Păcălici de România !

Păcălici de România !

Politicieni ? Aş, de unde… nişte Păcălici, ăştia cică ne conduc, travestiţii, cameleonii, care, zic ei poartă ” grija” noastră, a păcăliţilor… Păcălicii-muheri în izmene, punctum !

12marionete

Păcălici de România…

( indiferent de… ” culoare” , ca să fie limpede ! )

” fala noastră şi mândria ”,

păcălici de România…

tăţi au câte-o poală-n cap,

dar se dau că-s macho-n stat,

pufuleţi şi pufarine,

şi îşi râd în bărbi, de cine?

cică de-amărât popor,

ei în schimb, vai mama lor,

biete muheri în izmene…

falşi, zmintiţi, mârlani, hiene;

când vine vorba de luptă,

o dau la întors, nu-nfruntă,

nici măcar o biată ciută,

până ce nu se consultă,

cu vreo ” divă ”, ori năpârcă,

singurul bărbat pe bune,

Echilibrul, altul, cine… ?

adunătura de lele,

au în cap numai lovele,

nu-s capabili de nimic,

Păcălici, ce pot să zic ….

p-ăştia lume să-i votezi ?

mai bine mâna-ţi retezi !

se mănâncă între ei,

şobolani, nu pui de lei,

încă-un Ţepeş de s-ar naşte,

le-ar da foc şi-n Post de Paşte,

trădători de neam şi ţară,

iubitori de-arginţi şi Fiară,

cu cin să ieşi la război.. ?

cu-adunătura de boi ?

nici o grijă n-au de ” oi ”,

Păcălici sunt ei, nu noi !

Sibilla

Pilde către popor, ” leacuri ” contra Păcălicilor ( ” politicienii români ” ) şi Motive serioase ca să NU votaţi la Prezidenţiale, că NU avem pe cine, clar :

Modalitatea de a reduce durerea pe care o asociaţi cu experienţele şi evenimentele pământeşti – atât ale voastre cât şi ale altora – este prin a schimba felul în care le priviţi. ( Neale Donald Walsch )

Cu alte cuvinte : NU-i luaţi în serios , mint !

Aşează în rândul zeilor ce îţi ocrotesc familia uitarea răului ce ţi s-a făcut. ( Pitagora )

În traducere : ia mai dă-i Dracului pe toţi !

Voturile politice sunt un fel de joc Păcălici. ( Valeria Mahok )

Păi mai bine stăm acasă, ne jucăm şi ” Piticot ” şi ” Nu te supăra frate ! ” şi ” Păcălici ”… cu copiii noştri ! Măcar ne alegem cu zâmbete curate, pure…

Libertatea este posibilitatea de a avea îndoieli, posibilitatea de a face o greşeală, posibilitatea de a căuta şi experimenta, posibilitatea de a spune Nu oricărei autorităţi – literare, artistice, filozofice, religioase, sociale şi chiar politice. ( Ignazio Silone )

Deci : NU ! Şi-o să le dăm explicaţii d-ălea, de ne-au dat ei nouă…

Cea mai mare parte din cunoştinţele noastre le datorăm nu celor care au fost de partea noastră, ci celor care au făcut diferenţa. ( Charles Caleb Colton )

Ehe… adică ” nebunilor ” !

Reţine Popor şi nu te lăsa înşelat de iluziile fluturate de ei, de Pălălici ! Vorba colegului Mordechai : Vot Canci, n-avem de dat, pe motiv de… ” criză ”, nah !

Sibilla

imagini – google.ro

citate preluate de pe http://www.citapedia.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Păcălici de România !

 1. codeus zice:

  pornita esti draga Sibilla.cine te-a „ofuscat”in halul asta?ca parca esti mai incisiva ca de obicei

  Apreciază

 2. Pingback: Relatare “realistă” a unei vizite la Bruxelles (X) « Gabriela Savitsky

 3. leo zice:

  @ instalatorul
  A susţine pe cineva, presupune a-i împărtăşi convingerile şi valorile. Cu tot respectul, nu aveţi dreptul să-i cereţi lui Augustin să susţină pe unul care susţine un Prostănac drept candidat la cea mai înaltă funcţie în stat! Eu unul n-am să accept să fiu prostul nimănui, nici măcar al ANeului! Augustin, aşa ca dvs, ca Sibilla sau ca ăsta leo baci nu are vocaţie de turmă, pentru a se lăsa, chiar aşa, antrenat de o turmă căpiată în prăpastie! I-am înghiţit ş-aşa cu sughiţuri ANeului atitudinea de neînţeles de a fi, din solidaritate internă de partid, alături de guvernul ruşinii, al chiloţarzilor! NICIODATĂ n-am să înghit şi această IMENSĂ dovadă de SLĂBICIUNE de a nu fi capabil să ia o decizie atunci când trebuie să o ia. A ratat momentul în 2004, acum îşi repetă greşeala, şi mă abţin cu greu să vă spun cum se cheamă un om incapabil să înveţe din (propriile!!!) greşeli.
  Sper să vedeţi aceste rânduri, căci, aşa cum am spus, nu-mi stă în caracter să înjur un om în casa lui, fie şi „blog” acea casă… Or cum, în ruptul capului, la adresa păpuşii din lemn găunos nu voi putea avea vreodată vreun cuvânt de laudă, se cheamă că „susţinătorii” lui nu pot fi ocoliţi de acelaşi ABSOLUT DISPREŢ din partea ăstui leo baci.
  Punctum.

  Apreciază

 4. Sibilla zice:

  @codeus,
  Pardon, pardon… mereu am fost exemplu de Arkan, spre deosebire de tăţi ” macho ”, adicătelea balerinele, mimozele, curvele şi ” ninja ” de-mpânziră scena politichiei româneşti…
  Io-s de principiul, ” mai bine Leu o zi, decât vierme o viaţă ”, dar, asta se ştie… Geaba insist eu, n-am cu cine !
  Eh…. dar nici nu-i iert, pe nici unul, n-am de ce, la grămadă cu ei, că dacă-s cum sunt, că zâsăi, păpuşele…
  Sibilla

  @Gabriela Savitsky,
  Viu pe viteză să cetesc ce-a mai făcut Sfinxul , apoi iau drumul codrilor, mă fac haiduc, partizan, şiva di jienu…
  Sibilla

  @Leo,
  Mi-am încîlcat cuvântul !
  Că io-s pui de sârb, trebuia să o spun public şi direct, şi constat că iar zâsăi cam acelaşi lucru…
  M-a dezamăgit şi enervat…. păcat ! Vorba lui Zoran : ” când cresc eu mami… ”, n-avem cu cine, Baciule, n-avem, ăsta e adevărul, şi ca să ştie, turmă de boi şi Păcălici le zisăi şi eu, ceea ce nu mă-ncălzeşte cu nimic, atât că m-am răcorit, pentru moment doar … 😦
  Sibilla

  Apreciază

 5. Sibilla zice:

  P.S.Ei iau de glumă legile cenzurii, nici prin minte nu le trece că una sibilină e deja una din victimele sadismului şi nemerniciei Păcălicilor de România … 😦

  Apreciază

 6. Pingback: Egipt » Blog Archive » Relatare “realistă” a unei vizite la Bruxelles (X bis)

 7. Darius zice:

  Curat, pacalici, soro. 🙂

  Apreciază

 8. leo zice:

  N-are nimic a face dacă oamenii vor sau nu vor să vorbesc cu tine, vorba unui „clasic” în viaţă cu obiceiul tău de a vorbi în numele altora. Măcar de astă învăţătură de bine dacă ai pricepe-o mai mult decât le-ai priceput pe altele, convinsă fiind că deviza „io mi-s io” poate juca rol de justificare a unei încăpăţânări păguboase…
  De vorbit, după acest 1 aprilie care, iată, durează de la 1 decembrie încoace, şi măcar de s-ar termina chiar acum, de acest 1 aprilie calendaristic, mie unul nu-mi mai arde a vorbi de tot.
  Mulţumită colecţiilor lansate de Adevărul şi Jurnalul Naţional, nu-mi rămâne decât să fac ceea ce face orice om care îşi respectă statutul de trestie gânditoare: să citesc mai mult decât scriu. Mai ales că în acest ultim an mi-am cam stricat indicii în materie…
  Cât despre pesedei, Dumnezeu să-i ierte, că ierea băieţi buni…

  Apreciază

 9. leo zice:

  @ instalatorul
  Năstase NU a decis să-i lase teren de joc Prostănacului, NU s-a dat deoparte, A DECIS SĂ-L SUSŢINĂ!!!
  Sunt lucruri esenţialmente diferite!
  Iar, chiar de ar fi fost aşa cum spuneţi, atunci când miza este ROMÂNIA, nu cred că îi e permis cuiva, fie el şi Adrian Năstase, să joace sau să lase pe cineva să joace…

  Apreciază

 10. leo zice:

  Iar dacă-i ţară de păcălici, apăi iaca cine merită votat, măcar să avem un Păcălici reprezentativ:
  http://www.sport.ro/show/video-gigi-show-la-happy-hour-vezi-un-dans-pe-cinste.html?autoplay=true

  Apreciază

 11. Sibilla zice:

  Vă mulţumesc.

  @Darius,
  Curat-murdar, brate, Păcălici şi-atât, repet, vorba colegului Mordechai : vot canci !
  numai bine, omule,
  Sibilla

  @Leo,
  Azi zic doar : ai dreptate. Am zis azi ca pentru un an, aşa turbată sunt de tristeţe, dezamăgire… că iar mi-aduc aminte, ei se joacă, dar, noi, noi ai cui suntem ?? Chiar aşa, ai nimănui …. Frunze-n vânt şi trestii gânditoare, la piticuţi cu noi şi la citit, cum bine zici, dar pe ei, puii de zâmbet ce-i mai aşteaptă în ritmul ăsta ? Pe mine mă roade rău, că nima-n lume nu pare să tresară, darămite să mai şi cujete serios, şi ani trec şi trec, ei, generaţia de mâine nu se vor bucura nici măcar de un sfert din şansele, beneficiile de le avurăm noi, căci, lor li se arată de mici cum să trăiască în slugărnicie, tăcere, sub dictatură, ca să nu aduc aminte şi de alte mizerii, şi noi, nu-i putem ferii de toate.
  Şi când mai văz pe câte unul şi una că se dau experţi şi intuitivi cică, mi-e silă şi scârbă, ajung la informaţii cum ajung şi-apoi fac pe inteligenţii şi nu oricum, ci prin intermediul ironiilor cu iz de balegă, din nefericire, pentru ei, căci cine n-a dat nici cu coada, nici cu copita, cu-atât mai puţin cu brăcinarii ori fusta prin bălegar, n-au cum să pută, nu ne rămâne decât să-ntoarcem nasul spre munţi şi pajişti …
  Vorba tălică, Baciule, la izvor de munte, pe creste, deasupra prafului de nouri şi departe de grajdiuri, vălău, şi ” ferme ”, acolo se adapă doar căprioare, cerbi, vulturi şi şoimi, nicidecum vaci şi boi… Mă obligă cineva să şed în turmă ? NU.
  Să rămâie ei în turmă şi grămadă, marionete şi Păcălici, cu tăt cu transmisionişti şi diversionişti, om vedea cine şi cât rezistă, că Păpuşarul cu ei va da de pământ, nu cu noi, ăştia mai… partizani, imposibil de mânuit, păi nu ?
  Dumnezeu să facă ce ştie cu noi, numa minţile să nu ni le ia şi să ne lumineze mereu ! Vorba cântecului : ” Doamne, ocroteşte-i pe români… ”
  Sibilla

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.