V-aţi săturat ” să trăiţi bine ” ?? Pe 7 Iunie 2009 NU votaţi îmbuibaţii din PD-L ! Nu merită !!!

afis_corinacretu20v412

V-aţi săturat ” să trăiţi bine ” ?? Pe 7 Iunie 2009 NU votaţi îmbuibaţii din PD-L ! Nu merită !!!

” Maine dupa-amiaza, ma voi afla la Targoviste, impreuna cu domnul Presedinte Ion Iliescu si cu presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase. ”

Corina Creţu

”… sa ne intrebam daca facem suficient de mult pentru copiii acestei tari, daca parintii lor sunt sprijiniti indeajuns de stat pentru a-i creste asa cum se cuvine, daca scolile noastre le ofera cele mai bune conditii, daca ei, in special cei de la sate, au posibilitatea de a merge la facultate. E momentul sa ne intrebam ce putem si ce dorim sa facem pentru copiii Romaniei si, totodata, sa aratam concetatenilor nostri cine sunt cei preocupati cu adevarat de conditiile de viata ale copiilor si, implicit, de viitorul acestei tari. Mesajul pe care am dorit sa-l transmit in aceste deplasari este ca noi, social-democratii romani, avem grija si solutiile necesare pentru a combate saracia si a sprijini familiile de romani si sistemul de invatamant ca sa ofere copiilor acestei tari conditii de viata si de invatare mai bune. ”

” Educatia a fost intotdeauna o prioritate pentru noi, cei de stanga. Noi, cei de la PSD, am introdus sistemul „laptele si cornul”, care a venit in ajutorul famiilor nevoiase, iar in Parlamentul European am votat recent distribuirea gratuita, din aceasta toamna, pentru copii, de fructe proaspete, zilnic, pentru a le asigura o sanatate si o dezvoltare armonioase. De asemenea, prin votul nostru, al europarlamentarilor, a fost adoptat un program de protectie a copiilor in fata riscurilor online si pentru un Internet mai sigur pentru copii.

Sunt doar cateva din problemele cu care ne confruntam si pe care eu si colegii mei de la PSD le avem in atentie, pentru ca ne preocupa soarta copiilor acestei tari si nu ne multumim doar cu vorbele si cu promisiunile. De aceea, va rog sa mergeti la vot, duminica, si sa va ganditi atunci cand votati ca votati si pentru copiii vostri si pentru viitorul lor.  ”

Corina Creţu

rasmussen

Susţinător al României în Parlamentul European, D-l Poul Nyrup Rasmussen, liderul Socialiştilor Europeni, la Timişoara

Votaţi pe 7 Iunie pe cei ce spun ” alături de cei mulţi ”, ” oamenii mai întâi ” ! Votaţi PSD+PC !

” Mesajul liderului Socialistilor Europeni catre electoratul romanesc a fost unul de solidaritate cu tara noastra, ca noua membra a UE, si a vizat masurile pe care Stanga le propune pentru contracararea efectelor social-economice ale crizei. „Nu avem voie sa invinuim muncitorii romani pentru aceasta criza, nu ei au fost lenesi, nu ei au luat salarii mari. Este vorba de lacomia de pe piata financiara, care a dus la aceasta criza si trebuie sa tineti minte ca va trebui sa introducem reguli noi”, a declarat Poul Nyrup Rasmussen.

El i-a indemnat pe romani sa iasa la vot pe 7 iunie si sa aleaga bine, pentru ca astfel va castiga stanga si “niciodata nu va mai exista o asemenea recesiune cum este cea prin care trece Europa astazi”. Rasmussen a mai declarat ca socialistii europeni au un plan de redresare economica, un plan pentru taxe si impozite, pentru crearea a peste 10 milioane de noi locuri de munca in viitorii ani, in tarile membre ale UE, iar criza trebuie oprita, in caz contrar, numarul somerilor urmand sa creasca la 27 de milioane de persoane. “Nu vom permite acest lucru. Avem un plan de schimbare”, a precizat liderul Socialistilor Europeni.  ”

Sursa : blog Corina Creţu

Pe 7 Iunie 2009 Votaţi Florile de Stâncă, Votaţi PSD+PC !

NU votaţi popularii, pedelacheii, PD-L au minţit, ne-au îmbătat cu promisiuni ” să trăiţi bine ” şi, NU au făcut nimic… pentru NOI nimic, că pentru ei… E deajuns să le priviţi vilele, maşinile, declaraţiile de avere, să vă-ntrebaţi ce-au realizat pentru cei mulţi , să vă gândiţi că nici măcar unul din rechinii din teritoriu nu e arestat, condamnat, toţi ” sunt curaţi ”… să vă gândiţi bine şi să NU le daţi votul, NU-l merită, NU ne merită, pe noi, popor ! Pentru oamenii competenţi, pricepuţi, profesionişti dar amărâţi, PD-L NU are locuri de muncă, peste tot unde-ntorci capul, găseşti numai : neveste, fini şi fine, nepoate, prietene, foşti securişti pretenari, nemoşaguri şi cumetrii… ce nevoie au ei de competenţă, banul să curgă şi după părerea PD-L, banul tre să rămână-n FAMIGLIA LOR, noi… nu existăm, doar de votul nostru au nevoie, ei ” popularii ” ! Vreţi săscăpaţi de ei şi să trăim cu-adevărat bine ? NU votaţi PD-L ! DESTUL !

psemedia46360

Prin votul exprimat în alegerile pentru PE, alegeţi reprezentanţii care vă vor influenţa viitorul şi viaţa de zi cu zi a aproape 500 de milioane de concetăţeni europeni. Dacă nu vă pasă, îi va păsa altcuiva, care va decide cine să vă reprezinte în singura adunare paneuropeană aleasă prin vot direct. Deputaţii aleşi în PE vor trasa viitorul Europei pentru următorii 5 ani. Alegeţi-vă Europa pe care o doriţi! Dacă nu votaţi, nu vă plângeţi!

http://www.europarl.europa.eu/

E dreptul nostru să votăm ! Pe 7 Iunie 2009 votăm pentru noi, votăm pe cei ce sunt alături de cei mulţi, votăm PSD+PC !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la V-aţi săturat ” să trăiţi bine ” ?? Pe 7 Iunie 2009 NU votaţi îmbuibaţii din PD-L ! Nu merită !!!

  1. leo zice:

    Curios, aseară când mă culcai dimineaţă, pesedeii aplicau principiul „noi cu voi, ei cu ei” cu cei de-l făcură slogan… S-a-ntâmplat ceva azi noapte de spui azi că „votăm pe cei ce sunt alături de cei mulţi”?! Ori chiar aşa de mulţi au devenit pedelacheii în ţara asta?!
    Iar uiţi că una-i una, alta-i alta…
    Eu unul aş vota cu un partid social-democrat, că-s neam de opincar. Ce zisăşi? Nu mai există?! Păcat… Apăi l-oi vota pă Jiji… O fi prost, da’ măcar îi prost d-a nost…

    Apreciază

  2. corinacretu zice:

    Draga Sibilla, iti multumesc din suflet pentru sustinere. Asa cum spui si tu e foarte important in primul rand ca oamenii sa mearga la vot duminica, pentru ca acestea nu sunt simple alegeri pentru noi, romanii.
    Nu trimitem 33 de oameni in vacanta la Bruxelles si Strasbourg, ci ne alegem reprezentantii intr-un for cu tot mai multe puteri si care, probabil de la finalul acestui an, pentru ca se contureaza ratificarea Tratatului de la Lisabona si de catre Irlanda, va avea atributii importante si nu cred ca ne poate fi indiferent daca in acest for sunt reprezentate cu adevarat interesele noastre sau doar ambitiile personale si interesele de grup ale unora.
    O prezenta scazuta la urne va insemna un procent mai mare pentru partidele radicale si pentru candidatii independenti, pentru ca electoratul lor oricum voteaza. Stim bine cu cine avem de-a face, asa ca eu cred ca e si asta un motiv suficient de a merge la vot.
    Cred ca ar fi bine sa exersam duminica, dincolo de votul din convingeri politice, si votul pragmatic: care partid a reprezentat mai bine interesele romanilor din 2007 incoace in Parlamentul European?
    Faptele vorbesc. Restul e praf in ochi. Ce credibilitate poate avea un partid care s-a temut sa se impotriveasca propriului grup politic pentru a-si apara concetatenii din Italia sau care acum tace malc cand dreapta ne ameninta cu taierea fondurilor? Ba mai mult, Monica Macovei ne reclama pe unde poate, inchipuindu-si ca astfel loveste in PSD, fara sa-si dea seama sau fara sa-i pese ca afecteaza interesele si imaginea Romaniei.
    De aceea, draga Sibilla, eu iti multumesc pentru indemnul transmis oamenilor de a vota duminica si de a alege bine. Acum e momentul sa contam in Europa si sa avem un cuvant de spus asupra viitorului acestei structuri care e UE si asupra viitorului nostru in Uniunea Europeana.

    Apreciază

  3. Ovidiu zice:

    TARE RECOMANDAT DE CITIT Articol bomba, o imagine inedita

    Elevul Basescu tragea fetele de codite si copia pe gaura cheii

    Apreciază

  4. mihaella1 zice:

    Buna Sibilla :). Superb articolul, ii urez Corinei mult succes in continuare!! O seara frumoasa!!
    Cu stima, Mihaela
    http://mihaella1.wordpress.com/2009/06/01/zilele-comunei-cotmeana

    P.S. Cum m-ai introdus in blogroll :). ??

    Apreciază

  5. Maria Barbu zice:

    Bine te-am regasit, Sibilla. Eu abia m-am intors de pe taramuri straine, de unde Romania se vede mica si chinuita, dar eu stiu ca e o tara mare si oropsita de acest cancer portocaliu infect, care trebuie extirpat pt totdeauna!

    Apreciază

  6. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc frumos pentru popasul pe Sfinx, tuturor, cu scuze pentru absenţă !
    @CORINA CREŢU,
    Cu siguranţă că trebuie să ne exercităm dreptul de a vota, astfel NOI ne decidem viitorul copiilor noştri aşa cum ai subliniat în repetate rânduri.
    Nu am să mă abţin şi-am să repet ce-a spus unul din comentatorii blogului Domnului Adrian Năstase, aşadar, îl citez pe userul ” de stânga ”, că tare bine le maizice :

    ” DUMINICĂ LA VOT TOŢI CEI CU DREPT DE VOT

    Ca un imparţial ce sunt, mă-ntreabă toţi românii patrioţi:
    pe cine SĂ VOTEZE ei duminică; pe liste par a fi şi unii idioţi.
    Răspuns uşor : NUMAI cu PSD, cu peneleul sigur altădată,
    iar cât priveşte pedeleii, e clar ca ziua , votaţi-i niciodată ! ”

    Votâm Corina Creţu, pentru că MERIŢI, ai dovedit că-ţi pasă, activitatea ta la PE e cunoscută nouă, şi, când spui Corina Creţu, spui : Seriozitate, Înţelepciune, Muncă, Implicare, eşti cu adevărat reprezentant al României şieşti Corina noastră a românilor !
    Susţinem Florile de Stncă şi în mod special : Corina Creţu, Adrian Severin, cei mai aproape de noi, cu speranţa că stânga va fi salvarea noastră !
    Mult SUCCES la alegeri,un rezultat pe măsura muncii voastre şi dorinţelor noastre ! Doamne Ajută !
    stimă şi respect, Corina,
    Sibilla

    @Maria Barbu,
    Că bine zice ! 🙂 Subscriu !!!
    Bine au revenit, Maria metaforelor!
    Nu vom vota hoţii, corupţii, şobolanii pedelachei, mai bine-mi tai mâna decât să le dau hălora votul meu. Îi cunosc atât de bine… la mine-n Caraş-Severin a tunat şi i-a adunat, cazanul mai lipseşte pentru ghemonii ăştia. Nişte nemrnici de doi lei incapabili, care ” construiesc ” mai degrabă redute şi scenarii în lupta cu furnica Sibilla ce are marea ” neobrăzare ” să nu se teamăde ghiavolimile lor, decât să salveze judeţul de la colaps, vai de ei…
    Băsescu trebuie debarcat, el e Răul, buba, ciuma, iar uneltele lui, după el, adică pe pustii .Amin !
    stimă şi respect, Maria, numai bine,
    Sibilla

    @mihaela1,
    Mintenaş trec pe la tine să citesc 🙂
    Succes Corinei noastre !!! O susţinemcu toată inima !!!
    Cum te-am introdus ? 🙂
    calde îmbrăţişări Miha,
    Sibilla

    @Ovidiu,
    Vin musai să văd ” minunea ”, zăusul manifesta de timpuriu oareşce atitudini dictatoriale, oare de ce numă miră :))
    Păi băsea în afară de Lenuş-portmoneul şi visteria personală, poate şi-a campaniei fiicei sale de panaramă, cu ce altăfemeie se ştie purta cuvincios ? Hăhăie şi scuipă : ” ţigancă împuţită ”, ” treci la mine să te rezolv ”, etc…. hal de şef de stat, vai chelia lui…
    numaibine, Ovidiu şi…. sosesc 😉 🙂
    Sibilla

    @Duşo Leo,
    Şi tălică ai dreptate ! Dar, noi credem în Oamenii de Valoare, în cei ce şi-au păstrat coloana, ce nu şi-au încălcat principiile, în acei rara avis şi nădăjduim că se vor autoexclude cei în plus în peisaj… Mai Mult, la viitoarele alegeri Prezidenţiale opţiunea PSD, a noastră, candidatul şi câştigătorul să fie Corina Creţu !
    Poare căva urma şi-ocurăţenie generalăcare de multse impune ŞI în grădina PSD, să rămână ce-i credibili, cei ce conving prin fapte, cei ce Merită,Corina fiind Floarea de Colţ, iară cameleonii, ducă-se, când i-oi chema eu înapoi…
    Şi votul tălicăe Foarte BUN, e împotriva ticăloşilor portacalii, e NU pedelacheilor ! 🙂
    Pe redute şi jos cu mafia şi ciuma portocalie ! Doamne Ajută!
    zdravo, Sânzâianule,
    Sibilla

    Apreciază

  7. leo zice:

    Te faci că nu înţelegi sau ce?!
    Nu poţi da simultan un vot şi pro, şi contra, aşa cum ei nu pot fi şi la putere, în guvern, şi în opoziţie, prin discurs FIX LA FEL CUM FACE ZĂUSUL DE CÂND E ŞI PREZIDENT, ŞI LIDER AL OPOZIŢIEI!
    Oricât de mult aş aprecia-o pe Corina, oricât respect şi încredere aş avea în Adrian Năstase, una-i una, alta-i alta: SINGURUL MOD DE A ADUCE SOCIAL-DEMOCRAŢIA ÎN MATCA EI, E SĂ SE FACĂ O CUVENITĂ CURĂŢENIE ÎN PSD!
    Dacă ştii şi alt mod prin care noi, electoratul neînregimentat politic, dar de stânga prin structură interioară şi condiţie în lumea meandrelor concretului, am putea să punem punctul pe kappa, trăgând sirena lui Vasile Roaită în turnurile proprii de fildeş în care s-au izolat oamenii de valoare de stânga din ţara asta, decât VOTÂND ÎMPOTRIVA A CEEA CE ESTE PESEDEUL „LUI JOANĂ”, poate mă luminezi şi pe mine…
    PS
    Tu, mai mult decât alţii, ar trebui să cunoşti alergia ăstuia leo baci la proşti, indiferent de naţionalitate sau culoare, şi deci să fii convinsă că, dacă va fi să fie peremeii, în niciun caz asta n-ar avea vreo legătură cu întâiul papagal al ţării, decât eventual la nivel de exageraţiune literală!
    Situaţia e simplă, într-un fel în oglindă răsturnată faţă de alte vremi pe când, poate prea tânăr şi neliniştit, poate prea păcălit de tembelizoru cu care unii au tot prostit boboru, zisă-i apăsat în cabina de vot JOS ILIESCU, în vreme ce mâna ştampila o punea pe… Bunicuţa. Acu e vremea să zic, la fel de apăsat, TRĂIASCĂ SOCIAL-DEMOCRAŢIA şi să ştampilez orice altceva decât „lista lu Joană”. Evident, cum pedelacheii nu există ca familie politică, ci doar ca… FAMIGLIE unită, conform parafrazatei vorbe a lor, la rele spre binele lor, evident că nu al nostru, hienele cu pricina nu pot intra la categoria „orice altceva”…

    Apreciază

  8. ionborgo42 zice:

    Niko!!! Sibillino!!!
    Nu stiu ,dar cred ca ma ocolesti de nu ma mai bagi in seama.Dreptu-i ca nici eu nu m-am „omorat” in ultima vreme cu bloagele,dar va veni si ea vreme explicatiilor.
    Acum ma uit la Corina pe B1 tv si ma gandeam eu ,asa in mine.Ce pacat ca sunt mai vechi pe acest pamand decat voi.Vremea mea este aproape de apus,vorba lui Alecsandri.
    Sa-i dorim CORINEI MULT SUCCES si sa fim mandri de prietenia ei.
    Te pup parinteste, Sibillo.Sanatate si „Tamo daleko”.Frumoasa poezie. Cu drag,tata Borgo 😛 😛

    Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @tati Borgo,
    Absenţă motivată azi la sibilina 🙂
    Zoran 10 la examenla vioară, eu, mare bucurie, a sosit Cartea de la tamada.ro, : ” Calea spre bunătate ” Teofil Pârâianu, apoi am tot citit, scris , ştiu sigur că mă iertaţi, tati drag 🙂
    Tamo daleko :

    tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje,tamo je Srbija….
    Corina e a noastră, a românilor, iar cei ce nu sunt, indiferent de cunoare, cum îşi aştern aşa dorm..
    Succes Corinei noastre!!!
    Nu vă uit tati Borgo, nu pot şi nu vreau ! Nah ! 😉 🙂
    sănătate, zâmbet, bucurii, tati drag,
    Sibilla

    @Leo,
    Nu am argumente.
    Nu votez mafia portocalie.
    O susţin pe Corina pentru că merită !
    Dumnezeu să ne aducă Lumină şi să găsim Direcţia potrivită, ne-o scăpa EL de cameleonii de varii coloraturi… sper şi sper şi sper…
    Şi tu ai mare dreptate… ai pus degetul pe rană şi da, doare, trupul ţărişoarei şi pe amărâţi îi doare cumplit…
    respect opinia ta şi spun atât : SPERANŢĂ şi RESPECT…
    Ţie, :

    zdravo, Sânzâian,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.