Dă năcaz şi supărare, Băsescu * se ţine * … tare…

Dă năcaz şi supărare, Băsescu * se ţine * … tare…

master_traian_basescu_and_padawan_elena_udrea

http://adriantofan.files.wordpress.com/

Se zvoneşte că, face listă cu * inculpaţii * care se dau la el…. Cum cine ? Băsescu.

Cum sibilina e cea mai cu minte, rădic frumos două dejte şi-l invit pe * preşedintele tuturor românilor *, * luptătorul anticorupţie *, să dea exemplu, dovadă de bună credinţă, ÎNAINTE DE ALEGERI, nu ziceam că după… ACUM, să ne arate câţi tartori cu funcţii înalte ai PD-L Caraş-Severin, sunt verificaţi la sânge de către : ANI, DNA, Curtea de Conturi a României, ( activitatea pe perioada 2004-2009, averi, documente, achiziţii publice, licitaţii, nepotism, trafic de influenţă, abuz de funcţie, etc ). Ia, îl ţine ? Nimeni NU acuză pe nimeni, există suspiciuni, să vedem corupţii, lupta cu corupţia, cu alte cuvinte, să demonstreze că nu minte, simplu!

Eu sunt convinsă că NU E ÎN STARE ! Absolut convinsă !

Basescu: * Ma pot impaca in noaptea asta cu clasa politica, dar nu vreau. *

NU vrea. De ce ? Rezolvă ceva cu asta, în interesul poporului, trece mai uşor vreun efect al crizei economice dacă-l ţin pe el… crizele ?

Ba e singurul lucru de care e capabil în această campanie electorală, să fie incapabil de altceva. Foarte grav!

Traian Basescu a recunoscut ca a gresit si el cat a fost la conducerea tarii, dar nu a facut niciodata vreun compromis netransparent cu oamenii politici sau cu cei de afaceri.

Dar pe afaceriştii * politicieni * : Udrea, Blaga, Videanu, Berceanu, Prigoană, etc şi pe eba de * succesuri *, Dorin Cocoş, neşte specimene de pe la protecţia copilului din teritoriu, Macovica, scatapievici etc…. cine i-a tot ţinut în braţe, oare, golumbule? Poporul, NU ! Adevărat, n-ai făcut * vreun compromis *, te-ai compromis complăcându-te cot la cot cu ei! Başca famiglia : ba terenuri, ba armament, ba locuinţe, c-a tot scris presa, a tot vuit târgul…

Ce să pricepem, că se dezice de toţi, de Mircea B, de Ioana B., de Leana Udrea, de Ridzi, de Blaga, de… FOARTE BINE, dar, ca să demonstreze că a ridicat aripile de pe ei, când va lăsa Justiţia să-i judece, să-şi demonstreze toţi nevinovăţiile, după caz, oare la Sfântul Aşteaptă şi iar pozează-n victima sorţii luându-ne de proşti ? Sigur că da.

Despre achiziţiile publice ABUZIVE,  despre comisioane grase, * licitaţii *, ce ne spune ŞI demonstrează Băsescu, apropo de * inocenţii * portocalii pe care-i apără şi piteşte cu bună ştiinţă ?

Evident, prins cu ocaua mică, Băsescu NU are de spus nimic în această campanie, decât că el este supărat şi că nu vrea împăcare, că nu vrea el şi deci se ceartă cu cine vrea el şi…. ŞI-ŞI IA JUCĂRIILE ŞIIII…… PLEACĂ….  ops, înainte de plecare, ne spune, ne pârăşte, cum la cine ? La Leana Udrea, desigur…

Până una alta, la capitolul SĂRĂCIE, suntem pe podium, dar, grija lui de… * preşedinte al tuturor românilor * ?? Ce se vede aici, pe miriştile mioritice cu ochiul liber e că e DOAR al ciorditorilor pedelachei, e drept, nedovediţi încă, căci Nu lasă el frâiele… ce se vede cu * lupa *, * microscopul *, pe-afară, zicese că a tot făcut gafe şi greşeli mari, nu de-alea omeneşti, şi că a întins coarda prea mult şi NU va mai fi preşedinte.

Sibilla

informaţii preluate din media online

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.