Nimeni nu e mai presus de Lege, tovarăşe Băsescu !

Nimeni nu e mai presus de Lege, tovarăşe Băsescu !

basescu-boc

http://2.bp.blogspot.com/ – imagine preluată

*  Unde-i Lege, nu-i tocmeală *  …. să-i  spuie careva şi toarăşului Băsescu, mai bine mai sloboade-un plâns decât să continue cu atitudinea de precupeaţă, că nu-i România piaţă şi nici Constituţia aţă, cu-atât mai puţin nu pentru andrelele * divei * Udrea Leana Babana „ Vandana”… telenovela aista se va sfârşi rău şi, NU pentru noi…

Băsescu MINTE CU NERUŞINARE, jigneşte inteligenţa nativă a poporului român, batjocoreşte Constituţia României, ca orice jmecher, * traduce * orice prevedere, Lege, astfel încât să-i pice lui bine… poate fi Băsescu viitor preşedinte al României dedându-se la asemenea tertipuri ieftine, în văzul întregii ţări ? CATEGORIC NU !

Conform prevederilor Constituţiei României, Parlamentul poate fi  dizolvat, pe perioada mandatului preşedintelui, CU EXCEPŢIA  ULTIMELOR 6 LUNI DE MANDAT AL ACTUALULUI PREŞEDINTE !!!

Şi, pentru că acest Băsescu, candidat la preşedinţia României, continuă să mintă, continuă să se dedea la tot soiul de nelegiuiri, numai grija poporului NU îl apasă, acest Băsescu NU va mai fi vreodată preşedinte al României pe care NU O MERITĂ, cum NU MERITĂ ACEST POPOR pe care l-a minţit din ziua în care S-A ALES, pentru că Băsescu NU a fost ales de către poporul român, ci, s-a ales, la fel cum au procedat şi alţi portocalii în teritoriu şi îi cunoaştem şi şi-i cunoaşte foarte bine, tovarăşul Băsescu !

NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE!!!! De ce ar fi Băsescu ? Că aşa vrea el ?

*******

PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT ACUM SAU ULTERIOR, CA EFECT A CEEA CE SE/S-AR PETRECE ACUM
(precizari constitutionale)

Conform art.89 (3) din Constitutia Romaniei PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT IN ULTIMELE 6 LUNI DE MANDAT ALE PRESEDINTELUI ROMANIEI.

Dispozitia este IMPERATIVA!
Pe cale de consecinta, NU SE APLICA (in ultimele sase luni de mandat prezidential- perioada in care ne aflam) DISPOZITIILE VALABILE IN ALTE SITUATII.

PARLAMENTUL NU POATE FI DIZOLVAT NICI DUPA ALEGERI in conditiile in care, in ultimele sase luni de mandat prezidential ar cadea la vot, succesiv mai mult de doua Cabinete (sau, mai exact, NU AR PUTEA FI DIZOLVAT din acest motiv).

MOTIVATIA ESTE ELEMENTARA :dispozitiile legate de dizolvarea Parlamentului SUNT IMPERATIVE, FORMULATE SEPARAT, DIFERENTIAT (si se aplica separat si diferentiat) PENTRU PERIOADE DEFINITE DISTINCT.
Ambele tipuri de dispozitii sunt IMPERATIVE.
Asta insemna ca este se aplica IMPERATIV (deci, nicidecum altfel si nicidecum cu “interpretari”) STRICT IN PERIOADELE SI SITUATIILE MENTIONATE CLAR IN CONSTITUTIE.

Altfel spus:
1. Pentru TOATE perioadele anterioare ultimelor sase luni ale unui mandat prezidential, Parlamentul POATE FI dizolvat daca IN ACELE PERIOADE (anterioare ultimelor sase luni de mandat prezidential) cad la vot, succesiv, doua propuneri de Cabinet;
2. In ultimele sase luni de mandat ale prezedintelui (oricarui presedinte!) al Romaniei, Parlamentul NU poate fi dizolvat (indiferent de situatie).

Ca atare, daca acum (in ultimele sase luni de mandat prezidential) cad la vot “n” propuneri de Cabinet, Parlamentul NU poate fi dizolvat.

Parlamentul NU se poate fi dizolvat DUPA alegerile prezidentiale CA EFECT AL CADERII LA VOT A MAI MULT DE 2 CABINETE, IN PERIOADA ULTIMNELOR SASE LUNI DE MANDAT PREZIDENTIAL.

Parlamentul POATE FI DIZOLVAT DACA, DUPA ALEGERILE PREZIDENTIALE, CAD LA VOT, SUCCESIV, DOUA PROPUNERI DE CABINET (deci, propuneri care ar aparea si s-ar supune la vot DUPA alegerile prezidentiale).

AYA

*******

* BASESCU DIZOLVA PARLAMENTUL FARA SA FIE PRESEDINTE Basescu zice ca dizolva parlamentul pe 7 decembrie.

Evident, nu in timpul primului sau mandat, CARE SE TERMINA ATUNCI CIND NOUL (SAU TOT EL) PRESEDINTE DEPUNE JURAMINTUL! Iar in acela, mai exact in ultimele 6 luni, NU ARE DREPTUL CONSTITUTIONAL s-o faca!

Evident, NICI IN CEL DE-AL DOILEA MANDAT (IPOTETIC), deoarece INCA N-A depus juramintul, DECI AL DOILEA MANDAT N-A INCEPUT!

Daca nici in primul, nici in al doilea mandat, atunci Basescu va dizolva parlamentul FARA SA FIE PRESEDINTE. Cumva, in timpul liber!

ASTA DA, DEMOCRATIE!!!! *

AUGUSTIN

*******

* Un Presedinte care interpreteaza cu buna credinta nu poate desemna un candidat de premier daca in timpul consultarilor cu partidele i se comunica expres ca exista o majoritate parlamentara care nu-l va vota. Desemnarea premierului se face in spiritul Constitutiei de a se urma pasii prin care se rezolva criza guvernamentala si nu pentru a bloca activitatea institutiilor statului.
Blocarea procesului constitutional de creare a institutiuilor statului poate fi imputata presedintelui si atrage sanctionarea sa conform Constitutiei.
Curtea Constitutionala poate retine reaua credinta a lui Basescu in interpretarea Constitutiei. *

PLANO

headerpolitica2008

http://1.bp.blogspot.com/ – imagine preluată

Băsescu MINTE, Băsescu SCUIPĂ Constituţia României interpretând-o după bunul său plac, induce poporul român în eroare, MANIPULEAZĂ poporul român folosindu-se de false şi eronate informaţii , PROFITĂ de lipsa de mijloace de informare, căci mare parte din românii pe care regimul său dictatorial i-a adus la sapă de lemn, nu-şi permit acces la internet, cu atât mai puţin un PC. Este ruşinos, scandalos, nu face cinste acestui Băsescu acest mod josnic de-a cerşi voturi, prin minciună ridicată la rang de virtute, NU merită votul nostru, nu a demonstrat decât că e cel mai şmenar între şmenari, un jmecher fără de pereche ce nu se dă în lături, de la… nimic !

Am ajuns în trista situaţie, însă, o vom face, de-a ne informa între noi, exact ca-n vremurile de restrişte, război, vom transmite informaţii din gură-n-gură, pentru ca românii să NU mai fie minţiţi cu neruşinare !

Fraţi români,   E TIMPUL TREZIEI NAŢIONALE !  Nu vă lăsaţi minţiţi, manipulaţi ! Ce-a făcut acest Băsescu pentru Români, România ??? Nimic. Doar pentru  FAMIGLIE A FĂCUT … Vedem, simţim pe propria piele, ne lovim şi suferim zilnic şi tot mai crunt, de pe urma rezultatelor mandatului de * succesuri * al acestui Băsescu :

– ne-a izolat de restul lumii ;

– a adus poporul la sapă de lemn;

– * lupta anticorupţie *  a fost şi este cea mai mare MINCIUNĂ cu care a adormit poporul, nici măcar unul din portocalii săi NU a fost tras la răspundere, mai mult, Băsescu a recompensat * cinstiţi * precum Blaga, Udrea, Videanu, Berceanu, etc… cu alte cuvinte, în timpul mandatului numitului Traian Băsescu, DNA, ANI, Curtea de Conturi a României, etc. NU au cârâit în front, ordinul probabil fiind * nu ne luăm de-ai noştri *, adică pedelacheii au voie orice, dar absolut orice, clar ?

– şi-a avântat cu elan * patriotic * fiica Bamboo pe culmi de * succesuri * ale politichiei şi nu doar… motiv pentru care şi tartorii portocalii din teritoriu şi-au zis : * ne-a dat tătucu * undă verde, hop şi noi, noi de noi, hă, hă, hă… *, a cadorisit pe Leana, cabinetul 2 cu ce i-au vrut ăleia ţâmpişorii… şi să nu-l enervaţi pe Băsescu, nici măcar tu, Constituţie… că dă cu tine Constituţie a României de toţi păreţii, ei draăcia dracului… ia să vezi române cum se-ncoardă el zăusu Băsel şi-o scoate la interval pe * diva * Udrea Lenuş, cităm * a doua propunere va fi din partea partidului ce-a obţinut cele mai multe voturi… *… Ia să vezi Românie şi Europă cum promovează el Băselu muherile…auuuuuu…

– ne-a dat Băsescu, nouă, * prostimii * : minciună pe pită, pâinea evident ne-am transpirat-o noi,  ne-a mai dat * ţigancă împuţită *, scandaluri, şi, să nu zuităm, ne-a cadorisit şi cu un Scatapievici carele le zice pe placul prezidelului la adresa României şi-a poporului român…

Exemplele pot continua… prioritar rămâne să ne  debarasăm de Mafia Portocalie, să-l dăm jos pe cel care se joacă cu Legea şi cu Destinul nostru şi-o vom face ! Şi-apoi, să-l vedem pe tovarăşil Băsescu, marinar fără * chipiu *, nema vas căci NU e Flota şi… pe uscat, că i-o fi de-atâta udătură…. Fiţi Oameni, aveţi milă, săracu Băsescu de-atâta umezeală dezvoltă vreo reumă d-aia, cu dureri şi chinuri, nu că n-ar merita, dar, suntem popor creştin, iertător, zic să-l ajutăm, băgăjelele şi la hodină cu el… de restu, se ocupă Doamne, Doamne…

Tovarăşe Băsescu…. se pare că zuitaşi matale, cu politicienii o scalzi cum o * descânţi *, dar cu noi… că vorba aia : * proşti, da mulţi…. ! * NU te votăm, NU meriţi şi NU NE MERIŢI ! PA !!!

Singura ţară membră UE  în care un şef de stat ( pentru moment ) se şterge la cur cu Constituţia , iată, e România… ! Chiar  SUNTEM DE MIRUL LUMII !!!

Cică, îl doresc românii, pe el Băsel… păi dacă e aşa de iubit, de ce SE TEME Băsescu şi NU vrea sub nici o formă ca alegerile prezidenţiale să fie organizate de altcineva, de ce DISPERAREA cu care IMPUNE ca PD-L să se ocupe de… tot tacâmul… hmmmm ??? Nu aşteptăm, răspuns, noi, românii, ăia mulţi şi amărâţi, cunoaştem iar el ŞTIE, d-aia a turbat şi de aceea răcneşte Leana Udrea mai dihai ca niciodată…. halal * peisaj *… jalnic, triştilor! Săraci mai sunteţi, cu… DUHUL !!!

JOS BĂSESCU !!! JOS  MAFIA PD-L !!!

Sibilla

imagini preluate de pe google.ro

basescu_santos

imagine preluată

UPDATE:

Băsescu o * drege * în stilui de jmecher, acum zice că a fost o , citez, * eroare de exprimare … *, de fapt, ceea ce-a face acest Băsescu este să INSTIGE RESTUL PARTIDELOR SĂ SE SFÂŞIE ÎNTRE EI, iar românii se impune să priceapă că NUMAI UNIŢI ÎL POT DOBORÎ, nu dezbinaţi, făcându-i jocul !!!!

Basescu o-ntoarce cu dizolvarea Parlamentului: A fost o eroare de exprimare

* In cazul unui esec la alegerile prezidentiale, Traian Basescu a afirmat ca va pleca pe mare timp de un an. *

http://www.ziare.com/

Va pleca pe dracu!  Că n-are vas, adio Flotă… poate în sejur ecumenic, ceva de genu… disperatul!

Ideea e că, TREBUIE DEBARCAT ACUM ! Altfel, Dictatura ne-ar paşte, Ferească  Dumnezeu… Jos Băsescu !!!

* Daca mai cistiga inca un mandat prin fraudarea grosolana a alegerilor cu sprijinul internistului sef Vasile Blaga!!!

Traian Basescu va dizolva imediat Bicameralul iar tot cu sprijinul aceluiasi Vasile Blaga in noul Parlament, vor intra in proportie de 60% numai pedelisti cu ajutorul carora se va modifica Constitutia Romaniei si se va trece la Parlamentul Unicameral care va deveni fauritor de dorinte legistrative la ordinul lui Traian Basescu care va indrepta Romania spre dictatura cu atit mai mult cu cit Traian Basescu acum are la picioare CSAT, SRI, SIE, DGIPI, DNA, MAI si MAP. Un Parlament Unicameral care va modifica numarul de mandate ce pot fi detinute de un presedinte la 3 sau chiar la 4 si durata lor de la 5 al 7 sau chiar 9 ani. Acestea sunt visele de marire dictatoriala ale securistului bisnitar Traian Basescu care din pacate cu sustinerea celor 2000 de securisti reciclati in SRI incearca sa si le puna in aplicare. De aceea de cind a pus piciorul la Cotroceni in 2004 a atacat Parlamentul Bicameral si s-a batut joc de parlamentari din toate pozitiile si directiile. *

www.ziare.com

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Nimeni nu e mai presus de Lege, tovarăşe Băsescu !

  1. Victor zice:

    Buna Niko. 🙂

    Apreciază

  2. Sibilla zice:

    Zdravo, Victor. 🙂
    Pe redute, că n-avem de ales, Dictatorul e mai turbat ca oricând… uf !
    Calde îmbrăţişări prietenului meu drag, Andrei!
    Sibilla

    Apreciază

  3. @ Sibilla: Nu e turbat, e pe duca 🙂

    Apreciază

  4. Sibilla zice:

    @Alexabdru, Unicornule drag,
    Doamne Ajută !
    De turbat il turbează Udra aia… şi de tras i-o trag ai săi, să-mi scuzi rogu-te expresia 😉 🙂
    respecte şi stimă, druje,
    Sibilla

    Apreciază

  5. Raporturile astea politico-sexuale intre pedei sunt mai greu de inteles 😀

    Apreciază

  6. pastel zice:

    Buna ziua. Am urmarit toate postarile tale. Revii si ma bucur ca poti fi tu insuti. Am incercat azi sa-ti trimit pe e-mail ceva. Sterge adresa societatii unde lucrez eu daca trimiti in alta parte. Numai bine celor dragi.

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @Alexandru Marin,
    Cum zisăi… Unicorn veritabil, d-aia mi-eşti drag 🙂

    @ Pastel,
    Nu am primit pe mail nimic, pe cuvântul meu de ONOARE !
    sibilla_poesis@yahoo.com
    Aştept mailul.
    Duminică agreabilă şi… merem înainte, cu Dumnezeu samo napred !
    respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  8. Ei, macar un corn sa am si eu de impuns pedeii in prapastie 🙂

    Apreciază

  9. diogene73 zice:

    Izmanoase pasarele… Ai uiitat putin. Dureri in pierept …

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @Alexandru Marin,
    Se aruncă de bună voie, nesiliţi de nimeni, aşa * competenţi * sunt… 🙂

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    @diogene73,
    Un cioflingar anonim ca tine, * macho * NUMAI în spatele monitorului, sunt absolut convinsă, sub simbrie şi în Misie la comanda Cotroceniului, cum eşti tu, schelăie pe unde apucă la adresa… D-lui Preşedinte Ion Iliescu ???
    Voi secureii pedelacheilor sunteţi de doi bani, jalnici, ipocriţi, slab pregătiţi ( văd în Reşiţa cum umblă la vedere cu tel mob MIRA să se dea cocoşi, grande, infiltraţi de nişte tartori muheri în izmene de altfel, în interiorul instituţiilor publice… lache )…
    Declaraţiile, afirmaţiile, opiniile mele sunt publice, menţionez ÎNTOTDEAUNA sursele de informaţie!
    Spre deosebire de tine, măi pufarină cu mască, eu NU sunt înregimentată politic, nu am iertat pe nimeni şi-mi exprim opiniile cu DEMNITATE !
    Vis a vis de afirmaţia gratuită făcută de tine, nemernicule, pe blogul distinsei Roxana Iordache, care-şi dă lecţii de moralitate pentru că-şi semnează articolele, are coloană vertebrală şi argumentează ceea ce afirmă, să-ţi fie ruşine ! Ca Avertizor am suportat şi suport în continuare ceea ce nici nu-ţi imaginezi tu, securistule ! După Demisie, bătăi, ameninţări… a urmat o perioada în care am trăit din amărâta de pensie a mamei, fac curăţenie, îmi câştig cinstit pâinea copilului, ţi-e greu, vă e greu vouă portocaliilor să pricepeţi că există OAMENI în România şi care NU îşi vând sufletul pe bani ???
    Când vei avea curajul, Demnitatea, când vei suporta tu ceea ce am suportat şi suport eu, atunci să vii să arunci vorbe şi să împroşti cu noroi, dar… de DOAR ATÂT sunteţi în stare, mi-e şi MILĂ de voi, frustraţi, neputincioşi, nefericiţi ! Nu mă tem de voi, nu mă tem că-şi vor pune nişte ghiavoli portocalii ameninţările-n practică, pricepeţi ?
    Mă repet : * mai mult decât viaţa, iubesc LIBERTATEA *!
    Dacă tu ai ales să fii slugă, servitor, marionetă, e Calea ta, eu nu voi fi-n slujba şobolanilor NEVER! Ceea ce fac e vocea conştiinţei mele, că voi nu aveţi 7 ani de acasă, bun simţ, caracter, habar NU aveţi ce e aia cinste, e problema voastră şi cauza nefericirii multor români, da.
    Ca să-ţi continui * versurile *, că vă molipsirăţi de la marinaru sub papucul * divei * Leana…
    * … se ascund în rămurele… noapte bună, PD-L, piei Satana, repede! *…
    Vorba lui Schiller : * împotriva prostiei, nici zeii nu pot lupta *… concluzionând, nici ţie NU ţi-e uşor, te cred, mă!
    Sibilla

    Apreciază

  12. Aya zice:

    UN SEMNAL FOARTE INGRIJORATOR:
    “AXA” CURTEA CONSTITUTIONALA- BASESCU?

    IATA CE SCRIE PRESA ca a declarat BASESCU despre Ioan Vida si despre Curtea Constitutionala, referitor la o lege legat de care a fost sesizata Curtea:

    “Mai mult, aseară, (14 octombrie 2009; n.A.) în cursul declaraţiilor publice făcute de Traian Băsescu acesta a afirmat că “mulţumeşte Curţii Constituţionale” pentru decizia de a amâna judecarea constituţionalităţii legii reorganizării unor autorităţi şi instituţii publice, care conţine inclusiv prevederea celor “10 zile de concediu fără plată al bugetarilor”.
    (…)
    “Decizia de amânare a judecării legii “10 zile fără plată” a fost considerată ca fiind o măsură binevenită, în condiţiile în care decizia Curţii este, pe de o parte, obligatorie pentru acordul cu FMI, iar pe de alta, absenţa unui Guvern în exerciţiu face imposibile eventuale modificări. Curtea a amânat judecarea întregului pachet al legilor asumate de Emil Boc, ceea ce va face ca decizia finală să fie una unitară.”

    Citatele sunt extrase din articolul cu titlul: “Curtea Constitutionala in gratiile presedintelui” semnat de Silvana Patrascanu
    (Evenimentul zilei- 15 octombrie 2009).

    IMIXTIUNEA LUI BASESCU IN DECIZIILE CURTII CONSTITIONALE- FIE SI PRINTR-UN COMENTARIU (se stie foarte bine cat de influente pot fi “simplele” comentarii ale sefului statului asupra unei instante!) LEGATE DE AMANAREA LUARII IN DISCUTIE A UNOR LEGI IMI PARE CEL MAI GRAV SIMPTOM DE PANA ACUM.

    Mare atentie la simptom!!!!!!!

    Apreciază

  13. Sibilla zice:

    @AYA,
    La datorie, pe redute, am inserat in articolul ce e * pe drum * ŞI această atenţionare binevenită !
    Mulţumesc tare mult !
    E stringent să ne informăm între noi şi pe tot mai mulţi români cu privire la CAPCANELE şi cursele întinse de acest Băsescu !
    Mă teleportez la treabă, deja fiecare oră e importantă ! E viitorul nostru, al tuturor românilor în joc…
    Duminică cu Cer Senin deasupra sufletului tău, Luptător ! Doamne Ajută !
    respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  14. Clasa portocalie politica este distrugatoare si periculoasa. A mintit, a furat si a facut numai rau in ultimii 5 ani in frunte cu Basescu, Boc si Udrea. Mi-e rusine de ei. De aceea La Brasov Votam Mircea Geoana!

    Apreciază

  15. Pingback: Legaturi catre alte pagini despre Basescu | Romania Suntem Noi

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.