Cei din umbra celor * puternici *…

main-2

Cei din umbra celor * puternici *…

Articol preluat din Ghimpele :

Am primit la redactie un document care poarta mentiunea „strict secret“, dar care este un „Extras din dosarul de urmarire informativa a lui Dumitru Iuga, provenit din arhiva CNSAS“, aparut în mai multe publicatii din tara. De ce ar fi interesant acest extras pentru locuitorii din Resita si Caras-Severin? Pentru ca în text apare mentionat numele de lt. major Marian Mihaila, care, în 1989, era comandant de sectie, la Securitate. Cine este Dumitru Iuga? Este un fost detinut, închis 6 ani la Aiud pentru acuzatia de a fi complotat „împotriva orânduirii sociale“. Înainte de a fi închis, Iuga a fost tehnician la TVR si a facut parte din „Miscarea pentru libertate si dreptate sociala“. Dupa decembrie 1989 a devenit presedintele Sindicatului Liber din Televiziunea Româna si, recent, a declarat ca intentioneaza sa-si publice dosarul de securitate pentru a face dezvaluiri despre trecutul unor personalitati publice. În document se poate citi: „Comandantul sectiei lt. major Mihaila Marian l-a scos la raport pe obiectiv (informatorul securitatii, n.n.), cu care poarta o discutie de “rutina”, pentru stabilirea intentiilor acestuia în vederea vizitei pe care urmeaza sa o primeasca, cu cele doua fiice ale sale“. Apoi urmeaza mai multe rânduri apartinând informatorului „Iorgu“, care precizeaza unde vrea sa se stabileasca Iuga si ce vrea sa faca. Colaborator asiduu Cine este Marian Mihaila? În prezent este prorector la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Resita, presedinte al unei asociatii internationale privind protectia bunurilor culturale si Asistent al Marelui Maestru al Marii Loje Nationale Masonice din România. El este si un asiduu colaborator al revistei „Forum Masonic“, unde scrie articole despre libertate, egalitate si fraternitate. Rasfoind revista, am remarcat articolele „De la Zalmoxis la pe-un picior de plai, pe o gura de rai“ si „Liberul arbitru“. În textele respective, Mihaila vorbeste despre blândetea românului, care se supune sortii, având, înca din cele mai vechi timpuri (de pe vremea în care era geto-dac), credinta într-un singur Dumnezeu atotputernic. Mai vorbeste despre imposibilitatea exercitarii vointei fara libertate, lucruri care, ne gândim, au iesit foarte bine în evidenta într-o închisoare comunista.

Viata securistilor bate filmul

În acest articol nu vrem sa acuzam pe nimeni, este foarte posibil ca Marian Mihaila sa fi fost un securist blând care, în acele vremuri, ca simplu cetatean comandant de securitate, traversa o experienta atât de necesara formarii constiintei masonului de mai târziu. Mai vrem sa subliniem cât de paradoxala este viata (care bate filmul, nu-i asa?), te pune în situatii imposibile, pentru ca ulterior sa scoti tot ce ai mai bun în tine, sa te situezi pe un loc cât mai înalt (pe un picior de plai, cum ar veni).

Tags: , , , , ,

Biblia

SĂ LUĂM AMINTE!!!

* De sute de ani organizatii oculte, secrete, vîndute Satanei pun la cale o rãzvrãtire împotriva lui Dumnezeu în care sã fie atrasã omenirea întreagã. Aceastã minoritate ocultã odatã cu ridicarea omului împotriva lui Dumnzeu activeazã si gena supunerii neconditionate fatã de o autoritate.

De-a lungul timpului dictaturile nu au reprezentat altceva decît niste experiente de activare a genei supunerii neconditionate. La început s-a uzat de practici magice, de vrãjitorie, alchimie, astrologie s.a., cu timpul, însã, s-au folosit din plin toate cercetãrile si descoperirile stiintifice, care, în treacãt fie spus sînt rodul geniului faustic.

Acum pe lîngã vechile metode de manipulare ale maselor se utilizeazã si parapsihologia, care nu este altceva decît ridicarea la rang de stiintã a vechilor practici magice.

Atît de intensã este aceastã manipulare, începutã încã de la nasterea omului, încît noi fãrã sã ne dãm seama devenim sclavii acelei minoritãti care conduce din umbrã.

Sclavia ajunge sã devinã parte integrantã din viata noastrã, începem sã nu ne simtim bine decît dacã sîntem sclavi. De multe ori s-a afirmat dupã revolutia din decembrie 1989 cã nu stim ce sã facem cu libertatea noastrã. Acest lucru se descoperã ca o dovadã a celor afirmate mai sus. Ni s-a inhibat, prin mijloace oculte, magice si parapsihologice gena gîndirii, actiunile noastre scãzînd spre limita reflexelor conditionate. Se lucreazã consecvent la îndobitocirea omenirii. Nimic exagerat! Cititi Protocoalele înteleptilor Sionului si vã veti convinge! Priviti la sclavii care ne conduc tara! Ei se numesc politicieni. I-am ales ca sa ne reprezinte interesele si ei s-au vîndut altora. Mirajul banului, pe de o parte, si frica de a pierde micul privilegiu ce le-a fost fãcut, pe de altã parte, îi face sã se poarte ca niste sclavi, care nu au nici un Dumnezeu. Dacã totusi insistã cã sînt crestini, atunci sînt niste dedublati, atei în societate, credinciosi doar în mintea lor. Dar nu conteazã ce ai în minte, ci ceea ce faci în raport cu semenii.

Cum altfel pot fi calificati cei care în Parlament iau hotãrîri anticrestine, ca de pildã: legea pentru liberalizarea avortului, libertatea acordata asa-ziselor minoritãti sexuale (homosexuali si lesbiene), acceptarea buletinelor electronice cu semnul 666, a cãrtilor de credit VISA, tolerarea prozelitismului sectar si a organizatiilor satanice, a pornografiei în cinematografe, teatre, presã, a spectacolelor indecente (tip concursuri de frumusete s.a.), a continuãrii educatiei materialiste atee în scoli s.a.?

Toate dau pe fata sclavul din om. Liber cu adevãrat este doar cel care are curajul sã mãrturiseascã adevãrul chiar cu pretul de a fi socotit nebun sau chiar cu pretul vietii. „Veti cunoaste adevãrul si adevãrul vã va face liberi”, spune Mîntuitorul. Ce crestini sînt aceia care se supun ordinelor masonice si sionismului international? Nu sînt crestini; ei sînt sclavii slugilor lui Antihrist… *

http://www.sihastru.net/mirem/crez_orth/antihrist_mason.html

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”..., Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Cei din umbra celor * puternici *…

 1. Amn şi eu un şorţ din ăla! L-au luat de la second hand şi-l folosesc când coc ardeii şi vinetele la plită; e termoizolant. Nu ştiam ce-s cu cusăturile întortocheate de pe el… Acu’ m-am lămurit.
  În altă ordine de cuvinte, leagă-ţi zăvodul.

  Apreciază

 2. Poate se trezeşte Ştima Apelor din adormire, Iorgovana şi-i trăzneşte pe anticrişti. Dacă nu s-o trezi, poate Dumnezeu în mare mila Lui le va răsuci cugetele. Dacă nici asta nu se va întâmpla, ne rămâne să ne ridicăm noi.

  Apreciază

 3. Mihnea Georgescu zice:

  @Gabriela,

  Genială replica cu şorţul… 😉

  Apreciază

 4. Nea Costache zice:

  Masonii neaga veridicitatea Protocoalelor inteleptilor Sionului si e normal sa fie asa deoarece acesta le discrediteaza activitatea deloc ortodoxa. Citind Protocoalele, te inspaimanti: este un ” plan de masuri” pentru 100 de ani si pe masura ce citesti, iti dai seama ca lumea a fost condusa (si este) exact dupa acele directive pe care capii lojelor masonice le-au dat subalternilor lor cu scopul de a conduce lumea.
  Ma intreb cati din conducatorii de dupa Revoluitie din Romania fac parte dintr-o loja masonica? Conspiratia impotriva libertatii popoarelor nu este o teorie!
  O seara minunata Sibilla!

  http://www.neacostache.com/2009/10/04/o-viata-impreuna-cap-xxv/

  Apreciază

 5. balbeck zice:

  Nu stiu daca in vremea aia erau securisti blanzi,ei omorau daca aveau ordin sa omoare. Cel mai „bland” a fost Pacepa,pentru ca si-a tradat camarazii(securisti),el fugind in SUA si cei ramasi putand sa fie omorati.

  Apreciază

 6. pastel zice:

  Viata este o vesnica asteptare…
  De mai bine, de clipe de liniste, de fericire.
  Lipsa lor aduce speranta. Uneori aduce si tipareste tristetea. Salasul lor este undeva in suflet, intr-un ungher restrins, care, din cind in cind, mai lasa usa deschisa si bucuriilor vietii. Am citit mai multe pe bloguri dar n-am gasit acea stare necesara unui suflet linistit. E sumbru, ca si vremea de afara. Mai apar ici si colo sotiile puse la cale de cei cu umor si intelepciune, care stiu sa puna de-o parte netrebnicia, glumind si ironizind. Toata admiratia pentru ei.
  Si tie se cuvine sa arat ca aduni in jur prieteni, oameni invoiti cu bunul simt, slujbasi ai Cuvintului si faptei cu iubire de oameni. Semn de pretuire.
  Domnul cu tine, cu cei dragi!

  Frunza se topeste…

  Sub priviri pierdute in vremuri grele
  Am pus istoria in lada zestrei sale.
  Scrie acolo despre toate, bune, rele,
  Dar cele mai multe trecute-s in uitare.

  Norii toamnei imi toarna in suflet
  Povestea lor, gri de-o vesnicie.
  Este taina vietii, cu fulgere si tunet,
  Apa ploilor este rod de apa vie.

  Cad frunzele ducind cu ele
  In pamint sarac viata lor.
  Gindul ma poarta prin tunele,
  De lumini, sperante, alin si dor.

  Pas cu pas, printre pomii fara glas
  Duc cu mine linistea frunzelor cazute.
  Asterne toamna asteptarea de bun ramas,
  Frunza se topeste pe poteci necalcate, nestiute.
  pastel

  Apreciază

 7. Sibilla zice:

  Vă mulţumesc frumos, tuturor !
  Să-mi scuzaţi absenţa, mi-am internat sora în spital. Sunt însă prezentă şi , mereu pe fază, cu bucuria de-a-mi ştii Cerberul aici şi oaspeţii dragi sufletului, în * zonă *…

  @Gabriela Savitsky,
  Sunt penibili, caraghioşi , o adunătură de frustraţi,, nişte trişti, daaar, ticăloşi, fără de NIMIC SFÂNT!
  Se-ntâlnesc la băute şi-alte cele jucându-se precum preşcolarii, apelează la ritualuri, şorţuleţele caraghioase, imaturi emoţonal, abuzaţi în copilărie, se simt puternici numai supunâdu-i pe cei mai… slabi, e limpede cât de * bărbaţi * sunt…
  * Marea Lojă Naţională a României.
  * Marea Lojă Naţională din România.
  * Marea Lojă a României.
  * Marea Lojă Naţională Unită din România.
  * Marea Lojă Feminină a României.
  * Marele Orient al Romaniei.
  * Dreptul Uman din România.
  * Marea Lojă a Transilvaniei.
  * Marea Lojă ,,UMSOI” .
  http://ro.wikipedia.org/wiki/Francmasonerie
  http://7butterflies.wordpress.com/2008/04/28/aparitia-masoneriei-primele-loje-masonice/
  Dar :
  * Marea Loja Nationala din Romania, actualmente condusa de PRF Eugen Ovidiu Chirovici (si cea care a primit in martie recunoasterea Marii Loje Mama a Lumii, UGLE – nu recunoaste nici o loja feminina, din Romania sau din afara acesteia. *
  Ale * noastre * se-ndrăgesc cu cele din Ucraina, par egzamplă… şi, sub umbrela acţiunilor umanitare….
  Eugen Ovidiu Chirovici, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România (MLNR), a transmis un comunicat în numele „singurei reprezentante a Francmasoneriei Regulare în ţara noastră, în conformitate cu Tradiţiile şi Cutumele Ordinului”, prin care MLNR „se delimitează net de orice declaraţii şi/sau poziţii publice de natură politică sau confesională, venite din partea unor organizaţii paralele, poziţii de natură să producă grave confuzii în publicul larg”. Reacţia lui Chirovici vine faţă de declaraţiile recente ale domnului Viorel Dănacu, conducatorul Marii Loji Nationale a Romaniei (MLNAR), care a spus ca aceasta îşi retrage sprijinul faţă de toate instituţiile statului roman. (A.N.P.)

  În „Ordinul Jacques de Molay” sunt iniţiaţi minori… :
  http://www.adevarul.ro/articole/2006/in-ordinul-jacques-de-molay-sunt-initiati-minori.html
  *Temple *, trandafiri albi, femei, copii, simboluri, ritualuri, opinii şi poziţii diferite…
  Eu una, rămân la florile de câmp şi dragi mi-s florile de stâncă!
  În masonerie, sunt * băieţii răi * şi * băueţii buni *…. nebuni sunt cei conduşi de cei din umbră şi care, pentru bani, putere, influenţă fac orice… cunoaştem exemple, * modele * de şobolani, nu generalizez, mă refer strict la specimene de genul unui subaltern al acestui Mihăilă….
  Va să zică, * succesuri * al fi avut de eram şi io fina cuiva… să mă fi cununat de ex, c-apoi m-auzeai cu * descunună-mă părincie, c-am fo slab şi făr de mincie… *… am decis însă să rămân EU, iar pseude-o-masoni, ca nuca-n păreţi expresia, e drapt, de genul cărora se simt macho numai strivind furnici, nu-mi inspiră respect ci, cel mult MILĂ ! Chirovici mi-ar da dreptate, nu–i aşa…
  Să nu zăuit, acest personaj ce hălăduie * pe-un picior de plai *, Mihăilă, prof universitar şi-ar băga ghiara-n gât să ştie că mi-am luat licenţa şi masteratul cu nota 10, prin lucrările ce-mi aparţin şi pe care le-am făcut ca să-mi câştig o pâine cinstită… nu m-ar mai considera cum o face prin… dosuri… nu neapărat personal… .) 🙂
  Referitor la subalternul cela al său, mi se rupe că m-a subestimat şi continuă s-o facă, singura sa * arma * fiind umilinţele şi ameninţările prin nişte jalnici, dar, nu-mi impune mie nimeni să-i supraapreciez ştiute fiind şi de notorietate slăbiciunile lor lumeşti… atât de lumeşti că şezi şi te-ntrebi de-a dura, aceşti * superiori * care sunt cum sunt, n-au oglindă, nici ruşine, ei faţă de ei…? Nu au.
  Sibilla
  P.S. am văzut-o pe smochinita de 50 de ani ce se poartă mai abitir ca fiisa şi răcneşte ca apucata, volvura, troglodita penibilă… purtătoare de trandafiraşi albi, sărmana… nu o dată… păi aia să-mi zică sărumâna mie, căci spre deosebire de mneaei acţiunile de * caritate * mie nu-ami aduc money… şi nu eu sponsorizez campanii electorale pentru o biată funcţie..
  Après c’est plus long et collé mauvais, et il a atteint un triste réalité ….
  En Hongrie et d’autres pressions ont acheté des cheveux …. nous résolvons les jours suivants …
  O, Boje…. Luminează-i TU !

  @Mihnea Georgescu,
  De-ai ştii tălică ce şorţuleţ are sibilina… dar, ştiu sigur că nu ştii că eu ştiu ce nu ştii că ştiu 🙂
  Sunt convinsă că recunpşti însă inutilitatea zăvoadelor ce se rup, vai, de la sine… .)
  the zdravo, machidoane,
  Sibilla

  @Nea Costache,
  Corect!
  Cred în Dumnezeu şi cred în mine şi-n Bine !
  Mie una, după cum ştie deja toată ţara şi dincolo de graniţe, aşa cum ştiu câţiva, tocmai drepturile la exprimare şi libertatea au cătat să mi-o îngrădească prin tâmpeniile numite * dosare de cauză conţinând scrierile de pe blogul personal *… dacă specimenele aistea sunt masoni, io-s Arkan în persoană, au dovedit însă cine sunt, mai ales personajul ce a permis nemerniciile şi conspiraţiile, dacă le pot numi astfel… nici măcar bunul simţ să-mi ceară scuze şi să repare măcar parte din nelegiuirile pe care le-a tolerat cu bunăă ştiinţă, NU are, * masonul *, ca de exemplu din respect pentru * legile * pe care le invocă… cum să-l respect, eu care, cu fiece zi care curge le dau lecţii de moralitate, curaj şi le tot explic ce-i aia Demnitate…
  Dumnezeu să fie cu noi, căci mare-i puterea şi Iubirea LUI!
  calde îmbrăţişări, prieten drag, respecte,
  Sibilla

  @balbeck,
  Cred că mă cunoşti deja încât să-mi respecţi decizia de-a nu mă avânta pe subiecte pe care nu le stăpânesc, din respect faţă de mine şi faţă de voi toţi, mă abţin, informaţii insuficiente…. mai am de învăţat,. studiat… ce nu cunosc, nu comentez.
  Respect dreptul la opinie al fiecăruia însă… argumente să fie şi, evident, toleranţă şi deschidere la dialog, aşa-i că mă * ierţi *, druje?
  Cine ştie ce-a fost… poate sunt cei care ştiu exact, eu recunosc că nu.
  respecte şi stimă,
  Sibilla

  @ Pastel,
  Mulţumesc frumos pentru cuvintele de suflet !

  Apa ploilor este rod de apa vie…
  ………………………………………………….
  Gindul ma poarta prin tunele,
  De lumini, sperante, alin si dor….
  pe poteci necalcate, nestiute…

  Cu drag, ţie :

  stimă, respect şi preţuire, suflet blajin,
  Sibilla

  Apreciază

 8. Pingback: Băsescu NU are ” sânge-n instalaţie ” !! PUNCT. « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.