc daca nu cumva acelasi presedinte al CSM ar putea fi sesizat (pentru ca, la randul sau, sa sesizeze Curtea Conbstitutionala) de CELALALT PREZIDENTIABIL, parlamentar si tot sef de partid parlamentar, care a si propus varianta de premier sustinuta de actuala majoritate parlamentara.

In lipsa asteptatei reactii directe (lipsa generata de faptul ca prezidentiabilii care ar trebui si ar putea sa actioneze sunt ocupati- desigur, cu multele vorbe electorale, activitate de mare importanta si care rezolva toate problemele!) incerc sa identific solutii mai sofisticate, dar care sa duca la acelasi rezultat.

CE FACEM?
Asteptam sa fie fraudate alegerile (a aparut si dovada materiala!!!!) pentru ca, apoi, sa ne lamentam?
Privim cum se plimba si ascultam cum vorbesc prezidentiabilii care pot actiona- ca sa ne trezim, deodata “luati prin surprindere” (precum unii primari de zapezile din decembrie) de momentul in care se termina perioada legala de interimat a guvernului, fara a fi incercat, macar, solutia sesizarii Curtii Constitutionale?
Ne leganam in iluzia ca “spectacolul mediatic Hayssam” rezolva ceva (nu rezolva absolut nimic- cine crede altfel fie este naiv, fie se preface!; senzatia pe care o am, vazand toata vanzoleala televizionistica legata de Hayssam- praf in ochi!- este aceeasi cu un titlu celebru al lui Sartre )?

NE PREFACEM CA NU VEDEM CA SE PREGATESTE DECRETAREA “STARII DE NECESITATE” (intentie “scapata” de Videanu, de altfel- care a spus clar ca o comisie lucreaza deja la identificarea posibilitatii “de a se actiona ca in Mexic”; chiar nu citeste nimeni nici macar stirile, pentru a vedea ce inseamna asta?) SUB MINCINOSUL PRETEXT AL “GRIPEI PORCINE” CARE ESTE BANALUL GUTURAI? ASTEPTAM PENTRU ASTA DATA DE 26? Asteptam sa se inchida frontierele pentru ca nici macar observatori straini sa nu mai putem avea, la alegeri?
Asteptam sa se restranga drepturile civile, sa se inchida (conform legii respective, exista aceasta posibilitate) “anumite posturi TV si de radio” si “sa fie suspendate anumite ziare”?
Sa se interzica intrunirile publice (se intelege de la sine, ar fi aspru sanctionate, conform acelei legi dure, si protestele publice, de tipul celor din ultimele zile)?
Sa fie preluat controlul administratiei centrale si locale de catre Armata?
CHIAR NU VEDE NIMENI CA DATA- LIMITA ESTE 26, CAND SE TERMINA PERIOADA DE INTERIMAT A GUVERNULUI?

AYA

Votaţi şi aici :

http://votometru.mediafax.ro/

JOS Băsescu!!! Jos Mafia PD-L, ciuma portocalie ce ne-a adus la sapă de lemn, Ruşinea Naţională, partid al hoţilor, ipocriţilor, şarlatanilor de cea mai joasă speţă! Jos cioflingarii de la conducerea ţării! Pe pustii cu ei de ghiavoli !

furaje_combinate_complete_si_cpvm_pentru_porci_exp-anunt-1d11867

* …- Trăiască, trăiască Marele Pork! – ţipă isterizat Micul Poc-Dobitoc, care era deja beat criţă, beat de putere, sigur că da!

Şi uite-aşa s-a urcat Porku pe Popor, pe Referendum, pe Parlament, pe Guvern, pe Constituţie şi le-a împuţit pe toate cu excrementele sale de Mare Pork Băutor, Jucător şi Judecător, fir-ar El al Dracului să fie de nenorocit….. de popor, desigur!!! … *

Ţara se zbate-n agonie, Marele Pork, cum bine l-a descris Distinsa  Maria Barbu, hăhăie… grija lui şi suferinţele poporului, Famiglia , fraudarea alegerilor, controlul absolut e tot ceea ce-l interesează!

*******

Mai e puţin până la alegeri, aproape că bat la uşă, timp în care :

Incapatanarea lui Basescu ne costa 500 de milioane de euro

„Trei saptamani cu un Guvern iluzioriu, in care unii oameni sunt pusi in situatii stanjenitoare fara sa o merite, iar altii pusi din nou, pe merit, in situatii stanjenitoare. Romania pierde din aceasta tergiversare 500 de milioane de euro. Daca Basescu este atat de ingrijorat de finantele tarii incat numara parlamentarii sau pensiile speciale, pot sa ii spun ca incapatanarea sa din aceste trei saptamani costa Romania 500 de milioane de euro.

Daca noi aveam azi un Guvern legitim, care s-ar fi putut rezolva cu acceptarea deciziei majoritatii Parlamentului, am fi putut avea un interlocutor pentru FMI si Banca Mondiala si am fi putut declansa procedurile pentru a primi toti banii. A nu primi acesti bani, a ne imprumuta pe pietele internationale, inseamna o dobanda pe termen scurt si mediu de pana la 500 milioane euro. Asta e factura pe care poporul roman trebuie sa o trimita la Palatul Cotroceni lui Traian Basescu”, a declarat Varujan Vosganian.  *

udrea caricatura copy

http://3.bp.blogspot.com/

Duduia Leana-Babana-Vandana, INCULTA pupilă a Băsescului,  SE JOACĂ DIN NOU CU BANUL PUBLIC !!!

* Elena Udrea, ministrul interimar al Turismului, nu se învaţă minte. De parcă ar mai vrea încă o comisie de anchetă parlamentară, Udrea continuă să facă achiziţii de publicitate outdoor după bunul plac. Anunţul de achiziţie nu a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, iar ministerul serveşte pe tavă companiei JC Decaux un nou contract în valoare de circa 100.000 de euro. *

http://www.jurnalul.ro/stire-special/nuti-international-525716.html

De ce-o ţine Băsescu-n braţe pe Nuţi Udrea Cocoş ??? Păi, gura târgului le spune, pe bune…. :

12. Madam Udrea si Haysam

de Alegatorul | 31/10/2009 09:14:29

Legaturile de afaceri ale generalului Oprea, recent fugit de la PSD, unde fusese implantat de servicii, cu clanul Udrea-Cocos sunt cunoscute, asa cum sunt cunoscute deja legaturile de afaceri ale generalului cu Hayssam si deci si cu familia Udrea_Cocos.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cucoana asta este ofiter SRI sub acoperie? Plimbarile ei prin trei partide, plasarea ei ca ministru in sediul guvernului, deasupra lui Boc pentru al controla, ne indruma direct spre aceasta concluzie.

Daca mai luam in seama si „inregistrarile” Comisiei din parlament pentru a o „salva” pe domna Udrea ne indica cu precizie ca doamna Udrea este ofiter sub acoperire, planta in jurul presedintelui ca suport logistic direct.

http://www.jurnalul.ro/

Românii au o Şansă de-a scăpa de Mafia PD-L, de Famiglia Portocalie, de Păcăliciul Băsescu: SĂ IEŞIM LA VOT PE 22 NOIEMBRIE  şi, categoric NU votăm băsescu, Jos cu Clanul de nemernici !!! DOAMNE AJUTĂ  ŞI NE ÎNTĂREŞTE SĂ ÎNLĂTURĂM ŞACALII, CAMELEONII, GUNOIUL NAŢIONAL NUMIT PD-L, CĂCI, PUTE, JOS CU EI !

Sibilla

imagini şi caricaturi preluate de pe google.ro

informaţii preluate din media online

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Dovada materială a fraudării alegerilor! Băsescu hăhăie, Nuţica lui iar cheltuie… TREBUIE SĂ DĂM CU EI DE PĂMÂNT! IEŞIM LA VOT !

  1. Maria Barbu zice:

    Asa este, Sibilla, TREBUIE SA MERGEM LA VOT SI SA STERGEM ACESTE EXCREMENTE MAFIOTE, REPREZENTATE DE BASESCU SI FAMILIA LUI, DE PE FATA ROMANIEI!

    Apreciază

  2. Augustin zice:

    @ Aya
    1) Ma asteptam sa observi, ca jurist, ca problema reducerii numarului de parlamentari NU POATE FACE OBIECTUL CONSULTARII PRIN REFERENDUM, pentru ca nu se incadreaza in problemele de interes national ENUMERATE in legea referendumului, iar chestiunea parlamentului unicameral se incadreaza la referendum pentru modificarea Constitutiei, care se organizeaza DUPA parcurgerea etapelor prevazute in Constitutie (initiativa pentru ~, dezbatere si aprobare in Parlament), iar nu INAINTE. Ca doar nu se fac doua referendumuri cu aceeasi intrebare! (Desi Basescu ar putea sa ne intrebe prima data daca sintem de acord, iar a doua oara daca nu ne-am razgindit intre timp!!)
    Obs.: Sigur, Basescu poate sustine ca problema de interes national si influenta razelor de luna asupra galosilor de guma – Tip Tretorn! Fraier e doar cel care inghite!
    2) Brambureala buletinelor de vot pentru cele doua (???) referendumuri ar putea fi folosita – prin „translatarea” dintr-o parte in alta – pentru a demonstra ca MACAR unul dintre ele a adunat 51%.
    3) Intre cele doua tururi de scrutin, Basescu va pedala puternic pe ideea: la referendum MI-ati spus DA, acum votati-ma, ca sa pun in aplicare ce-ati cerut !
    4) Prea multa liniste se „aude” dinspre PSD! De ce oare? (Ca sa nu spun de ce dracu’?)

    Apreciază

  3. Cert e ca daca toti romanii scarbiti de Basescu voteaza scapam de el din primul tur. Din pacate, multi dintre acestia nu mai voteaza, macar de dragul democratiei.

    Apreciază

  4. Nea Costache zice:

    In zadar flamura verde…
    Cu tot referendumul lui, va intra in turul doi dar cel care va intra impreuna cu el va castiga! Facem pariu?
    Suntem prea scarbiti de basescu sa stam in casa in zilele votarii( 22nov. si 6 dec.)!
    Un sfarsit de saptamana minunat!

    Apreciază

  5. renata zice:

    La intrarea în cabina de vot ţi se dă ştampila muiată în tuş, dar nu ţi se ia pixul sau carioca din buzunar!
    Semnezi pe liste că ai primit trei buletine sau câte …dracului zic ei că îţi dau şi anulezi două, alea de referendum, cu ce-ţi trece prin minte. Un vers, o înjurătură…fiecare după inspiraţie!

    Cât priveşte gripa porcină, e manipulare ordinară pe gripa sezonieră, banală, din fiecare toamnă.
    Cercel şi-a dat cu stângul în dreptul rău!
    Acu’ 15 ani accepta să semneze un studiu clinic pe 1000 de dolari. Nu ştiu dacă s-o fi scumpit între timp sau cât e onorariul lui ca să se prefacă speriat de gripa porcină, acum, mai înainte de HPV…

    Apreciază

  6. Augustin zice:

    @ Leo
    Multumesc

    Apreciază

  7. zincabeiu zice:

    Aud ca 76% dintre francezi refuza sa se vaccineze impotriva gripei porcine.Oare de ce ? S-au prins !
    Grele vremuri mai traim.Si eu cred ca cel care v-a intra ci Basescu in turul doi va castiga. Plus ca se pare ca si Marele Licurici s-a saturat de el.

    Apreciază

  8. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc frumos, tuturor !

    @Maria Barbu,
    Citindu-te, n-am râs ci, am realizat încă o dată că din nefericire, acesta e Băsescu, exact cum atât de limpede l-ai descris şi i-ai dezvelit parte din manifestările comportamentale… nu ne merită, nu merită această ţară de care şi-a bătut joc!
    Băsescu NU e preşedintele României pentru că NU a fost ales ci s-a ales prin furt, fraudă, Băsescu a pus-o pe duduia Udrea, că n-a mai văzut muieruşti naibii, mai presus de interesele naţionale, de popor şi aceasta este cea mai oribilă josnicie a sa! Niciodată în Istoria României niciun conducător nu a făcut asemenea circ, pentru, repet, o bolundă care mai şi face harcea-parcea cu banul public, îl râde presa internaţională iar el, zăbăucul, continuă, culmea continuă….nu pare sîă fie-n toate minţile, altfel ar realiza ce penibil este, defilând în continuare cu această Leana la braţ, caraghioşii !
    JOS BĂSESCU, JOS FAMIGLIA, JOS MAFIA PORTOCALIE !!!
    stimă şi respect, Maria Metaforelor,
    Sibilla

    @Augustin,
    Sunt convinsă că AYA va răspunde rândurilor domniei dumneavoastră, poate că nu aici, dar o va face cumva.
    Am să spun şi eu, de ce mama dracului pare că au cam încremenit toţi şi nu fac nimic… ??? Poate că sunt chestiuni care nu se fac publice, că totuşi ceva dospeşte, bine ar fi, dar la electorat nu dă bine şi de aci suspiciuni şi posibil voturi pierdute, resemnarea românului, care român s-a cam trezit şi-aşteaptă ceva, un semn/semnal cât de mic!!! Pricepp oare puţinii în care mai credem, ne-or auzi… ??
    Am tot SUBLINIAT şi-am tot răcnit pe blogul AN-ului : Băsescu nu trebuie subestimat, Băsescu e un jmecher fără de pereche , speculant, periculos, nu va fi deloc uşoară debarcarea lui… arhiva mi-e martoră, mulţi dintre noi nu suntem luaţi în serios deşi emitem semnale inclusiv din teritoriu , unde…. multe se pun la cale! Şi-am mai spus pe acelaşi blog că NU DORESC SĂ AM DREPTATE ! Dar…. şi repet, ca mine câţi, de-aia topt spun, rolul societăţii civile e important, i se acordă oare o şansă de-a se implica vreodată?
    Uffff…
    stimă şi respect,
    Sibilla

    @Alexandru Marin,
    Asta să ne străduim, inclusiv noi, bloggerii, să aducem fiecare oameni la vot, absenteismul NU e decât de prost augur iar Băsescu şi camarila portocalie vor profita din plin de un posibil absenteism masiv. Românii trebuie convinşi să iasă la vot, ori aceasta trebuie să facă MAI ALES CONTRACANDIDAŢII LA PREŞEDINŢIE ai zăbăucului încă-n funcţie, noi facem , ei să nu se culce pe-o ureche !
    JOS BĂSESCU&FAMIGLIA !
    Doamne Ajută !
    numai bine, Unicornule drag,
    Sibilla

    @Nea Costache,
    POltene, nu fac pariu, pentru că, Băsescu E TERMINAT, da să ia la plecare şi * greii * mafiei după el şi, mai ales : să facă decontul, să plătească-n paradigma mămuliţei lui de împrumut la FMI, numai de la şacalii dacă s-ar confisca averile şi ne-am mai uşura povara de pe umerii tot mai aplecaţi ai poporului… uf !
    IEŞIM LA VOT; MUSAI !!! JOS BĂSESCU !!!
    stimă şi respect, oltene drag,
    Sibilla

    @renata,
    Mulţumesc frumos pentru vizită, mă onoraţi !
    Da, posibil e să refuzăm buletinele de vot pentru referendumul INUTIL, enervantă rămâne mârşăvia acestui Băsescu, MANIPULAREA POPORULUI , căci, Băsescu NU E CAPABIL NICI SĂ LUPTE, NICI SĂ OBŢINĂ CEVA CINSTIT, E UN HOŢ, PENAL !
    Mie una, şi-am s-o spun pe şleau, mascarada aista cu gripa porcină îmi sună a făcătură a celor din umbră şi asta la nivel mondial, masonii NU sunt deloc străini, e una din metodele de-a mai tria populaţia şi de-a-şi face mendrele abătând atenţia omenirii de la chestiuniile f importante, NU m-ar mira să fie vreun virus anumit preparat prin laboratoarele ce deservesc intereselor obscure ale grupurilor ghiavolilor !”. La fel a fost cu aşa zisa gripă aviară, au găsit demonii o cale să mai submineze economia pe ici pe colo, să devină stat după stat, din cele slabe, dependente de ei, satanele. Din nefericire, acestea sunt vremurile pe care le trăim, ale antihristului şi, DEPINDE ŞI DE NOI, să NU_I LĂSĂM SĂ STĂPÂNEASCĂ, CONŞTIINŢA NOASTRĂ; RAŢIUNEA; SUFLETUL. ÎN ROMÂNIA E TIMPUL TREZIEI NAŢIONALE, E TIMPUL !
    respecte, sănătate şi vă mai aştept,
    Sibilla

    @zincabeiu,
    De Băsescu s-a săturat şi SUA Şi RUSIA, culmea, EL ŞTIE, DAR DE TURBAT CE E, CĂ NICI POPORUL NU îl doreşte, pentru că NU a priceput că fără arta diplomaţiei eşti terminat şi că NU E NECESAR SĂ NE CĂCIULIM la niciuna din Marile Porţi ci trebuie să fim Echilibraţi, inteligenti, nu servili şi cu atât mai puţini nu fraierii nimănui, iată unde a adus zmintitul ţara… asta e crimă, trădare a intereselor naţionale, orice, numai normalitate, ba.
    Despre vaccinare spun atât : chiar nu poate fi scăzută febra acestei * gripe *, sau e cum spunem noi, cei ce nu ne lăsăm manipulaţi de nemerniciile celor din umbrîă şi-a celor ce le fac jocurile, cu riscul sacrificării populaţiei ? Războaie meteo, războaie psihologice, războaie…. experimente, decimarea populaţiei, lupta între coloşi industriali ( farmaceutici şi nu numai … )… totul se reduce limpede la lupta satanelor pentru ban, putere, supremaţie. Şi NU e scenarită ci, cruda realitate cu care se confruntă planeta.
    numai bine, respect,
    Sibilla

    @Duşo Leo,
    Mulţumesc la rându-mi, trebuia s-o fac eu, da tu ştii că nu-s tot timpul, cum şi eu ştiu că tu eşti mereu când e să fii, d-aia te respect şi nu te dau pe milioane de cipiripi, am Cerber, Şef, prieten, aripă.
    stimă,
    Sibilla

    Apreciază

  9. ella2009bv zice:

    sa lasam si pe altiii sa dovedeasca ca pot conduce tara cu onoare , Basescu nu a facut nimic in 5 ani, La Brasov Votam Mircea Geoana!

    Apreciază

  10. Stely zice:

    http://viorelpadina.wordpress.com/
    Eu cred ca trebuie sa ii ajutam pe simpatizantii kkanii si galbenii sa se edifice asupra starii sufletest in care se afla „sistemul ticalosit”..Scrisoarea lui Nistorescu catre E.Barroso este semnificativa ..Dar si raspunsul autorului din linkul de mai sus..

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    @ella2009bv,
    JOS BĂSESCU ! JOS MAFIA , CIUMA PORTOCALIE !!!
    E timpul schimbării, e timpul ca aceşti şacali să-şi plătească ticăloşiile!
    Doamne Ajută !
    Sibilla

    @Stely,
    Precum au procedat muhajedinii prin fosta Yugoslavije, exact aşa procedează de fo 5 ani PEDELACHEII, mă refer la categoria lache care execută ordinele greilor mafioţi din PD-L, căci ŞI muhajedinii tot plătiţi s-au dedat la orori!
    Se continuă cu subestimarea inteligenţei native a acestui popor, printre alte diversiuni, nemernicii… de pierdut are cel ce se pretează, nu noi, cei mulţi şi care NE-AM TREZIT ŞI UNIT ÎMPOTRIVA FAMIGLIEI PORTOCALII!
    Oare de ce-mi adusărăţi aminte de….. lantajatul Cristoiu, hmmmm ? 😉
    Băsescu e terminat, iar gaşca de păcălici de România, hoţii, trântorii , trădătorii ţării, adicătelea aşa zis popolari, cică, PD-L, cameleonii, vor plăti într-un fel sau altul…
    Sibilla

    Apreciază

  12. proortodox zice:

    Baza legala care trebuie invocata de parintii ce refuza sa isi vaccineze copii

    Baza legala care trebuie invocata de parintii ce refuza sa isi vaccineze copii

    Apreciază

  13. Cârcotaşu zice:

    Sibillo,
    Păi dacă tot tre’ să plătim referendumu’ ăsta, io am o altă propunere. Ce-i aia să anulăm buletinele? De ce n-am pune ştampila pe NU? Anulatu’ se contabilizează la fel cu votul împotrivă. Ce-i aia anulat, ce-i aia vot alb? Nu vi se pare că-i o copilărie „infantilă”?

    Apreciază

  14. Sibilla zice:

    @proortodox,
    Mulţumesc frumos !
    Ne implicăm desigur, informând la rându-ne şi pe alţii!
    Doamne Ajută !
    stimă şi respect,
    Sibilla

    @Cârcotaşu,
    Woooowwww…. prima vizită, Dobrodosli druje !
    Aia zic şi eu, refuzăm buletinele pentru referendumul inutil, punct.
    Am spus, e o manipulare de cea mai joasă speţă a băsescului şi-a cretinilor portocalii, o batjocora in plus, ca nu suportaram destul, la adresa poporului, de care in cot ii doare pe şacali ! Lor le e grija de conturi, afaceri, interese PERSONALE şi blondele impertinente din dotare, NU de popor !
    Referendumul ăsta e-n PLUS, INUTIL, n-aveau pe ce cheltui, nesimţiţii, mor oameni de frig, foame, din lipsă de medicaţie, dar Băsescu şi Leana cheltuie-ntr-o veselie, tandemul nesimţiţilor naţionali, RUŞINEA NAŢIUNII!
    respecte şi stimă, binevenit, zâmbetule 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  15. Clasa portocalie politica este distrugatoare si periculoasa. A mintit, a furat si a facut numai rau in ultimii 5 ani in frunte cu Basescu, Boc si Udrea. Mi-e rusine de ei. De aceea La Brasov Votam Mircea Geoana!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.