De Ziua ” Justiţiei ”…

De Ziua ” Justiţiei ”…

justitia_1-50

Motto :

”Justiţia este mijlocul prin care sunt aprobate nedreptăţile înrădăcinate. ”   ( Anatole France )

Adevăr, dreptate, echilibru, echitate, egalitate, drepturi, obligaţii,  responsabilitate, seriozitate, prezumţia de nevinovăţie, …. demonstrarea comiterii unei fapte…. mda, de la caz, la caz…. ” Justiţia ” noastră e precum teatrul, ce zic eu… tragi-comedii, circotecă, o pată urâtă pe obrazul ţării.

Deseori, dramele din spatele dosarelor îşi urlă tristeţile în ţara lui papură vodă, în van. Orbecăim, surzi la tot ce reprezintă dreptate, pe ici pe colo scântei de  speranţe şi, din nefericire, nădăjduind doar în deja atât de des rostitul : ” poate că într-o zi… să nu ne pierdem speranţa ”, căci , când aducem vorba de Justiţie, ne referim la Justiţia Divină, ” Justiţia ” de azi, e… cântec … ? Unul trist, real de trist, trist de real… Dreptatea se-mparte la voia ” întâmplării ”, cale de mijloc, tradusă-n cotitul pe după vişini şi corcoduşi, atunci când e vorba de : Flotă, o Ridzi, instrumentări pe criterii politice, la ” nivel ” de cumetrii, nepotism, cu ceva condimente gen abuzuri de autoritate, funcţie, ” intervenţii ”, că vorba ceea, la noi ” o mână spală pe alta ”… justiţie sau instrument, unealtă-n mâna dreguitorilor… păi, e limpede : o justiţie subordonată, maşinuţă teleghidată…

Justiţie curată… o expresie mult trâmbiţată, că dă bine, nu-i aşa ? Şi… atât. Vorbe, teorii frumos ambalate, promisiuni, falsitate… interese, jocuri de culise, tabere, găşti, haite… ” Justiţia ”, din nefericire a devenit o… jucărie, o paiaţă. ” Justiţiarii ”, majoritatea cu rezistenţă scăzută la ” stress ”, cu ” slăbiciuni ”, afinităţi, receptivă la solicitări, influenţe…

A fost odată… un Sfat al Bătrânilor… acum… o biată ” Justiţie ”, şi… ce ” dar ” să-i oferi de Ziua ei ? Cartonaş roşu, bilă neagră… de parcă ar păsa cuiva.

Poate cândva….

Sibilla

*******

Dosarele lui Nastase, instrumentate „ca la nebuni”

Fostul prim ministru Adrian Nastase spune despre felul in care sunt instrumentate dosarele in care este implicat ca „e ca la nebuni”. El a expus la Cluj-Napoca pe larg cele trei dosare pe care le are si despre si-a reafirmat convingerea ca au substrat politic.

Cu privire la dosarul Eurografica, Nastase sustine ca este imposibil ca audierea celor 970 de martori sa duca la concluzii concrete. „Eu am un dosar la Inalta Curte de Casatie si Justitie privind afisele si pixurile din campania din 2004. Acolo sunt 970 de martori care in urmatorii zece ani probabil ca vor fi audiati, vor povesti probabil lucruri interesante si vom afla peste zece ani cum justitia si-a facut datoria. Este o prostie si nu cred ca cineva isi inchipuie in mod serios ca dosarul acesta va duce la ceva”, a declarat Nastase.

Mai sunt doua dosare care in momentul de fata sunt la DNA. Si la ora la care vorbim se desfasoara audieri. E vorba de un dosar pe cazul Zambaccian care vizeaza un contract civil, nu pe bani de la stat, si care a ajuns la DNA pentru ca si eu am cerut asta in Parlament. A mai existat un dosar care a fost examinat pe larg in 2008, atunci cand comisia juridica, condusa de catre un clujean (deputatul PD-L Daniel Buda, n. red.), a facut o recomandare catre plen sa nu se voteze inceperea urmaririi penale. E acel dosar in care se spunea ca am o piscina pe casa, si in realitate era o cada de baie, ca am un buncar si era un adapost ALA, si asa mai departe”, a amintit Nastase.

Fostul premier sustine ca votul din Parlament dovedeste ca dosarul este unul politic. “Am fost ore intregi la comisia juridica si am explicat aceste lucruri, colegii au fost de acord ca este o hartuire juridica si ca acest dosar nu are substanta. Pe aceasta baza, chemati fiind din vacanta de catre Traian Basescu, deputatii au votat in august 2008 cu 150 de voturi impotriva si numai 120 pentru sa nu inceapa urmarirea penala. Dupa aceea cei de la PD-L au cerut o schimbare a regulilor jocurilor, de schimbare a regulamentului Camerei Deputatilor, Curtea Constitutionala a acceptat modificarea regulamentului si, pe aceasta baza, Traian Basescu a cerut procurorului general sa gaseasca o cale de a mai trimite acest dosar inca o data in Parlament”, a mai precizat Nastase.

Acesta a acuzat-o pe procurorul general, Laura Kovesi, ca a actionat la comanda politica atunci cand a cerut Camerei Deputatilor sau reia votul asupra dosarului sau. „Procurorul general s-a conformat si a cerut Parlamentului sa mai voteze o data ceea ce mai votase si sa aplice retroactiv o decizie a Curtii Constitutionale. Asta ar fi creat un precedent periculos pentru ca ar fi insemnat ca 600 de hotarari ale Camerei sa fie revotate in conditiile in care articolul 147 din Constitutie spune ca aceste decizii (ale Curtii Constitutionale, n. red.) se aplica numai pentru viitor”, a explicat Nastase.

El spune ca deputatii au inteles faptul ca trebuie sa se opuna unei cereri care incalca legea fundamentala si principiile neretroactivitatii si a lucrului judecat. Nastase mai spune ca acestui dosar i s-a dat drumul in campania electorala pentru a afecta PSD, dar „n-a tinut”, si este convins ca acelasi dosar va mai reaparea in discutie si in viitor.

Cornelia Trif

Justiţie oarbă, lupi moralişti, abuzuri, interese şi… o duhoare… una care nu ne face cinste, dar… trăim vremurile de pe urmă… :

IMPARATUL MĂRĂCIN
[ FABULA ]

Pe campia-mbucurata,
Venit-au multi sa se intreaca
Si mici si mari, copaci si-o vaca
Si vita cea imbelsugata.

Venira si mai multe pasari,
Ce se-ntreceau in cuvantari…
Lasand doar linistea-n visari,
Creand mirari si chiar cantari.

Cand dimineata sa ivit,
Iar roua umezea culcusul,
Se ridica de jos bursucul
Sa spuna ce-a mai auzit.

Cand gura si-a deschis sa zica
Ceva ce el stia mai mult,
Vestite gastele,strigara,
Ca-i vremea lor,nu-a lui bursuc…

Bursucul, renunta la vorba
Si se retrase-n pace lin,
Lasand , perfida gasculita
Ce-l lauda, pe MARACIN.

Veni si randul caprioarei
Sa le vesteasca adevarul…
Dar, vulpea-i spuse domnisoarei,
Cum sa isi netezeasca…parul…

Opritu-sa si caprioara,
Din luminarea ce vroia
Sa-ndrepte ,strambatatea lumii,
Ce multa ura aduna.

Opriti au fost si pitpalacul,
Privighetoarea,ciocarlia,
Multe-a avut de spus si corbul,
Precum si bradul si scumpia…

Si MARACINUL ,laudat,
Se ridicase imparat…
Sa duca strambatate-n sat
Prin faptele-i de ,,usurat”

Dar n-apuca sa treaca vara,
Caci, focul i-a cuprins putin…
Si au ramas cu toti, de seara,
Fara-mparatul MARACIN…

Cuprinsi au fost cei rai de teama,
Ca judecata,i-a ajuns,
Si-au trebuit sa ia in seama,
Ca au primit, cel drept raspuns…

emma

http://nicustancu48.ning.com/group/fabula

*******

Lupul moralist ( zăusul Băsescu )…

V-am spus, cum mi se pare, de nu iti fi uitat,

Ca lupul se-ntamplase s-ajunga imparat.

Dar fiindca v-am spus-o, voi inca sa va spui

Ceea ce s-a urmat sub stapanirea lui.

Auzind imparatul ca-n staturile sale

Fac napastuiri multe parosii dregatori,

Ca pravila sta-n gheare, ca nu e deal sau vale

Unde sa nu vezi jertfe mai multi prigonitori1,

Porunci sa se stranga obsteasca adunare

Langa un copac mare;

Caci vrea pe unii-altii sa ii cam dojeneasca,

Si-n putine cuvinte,

Sa le-aduca aminte

Datoriile lor.

Toti se infatisara; si-naltimea lupeasca

Incepu sa vorbeasca

C-un glas dojenitor:

„Domnilor de tot felul! Bune sunt astea toate?

Datoriile slujbei astfel le impliniti?

Nu aveti nici sfiala, nici frica de pacate,

Sa faceti nedreptate si sa napastuiti?

Toate slujbele voastre tara vi le plateste:

Inca, pe la soroace,

Cate un dar va face.

Dar reaua naravire,

Ce o aveti din fire,

Nu se tamaduieste.

Vedeti cu ce morti grele

Se ispravesc din lume

Si cum lasa rau nume

Acei care fac rele.

Ganditi-va ca poate veti da cuvant odata

La-nalta judecata.

Ganditi-va la suflet, si luati de la mine

Pilda a face bine.”

ăst cuvant minunat,

Pe care domnul lup auz ca l-a-nvatat,

Trecand pe langa sat,

La ziua unui sfant, cand preotul citea

Si propovaduia,

Pe multi din dregatori sa planga i-a-ndemnat.

„E! ce ati hotarat, jupani amploiati?

Oare-o sa va-ndreptati?”

Ii intreba atunci inaltimea-mblanita,

Ce purta o manta de oaie jupuita.

„Spuneti, o sa schimbati purtarea-va cea proasta?”

– „Sa traiti la multi ani, dobitocia-voastra,

Raspunse un vulpoi, in slujbe laudat;

Ne poate fi iertat,

Sa va-ntrebam smerit, de vreti a ne-arata,

De unde-ati cumparat postavul de manta?”

Cand mantaua domneasca este de piei de oaie,

Atunci judecatorii fiti siguri ca despoaie.

http://www.universulcopiilor.ro/fabule.html

Ziua Justiţiei… ce să-i urezi… poate să aminteşti tuturor celor ce au urechi, ochi, minte, ca, măcar în ceasul al 12-lea să mediteze la : Legile Belagine, Sfatul Bătrânilor Înţelepţi, la multe, atât de multe… căci ” nimeni nu-i mai presus de Lege ” după cum se…  zice, ziceam…

” Justiţia. Ochii lumii, scăpărând dublu, ca o armă de vânătoare.  ”   ( Valeriu Butulescu )

” Justiţia nu este altceva decât convenienţa celui mai puternic . ”   ( Platon )

Sibilla

citate preluate de pe http://www.citapedia.ro

imagine preluată de pe google.ro

informaţii preluate de pe sursele mai sus precizate

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la De Ziua ” Justiţiei ”…

  1. ionborgo42 zice:

    Zdravo Niko !!!
    Inca n-am murit.Cred ca m-ai si uitat.Nu dau explicatii si cred ca nici nu ar avea sens sa le dau.Pentru tine este important sa stii.Mi-am impus o pauza,prea am ajuns dependent de net si mi-a fost frica sa nu ma dilesc.Sunt bine ,sanatos si cu ganduri faine.
    Eu nu te-am uitat dovada ca dupa Oana tie ti-am scris. Va pup si ma gandesc cu drag la voi ,la tine si la Zoran.Astept vesti din Caras-Severin.Cu mult drag,tata Borgo 🙂 🙂

    Apreciază

  2. Le e frica de el, Nico! Le e frica de el si alor lui si derbedeului. Nu mai are curajul sa-l infunte inca o data. Iar el se preda prea usor sau … poate n-o face!

    Apreciază

  3. ionborgo42 zice:

    Niko.
    Referitor la Adrian nastase am sa-ti spun o parabola:
    „La romani cand apare un om destept si bun se ridica 100 de prosti si tembeli de-l pun jos,gramada.La nemtzi cum apare un om destept si bun se ridica 100 de indivizi si-l aleg conducatorul lor” De aceea d,de regula,la nemtzi treburile merg in genere bine.La noi se vde,ca pe vremea comunismului”Din gresala in gresala spre victoria finala” .Vezi de ce sunt eu dezamagit?Am ajuns la batranete sa realizez ca cetatenii simpli si onesti ai acestei tari sa fie o perpetua generatie de sacrificiu.Se gandeste pros si suntem condusi si mai prost.Asa se explica sutele de milionari in euro.Prin prostirea noastra.Acesti 5 ani de „conducere de drapta” aproape ma indeamna sa devin „nostalgic”.Oare ce ne-a mai ramas sa vedem?Vorba romanilor „Panae et circensis” dar fara paine!
    Zile frumoase Niko! de la tata Borgo.

    Apreciază

  4. codeus41 zice:

    Sibillo partea buna in toata afacerea asta stii are e. dupa ce pica Base iti dai seama ca si-au sapat singuri groapa. apoi vor cere reinstaurarea vechilor reguli ca sa nu pice ei din prima.

    Apreciază

  5. Да так не чё. Хотя …….

    Apreciază

  6. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc frumospentru vizită şi gândurile împărtăşite. Scuza-ţi-mi absenţa… nu e nepoliteţe, doar că a fost să fie să-mi găsesc… vecinul mort, declaraţii… viaţa , aşa cum e…

    @Tati Borgo,
    Bine aţi revenit tati Borgo !!!! 🙂
    Am trimis două mailuri spre dumneavoastră, unul de Sf Petru şi Pavel ştiu sigur… nu au ajuns ???
    Ba mi-a fost dor, vă port mereu în sufletul meu şi cine e acolo, e !
    Trimit şi veştile, dar să vedem ce e cu mailul…
    Da, tati drag, adevăr grăiţi… românul nostru se vede treaba că e obişnuit să le ducă… până când… ??
    Un mic dar pentru Tati Borgo, alături de urări de bine, sănătate şi calde îmbrăţişări :

    respecte şi preţuire, tati,
    Sibilla

    @George Şerban,
    🙂
    Aşa, aşa…. să le fie, nemernicilor !
    AN-ul nu se predă…. nici vorbă 😉 🙂
    Un dar muzical, prietenului de suflet, George, de-aci din sud-vest, cu aleasă preţuire şi sinceră prietenie :

    Un sfârşit de săptămână Senin şi bogat în zâmbete, respecte,
    Sibilla

    @codeus41,
    Că bine le zici tu, druje Cody… c-aşa-i !!
    Un dar de suflet să-ţi ţie de cald şi-un sfârşit de săptămână pe măsura sufletului tău frumos, Cody :

    respecte şi sinceră prietenie turbo-srpska 😉
    Sibilla

    @Snidayhighind,
    Hvala lepo !
    Sibilla

    Apreciază

  7. g1b2i3 zice:

    Justitia romana e se face ca e oarba.In rest,nu mai am nimic de zis.Sunt prea mahnita pentru ca suntem neputinciosi cu toate ca suntem asa de multi. 😦
    Noapte buna,Sibilla!

    Apreciază

  8. Sibilla zice:

    @g1b2i3,
    Da, Gabi, aşa e, dar…. eu zic că nimic NU e pentru totdeauna.. şi… poate că într-o zi….
    Ţie, cu drag şi respect, sinceră prietenie :

    numai bine,
    Sibilla

    Apreciază

  9. 6000 DE MAGISTRATI DUMNEZEI IN ROBE ?
    CE SALARII SI CATE SPORURI ‘NEUROPSIHICE’ VOR MAGISTRATII CARE ISI STABILESC ACESTE CUANTUMURI CHIAR IN INSTANTE DE JUDECATA ?
    MAREA MAJORITATE A MAGISTRATILOR AU CONCEDIU 2 LUNI PE AN INSUMAND 12.000 DE ANI ADICA ACTIVITATEA UNUI MAGISTRAT TIMP DE 500 DE ANI.
    ROMANIA ESTE IN CRIZA ECONOMICA – MAGISTRATII SUNT IN CRZE CU ‘SPOR DE SOLIDARITATE’ . IN FATA CUI MAI RASPUND MAGISTRATII ?
    PE CAND O GREVA A FOAMEI A MAGISTRATILOR ?
    DE 12 ANI JUSTITIA MI-A DISTRUS VIATA CU ‘SPOR’. MAI BINE MUREAM IN ACCIDENT.
    TIMP DE 12 ANI (!?) JUSTITIA MI-A DISTRUS VIATA SI MI-A CALCAT IN PICIORE DEMNITATEA. CAND IN ROMANIA CEA MAI CORUPTA TARA DIN EUROPA ZIUA JUSTITIEI VA FI SARBATORITA DE MILIOANELE DE JUSTITIABILI ? SAU ACEASTA ZI ESTE MONOPOLUL CELOR 6000 DE MAGISTRATI? AM FOST O NAIVA AVAND INCREDERE IN ACESTA JUSTITIE SI IN REFORMELE EI IN SPRIJINUL ‘CETATEANULUI. DUPA 12 ANI MI-E RUSINE SI FRICA DE MAGISTRATI SI INSTANTE FARA DE SFARSIT.
    REFORMELE IN JUSTITIE SUNT IN CEI 20 DE ANI SUNT IN INETERESUL MAGISTRATILOR SI NU A MILIOANELOR DE ‘SIMPLI CETATENI. ‘ASASINI AI SOSELELOR DORMITI LINISTIT. JUSTITIA VA VEGHEAZA SOMNUL ‘ MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBE ? Nu sunt nici Dinu Patriciu nici Adrian Nastase, nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Ion Ion Tiriac. Pentru credibilitate cititi articolul ”LOVITA DE MASINA – JEFUITA DE AUTORITATI”aparut luni 04 mai 2009 in ‘Evenimentul Zilei’ Am protestat de mai multe ori in fata CSM iar pe data de 01 ianuarie 2001 am protestat in fata Guvernului Romaniei fiind primul protest oficial la inceput de secol si mileniui impotriva abuzurilor, infractiunilor si coruptiei din justitie referitore la solutionarea accidentelor rutiere in care sunt favorizati ‘asasinii soselelor'(‘ZIUA’) Timp de 12 ani justitia mi-a distrus viata mai rau decat accidentul rutier. sunt un ‘simplu cetatean’ adica un nimemi adica un nimic. si cu toate acestea justitia si magistratii ei de talie europeana mi-au distrus viata si -mi-au calcat in picioare demnitatea,transformandu-ma intr-un ‘gunoi uman ca si un emigrant in propria tara’ iar in prezent imi este diminuat si dreptul la viata.Numele si persoana mea nu are importanta in Romania, in schimb are importanta mai multa in Europa si in intreaga lume. Acolo Cornelia Galavan are aprecieri in calitate de cetatean adica de OM. Va aduc la cunostinta ca pe data de 05 mai 2009 dupa 12 (!?) ani de la tragedia accidentului am avut din nou proces la judecatoria sectorului 4, al -8 -lea termen la care datorita tegiversarii dosarului vroiam sa fiu prezenta cu toate ca la celelalte termene nu ma prezentasem din motive generate de starea de sanatate precum si de traumele psihice create de instante pe parcursul anilor. dar intre timp am primit de la ONU – Organizatia Mondiala a Sanatatii o invitatie de a participa in Belgia la Brussels pe 7-8 mai ac. la o conferinta avand ca subiect ‘ siguranta rutiera ‘, invitatie ce se datoreaza proiectului ‘ LACRIMA RUTIERA’ pe care il organizez din proprie initiativa inca din 2001 cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier stabilita de ONU. Invitatia asigura gratuit avionul si cazarea, plecarea fiind exact pe 05 mai cand aveam termen de judecata. La Brusels am prezentat un material in care am aratat ca romania are cel mai mare numar de decese provocate de accidentele rutiere si datorita lipsei infrastructurii rutiere dar si a actului de justite in care ‘asasinii soselelor nu sunt condamnati in mod real asa cum se intampla in UE exemlificand cazul personal in care pe langa autorul tragediei am adus in fata instantei pentru prima data in Romania si un expert tehnic ‘judiciar’ care pentru expertiza falsa a fost condamnat penal avand infirma in carje doua procese penale simultan.De retinut ca magistratii au dispus initial NUP, gasindu-i nevinovati pe cei doi infractori (‘ZIUA’-‘RL’) ! Din datele statistice pe care le am rezulta ca de exempu in anul 2008 nici 10% din asasinii rutieri nu au fost condamnati cu executarea pedepsei in penitenciar. Dupa 12 ani de la tragicul accident rutier infirma si bolnava din nou in fata instantei dupa 12 ani mi-e frica de magistrati si instantele judecatoresti. La Brussels mi-a fost rusine sa pun pe masa steguletul Romaniei.nu pentru ca eu sunt romanca ci pentru ca altii sunt romani cum ar fi magistratii care mi-au calcat in piciore demnitatea de OM si mi-au diminuat dreptul la viata, pentru ca in procesul pe care il am in prezent ‘magistratul de talie europeana’ afirma ca infractorul care m-a accidentat si mi-a produs infirmitatea nu poate plati in intregime suma lunara stabilita ca despagubire deoarece beneficiaza de ‘protectie sociala’ in defavoarea mea ca victima infirma si bolnava! Aceasta este justitia in Romania anului 2009 tara membra a Uniunii Europene dupa 19 ani de tranzitie si reforme de forma ca si tricolorul de pe antetul documentelor CSM-ului adica o ‘justitie deandoaselea’. Dispretul fata de mine ca cetaten transformat de justitie in cei 12 ani de (in)justitie intr-un gunoi uman, emigrant in propria tara aproape ca il inteleg dar nu intelel dispretul si napasarea fata de pozitia Tricoloruluiati pe documentele oficiale emise. Magistratii nu sunt discreditati din afara sistemului ci din interior. De 12 ani petrcuti in ‘malaxorul’ justitiei ma tot intreb daca magistratul si actul de justitie sunt in slujba cetateanului sau cetateanul este in slujba magistratului si a actului de justitie avand sicalitatea de contribuabil ? Si ma intreb de ce Romania in care doar 5% din ‘asisinii soselelor’ sunt condamnati in mod real cu executarea pedepsei in penitenciar, este cea mai corupta tara din Uniunea Europeana ? Dupa 12 ani (!?) in care un accident de circulatie grav s-a tranformat de catre magistrati intr-un act de justitie si mai grav devenind din victima a accidentului si o victima a magistraturii. Acesti magistrati ‘europeni’ au hotarat ca jumatate din prestatia lunara ca despagubire din partea autorului tragediei, a infractiunii rutiere sa o primeasca…tot el !? Halal justitie europeana ce m-a transformat intr-un gunoi uman fara ca nici un magistrat sa fie tras la rasundere.
    MAGISTRATII DUMNEZEI IN ROBE ?
    Daca protestul magistratilor este ilegal cine ii poate actiona pe magistrati ?
    Subiectul a aparut pe parcursul anilor in mai multe articole publicate in ‘JURNALUL NATIONAL’ – ‘ROMANIA LIBERA’- ‘ZIUA’-‘LIBERTATEA’-‘EVENIMENTUL ZILEI’-‘NATIONAL’-‘CRONICA ROMANA’-‘GARDIANUL’ -‘PREZENT’-‘NATIONAL’-AZI’-‘CURIERUL NATIONAL’si altele fiind subiect si de reportaje TV.

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @CORNELIA GALAVAN,
    Mulţumesc frumos pentru popasul pe Sfinx777 şi comentariu.
    Ba nu suinteţi un nimeni… nişte şobolani şi gunoaie umane sunt cei ce înţeleg să folosească legea drept unealtă politică, să se joace cu legea după propriile interese şi la cheremul bunului plac, ticăloşii care se folosesc de suflete, ei sunt neica nimeni, nu dumneavoastră !!!
    Cred ce spuneţi, cunosc tare bine sistemul ticăloşit, cunosc încrengătura de nemoşaguri infiltrată-n aşa zisa justiţie de pe tărâm mioritic, cunosc ce înseamnă abuzul de autoritate, influenţă, funcţie şi folosirea in cel mai josnic mod al justiţiei pentru interesele unor nemernici, la fel ca dumneavoastră am asistat neputincioasă la ticăloşii inimaginabile pe bandă rulantă, de asta nu am să tac şi-am să spun lucrurilor pe nume mereu, cu nădejde-n bunul Dumnezeu că, poate că într-o zi nu se vor mai întâmpla, că Justiţia va deveni ceea ce trebuie să fie !
    Da, din nefericire, justiţia din România la acest moment e o jalnică dârză în mâna unor ticăloşi şi da, trebuie să spun, şi-n Justiţie sunt, EXISTĂ câteva flori de colţ, cum le spun eu, dar acei puţini oameni deosebiţi, NU au loc de tartori şi cei ce slujesc şi apără interese, funcţii… bani..
    stimă şi respect Doamnă şi… postaţi şi pe site-uri din străinătate, faceţi cunoscut, nu vă opriţi !
    Doamne Ajută !
    RESPECT !
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.