Suntem PENTRU Corina Creţu!!!

corinape1

Suntem PENTRU Corina Creţu!!!

Susţinem candidatura Corinei Creţu pentru PE!!!

Articol preluat de la Gabriela Savitsky :

Răvaşe

27/03/2009 · 5 Comentarii

M-am gândit să scriem, în calitate de bloggeri, Preşedintelui Socialiştilor Europeni şi să cerem suprevegherea nominalizărilor pe lista pentru PE.

Şi chiar o s-o fac. Mă duc să-mi aduc dicţionarele. Ce ziceţi, sunteţi de acord? De fapt, mă enervează zvonul că doamna Corina Creţu nu va fi pe listă pe loc eligibil exact pentru că domnul Geoană are să-i plătească nu ştiu ce poliţă domnului Iliescu, prigonindu-i oamenii.

Vouă vi se pare corect?

Vi se pare normală această prigoană a unui om din pricina apartenenţei sale ideatice la un al grup decât cel al liderului formal?

Gabriela Savitsky

28822_10-corina-cretu

un OM care se implică pentru noi toţi, Corina Creţu

La rândul său, Ioşka Buble ne informează şi, mare adevăr grăieşte :

PD-L a iesit la „cumparat” de alesi ai PSD 🙂
Cred ca toata lumea a observat nervozitatea din ultima vreme de la PSD… Este una care creste pe zi ce trece si e agravata de un fapt care se intampla de cca. doua saptamani incoace – Aud ca mai multi alesi ai PSD (atat derutati cat si senatori) au fost contactati de reprezentanti de seama ai PD-L pentru o eventuala trecere la acest partid. Oamenii sunt tentati cu urmatoarea „otrava” (mi-a povestit unul din cei contactati) – nu peste putin timp PD-L va ramane cam singur la guvernare si e bine ca senator sau derutat sa ai fonduri pentru colegiul in care ai fost ales si mai ales e bine sa faci parte din partidul care va conduce Romania pentru ani buni in viitor.

Si la PNL au fost incercari…

Floare de colţ

un zâmbet pentru oameni – Corina noastră

Spun şi eu :

Mirciulică, nu te juca cu focul, căci, ai toate şansele să arzi şi-n secunda următoare eşti scrum ! De Corina Creţu a auzit toată ţara, de Geaonă, văzuşi bine Mirciulică… nici ţăranii din Mureş… şi încă ceva, foooarte important, să nu fii aşa sigur că, la o adică, baronaşii locali ce încă te menţin la suprafaţă, nu v-or da paşi înapoi, şi zău că nu te vedem bine … Auuuu… Mare greşeală eşti pe cale să faci, şi tare cred băieţaş că e sfârşitul matale ! Aşa să ne ajute Dumnezeu !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Suntem PENTRU Corina Creţu!!!

  1. ionborgo42 zice:

    NECONDITIONAT
    Suntem alaturi de Corina Cretu!!!

    Apreciază

  2. leo zice:

    Io ce-am avut pe tema asta spusei la ANeul: Corina e mult prea mare OM pentru un partid ajuns aşa de mic sub ocârmuirea întâiului Prostănac al ţării!
    ştiu un popor de bloggeri gata să-i facă Florii de colţ a politichiei romîneşti campanie voluntară, n-are nevoie de piţifelnicii pesedosnicei ajunşi „fetiţele” pedelacheilor!

    Apreciază

  3. corinacretu zice:

    Multumesc pentru sprijin, Sibilla. Sper sa fie fie totul bine. Iti doresc numai bucurii si fericire, un week-end minunat!

    Apreciază

  4. leo zice:

    No aşe, Sibillino… 😉

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc !
    Ne organizăm desigur, nu se mai poate, iar Mirciulică va pricepe, că NU E DUPĂ EL, PUNCTUM.

    @CORINA CREŢU,
    Meriţi !
    Vom fi tot timpul alături de tine, OM MINUNAT !
    Şi-ar face bine să-şi bage tăţi minţile-n cap, căci, cu noi nu e de glumit !
    Te susţinem cu drag, necondiţionat, pentru că Meriţi cu adevărat, ai dovedit prin fapte !
    Am eu o premoniţie dă sibilă turbo, vb f serios, Jioană îţi va frânge gâtul, în cel mult un an nici de fulgii săi nu se va mai simţi iz !
    Oamenii valoroşi, oamenii cu suflet, oamenii activi, oamenii care merită, ACEIA trebuie promovaţi, nu lichelele, şi dacă nu poate, apăi să plece, dară ducă-se că ne-am săturat de ” minunăţiile sale ”…. iartă-mă, Doamne !
    Vorba Cerberului Leo şi a profesorului Borgovan : noi suntem voluntari, orice, oricând, cine merită, apăi Merită !
    SUCCES !!!
    respecte şi preţuire Corina,
    Sibilla

    @tati Borgo,
    DA ! SUSŢINEM NECONDIŢIONAT ! Corina Creţu a noastră merită !
    Şi sper din suflet ca Mirciulică să preceapă, că circ ce facem, feritu-l-o Sfântul să ne suim pe tren şi să .. auuuuu… că de-ar şti cîţi ne-adunăm, şi ce bălăcăreală-i facem prin presa internaţională… auuuuu… sper din tăt sufleţelul meu să fie doar zvonuri… 😉 🙂
    numai bine tati Borgo şi încă o dată : La Mulţi Ani !!!
    Sibilla

    @Leo,
    Cerbere, hvala, 😉 !
    No aşe, apăi zâi şi tălică, Mirciulică are orbul găinii , e dus cu sorcovele, sau ce ? Corina noastră are rezultate, prestanţă, eleganţă, maniere, diplomaţie, se implică, e cunoscută-n întreaga lume, admirată şi apreciată şi pe bună dreptate !!!
    Io zic să faceţi cumva voi cei din capitală şi explicitaţi-i că nu-i mere cu noi, că nu e pe moşia sa personală zevzecul, da unde se trezeşte ăsta, apropo ???
    Păi fără oamenii de valoare şi fără voturile celor precum noi, pesedeaua lui Jioană obţine cel mult, şi zic cu induljenţă 10%, adio electorat… no lasă-l numa !
    Chiar aşe, Baciule draghe, Floarea noastră de Colţ, CORINA CREŢU, are partid !!!
    Apăi cu Dumnezeu înainte ! Da noi, înapoi nu dăm, trecem prin el şi peste el, la o adică şi zău că nu-i doresc să ştie ce-nseamnă-n detalii….
    Sibilla

    Apreciază

  6. Corina e cel mai sustinut politician din blogosfera pentru ca a demonstrat ca merita. Geoana nu cred ca e atat de fraier sa nu tina cont ca un om ca ea ridica partidul! Daca va fi…ii sarim in cap, clar!

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @Simona Ionescu,
    Aşa e, OAMENII ştiu de ce ! CORINA CREŢU e un autentic social-democrat şi Europarlamentarul cu care am avut şi vom avea mereu de ce să ne mândrim !
    Mare mulţămire, Doamna Simona Ionescu !
    Vă doresc mult Succes, în toate demersurile domniei dumneavoastră, împliniri şi satisfacţii !
    cu respect,
    Sibilla

    Apreciază

  8. leo zice:

    Simona, mamă, nu-i fraier, că asta ar presupune să fie un isteţ lipsit de orientare; or nefericitul e ezact opusu: un Prostănac cu „orientare”…

    Apreciază

  9. leo zice:

    Sibillino, cred că dacă mă uit într-o oglindă la ora asta, din ea o să latre la mine un câne; ştii tălică di cari: d-ăla cu privire intelijentă, de nu se poate exprima, ca tot injineru!
    apăi, mamă dragă, io vorbeam despre zâmbetul aşa cum îl văd eu a fi „un zâmbet pentru oameni”, şi tălică mă iei cu poveşti cu buratino… pentru care n-am alta mai bun de făcut decât să-i dedic o ostăşască odă: O, dă-l în…
    … na, c-am uitat unde… 😉 o fi de la medicamente-medicamente-medicamente…

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    Şăzi blând Baciule draghe… băieţii ie la poaste 😉 🙂
    Da oda ceia de-o amintişi tălică, nu-i aşe c-ar suna mişto-n cor, că ştiu io neşte milioane ce cu drag i-ar dedica=o … o ioi…
    ” orientare ” :))
    bre, ce-i al tălică-i pus de-o parte, de unde le tot scoţi … :))

    Apreciază

  11. Alexandru zice:

    Salutari de pe Pamant!

    Apreciază

  12. leo zice:

    Ave, Caesar, zeii din Olimp te salută! desigur, nu întâmplător prin meta-pet-ul favorit al lui Hades, Cerber…

    Apreciază

  13. Langa Corina, PENTRU Corina, alaturi de Corina noastra! 🙂
    Salut initiativa propusa de Gabi si preluata de tine, Sfinx neobosit si plin de insufletire!
    Valoarea, competenta, profesionalismul, dreptatea si adevarul vor iesi la iveala si vor triumfa.
    Papusarii din spatele scenei, care n-au taria sa-si arate fetzele, dar trag disperati sforile crezand ca ele se misca cu folos, vor ramane dezamagiti.
    Se va intampla ceea ce trebuie si ceea ce asteptam cu totii sa vedem implinit: numele Corinei Cretu in capul listei pentru Parlamentul European, via PSD!
    O seara placuta, tuturor prietenilor de suflet!

    Apreciază

  14. Sibilla zice:

    Întrucât Cerberul de Sfinx e mereu la datorie, rămâne cum am stabilit : SUSŢINEM CORINA CREŢU !!!
    Şefu, nu şăd, sunt cu trebi, dar, Sfinxul nostru, după cum bine ştim şi se ştie, iubeşte florile de stâncă .
    Hvala lepo, Şefu !
    Sibilla

    Apreciază

  15. eu zice:

    P.S. parintii meu au votat cu PSDul de cand ii stiu. au zis ca cert nu voteaza cu Geona la alegeri si in nici un caz bu Base. In lipsa de altceva vor vota Crin. Nu m-as fi gandit . Ca ei sunt multi altii fideli PSD

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.