Pui de zambet…

085_Autumn_symphony

Pui de zambet…

Motto :

* … Statul ocroteste mama si copilul….*…. da??…

*******

Am fost impreuna, ca la-nceput, noi doi, echipa… Asa spune puiul meu de zambet * mami, noi suntem echipa * si zau ca nu-l contrazic, inteleptul meu stie bine ce zice.

Acum, suntem mai echipa ca oricand. Si asta stie… Telefoanele suna, ma vede trista, ma simte ingrijorata si-a fost nevoie sa-i explic unele lucruri. Si-a sunat sora mea, din Italia, si tatal meu, de la tara,si o prietena…si… aud acelasi lucru * ti-ai pus familia in pericol,  inceteaza, sa nu mai scrii nimic pe blog, nici pe la altii… *… prima zi de scoala, si pentru Zoran al furnicii sibiline…

* Normalitate * … astfel isi demonstreaza sobolanii puterea, mizerabilii, niste lasi, vai steaua lor de prapaditi… ca sa vezi ce incomoda sunt, ce suparare pe * maretiile lor *, disperarea de-a ma amuti cu orice pret spune tot despre * cinstea* lor, despre ceea ce nu vor sa se afle, pentru ca nu par sa priceapa ca duhneste de tare mult timp gunoiul lor, geaba-l tot indeasa sub presuri, la nesfarsit nu va fi, cu sau fara mine… Pe Zoran il vegheaza Doamne,Doamne si eu, furnica de care iata, se teme cohorta de ticalosi.

Nu zic decat : Doamne, fie cum Tu stii, si Tu le stii cel mai bine… eu continui sa lupt pentru multi pui de zambet, altfel nu as mai fi eu iar eu la asta ma pricep, sa fiu mami puiului meu si * Niko * altor pui.

Ca la fiece inceput de Nou An Scolar, urez Succes puiului meu si le transmit copiilor si tinerilor din institutiile de* ocrotire* ce le spuneam de fiecare data : nu va lasati de scoala, nu le faceti jocurile, cu fiecare din voi care reuseste e un pas inainte, Cineva Acolo Sus va iubeste si pe voi ! Succes,sanatate, tarie, tuturor ! Nu sunteti singuri si, poate ca intr-o zi… * normalitatea * va Deveni normalitate. Doamne Ajuta!

Sibilla – Niko

rugaciune1


Rugaciune pentru copii, puii de zambet :

Doamne, Dumnezeul nostru, Cela ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om si ai suflat in fata lui suflarea de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: Cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileei, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate ca neincetat sa reversi harul Tau si sa te milostivesti asupra copiilor mei, pe care Tu ai binevoit sa mi-i daruiesti.
Umple-i pe ei de intelepciune si pricepere. Indreapta pasii lor pe caile omeniei, ale dreptatii, ale dragostei de oameni si ale bunei-cuviite. Ajuta-mi a cultiva in ei bunatatea si a-i face folositori lorusi si obstei in mijlocul careia traiesc. Da-le lor comorile ceresti ale virtutii, care nu pier niciodata.
Nu cer pentru ei, Doamne, bogatii pamantesti, ci te rog da-le un trup sanatos si iubitor de osteneala, precum si suflet luminat si ravnitor spre tot binele, ca sa ajunga buni fii ai Sfantei noastre Biserici si vrednici cetateni ai Patriei, ca de-a pururi sa binecuvanteze numele Tau. AMIN!

Sibilla

imagine preluata de pe google.ro

rugaciune – http://www.rugaciuni pentru copii.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Pui de zambet…

  1. pastel zice:

    Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita. – Albert Enstein
    Viata este unoeri foarte zgarcita: trec zile, saptamani, luni si ani fara sa simti nimic nou. Totusi, odata ce se deschide o usa, o adevarata avalansa patrunde prin spatiul deschis. Acum nu ai nimic, iar in clipa urmatoare ai mai mult decat poti accepta. – Paulo Coelho

    Apreciază

  2. Te felicit și te admir pentru ceea ce scrii, nu trebuie să/ți fie teamă, există un Dumnezeu!

    Te îmbrățișez cu toată dragostea!

    Apreciază

  3. Sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai bucurii, Niko! Vin vremuri mai bune. Crede! Eu am avut o surpriza ieri. Merg de multi ani la deschiderea scolii. Ieri, domnisoara mi-a atras atentia ca, fiind destul de mare, ar fi cazul sa mearga singura :mrgreen: … Si eu care abia asteptam sa ajung sa-i cunosc si colegele de facultate 🙂

    Apreciază

  4. Sa va traiasca si mult, mult succes in acest an scolar care a inceput! El este izvorul Dvs. de putere si dragoste. Si eu cred ca e timpul ca soarele sa rasara!

    Apreciază

  5. Nea Costache zice:

    Si eu ii urez micutului Zoran mult succes la scoala, sa fie cuminte si ascultator dar mai ales mandru ca are o mamica cinstita si dreapta! Nu te teme Sibilla, Dumnezeu e sus si vede tot iar toate nedreptatile pe care le induri, nu le va uita! Incet, incet, acestea vor fi platite de cei care ti le fac! O seara frumoasa!

    Apreciază

  6. leo zice:

    ce ţi-e şi cu şaptele ăsta de eşti, Sibillino: articolul 777 al Sfinx 777 dedicat zvezdaşului tălică!
    şi, tot acum, cu cele aproape 80.000 de accesări ale Sfinx 777 însumate cu accesările Sfinx 667, tragi spre două sute de mii de mosafiri… şi nici măcar nu eşti politician ori divă… 😆

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    Va multumesc, dragii mei dragi ! Rogu-va sa-mi scuzati absentele, uneori sunt chiar prinsa, prinsa… si, voi stiti cu ce…

    @pastel,
    Hvala Lepo !!!
    Rugăciunea este o iarbă de vindecare şi de folos, dar, dacă nu ştim unde se cade s-o punem, nu vindecă boala noastră.
    A fi aproape sau departe de Dumnezeu depinde de om, deoarece Dumnezeu este oriunde.

    Sfantul Ioan Gura de Aur

    Doamne Ajuta!
    respecte si calde imbratisari,
    Sibilla

    @Geanina Codita,
    Multumesc frumos, nu merit laude, poate ar fi trebuit sa fi facut mai demult asta, poate mai multi ca mine, ca altii si poate ca tartorii….. dar, sa nu ne pierdem speranta !
    respecte sistima,tie, Omule,bucurii cate poti duce, suflet frumos,
    Sibilla

    @George Serban,
    Sa dea Bunul Dumnezeu, George !!! Asa sa fie !
    Nu-mi pierd speranta, am un puide zambet,am si puii pentru care lupt, va am SI pe voi, prietenii mei ce stiti cand sa ma zambiti aripa…. ceva, totse va schimba, musai!
    Domnisoara Mariuca are dreptate ! Sa nu bombanesti, dara… 😉 🙂 Frumoasa si isteata foc, mai rar ! Stii ca am pentru fete oanume slabiciune, ma ierti, dar, io tot de * partea ei sunt* 🙂 Tata are rolul lui,desigur si da, George, sa dea Doamne, Doamne sa fii zambet si mereu alaturi si…. puilor de zambet ai Mariucai, cand o fi sa fie !
    MULTUMESC, George !
    stima si respect, prieten drag mie
    Sibilla

    @Scarlet Aurora,
    Multumesc tare mult !
    Sa fie sanatosi si voiosi,toti copilasii, Doamne Ajuta !
    numai bine si-ti doresc sa ai parte de impliniri pe masura sufletului tau minunat,
    Sibilla

    @Nea Costache,
    Multam fain, oltene !!! Acusi vin nepoteii de la Mitrut si abe asteptam sa citim intamplarile…. asa cum numai olteanul nostru drag stie sa le depene 🙂
    Asa zic si eu, ca Doamne, Doamne are El o treaba cu mine… apai faca-se voia Lui!
    calde imbratisari,
    Sibilla

    @duso moja, Leo,
    Nici nu ma-ndoiam ca ai sa observi, Cerbere 🙂
    Ihim,7, sub semnul lui 7,au de ce se teme par egzampla haia cu sortuletele caraghioase pe dinainte…. stiu ei ce zic…
    Bossule draghe moja, ma bagasiincalcule… aiiii….. zau nu ma bag pe miristile talica, iei matematicile, nu le vreau si pace 😉 :)))
    Pentru * zvezdas * cum numai tuduso puteai din tot sufletul rosti, esti un Domn, OM, mereufloare de colt sacra pe Altarul ce-ti ridicai in inimioara sibilina ! Am zis ! SUCCES PUIUTILOR talica in TOATE ! Doamne Ajuta !!!
    Mai sa fie, chiar ase… Sfinxul din cate stiez io, e al NOSTRU, deci coronita o-mpartim ca-ntotdeauna 🙂
    Hvala lepo, duso !
    zdravo,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.