* Normalitatea * autorităţilor cu… nevoi speciale din Caraş-Severin ?!! Jos Băsescu! Jos PD-L !!!

* Normalitatea * autorităţilor cu… nevoi speciale din Caraş-Severin ?!! Jos Băsescu! Jos PD-L !!!

caracatita-49696

Motto :

* Democrat înseamnă cineva care vrea să înalţe poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea să se înalţe el pe umerii poporului. *   ( NICOLAE IORGA )

*******

* Geniile * Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în criză de… idei… se-avântă, din nou… banii, aceiaşi placă …

Fraţi români… vă supun atenţiei, * modelele * de…. cică, * politici sociale *, inventate de către artizani ai PD-L, care iată ce metode folosesc, şi ce fel de jonglerii, găselniţe le-a fătat mansarda, evident, NU ca să recunoască vreuna din nerealizări, tărăganarea altor * promisiuni * sau * succesurile * cu care se fălesc, din nefericire DOAR… teorii, hârtii, ci, ca să acopere incompetenţa unor ani în care:

– drumul Reşiţa – Moldova Nouă e dârză, halal gospodari, * manageri *, fini şi cumetrii la interval…

– şi-au adus aminte * din senin * că, vorba Ministeresei Udrea şi-o citez * avem munţi, avem… *… 4 ani ai cui au fost Munţii Semenic, unde şi cu ce se îndeletniceau autorităţile judeţene, care să fie motivele nepăsării, delăsării şi neimplicării… ? De ce ies ACUM la interval cu * psomisiuni * şi-mi rezerv dreptul la a mă-ndoi în ce priveşte bunacredinţă şi aceasta datorită elanului  zvâcnit * deodată * şi cu gustul amar al altor promisiuni neonorate…

– de ce bani de pe urma copiilor???

În care dracu de ţară Europeană s-a mai pomenit să tai bugetul învăţământului, să iei cu japca de la, i-auzi * asigurări şi asistenţă socială *, să loveşti în copii/tineri, în cei loviţi deja de soartă, ca să ce… ? Ca să * implementezi * ce NU ai fost în stare , să demonstrezi ce anume… ?? Asta se numeşte * grijă *, această politică de stat în stat ??? Astfel de * metode * cred că spun limpede şi totul despre ce alte decizii aberante , zminteli, ne mai aşteaptă dacă… dacă NU renunţăm la resemnare, să renunţăm la renunţare, să IEŞIM LA VOT, să stăm cu ochii pe ei, să NU votăm Băsescu, categoric NU ! Politica portocalie de * succesuri *… aceasta e * grija faţă de nevoile, problemele cu care se confruntă poporul român, astfel demonstrează pedeliştii * grija * faţă de viitorul copilaşilor – luându-le banul, … ce atâta şcoală, ce formări deprinderi, ce să se arunce bani pe * nevoi speciale *… Fraţi români, pentru PD-L, am mai spus şi repet, copiii cu nevoi speciale sunt numere de dosare, atât. De ce oare nu s-au găsit bani în altă parte ? De ce e nevoie de nemiluita de * dive * şi * prinţişori *, toţi şefi servicii, directori, cu salarii astronomice-n comparaţie cu salariaţii de rând, toţi neamuri, nemoşaguri cu câte cineva sus-pus, oare nu sunt bani aruncaţi pe fereastră pe asigurarea scăunelelor de care cu uşurinţă s-ar putea lipsi * onor * CJ… cum adică să iei bani de la asigurări sociale, de la copii cu nevoi speciale??? În Twin Peakse-ul cărăşean, e posibil, orice e posibil, absolut orice !

Infrastructura de acces geme şi icneşte nu de azi de ieri şi tartorii responsabili se cunosc, recunosc, printre…. fini!

* Valentin Rusu fiind directorul societatii Drumuri si Poduri aflata in subordinea aceluiasi Consiliu Judetean condus de PD-L. Daca mentionam si faptul ca Valentin Rusu este finul lui Sorin Frunzaverde, Presedintele PD-L Caras Severin, atunci lucrurile incep sa miroase, din nou, a afacere familiala. *   (  Matei Donea – 18.10.2008 )

http://www.politicienii.ro/zonal-020.html

Valentin Rusu (PD-L)
* Fin al lui Sorin Frunzăverde, deputatul Rusu a fost directorul SC Drumuri şi Poduri SA într-un judeţ traversat de o mare parte a DN7, cea mai distrusă şosea europeană din România. A fost acuzat de angajaţi ca fiind responsabil pentru salariile neplătite cu lunile şi că foloseşte maşina instituţiei chiar şi după ce a părăsit funcţia pe care o deţinea, odată cu trecerea în Camera Deputaţilor Deşi ţine de Oţelul Roşu, a fost „paraşutat“ într-un colegiu (Oraviţa) în care, se presupune, ar avea mai multe şanse. *

http://www.catavencu.ro/judetul_caras_severin-4217.html

Nimeni  NU şi-a permis în Istoria României să lipsească de drepturi băneşti copiii, oropsiţi, necăjiţii, ca să * gospodărească-n * alte părţi ! Se numeşte management defectuos, incompetenţă, şi, mă întreb care este acoperirea legală a acestui * demers *, în afară de arhicunoscutul vot în unanimitate, * corul * CJ C-S, deja plictisitor şi banal dacă nu ar lovi în cei fără de apărare şi nu ar duhni a orice, numai a * interes superior al copilului *, NU !

Autorităţi cu nevoi speciale

REŞIŢA – Banii de la şcolile pentru copiii cu nevoi speciale au fost redirecţionaţi spre autorităţi şi proiecte… ??!!!

Aproape întreaga şedinţă a Consiliului Judeţean, de sâmbătă, 10 octombrie, s-a aflat sub semnul financiarului şi, chiar dacă pare incredibil, nu a generat discuţii aprinse, toate proiectele de pe ordinea de zi fiind aprobate cu unanimitate de voturi.

Prin proiectul de rectificare a bugetului propriu, consilierii judeţeni au votat tăierea unei sume de 386,20 de mii de lei de la capitolul învăţământ, precum şi a alteia de 180 de mii de lei de la asigurări şi asistenţă socială, pentru a suplimenta alte capitole deficitare: cheltuielile de capital, atât cele ale autorităţilor publice, cât şi cele necesare implementării proiectelor cu finanţare externă nerambursabilă, derulate de CJ.

Şi că tot a venit vorba despre proiecte, CJ a dat startul în binecunoscuta iniţiativă „Reşiţa Alpină“, care vizează crearea infrastructurii de acces şi susţinere a activităţilor turistice pentru punerea în valoare a cadrului natural, a resurselor şi a atracţiilor turistice ale Muntelui Semenic, aprobând încheierea unui parteneriat public-privat în vederea transpunerii proiectului în realitate.

Antoniu Mocanu

© 2005-2009 – Inform Media

http://www.caon.ro/

Titlul articolului pe care l-am preluat, spune TOT, chiar aşa : autorităţi cu… nevoi… speciale !!! PD-L, * specialişti * în deja prea multe, prea pe faţă, strigătoare la Cer! Cum îi mai înduri, Doamne … !!!

Susţinerea activităţilor turistice din bani de asigurări sociale, de la copiii cu nevoi speciale… ??? Mare-i grădina lui Dumnezeu!!!

Pe site-ul Radio Reşiţa suntem informaţi :

* Consilierii judeţeni din Caraş-Severin reuniţi sâmbătă 10 octombrie în şedinţă ordinară de lucru, au aprobat mai multe proiecte de hotărâre, două dintre ele vizând o rectificare „internă” a bugetului de 5 miliarde de lei. Aceşti bani au fost luaţi din bugetul a trei unităţi de învăţământ care aveau sume excedentare şi au fost alocaţi cotelor de cofinanţare ce revin instituţiei în proiecte europene.
Tot sâmbătă, 10 octombrie, s-a mai aprobat participarea acestei instituţii la cofinanţarea unui proiect privind dotarea serviciilor de urgenţă din zona de Vest a ţării şi s-a dat acceptul pentru realizarea unui parteneriat public- privat în vederea implementării proiectului „Reşiţa Alpină”.
La reuniune au fost prezenţi şi senatorul Iosif Secăşan şi deputaţii Valentin Rusu şi Mihai Radan. *

Tovarăşul fin Valentin Rusu prezent, care va să zică… Doar nu credeţi că s-a rădicat în picioare sau că s-a adresat presei prin intermediul căreia să ceară măcar scuze copiilor cu nevoi speciale pentru * succesurile * din timpul mandatului la… drumuri şi poduri… E * prins * tare cu activitatea parlamentară… naiba ştie cum, dar, la capitolul activitate parlamentară, judeţul Caraş-Severin este consemnat între codaşele ţării, iar despre implicarea şi * bogata * activitate a deputatului V Rusu ( PD-L , Caraş-Severin )… no coment, de… * succesuri *, ca mai tot ce demarează PD-L-ul :

Nu a protestat nicio * divă * de pe tarlaua protecţiei copilului… încă o dovadă de * grijă *, competenţă… ??!!!

Standarde minime obligatorii privind serviciile pentru protecţia copilului… egalitate de şanse… statul ocroteşte mama şi copilul… şanse de integrare şi acceptare-n societate a copiilor cu nevoi speciale… strategii guvernamentale… respectarea drepturilor copilului… ???!!!  Asta se face ACUM în judeţul Caraş-Severin ???

Ruşine CJ C-S !!!

Nu de la copii, nu de la învăţământ, nu de la asigurări sociale… de ce nu vin investitori în Caraş-Severin, de ce posturi cohortă pentru nemoşaguri, de ce nu altfel, cu frică de Dumnezeu, de ce să nu recunoaştem că privând copiii cu nevoi speciale de orice bănuţ le încălcaţi drepturile, aceşti copii numai de… şanse egale nu beneficiază, astfel !

Nu am să tac ! Asta se numeşte politică de exterminare NU politică socială şi sunteţi răspunzători, este inadmisibil şi inpardonabil acest… * demers * ! Ruşine să vă fie tuturor celor ce aţi votat * pentru *, indiferent de coloratura politică! NU copiii cu nevoi speciale şi învăţământul sunt vinovaţi şi răspunzători pentru ceea ce voi numiţi * capitole deficitare *… dar, în mandatul lui Băsescu, într-un judeţ portocaliu în care domină şi se impun deciziile PD-L-ului, în Twin Peakse-ul cărăşean, în România anului de graţie 2009, * politicile sociale * au devenit mijloc şi instrument de implementare a proiectelor… sau cum buba traduceţi, justificaţi… că mie una, mi se-mpleticeşte limba slobodă când rostesc îngânându-vă, aberaţiile !!! Se mai procedează astfel în Europa, în lume…. criza a lovit peste tot, dar aşa ceva NU s-a mai pomenit ! Mi-e ruşine de lipsa voastră de ruşine!

Jos Băsescu !!! Jos PD-L !!!

VOM IEŞI LA VOT, MUSAI! CU VOI, NU SE MAI POATE! E PREA MULT!!!

Sibilla

informaţii preluate de pe sursele precizate mai sus : http://www.radio-resita.ro, http://www.caon.ro, http://www.sfin.ro, http://www.catavencu.ro

P.S. REFRESH…:

* Judeţul Caraş Severin beneficiază în acest an şi în 2010, de peste 600 de milioane de lei, pentru reabilitare, consolidare, investiţii şi lucrări de întreţinere, ce vor fi efectuate pe drumurile naţionale ce străbat judeţul.
În cadrul unei conferinţă de presă desfăşurată marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin dr ing Sorin Frunzăverde a afirmat că vor fi investiţi peste 9 milioane 300 de mii de euro în reabilitarea a 3 drumuri judeţene: Reşiţa Văliug; Reşiţa – Giurgiova şi Caransebeş – Telescaun. Lungimea totală a acestor drumuri este de peste 60 de Km, iar termenul de finalizare este sfârşitul anului viitor.
Sorin Frunzăverde a făcut referiri şi la alte două drumuri a căror execuţie va fi licitată încă din această toamnă: Slatina Timiş – Văliug şi Giurgiova – intersecţie cu Secăşeni, a căror valoare depăşeşte 34 de milioane de euro. Valoarea investiţiilor face ca judeţul Caraş Severin să fie unul dintre cele mai finanţate pe infrastructură. *

Sursa :

http://www.radio-resita.ro/

Nu a specificat că banii vin de la …, citez * asigurări sociale, copii cu nevoi speciale şi unităţi de învăţământ *, am încheiat citatul… !

https://sfinx777.wordpress.com/2009/09/25/licitatii-comisioane-contestatii-caras-severin-twin-peakse/

https://sfinx777.wordpress.com/2009/09/24/caras-severinul-incotro/

https://sfinx777.wordpress.com/2009/09/06/sa-traiti-bine-din-turism-impostorilor/

https://sfinx777.wordpress.com/2009/08/20/penibilul-carasan-vremurile-de-succesuri-in-care-traim/

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”..., Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.