Un semn …

Un semn …

Prietenilor mei, colegilor din blogosferă cu mult drag, Bach !

J.S. Bach – Air on the G String, Sarah Chang :

Da, m-au adus în situaţia de a demisiona, nu înseamnă că eu, Sibilla am abandonat lupta cu sistemul ticăloşit, cu personajele ” nemuritoare ”, considerate de neînlocuit ! Nicidecum, atât că, sunt OM din carne, oase, sufletul însă e departe de-a fi obosit ! E timpul pentru … altceva, voi reveni, vă mulţumesc tuturor pentru încurajări şi solidaritate, e foarte important pentru mine, chiar dacă sunteţi departe … aici, în Caraş-Severin , încă se poate, dar, nu se vrea ! Decât să ” caute ” la neregulile grave din protecţia copilului cărăşeană, au preferat să se coboare-n asemenea hal, încât să angreneze o armată numeroasă de aserviţi şi pupincurişti dispuşi la a fi nişte bieţi executanţi şi atât, şi să mă vâneze pe mine în cel mai josnic mod cu putinţă. Dovezile lor ? Declaraţii verbale, atât ! Probele mele ? Da, există ! Ce mai urmează : incendierea arhivei, distrugerea casetelor, intimidarea în continuare a oricui poate vorbi, presiuni, abuz de putere,abuz de influenţă, copii folosiţi ca masă de manevră, tot nemoşagul scos la înaintare ? …. posibil, pentru că în Caraş-Severin e posibil orice, cu orice preţ, au mai murit oameni, copii, au demisionat angajaţi răpuşi de stress, de hărţuirea morală permanentă la locul de muncă, zeci, copiii, în continuare sunt numere de dosare, nu suflete,ci instrumente folosite-n conflicte între adulţi, acesta e modul în care se conduce, acesta e managementul cu care Caraşul se laudă, josnicia şi ticăloşia fără de limite !

Ultimul regulament inventat, destinat a proteja imaginea şi scăunelele , funcţiile ” divelor” şi prinţişorilor ”, nicidecum mult invocatul interes superior al copilului, expresie de care vă folosiţi doar, atât, are ca scop preîntâmpinarea unor eventuale anchete jurnalistice, sau de alt fel … ” grija ” cuiva şi soarta protecţiei copilului din Caraş-Severin. Grija oştilor dislocate, mda, răstignirea Sibillei pentru amuţirea pe viitor şi-a altor ” neascultători”.

Clanurile şi căpuşele din halal sistemul cărăşean … fala , orgoliile, nemerniciile… DEMNITATE, nu puteţi cumpăra nici cu bani, nici cu clipocitul genelor şi ” lacrimi ” de impresie, la comandă, sau Martell … laşilor care sunteţi !

Un sistem ticăloşit în care trebuie să fii la fel de ticălos ca să rezişti acceptând să taci, să te complaci, să consimţi …. ei bine, eu sunt un luptător, departe de mizeriile şi ticăloşiile voastre, voi fi de folos din afara sistemului, promit !

Sibilla

P.S. Da, am aflat că-mi pregătiţi şi altele, dosar penal, blogger arestat, am aflat … sunt pregăită ! Ano, l-am visat pe Andre ( Hendre ) … înţelegi tu, Ano … ? Ai să înţelegi, şi, sufletul său se va linişti.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la Un semn …

  1. corinacretu zice:

    Sibilla, imi pare tare rau de ce s-a intamplat si ceea ce ti se intampla. Dincolo de solidaritatea noastra, important este sa te gandesti la tine si la sanatatea ta. Ai grija de tine, imi inchipui in ce stare esti. Sa stii ca suntem cu tine – e revoltator sa asitam la asemenea abuzuri in institutiile statului roman. Ai grija de tine. Cu drag.

    Apreciază

  2. SkyRain zice:

    Si, p-aci şi io.
    Mă rog din nou pentru tine şi Zoran. Ştii tu, rugăciunile inimii.
    Mircea

    Apreciază

  3. Dejan zice:

    Mereu m-am gandit ca Banatul inseamna altceva decat Romania. De multe ori aceasta idee a fost lovita de fapte concrete care demonstrau contrariul, dar eu ma incapatanam sa cred in continuare in ideea mea. Ce ti s-a intamplat tie este un fapt concret foarte grav. Te admir pentru faptul ca ai reusit sa stai atat timp in sistem si sa ai curajul sa spui lucrurilor pe nume. Multi nu le-ar face si poate si eu ma numar printre acei „lasi”. Te mai admir pentru faptul ca nu ti-ai pierdut speranta si crezi cu tarie, avand incredere in propriile forte, ca poti schimba ceva. O sa reusesti !

    Mult succes !

    Dejan

    Apreciază

  4. Sibilla, am urmarit cazul tau, l-am semnalat o data si pe blogul meu. O voi face din nou. Dar, spune-mi, te rog, presa locala nu s-a implicat deloc in povestea asta? Daca vrei sa-mi dai mai multe amanunte, o poti face pe mail.

    Apreciază

  5. claus zice:

    Sunt alaturi de tine.
    Te admir pentru ca ai curajul sa spui lucrurilor pe nume.
    Ai grija de tine.

    Apreciază

  6. Ema zice:

    Imi pare rau de ceea ce ti se intampla.Te stiu totusi luptatoare si stiu ca nu vei renunta asa usor.
    Eu sunt cu sufletul si cu tot ceea ce ai nevoie,alaturi de tine.
    Sa nu uiti asta!

    Apreciază

  7. mcgogoo zice:

    cand zic ca romania e de kkt …
    @corina chiar nu se poate face nimic???

    Apreciază

  8. Înţelepciune, mult curaj, sănătate şi baftă.

    Suntem oameni – poate ultimele sensuri, poate începutul – iluzia unicei speranţe – viaţa. S-o trăim toţi în pace şi dreptate.

    Apreciază

  9. Sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit… 🙂
    Fruntea sus!

    Apreciază

  10. CELLA zice:

    a cîta oară repet … nu ţara-i de vină , nu România-i în fel şi chip , laşitatea şi micimea şi complicitatea prin tăcere şi toate şabloanele cu caprele şi gena noastră şi toi ce vreţi … încetaţi de-a mai lua numele ţării în deşert şablonard … „lucraţi” la cauze nu la efect
    dăm din gură dar de FĂCUT facem ?
    Sibilla ai un cont,ai un avocat de încredere ( subliniez,că ştiu ce spun,de încredere ) ? , există posibilitatea strămutării oricărui dosar,ai intrat într-un război de gherillă lung şi hărţuitor
    eşti puternică,nu abandona şi ai credinţă
    şi mai ales nu ezita : fă-te auzită prin toate mijloacele
    ai grijă de puiul tău şi de sănătatea ta şi nu înceta să vorbeşti
    nu te pierde în nimicuri,stabileşte priorităţi şi dozează-ţi lupta , va fi lungă
    şi o să fie BINE , sunt absolut convinsă , suntem aici nu ezita să ne spui cu ce putem ajuta
    curaj !!!

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc din suflet, tuturor !
    Vă cer scuze pentru absenţe, fac mulţime de drumuri,tribunal, CJ, în fine, sunt singură şi trrebuie să mă mişc, vă asigur că nu am abandonat lupta nici o secundă, nu am mai rezistat mizeriilor, scenariilor, mascaradei orchestrate,dar, voi continua, chiar mai incisiv, pentru că nu e o luptă personală, pentru că va avea de câştigat înteg sistemul, pentru că nu e normal nimic din ce se întâmplă aici, pentru că tinerii, copiii instituţionalizaţi sunt numere de dosare pentru ei şi, cel mult masă de manevră… se flosesc de vulnerabilitatea lor, sunt ” sensibili ” la orice presupune un bănuţ de buzunar … of.

    @Corina Creţu,
    Mulţumesc frumos .
    Da mă gândesc la sănătate, mai ales că acum chiar nu am voie să cedez nici fizic, nici mental, spitalizarea va fi pe bani iar eu acum sunt fără venit, dar, sunt o voce, poate totuşi o voce auzită cumva de instituţiile abilitate a verifica în amănunt aspectele semnalate de mine în timp. Presa centrală a tot scris, Jurnalul, Cotidianul, Gardianul, etc, totuşi, nici măcar una din instituţiile abilitate a verifica nu a catadichsit să trimită vreun corp de control în Caraş-Severin, nimic, tăcere totală, ce să mai înţelegem de aici ?
    Eu, de bună credinţă fiind, am semnalat, mi-a fost încălcat drept după drept, culmea nesimţirii şi fărădelegii din Caraş-Severin e că am fost sancţinată pentru scrierile de pe blog şi manifestarea transparenţei în relaţiile cu corpul de control ce a fost în octombrie aici, ori Legea nr. 571/2004 în art 7,8,9 face referire clar şi limpede la protecţiamartorilor şi la protecţia avertizorului, mai ales dacă denunţul avertizorului vizează un şef ierarhic, din oficiu Consiliul Judeţean ar fi trebuit să mă sprijine până la capăt în absolut toate demersurile, dar …
    După ce am fost sancţionată aberant, au continuat să mă citeze chiar şi în concediu medical fiind, deşi fiind deja în litigiu, cu dosar pe rol în instanţă, hărţuirea morală şi sub toate formele a continuat, au invocat mizerii de-ţi stă minte, nu alta, probele lor sunt declaraţii verbale sub presiune, oamenii sunt ameninţaţi curestructurarea iar copiii ar vorbi şi-ar spune adevăruri cutremurătoare însă doar în afara sistemului, nu sub ochii lor ameninţători.
    Au trântit un Regulament , recent, aprobat în sedinţa CJ, în care se stipulează clar că nici o informaţie nu va mai răzbate în afara sistemului fără aprobarea exclusivă a Duuuamnei dir, adică la presă absolut nimic, politica de stat în stat !
    Legile omise cu bună ştiinţă, articole de Lege încălcate :
    Legea nr 544/2001( acces la informaţii de interes public ) ; Legea nr 202/2002 ( egalitatea de şanse ), Legea nr 319 ( securitatea şi siguranţa, sănătatea la loculde muncă ) art. 6 alin 1 şi art 7 alin 1,2,3,4,5,6 ; Codul Muncii art 8 ( principiul bunei credinţe ) alin 1, art 39 alin 1 litera e ( dreptul la demnitate în muncă ), art 97 alin 2 ;Legea nr 53/2003 din Codul Muncii art 5 alin 1,2,3,4,6,7, ; Constituţia României art 22 (1), art 38 (2), art 29, art 30 şi evident, Legea nr 571/2004 art 7,8,9 . Deşi nu am avocat am ajuns să învăţ legislaţie de nevoie, pentru că mă apăr singură, din victimă am ajuns abuzator pentru că aşa doreşte Duuamna, Ana Vasile care nu se opreşte.
    La Memorii,Petiţii, nici la această oră nu am primit nici cel mai mic răspuns, mai mult Duuamna a refuzat să primească în instituţie comisia CJ, pentru că ea face legea pe … moşia proprie ?!!
    Am primit răspuns favorabil de la Poliţia Reşiţa, care certifică unele fapte şi că am dreptate, de la spital, numai instituţiile publice se joacă de-a legiuitorii, doar sunt nemoşaguri, ei toţi eu singură, nu mă tem, nu am greşit deloc, mai mult, vreau să se schimbe ceva, pentru copii, pentru toti angajaţii, nu pentru mine. Am demisionat, continui însă !
    Dacă trebuie să apelez şi la presa internaţională o voi face, poate mă va auzi cineva în afara graniţei, oricum nu va dura la nesfârşit cu ticăloşia.
    ţi mulţumesc frumos, Corina, sănătate şi numai bine om minunat !
    Sibilla

    @SkyRain,
    Mulţumesc mult. Aşa să faci, să te rogi pentru mine şi pentru Zoran, la ce ameninţări mi-au fost transmise, rugăciunile nu strică, se pare că da, sunt în stare de orice, numai să strivească orice văl ce-ar dezvălui adevăruri ….
    preţuire, prieten drag,
    Sibilla

    @Dejan,
    Hvala lepo, druje Dejane .
    Sigur că voi lupta până la capăt, eu nu cedez niciodată, nu e lupta mea, am să repet la nesfârşit, lupt cu un sistem ticăloşit şi cu o-ntreagă încrengătură de rude, nemoşaguri … am să postez curândo listă cu neamuri, ca să vă cruciţi ! Peste tot în ţară e cam aşa, dar aici e depăşită orice limită a bunului simţ, e strigător la Cer !
    să auzim de bine, prieten drag,
    Sibilla

    @Simona Ionescu,
    Vo contactez negreşit pe mail, vă mulţumesc din suflet !
    Din nefericire presa locală e sub control absolut, un singur om e decis să mă ajute, vă voi detaila în mail, presa centrală a tot scris, dar, culmea nesimţirii din Caraş-Severin e că ziarele sunt cumpărate toate de pe tarabe de la prima oră, astfel încât la cititori nu răzbate nimic, pe bloguri intră prea puţini reşiţeni, mai mult, accesul la bloguri, la unele siteuri de presă online a fost total restricţionat. Singurele voci din judeţ sunt ale noastre, eu şi Gabriela, am riscat foarte mult, ameninţările e posibil să se concretizeze sau nu, de asta avem nevoie de tot sprijinulvostru, al fiecăruia din voi.
    Vă contactz, mare mulţumire !!!
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    @claus,
    Mulţumesc.
    Am grijă, cred că şi Doamne, Doamne are, uite că mai respir, deşi Duuamna dir şi-a pus în practică prima ” promisiune ” aceea de-a mă umilii aducându-mă-nsituaţia de-a demisiona, Justiţia Divină nu-i va ierta nici una din ” răbufniri ”, îţi prelungeşte agonia. Din păcate multe din nelegiuiri nu se mai pot îndrepta, nici în sistem, nici în ce priveşte starea sănătăţii mele, a avut ea Duuuamna ” grijă ” de toţi şi toate.
    numai bine, respecte,
    Sibilla

    @Ema,
    Hvala lepo drugarica Ema !
    Ştiu, simt că-mi eşti alături ! Nu renunţ, nu am de ce, nu am nimic de ascuns, ei au de ascuns mizeriile sub preş, dovadă încrâncenarea, oştile dislocate, regulamente inventate, numai pentru ca nimic să nu răzbată, nimic să nu răsufle, nemernici, uniţi prin ticăloşii sau grade de rudenie, nişte laşi.
    respecte şi preţuire Ema,
    Sibilla

    @mcgogoo,
    Mulţumesc frumos pentru solidaritate,
    Biata ţară e o victimă a unor căcăcioşi proţăpiţi pe scăunele şi funcţii ! E vremea lor, a cameleonilor, aantihristului !
    Mă uimeşte că numai în Caraş-Severin cnducerea protecţiei copilului e de neînlocuit, e ceva de tot râsui-plânsul, nicăieri în lume nu s-a pomenit aşa ceva. Au promis să nu se lase până ce nu mă văd închisă, după gratii, nu mă miră,cu nu mult timp în urmă respectiva Duuamnă a dat ordin gardianului instituţiei să cheme poliţia dacă apar în zonă, eu angajată a instituţiei fiind, e în stare de orice şi e susţinută veţi citi curând de către cine. Preşedintele Cons Jud C-S a fost deschis, a făcut demersuri legale, numai că acest personaj Duuamna, nu se sfieşte şi nesocoteşte ordine, e în stare de orice. Nu am nimic a-i reprşa Domnului Preşedinte, a făcut ce a depins de dumnealui, … vom vedea.
    Una din frazele vehiculate sună cam aşa : ” să le văd eu pe amărâtele alea, când vor rămâne fără venit, din ce-şi plătes abonamentele la net şi cum mai pot scrie pe bloguri, le tai eu craca ”, sunt zeci de vorbe care circulă, din ” proaste ”, ” nebune ” nu suntem scoase, nu problemele şi neregulile trebuie rezolvate, se pare că-n Caraş-Severin se rezolvă oamenii, nu se caută la bârne … 😦
    Am să răspund eu la întrebare, ba da, se poate ceva, se poate muri, Gabriela a făcut infarct, eu preinfarct, au şi murit oameni, stressul , sigur că morţii, bolnavii sunt vinovaţi, da, mori cu jalba-n proţap, cu dovezile-n dinţi şi dreptatea-n mâini, da, în mileniul III în România, în Caraş-Severin. Iar eu spunând lucrurilor pe nume sunt răstignită, cam aşa …
    numai bine, sănătate vă doresc, respecte,
    Sibilla

    @Mariana Fulger,
    Mulţumesc din suflet !
    Mi-e drag să pictez, să scriu, să mă joc cu copiii, să organizez concursuri….. a fost o vreme când centrul în care am lucrat a fost locul II pe ţară, a fost … până a sosit Duuuamna cu neamurile, sefii unsi pe criterii politice, prietenii … Am continuat să fac ce ştiu eu mai bine, am adus premii, amavutpreminaţi, dar … am gura prea mare, nu ştiu să tac, am rupt barierele tăcerii … aceasta e vina mea, că nu consimt să fiu complice la ticăloşii, că ştiu că se poate şi altfel, că visez la o lume mai bună, da.
    Mai deunăzii, unul din oamenii la care ţineam tare mult şi pe care-l respectam a afirmat : ” Doamne, să te pui tu cu Duuuamna, să te pui tu cu sistemul, ai mare nevoie de consiliere … ”, e unul din oamenii care ştiu că am dreptate în tot ce spun dar … acest om pentru mine a murit. Sper să citească aceste rînduri, să vadă cât de departe e de Dumnezeu, el, un ” slujitor ” al celor sfinte, m-a dezamăgit enorm, mi-a rănit sufletul, sper să se poată ierta …
    numai bine şi mulţumiri, respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  12. Sibilla zice:

    @CELLA,
    Mulţumesc frumos !
    Nu am avocat, pentru că nu am nici un venit, pentru că Duuamna ne datorează angajaţilor bani, restanţe din 2008, pentru că nimeni nu o acţionează în instanţă şi pentru aceasta, am s-o fac eu, ca modl pentru ceilalţi, indiferent de rezultat !
    Da, CELLA, duc şi eu şi Gabriela un război cu un sistem nemernic şi cangrenat de trei ani, buba va trebui să se spargă, nu am să tac, nu am să mă opresc, atât cât mai respir. Repet, nu e nimic personal, se ştie, e vorba de suflete nevinovate, e vorba de principiile la care ţin, e vorba că trebuie să se shimbe ceva , trebuie !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

  13. leo zice:

    Şi totuşi, de luptat nu poţi lupta singură. Ziceai ceva de un avocat care s-a oferit să te ajute? Nimic? Zicea lumea să dai şi un cont, pentru că lupta asta costă, şi tu nimic! De ce vrei să lupţi singură, când ştii că-s destui bloggeri gata să te ajute cu ce pot?
    Corina, pesede CS nu are un avocat? La câte face Sibilla pentru pesede, nici atâta sprijin nu i se poate oferi? Sau pentru că aveţi un Prostănac în frunte, pe care Sibilla nu l-a slăbit vreodată, are Sibillina rang de persona non-grata şi la pesede, nu numai la pedelachei? ori e solidaritate de partid şi de stat la mijloc?

    Apreciază

  14. instalatorul zice:

    Sibilla, suntem solidari cu tine, nu se pune problema, dar tu ai un angajament ori o initiativa privata in perspectiva? Ai ce minca? Iti poti cistiga un banut in viitorul apropiat? Asta scrie tu.

    Apreciază

  15. leo zice:

    @ instalatorul
    era Jeane D’Arc preocupată de meandrele concretului?
    a cerut ceva pentru ea?

    Apreciază

  16. Ema zice:

    Draga mea prietena,
    Tot ceea ce citesti,toate aceste cuvinte care iti sunt adresate sunt scrise de oameni.Oameni care te apreciaza,te stimeaza ,tin la tine si sunt CAPABILI sa-ti ofere ajutor.Nu este o rusine sa ceri ajutor.Contrar unei credinte,recunoasterea faptului ca ai nevoie de sprijin,nu te face mai slaba.Viata nu e dreapta,si noi stim acest lucru destul de bine.
    Eu personal,ma simt bine cand vin aici ,la tine si ma primesti cu drag de fiecare data.Prietenii mi i-am ales singura ,chiar si pe cei virtuali.Iti spun din suflet: m-am gandit toata ziua cat de norocoasa sunt ca exista oameni ca tine in viata mea.Iti multumesc ca-mi esti prietena.Si imi doresc sa pot face ceva pentru tine.
    Ceva real,adevarat,nu doar vorbe sau cantece…
    Si sunt sigura ca toti cei care iti scriu simt acelasi lucru.

    Apreciază

  17. @Sibilla! De ce nu m-ai anunţat?! A trebuit să aflu de pe blogul lui George Şerban, mărturisesc că astăzi chiar nu aveam de gând să te vizitez, dar îmi propusesem ca în weekend să reiau tema voastră şi să vă scriu, ţie şi lui Gabi. MĂ ENERVEZ!

    Dar sper că ţi-ai găsit ceva care să te onoreze, atât financiar, cât şi profesional, statut din care să ai libertatea să-i trozneşti pe nemernici. Îmi pare tare rău că nu m-ai anunţat! Îmi pare tare rău mai ales că se întâmplă ce se întâmplă şi că a trebuit să faci asta! Gabi ce face?

    Dacă ai făcut-o pentru sănătatea ta, atunci bine ai făcut. Dar jagardelele-astea trebuie să plătească. Spune-ţi tu din partea mea în sârbeşte că îmi eşti dragă şi te consider prietena mea, la fel şi pe Gabi. Şi spune-mi şi mie, că nu ştiu nici măcar cum se spune te iubesc în sârbeşte, deşi am avut un prieten sârb – foarte mişto! Sper că te-am făcut, un pic, să zâmbeşti. Aş vrea să râzi. Să râzi de ei. Râsul e sănătos. Şi frumos. Te îmbrăţişez, cu mult drag!

    Apreciază

  18. Pingback: BLOGGERI, VĂ SOMEZ, SOLIDARIZAŢI-VĂ CU SIBILLA ŞI GABI! « Welcome to Roxania

  19. SuKaRiT zice:

    Este clar că cele ce se întâmplă acolo sunt un cumul de ilegalităţi-legalizate cu complicitatea tacită a celor care ar trebui să se sesizeze şi să le pună capăt. Nu înţeleg, printre cei mulţi care te citesc se numără şi persoane cu un cuvânt greu, care într-o măsură mai mică sau mai mare, ar putea pune în mişcare rotiţele legale, de ce nu o fac?
    Pe lângă solidaritate, simpatie şi alte cuvinte (frumoase ce-i drept) mai este nevoie şi de acţiune. Cu acest guvern schilav şi cu acoliţii lor împrăştiaţi peste tot în ţară, tare mi-e să nu păţeşti şi altceva, mult mai grav. Ai grijă de tine, Poetesă. Dumnezeu să te ocrotească!

    Apreciază

  20. snombawn zice:

    Спасибо за статью.. Актуально мне сейчас.. Взяла себе еще перечитать.

    Apreciază

  21. Maria Barbu zice:

    Sibilla draga, fa-le si o actiune in justitie, poate ca se va produce minunea si vor fi macar penalizati! Fir-ar sa fie de nemernicie! Sunt din tot sufletul alaturi de tine si daca ai nevoie de o petitie ori de orice altceva, spune si sarim in ajutorul tau!

    Apreciază

  22. Mile zice:

    Am stat pe margine si am vazut ca mai sunt inca oameni buni pe langa tine Sibilla. Cei ce au facut rau…rau vor primi. Nu o sa ramanem indiferenti si nu o sa te lasam singura in lupta. Si eu si Ramo stam cu mainile intinse acum spre tine. E greu sa iesi din intunericul in care te-a aruncat nesimtirea unor minti inguste …a unor oameni rai. Important a fost primul pas pe care iata l-ai facut singura ….De acum vei merge pe propriile picioare cu noi alaturi Sibilla. Va fi greu dar vei avea satisfactii. Noi suntem aici chiar si daca nu ne chemi. Veghem asupra ta si a lui Marko si va trimitem ingerii nostrii pazitori sa va apere. Forta Sibilla.

    Apreciază

  23. Mile zice:

    Pupa-l pe Zoran din partea noastra si niciodata sa nu uiti asa cum iti ziceam de altfel ca spiritul bunicilor vegheaza asupra noastra in momentele de cumpana. De aceea trebuie sa trimitem ingerii catre ei sa faca front comun si sa ne protejeze. Pupam! MRC

    Apreciază

  24. leo zice:

    Mile
    Sta vise da ti pozelimo, kad ti vec imas… sve(t):
    http://www.trilulilu.ro/dienuta74/1ded5aef245ca1 ?

    Apreciază

  25. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc şi vă cer scuze tuturor pentru absenţă !

    @instalatorul,
    Am, am mereu Cerulînstelat deasupra mea, am putere să continui, am promis,până la capăt, aşa va fi, şi mai am şi iată, suflete deosebite care-mi menţin moralul ridicat, e mai mult decât deajuns .
    Vă mulţumesc din suflet !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    @duşo Leo,
    Hvala, Şefu, eşti de veghe , meriţi un semn sibilin de preţuire :
    http://www.trilulilu.ro/AnisoaLa/2379d6b0dbe8ce
    pesedei cărăşeni nu mă cunosc decât din ” poveşti ” şi fabule pedelachee, znaş ti .. ?
    Te asigur că adevăraţii social-democraţi îmi sunt alături, la fel Oamenii, indiferent de coloratura politică şi asta îmi tărie, promit să fiu aceeşi luptătoare mereu, doar mă ştii mai bine ca … mulţi, Cerbere 🙂
    Concretul la mine e să obţin intrarea în normalitate, cer mult ?
    Şi de ce vb cifrat cu druje Mile, no las că vă spui eu la Ramo că umblaţi cu coduri 😉 :))
    Ramo, upomoci Ramo, Mile şi Leo au zis …. îţi zic personal ce 😉
    Sibilla
    @Ema,
    Nu va fi nevoie, ai să vezi, aşa frumos intervine Doamne, Doamne câteodată …
    Simt eu că Cineva Acolo Sus mă iubeşte şi pe mine şi că nu va lăsa copilaşii pemâna unor ghemoni, s-au îmbuibat destul, voi veghea mereu ca protecţia copilului să fie ceea ce trebuie să fie, nu vacă de muls pentru ticăloşi, nu culise pentru afaceri, nu protejarea scaunelor, funcţiilor, imaginii unor cameleoni !
    mulţumesc drugarica,numai bine,
    Sibilla

    @Roxana Iordache,
    Ba să ştii că-ţi şi mulţumesc pentru că da, am râs, eşti cu adevărat un OM deosebit, un luptător, şi mai şi ştii cum să mă tresari înapoi pe redute, asta înseamnă un fin psiholog, respect !
    Îţi mulţumesc pentru … TOT !
    Apropo de sârbii noştridragi, mi-am adus aminte şi iar râd, cică ” sârbii sunt nebuni ” şi io n-aş fi bănăţeancă, mama fiind din Klisura Dunave,nah, apăi cu jalniciiăştia lupt eu, fără banisunt praf, nişte vai de steaua lor ! Cu banul şi-au construit iluziile nemuririi pe funcţii, tot banui îi va zminti, şi n-aş vrea să fiu în pielea lor, eu dorm bine, ei … 😉
    hvala lepo Roxana ,
    Sibilla

    @SuKaRiT,
    Da să te rogi şi pentru mine, am mai spus sunt porniţi şi pe altele …. sunt oameni care comentează pe aci şi au primit tel de la câte unul : ” spune-i să se potolească, vai ce-o aşteaptă … ”, ai intuit bine, cu asemenea ticăloşi lupt eu şi nu pentru mine, dar le stricai socotelile şi mă mai şi năpădiră amintirileşi-mi adusăi aminte de toate … tocmaiaste amintiri nu le plac, ştiuei ce ştiu, dar nu e bine că ştiu şi alţii….
    Mulţumesc frumos, nu mă las le rup capul caracatiţei, atât cât am să pot eu şi încă pot, pentru că eu nu am nimic de ascuns !
    stimă,
    Sibilla

    @Maria Barbu,
    Eu tot ce fac fac legal, respect legea, ce fac ei, ce abuzuri de influenţă, dau telefoane e problema lor, când am tăcut am aşteptat să greşească, şi augreşit, şi am în scris minunăţiile lor ….
    Mulţumesc frumos, Maria !
    Sibilla

    @Mile,
    🙂
    Cu tineam o vorbă, mâine, ştim noi ce, musai 😉 🙂
    Pupă pe Ramo, o minunată şi-o deosebită, calde îmbrăţişări vouîă, OAMENI dragi mie !
    Abia mă abţin să nu strig, da tac pănâ mâine … 🙂
    Da, Mile, îngerii voştrii au sosit, veghează, ştiu, aveam nevoie de cuvintele tale Mile , mereu mi-aţi fost alături ! Hvala lepo, MRC 😉
    Salutări părinţilor tăi, ne auzim şi da, natrag pe redute, ja sam Arkana 🙂
    tare vă mai iubesc, na am zis şi public, m-am pedepsit pentru că, nu ştiam de unde s-o iau pe Ramo … 🙂
    svadba, svadba, svadba …. O Boje, MRC ! 🙂
    Sibilla

    @

    Apreciază

  26. Sincer îmi pare rău că vi se întâmplă ce se întâmplă. Aveţi grijă de dumneavoastră. Baftă, sănătate multă, curaj, înţelepciune şi oameni care văd clar şi procedează corect.

    Apreciază

  27. Mile zice:

    @leo
    iti multumesc mult pt link-ul cu piesa lui Louis e bestiala si am aruncat-o si eu pe site. Merci de gandurile bune

    Apreciază

  28. leo zice:

    Mile,
    să zicem că-n materie de dedicaţii muzicale, îs un fel de… Mile al Sfinxului… 😉
    Casă de piatră! Aş zice-o pe limba lui Vuk, dar am învăţat-o după ureche, ca Barbu Lăutaru, şi de vorbit…. mai mult am fredonat-o…
    Aşa că, vorba Sibillinei, Ziveli MRC!!!

    Apreciază

  29. leo zice:

    PS
    şi, pentru că minţile ascuţite de oltence degrabă vor gândi la altceva, comparaţia mea nu avea vreo legătură cu… făcăleţul… 😆

    Apreciază

  30. Sibilla zice:

    Mă plimbam întâmplător pe-acilea , n-auzii, nu văzui nik …
    ziceam 😉
    @Mile,
    Şefu Leo lăsă răvaş să-ţi dărui musai pe mess de la el cetire, orijinalul ” Ramona ”, cică musai la propretaru de drept să ajungă, altfel mă smotoceşte rău, cu sau fără făcăleţ … nush că-i imprevizibil sârbul Leo 🙂
    calde îmbrăţişări Ramonei – Lepa, ţie canon greu, mai dai două trei reţete, molimte şi molimte 😉
    stimă şi respect, Mile,
    Sibilla

    @Leo,
    Şefule, fac scandal şi strig again : ” upomoci tati Borgo , Leo e rău şi cel mai afurisit, mie nu mi-o găsit # Niko kao ja, Niko kao ti … # şi mă rg de el de-un an, să i se dea canoane grele, aşa ” … nah 😉 🙂
    Pfoai, adicătelea tălică pe mine mă fredonezi cu srpska să-mi temperezi telegari, va să zică să-mi distragi atenţiunile de la piţifelnici, moamăăă… no, dobro, stai că adun tigri să te fugărim , în lanţuri cu tine, şi te unjem Arkan, aşe nu mai mere bre … :))
    Da cine-s minţile celea ascuţite, io nu ştiu decât d-alea corci, şi-s zăpă şi zbuciu rău, da rău … :))
    Ziveli MRC !! Subscriu !!!
    Sibilla

    Apreciază

  31. leo zice:

    Sburătăroaică, ce mai!
    Adică face omu dedicaţie, O DEDICAŢIE, unei zâne, şi brusc zăuită de valurile-valuri de dedicaţii de i-au transformat blogul în atlantidă muzicală!!!
    Bineee…

    Apreciază

  32. Sibilla zice:

    😉 🙂
    Una dedicaţie specială samo za Mile :


    Dedicaţie specială samo za drugarica Ramona lui Mile :


    Una dedicaţie specialna samo za duşo Leo :


    Şi pentru mine de la … mine , eh, sibilino 😉 :

    Recunosc, vă iubesc şi gata, am zis 🙂

    Apreciază

  33. Pingback: Cazul Sibilla - semnal de alarma | Blog Nati Meir

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.