Felicitări, Corina Creţu ! Succes !

martie-2009-201

Felicitări, Corina Creţu ! Succes !

Candidatii PSD pentru alegerile europarlamentare

Comitetul Executiv National al PSD a votat lista candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Iata primele 15 pozitii: 1. Adrian Severin, 2. Rovana Plumb, 3. Ioan Mircea Paşcu, 4. Adriana Ţicău, 5. Daciana Sârbu, 6. Corina Creţu, 7. Victor Boştinaru, 8. Candidatul propus de PC, 9. Cătălin Ivan (TSD), 10. Un candidat din partea organizatiei Bucureşti, ce urmeaza a fi desemnat, 11. Viorica Dăncilă, 12. Minodora Cliveti, 13. Aristide Roibu, 14. Marian Dragomir, 15. Marius Oprescu.

Sursa : Corina Creţu – blog

floare-de-colt1

Felicitări şi mult Succes, tuturor ! Mă bucură în mod special reuţita preferaţilor mei : Corina Creţu, Adrian Severin, Ioan Mircea Paşcu, Cătălin Ivan, Rovana Plumb şi Victor Boştinaru ! Sunt Oamenii în care investim încredere, ne punem speranţele şi îi susţinem cu toată inima, din suflet.

israel-gaza-029

Felicitări Corinei Creţu, Floricica Noastră de Colţ, căci merită şi subliniez, mai are multe de spus ! Noi sperăm ca la viitoarele alegeri, şi mă refer la cele prezidenţiale, în nici un caz nu la cele din acest an, să fie Viitorul Preşedinte al României, de ce nu ?…

p1010636

p1010642

club-romania-ue-11

SUCCES, CORINA CREŢU !!!

Sibilla

informaţii şi imagini preluate de pe http://corinacretu.wordpress.com

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

34 de răspunsuri la Felicitări, Corina Creţu ! Succes !

  1. mihaella1 zice:

    Da, felicitari Corinei C. Mult succes in continuare…. :).
    De ce nu? Poate va fi prima doamna presedinta a României.
    Cu stima, Mihaela.

    Apreciază

  2. ionborgo42 zice:

    Fratilor….
    Felicitari,felicitari ,felicitari din toata inima.In marea de mizerie care se „desfasoara” zilnic la tv,aceasta veste cu nominalizarea Corei Cretu pe un loc onorabil pentru europarlamentare este o veste frumoasa si tonica.”Doamne ajuta” .tata Borgo.

    Apreciază

  3. maminineta zice:

    Ce ma bucur, acum chiar ca merg la votare,am o trupa serioasa in oras care o place la nebunie pe Corina.Ii doresc mult succes.

    Apreciază

  4. Oana zice:

    Felicitari si aici 🙂

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc pentru vizită !

    @ mihaela1,
    Da, în sfârşit şi-o bucurie 🙂
    Eu o vedeam pe Corina noastră între primii trei, aşa trebuia să fie ! Mă bucur că e pe un loc eligibil binemeritat ! O susţinem şi de aci înainte, pentru că, e Omul minunat care a demonstrat că merită ! Corina Creţu, prin muncă, strădanie, implicare, aşa s-a remarcat şi-a devenit o personalitate marcantă, e o rara acis !
    numai bine Mihaela, bucurii şi împliniri îţi doresc,
    Sibilla

    @tati Borgo,
    Da, Felicitări, Floricelei noastre de Colţ, mult Succes şi noi mereu alături de ea, că cine merită, merită !
    P veste îmbucurătoare, o gură de aer proaspăt, în sfârşit, măcar asta, că multe altele din zona ” trăsniţilor în nato ”…. of, Doamne …
    numai bine tati drag, sănătate, calde îmbrăţişări,
    Sibilla

    @maminineta,
    Pregătim trupele, e un OM iubit, îndrăgit şi mai ales Respectat, Corina Creţu şi promite, promite… Ştiu eu ce zic ! Anii trec repede şi-o vrem Preşedintă, musai ! Eu una de păcălicii de-şi zic macho m-am lămurit, m-am decis, canci vot până când candidează Corina, nu mai dau nici vot, nici încredere decât numai şi numai puţinilor Români adevăraţi în care cred !
    numai bine, zâmbete şi împliniri,
    Sibilla

    @Oana,
    Le merită, Corina noastră !!!
    Ştiu că te-ai bucurat la fel de mult ca noi, Crăiasă, şi că-i eşti alături, eşti un om deosebit, Oana… aşa trebuie să fim, uniţi, solidari, zâmbitori !
    Succes Corinei Creţu ! Succes Scriitoarei Oana Mujea ! Doamne Ajută !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

  6. codeus zice:

    ce pot sa zic decat succes.eu sunt pnl-ist ca votant dar nu sunt inregimentat daca intelegi ce vreau sa spun.nu imi e nimeni dusman doar pt ca poarta o culoare sau alta imi esti antipatic cand esti prost tampit si mai presus de toate…Lingau.nu-i suport pe astia.

    Apreciază

  7. corinacretu zice:

    Multumesc mult, Sibilla, si tuturor prietenilor nostri de pe blog. Incurajarile si sprijinul vostru in aceasta perioada incordata au insemnat foarte mult pentru mine. Tie, Sibilla, si tuturor celor care sunt alaturi de mine va multumesc cu mare drag.

    Apreciază

  8. Ovidiu zice:

    Blogul lui Marius Mioc a fost inca o data suspendat pentru ca nu a sters adresa de e-mail , si fotografia incalcand dreptul de autor, l-am avertizat, sa nu zica ca nu l-am anuntat chiar in scris, ceea ce a facut e penibil, WordPress-ul si-a facut treaba !

    http://mariusmioc.wordpress.com/

    PS. Dupa trei ori de suspendare se sterge blogul.

    Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @Corina Creţu,
    FELICITĂRI, DIN TOT SUFLETUL, PENTRU CĂ MERIŢI !!!
    Cei care mă cunosc în adevăr, şi eşti unul din acei Oameni Deosebiţi, care ştiu că Sibilla crede şi speră cu adevărat în social-democraţia autentică, în valori, în românii adevăraţi, în cei care au demonstrat şi-au făcut dovada bunei credinţe, care prin muncă şi calităţile deosebite pe care le posedă s-au impus pe eşichierul politic, acei oameni care ştiu că nu iert trădătorii, minciuna, parvenirea, cameleonismul , ştiu că ceea ce spun, spun cu toată inima ! Sunt convinsă că numele Corina Creţu se va impune tot mai mult, că mereu vei fii acelaşi OM MINUNAT pe care-am avut şansa şi onoarea a-l cunoaşte, fiind deja Europarlamentarul cu care ne mândrim !
    Noi îţi mulţumim pentru că şi pentru noi te străduieşti şi te implici !
    SUCCES !!! Şi vei avea, simt eu că vei avea parte de binemeritate rezultate întotdeauna, şi da, v-a trebui să candidezi în viitor şi la Preşidenţia României ! Să le dea Floarea Noastră de Colţ o lecţie tuturor, şi să le arăţi ce nu ştiu ! Doamne Ajută !
    RESPECT ŞI PREŢUIRE, CORINA !
    Sibilla

    @codeus,
    🙂
    La ce săpuneală ” trag ” eu unora din PSD, bănuiesc că nu pe mine mă acuzi :))
    Cred în valori, principii, Oamenii Deosebiţi care Merită !
    Corina Creţu, Ion Iliescu… mi-au câştigat inima, încrederea, de f mult timp şi nu m-au dezamăgit, dimpotrivă !
    toate cele bune codeus, bucurii şi împliniri ţie ,
    Sibilla

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @OVIDIU ,
    Fă pace ! Poţi asta !!!
    Ce naiba e cu orgoliile astea între voi ?
    Fă pace, cum să consimţi să-i fie şters blogul omului ? Insist pe împăcare, poţi fi maleabil, poţi ! lasă-l naiba de orgoliu !
    Ce câştigi de aci ?
    Nu am zis că are marius Mioc dreptate, nici că ai tu, adevărul e mereu la mijloc, opreşte nebunia asta… 😦
    Sibilla

    Apreciază

  11. Ovidiu zice:

    Draga Sibilia
    te rog frumos sa nu ne lasi sau sa stergi blogul.

    Sunt alaturi de tine si-ti promit ca te voi ajuta.

    In spatele meu am o armata, tine-o tot asa, esti desteapta si foarte inteligenta.

    Sa nu faci prostia sa ne lasi, mie personal imi va fi greu fara tine chiar daca nu scriu prea mult pe blogul tau, doar la Ion Iliescu unde te pot citi.
    Salutari,
    Ovidiu.

    Apreciază

  12. Ovidiu zice:

    Sibilia, corecteaza-mi mesajul, te rog.

    Apreciază

  13. Sibilla zice:

    @Ovidiu,
    Sfinxul nu va fi şters niciodată ! Promit ! Sfinx777 are doi Stăpâni şi nu s-a pus nici o clipă problema să fie şters .
    Adică nu va avea cine să te mai măscărească … 😉 :))
    Hvala lepo !
    Am corectat să, trăiţi, pe viteză, e drept, dar… Ovidiu, tu ai felicitat-o pe Corina Noastră ?
    zdravo,
    Sibilla
    P.S. doar eu plec, nu şi blogul 🙂

    Apreciază

  14. codeus zice:

    Bine bine mai pleaca lumea mai vine da oriunde te-au duce exista acum conexiune net.doar nu vrei sa ne lasi balta.off off offf.chiar si daca ti faci „haiduca”cum ziceai zilele trecute iti iei un laptop si o conexiune prin telefon si tot mai scii ceva prin est blog.si io bateam mai tare in pdl aceasta formatiune anacronica de la bun inceput da si pe la psd sunt neste de astia care nu „gandesc”ei doar muncesc pe rupte se pare adica indiferent ce fac liderii aia is buni si altii nu-s.Iar referitor la D-nul iliescu da-mi voie sa te contrazic intr-un singur aspect.nu-l pot ierta pt mineriade.a chema o parte de populatie o breasla pt a inchide gura unora e un gest de neiertat intr-o societate oricare ar fii aia.ai la dispozitie fortzele de ordine pt asta politie jandarmi .armata in ultima instantza dar nu instigi la violentza mai ales in calitate de presedinte.am trecut la un varf de ac atunci de un razboi civil .poate unii nu realizeaza lucrul asta.

    Apreciază

  15. leo zice:

    „Unmoved, she notes the chariot’s pausing/ At her low gate;/Unmoved, an emperor is kneeling/ Upon her mat.”
    „Împietrită, priveşte carul triumfal oprind/ În faţa unui portal lipsit de strălucire;/ Împietrit, un împărat îngenunchind/ Deasupra măştii ei mortuare.”

    Apreciază

  16. Felicitari si din partea mea, Corina, si aici, la resedinta Sibillei! 🙂
    Multe izbanzi pentru viitor!

    Apreciază

  17. leo zice:

    Valy,
    dacă nu-s indiscret, cam câţi haiduci şomeri, pe d-asupra persona non-grata în sheet-wood-ul lor, cu laptop şi wireless ai văzut în viaţa asta?

    Apreciază

  18. leo zice:

    Dom Titus,
    de fapt, între multele posibilităţi de traducere pentru „mat”, cea mai probabilă şi adevată contextului era aceea de soclu (lespede); evident, mocheta, rogojina, covoraşul auto sau alte variante mai uzuale în care este utilizat termenul, nu au nimic a face cu textul propus. Din raţiuni stilistice, am adoptat pentru forma respectivă în baza faptului că, între altele, mat poate fi utilizat şi ca „mască” sau „matriţă”; desigur, ţinând cont şi de obiceiul nobiliar roman al utilizării aşa-numitelor măşti mortuare, ceea ce mă poate face să bănuiesc că şi aceasta ar fi una din variantele ce puteau fi avute în vedere de poet.
    cam asta ar fi.
    sper să reveniţi spre a vedea aceste rânduri…
    nu că ar fi foarte important, dar, deh, aşa-i în faza de dezintoxicare, apelează omu’ la varii metode de „tratare a sevrajului”… 😆

    Apreciază

  19. anca zice:

    Sibby,

    ti-am vazut comentariul dublu, triplu, d epe blogul Presedintelui Iliescu – si eu am facut aceeasi greseala si am crezut ca am apasat gresit pe vreo tasta, stergand ce scrisesem – am scris iar, evident, schimband pe ici pe colo textul. am dat iart „enter” si iar nu a aparut textul (cu nota aceea de deasupra, ca va intra la moderat, asa cum era pana acum!!!)
    apoi am vazut (dupa ce le-a „aprobat” pe ambele) ca textul fusese trimis, dar nu se „vedea” ca inainte – deci si la tine a fost la fel, nu din motive de intrare la „spam”!

    in alta ordine de idei – Catalin Ivan este preferatul tau? personal, nu am auzit de el si nici nu l-am vazut pana acum…
    la fel despre Viorica fas-fas…nu am auzit in viata mea de ea! ce sa mai spun? are 6 texte scrise in tot mandatul, depuse ca interventii in plenul Parlamentului European si totusi este „acolo”pe lista 100% eligibililor…ea a cui o fi?

    ma surprinde lipsa Gabrielei Cretu de pe lista si de asemenea, posibilul nume din partea Bucurestiului!

    Nici despre Daciana nu as avea de spus lucruri interesante – ne plangem de familia Basescu, dar uitam cate familii, la propriu avem in propria ograda: Sarbu – cu 3 ministri in acelasi guvern (mama n-o vrea si ea un post la o Agentie, secretariat ceva? poate bunica…) – unde se vor opri? tata, fiica, ginerele, toti sunt demnitari ai statului! parca e cam mult! acum este si mama, are un copil mititel care ar avea nevoie de mama – zic si eu! …
    poate ca un pic de modestie, de „masura”, nu ar sta rau.
    Sigur, e foarte capabila! foarte capabila, nu te contrazic (desi…) dar nu crezi, ca, poate, exista si ….altii, la fel de (sau poate chiar mai) capabili decat ea? eu tin pariul ca da, sunt muuuulti altii si muuult mai capabili!
    apoi, familia Mitrea: nevasta deputat, el, acum, senator, pana ieri, tot deputat si el…

    parerea mea: nu se face! e prea „pe fata”!
    In ce tara ai mai vazut atatia membri din aceeasi familie in functii oficiale??? pardon, rectific: in ca tara civilizata si democrata ai mai vazut asa ceva?

    se pare ca devine un principiu de avansare: sa fii fiul/fiica/nevasta/amanta/protejata/protejatul/nepotul/omul de casa al cuiva care este cu doua-trei trepte mai sus…si asa, urci si tu o treapta!…tup, tup!

    asa cum spunea cineva, cu dreptate, de altfel, „rabufniri de membru”!

    week end placut, cu soare si o primavara cat mai frumoasa!

    Apreciază

  20. leo zice:

    Anca, ştiu că nu vorbeai cu mine, dar tre să ţi-o spun: mare mulţămită! Începusem să cred că am eu o problemă şi tre să-mi schimb dioptriile la uocheri…
    Orwell tre c-a fost un soi de Nostradamus, şi-a „văzut” în viitor tumna epoca brucaniană, şi se va fi inspirat când a scris Ferma animalelor…
    PS
    Aş pune un zâmbăreţ d-ăla în coadă, dar mi-e că şi ăluia, în loc de zâmbet, i s-ar lipi pe chip un rictus…

    Apreciază

  21. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc, tuturor, pentru vizită !
    @codeus,
    N-am zis că plec imediat şi nici penru totdeauna ! Dacă intru veţi ştii toţi, dacă nu, înseamnă că am alte misii şi trebi, unde nu se folosesc lactocuri şi d-aistea, ci altă aparatură 😉 :))
    Despre Ion Iliescu, numai de bine : E cel mai cel din toţi, Echilibru, UNICUL politician autentic ! Le dă lecţii tuturor, e un model ! Şezi blând că nu e cum spui tălică, de alfel domnia sa, cu răbdare, de ani de zile explică, pune date la dispoziţia tuturor, chiar şi pe blogul domniei sale se discută pe faţă, democratic, la vedere, e un OM cum rar se va mai întâlni în astă ţară vândută deja de satane ! Sincer, cred că nu ai suficiente informaţii şi ai tras concluzii eronate, poate că nu rău intenţionat, dar… cine ştie…
    Rugămintea mea e ca la mine-n casă, pe Sfinx, numele Ion Iliescu să nu fie murdărit de nima-n lume că iau foc şi fiind sârb, fac f urât 🙂 Te respect, şi cred că vom găsi o cale de mijloc, evităm subiectul, dar eu nu cedez şi nu-mi schimb opinia. Pentru mine acest nume, Ion iliescu e Sfânt !. Mulţumesc frumos.
    numai bine,
    Sibilla

    @Pescăruşul Argintiu,
    Da, felicitări Corinei Creţu, deşi repet, intre primii 3 o vedeam eu, şi nu DUPĂ Daciana Sârbu, despre a cărei activitate, ca de ex in ultimii 3 ani, eu n-am prea auzit ! Aia nu avea ce căuta în faţa Corinei pe listă, şi e limpede că e mâna zmintitului Întâi Prostănac al ţării, punctum.
    calde îmbrăţişări,
    Sibilla

    @Anca,
    @Leo,

    Vă iau la smotoceală ! Jur !!! :))
    Adicătelea voi nu văzutărăţi ce tare-l ” iubesc eu ” pe Răspopitul Mitoman, pe numele său şarpele Ilie Sârbu, în care nu am încredere nici dacă ţine post negru o lună-ncheiată şi stă in Altar cu Sfânta Scriptură pe jenunchi ! E un cameleon, iar cei din familia sa s-au ridicat toţţi NU prin muncă şi rezultate ci … prin nume ! Am spus asta şi aici şi la AN şi la Corina ! Şi-am să mai spun, că tot e f interesat tovarăşul Sârbu cine sunt şi cum să mă desfinţeze, că nu eu zic asta, am avut ” onoarea ”, ” surpriza ” să cetesc pe alte bloguri, că tovul pe la oareşce chefuri pe la Recaş se interesează cine e aia care i-a zis lui Răspopit mitomn, adică sibilina.
    Păi drage şi dragi, nu io l-am răspopit, Doamne iartă-mă, nu eu mint non stop, eu i-am demonstrat doar că minte prin postări, dându-i refresch la oaresce cuvântări, el zice, tot el le dezice la ceva luni, etc 🙂
    Pe Cătălin Ivan l-am cunoscut in blogosferă şi pare un tânăr care promite , iniţial ne-am tamponat, apoi mi-a plăcut tare mult că are simţul umorului dezvoltat , spune lucrurilor pe nume, e f activ în teritoriu şi ştie să fie maleabil şi deschis la discutii. Sincer, Cătălin Ivan va face treabă, nu mă interesează Nichita, eu vorbesc strict de el, munceşte .
    La Domnul Preşedinte pe blog, spun doar atât, nu dumnealui mă cenzurează, nu a făcut asta niciodată nici mie nici altcuiva, iar textele pe care le-am ” revendicat ” a fi recuperate, Anca, nu au apărut niciodată pe blog, sunt şi acum la gunoi ! E adevărat şi ce spui tu, da, dar eu fac referire la alte texte.
    Ceea ce se întâmplă acum în PSD, e … sincer, nici nu ştiu cum să numesc, una se spune, alta se face , zic doar ce gândesc eu şi vă promit că voi şi aloca articole pt asta, doar mă ştiţi :
    Geoană are şanse ZERO la preşidenţie ;
    electoratul PSD e deja jumate pierdut şi nu mă miră ;
    pe sufletul meu dacă eu una sibilină ştiu cine e acea Viorica, eu am spus Victor Boştinaru … nu cunosc cine e Doamna, sincer, nici n-am auzit de ea, Victor a fost nominalizat de mine, nu Viorivca …
    Familia Sârbu e cunoscută din presa de scandal şi datorită a tot felul de afaceri cu iz tare dubios, nicidecum datorită rezultatelor sau a muncii, şi vom mai auzi de astfel de afaceri, ţineţi bine minte ce spun, cjiar dacă tovarăşul mă amuţeşte definitiv, veţi citi şi auzi voi, supravietuitorii 😉 🙂
    Daciana mai are multe de învăţat şi ani de muncă, să ajungă la nivelul de pregătire şi experienţă al Corinei Creţu .
    Concluzia e următoarea, Prostănacul şi-ai săi susţinători, baronii locali, au dorit şi reuşit să-şi arate muşchii, au dorit şi reuşit să-şi impună aroganţa, au lovit în permanenţă în tot ce vine din zona Ion Iliescu, asta au făcut şi e limpede pt toată România, nu o spun eu sau voi în premieră ! PSD e o umbră a ceea ce a fost la această oră ! Şi-mi vine să urlu !
    Aplaudacii, pupincuriştii, consilierii de tot kkt-ul, nu spun lucrurilor pe nume ci, linguşitori şi parşivi, spun numai ceea ce e pe plac auzului, nu adevăr ci fac curvăsărai inclusiv pe bloguri, fac pe atotştiutorii şi vezi Doamne diplomaţii, în fond, sunt cei periculoşi pentru partid pentru că mint, mint, mint !
    Anca,
    sunt de acord cu tine şi dacă mă urmăreşti la AN cred că ştii deja asta.
    Leo, ai dreptate în tot ceea ce ai spus aici sau prin alte grădiniţe, nu place, sunt adevăruri care dor, dar tu spre deosebire de alţii, nu umbli cu mănuşi, mască şi libguşeli, spui adevăruri !
    respecte dragii mei şi scuze de nu am fost destul de coerentă, voi reveni,
    Sibilla

    Apreciază

  22. codeus zice:

    Ok Sibilla s-a notat nu vreu pantru nimica in lume a te irita ori mai rau a te pierde ca prietena.vorba aia doi oameni inteligenti isi cauta pct comune si lasa la o parte divergentzele dintre ei.asa ca „we be continued”Leo mie imi sunteti dragi toti nici nu stiti voi cat de tare si io stiu cat am fost de „bolnav”saptamana trecuta cand mi-a fost stricat calc. si o saptamana nu am reusit sa fiu cu voi.eram ca pestele pa uscat.din motivul asta am scris ce am scris ca nu vreu sa o „pierdem”pe Sibilla si nu vreu sa va pierd nici pa unu.ne mai „auzim”

    Apreciază

  23. leo zice:

    Felix, cui potuit rerum cognoscere causas…

    Apreciază

  24. Sibilla zice:

    @codeus,
    O vorbă din bătrâni zice că : ” nu mor caii, când vor câinii ”, vine şi-o completare mintenaş ” sibilina nu confundă caii cu armăsarii ”, de dragul şi insistenţa meta-comunicării, pentru că sunt o Arkană, notai că notaşi, şi… we be continued :))
    să auzim şi de bine,
    Sibilla

    @Leo,
    😉 🙂
    Eşti cel mai înţelept Şef ! N-am zis deştept ci Înţelept, pentru că de deştepţi e plină lumea, cum bine zici, tălică, Cerber de Sfinx 😉 🙂
    ti znas sve …
    Sibilla

    Apreciază

  25. Nea Costache zice:

    La cat m-a dezamagit PSD-ul dupa alianta rusinoasa cu PD-L, imi propusesem sa nu merg la vot la europarlamentare daca pe lista nu-i si Corina Cretu. Doar pentru ca pe lista PSD sunt desemnati ca si candidati in primul rand Corina Cretu apoi Adrian Severin si Ioan Mircea Pascu, ma face sa introduc votul meu in urna pentru candidatii PSD. Ii urez succes deplin Corinei Cretu! O saptamana plina de realizari!

    Apreciază

  26. Sibilla zice:

    @Nea Costache,
    Felicitări Corinei noastre , merită !!!
    Dar rămân la părerea că în primele 3 locuri era normal să fie şi nu în urma Dacianei Sârbu, care NU a excelat , ba mai mult aş zice că n-am prea auzit de activitatea sa…
    O săptămână bogată-n zâmbete şi bucurii, oltene drag ! 🙂
    Sibilla
    P.S. pesedeaua ar trebui să rupă alianţa aia de miru lumii !

    Apreciază

  27. leo zice:

    Nea Costache,
    apăi una-i una, alta-i alta: cum scrie şi sus, pe Corina o susţinem la Parlamentul European, mai mult, cum am zis, o susţinem şi la Preşedenţia României.
    dar, eu unul, cecuri în alb cum dădui la ăl 1 aprilie de 1 decembrie în care ni s-a fript cea mai cea păcăleală de la Burebista încoace, când am votat anti, şi ne-am ales cu pro-băseşti la guvernare, nu mai dau în veci, de dragul nimănui; prin urmare, pe un pesedel condus Prostănăceşte, nevăr-evăr nu mai pariez!!! dacă-i blat, să fie blat pe banii altora, nu p-ai mei!

    Apreciază

  28. Nea Costache zice:

    Corect Printeso! Eu sunt de stanga- stanga, nu de stanga-dreapta! Daca Corina candideaza la presedentie, merg cu ea pana-n panzele albe, in nici un caz cu Geoana!

    Apreciază

  29. anca zice:

    Sibby, nu ne lua la smotoceala! 😡 😡
    nu am vrut sa te supar, imi spuneam si eu „of-urile”…si le descarcam taman la tine, la portita!
    (hai ca le incarc inapoi si le duc mai departe, poate ma scapa cineva de ele)

    acu’, vorbind serios, locul asta – doi, trei sau noua – este o problema de ‘viziune” a valorilor si o ierarhie, semioficiala a recunoasterii din interiorul partidului, nu de acces (sper eu!) la un loc sigur in Parlamentul European!
    s-ar putea obiecta ca, fiind mult mai multi cei care ar vota „Corina Cretu”, acestia vor fi obligati, la propriu, sa voteze lista, si implicit, pe ceilalti ..5 de dinaintea ei (un fel de locomotiva nr.2, care impinge, nu trage, vagoanele-lista!) 😉

    Leo,
    sa punem multi, cat multi ..zambareti si inimioare, ca ii punem pentru noi…..
    uite, ce primavara frumoasa e afara!!!

    o saptamana cat mai placuta si mai linistita tuturor!
    si… fiti optimisti, Criza nu a ajuns inca la noi….

    Apreciază

  30. leo zice:

    Anca,
    uite că mai sunt şi oameni pe care NIMENI nu îi poate obliga la NIMIC! iar eu unul, şi cu siguranţă nu singurul, voi fi pus în situaţia ingrată de a NU o vota pe Corina Creţu acum, tocmai pentru că NU am de gând să votez indirect pentru vreunul dintre cei aflaţi între Adrian Severin şi Corina Creţu şi, mai ales, pentru că NU o să-mi mai repet niciodată IMENSA GREŞALĂ din ACEL 1 APRILIE de 1 decembrie când, de dragul ANeului, i-am dat indirect girul unui PROSTĂNAC care a târât încet şi sigur social-democraţia românească în smârcurile unei mocirle politicianiste în care se zbate acum, afundându-se de aceea tot mai abitir, alături de haita pedelachee lipsită de vreo culoare politică.
    Pe undeva, cred că trebuie să-i mulţumesc ANeului pentru că, prin gestul său HALUCINANT de a se auto-coborî în poziţie de treaptă spre urcarea în şa a cavalerului tristei figuri potcovit de Bunicuţa cu, indiscutabil, cea mai adecvată poreclă din politichia românească – PROSTĂNACUL, m-a făcut să mă opresc năuc, să şed strâmb pentru a cujeta drept, înainte să concluzionez: EST MODUS IN REBUS!
    JOS PROSTĂNĂCIA!
    PS
    cât despre 30% pesede după preacurvirea cu haita pedelachee, dream on… n-oi fi eu vreun pui de brucan ori nostradamus, dar nici românul nu iartă! repet: vezi peneţeii, vezi peremeii, vezi apereii, şi-ai să-nţelegi că totul se plăteşte, mai devreme sau mai târziu, şi poporul ăsta are ocaua lui, lăsată moştenire de la Cuza. asta ca să nu mai vorbim de ce va însemna prezenţă la urne: dacă sare de ce te pune doftoru să zici când de cată la plămâni – 33, fac şi io ca Mircea Badea – defilez prin aleea Modrogan cu pene de păun în coadă!!! repet, prezenţa la urne, nicidecum scorul pesedeilor…

    Apreciază

  31. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc 🙂
    Începusem să mă îngrijorez că tre să mă internez la solicitare …

    @Nea Costache,
    CORECT !!!
    numai bine, oltean drag, aşa rămâne 😉 🙂
    Sibilla

    @Anca,
    Cum să mă superi ???
    Eşti o faină şi mi-e drag de mor cum le zici 🙂 Glumeam doar, smoroceala me ştii cum e, gura de mine, c-a să vă ţin mai mult lângă mine :))
    Serios acum, foarte bine zici !!!
    Sunt supărată pe AN, pe mulţi din foştii grei ai pesedelei, care n-ar fi trebuit să lase să se instaurze baroniada, prostocraţia, niminicia … nu pe oamenii dragi mie.
    Dacă mai am fir de speranţă e tocmai din cauză că Oameni ca tine, ca Leo, Corina, Domnul Preşedinte, etc … existaţi !!!
    Un Pămpălău n-am să votez nici de-mi ia Doamne, Doamne minţile, claro, şi nici ” stimabilii ” cocoţaţio de tacsu sau mai ştiu eu cine pe locuri bine mersi n-am să-i laud, că nu merită, sunt nişte bieţi oportunişti şi parveniţi.
    O săptămână bogată-n Lumină, Senin, bucurii, frumoasă Doamnă,
    Sibilla
    P.S. N-am uitat să mă rog atunci !

    @Leo,
    Se pare că vom fi tare mulţi cei care vom defila, pene să fie deajuns, aşa e… trist de adevărat, cum bine zici tălică, da cine să te audă, surzii ??
    Subscriem cu tăţii, ăştia care nu ne aliniem spiritului de turmă : JOS PROSTĂNĂCIA !
    Sibilla

    Apreciază

  32. leo zice:

    Măi dragă, iar umblaşi cu promo-uri prin cea blogosferă?
    Nu ştia mintea băcească di şe aşa trafic dinspre blogul celui mai dus cu pluta bloggăr dintre tonomate, ştii tălică, mogulu ăla aproape la fel de bun de internat ca noi. Credeam că va fi trecut p-acilea cineva în căutarea penelor de păun pomenite mai susulea, legate de numele apropritarului blogului cu pricina, da’ dup-aia văzui că făcuşi promo la altuceva, legat de… imposibile blaturi… 😉
    No, asta e, să-mi faci factură de promo…
    Medicamente-Medicamente-Medicamente…

    Apreciază

  33. Sibilla zice:

    @Leo,
    (d)race, draghi moja Baci., tvoja băciţa zâce că, se impune să avem încredere în Echilibru şi s-o susţinem pe Corina, restul, cum îşi aştern, aşa dorm, noi boborul aista vrem, dar să şi avem cu cine şi-n nici un caz cu baroni, Pămpălău şi dăştia de-ţi vine să-i teleportezi …. ufff !
    Da, vorba tălică, chiar nu dă nimănui de gândit că nu ie pene la câţi suntem dija amărâţi foarte de prelungirea sejurului prostănăciei p-acilea ? Hm….
    Apăi să auzim şi de bine, draghi Baciule draghi 😉 🙂
    Lumina cu noi ! Şi Echilibrul mereu 🙂
    zdravo duşo,
    Sibilla

    Apreciază

  34. anca zice:

    Leo, Sibby…

    nu am votat la „acel” congres….oricum „jocurile” erau facute de cateva zile – nu are rost sa reiau, acum, procesul, dar, daca legal a fost, moral nu a fost in nici un caz – cine mai sta acum sa faca „rechizitoriu”? cine mai are „interesul” sa dezgroape…? ce e facut, e facut!
    sa vedem ce-i de facut!

    si aici am o dilema (pe bune! nu „va” radeti! ;)):
    1. ori sa fie bine acum, dar acest „bine” va conduce la o continuare a „raului” (asa cum il vad (si) eu …?)
    2. ori sa fie rau acum, pentru a putea transforma, cu dovada!, acest „rau” in „bine” ???
    si de aici, putem continua cu intrebarea – cine ar putea „garanta” ca va fi „mai bine” decat acum? nu spuneti ca mai rau nu poate fi – eu sunt optimista in acest sens 😀 – oricand, poate fi mai rau! pentru ca…inteligenta are limite, prostia este ,,,nemarginita! 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.