Românilor, spre luare aminte !

28800

Românilor, spre luare aminte !

O, Adevăr, care Dumnezeu eşti, fă să fiu una cu tine într-o dragoste veşnică. În Tine sălăşluieşte tot ceea ce doresc, tot ceea ce vreau. Toţi învăţaţii să tacă, toată făptura să amuţească în faţa Ta, grăieşte-mi numai Tu. ( Părintele Arsenie Boca )

Invelisul sufletului devine luminos sau intunecat, corespunzator starii interioare a sufletului. Cand constiinta, judecatorul nostru incoruptibil, ne vorbeste mustrandu-ne, si spunandu-ne ca nu suntem curati, atunci noi aparem intunecati, in ochii ingerului pazitor si chiar al oamenilor dispusi sa ne analizeze. Cand sufletul este luminos, puterile intunericului, nu se pot uita la el si deci ispitele, scad in intensitate. Dracii incearca sa se tarasca pana la sufletele luminoase, dar trecerea le este barata si sunt izbiti la pamanat de razele luminii duhovnicesti, ca de niste sageti. Asadar ravneste la aceasta. Nu merge dupa ceea ce ti se pare din afara, pentru ca este posibil sa existe altceva vizibil in noi, si aceea suntem noi in realitate.

( Sf Teofan Zăvorâtul )

iisus

Antonie Iorgovan despre masonerie :

” Trebuie să ne raportăm la legea morală în noi şi la Cerul înstelat deasupra noastră , ori masoneria NU promovează aşa ceva …. toată lumea ştie că din masonerie ieşi numai cu picioarele înainte, au ei grijă să te adoarmă … noi TREBUIE să ne raportăm numai la ceea ce înalţă fiinţa umană … masoneria este în afara legii, a Constituţiei României … ”

” … ei, merg pe ideea că au devenit din secreţi,discreţi … un guvern al României controlat de masoni, şi justiţie, şi … tot ?”

” … a merge pe acele ritualuri care te duc în catacombe, care te coboară, care te îndepărtează de Divinitate, NU promovează valorile ce înalţă fiinţa umană ..”

Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca :

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, şi astfel, ţinând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase ajută-mi ca rugaciunea Prea Sfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întunerec. Patimile au pus tină pe ochiul minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţa în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, şi aşa risipim în deşertăciuni zilele noastre, umiliţi şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniţei în care Te ţinem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârşiţi suntem, cât eşti de aproape de sufletele noastre şi cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viaţa Ta, lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie. Amin.

jesus

Părintele Iustin Pârvu :

– sa iubesti fara sa fii iubit…
– sa slujesti fara sa fii pretuit…
– sa daruiesti fara sa ti se multumeasca…
– sa te jertfesti si fara sa ti se recunoasca…
– sa ierti fara sa fii iertat…
– sa-l sustii pe cel care te-a lepadat…
– sa ramai linistit, desi esti nedreptatit…
– sa crezi desi nu vezi fata in fata…
– sa crezi desi nu esti deplin lamurit…
– sa investesti cladind fara sperante…
– sa taci pentru a nu face rau aproapelui…
– sa vorbesti de dragul adevarului…
– sa induri fara sa murmuri, fara sa cartesti….
– totul sa-ti apartina, dar tu de toate bucuros sa te lipsesti…

Lupta-te, suflete, ca să primeşti acest har!

Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea. Românilor li se cere să-şi pună pe paşapoartele şi permisele auto acest cip biometric ce conţine amprenta digitală şi imaginea facială. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare şi stocare a datelor de identificare se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îţi vinzi sufletul diavolului. Însemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al fiinţei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinţii Părinţi, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credinţă. Să nu credeţi că putem sluji şi lui Dumnezeu şi lui mamona. Nu, dragii mei, nu primiţi acest însemn diavolesc care vă răpeşte ceea ce vă aparţine prin moştenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate şi originalitate, al fiecărei fiinţe umane! Trebuie să vă apăraţi acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiţi cu preţul vieţii voastre. În zadar câştigaţi cele ale lumii, dacă vă pierdeţi sufletele voastre şi ale copiilor voştri, pentru că Sfinţii Apostoli ne spun clar „se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni”.

Vă cer, aşadar, în numele Mîntuitorului Hristos, Care a spus „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei 11: 32-33), să cereţi autorităţilor române să abroge legile care permit îndosarierea şi urmărirea electronică a creştinilor, renunţarea la libertatea cu care ne-am născut.

Dar o să primim plata păcatelor noastre, moartea, osânda noastră, care să nu fie, ferească Dumnezeu, de răscumpărat. Pentru că Hristos Şi-a vărsat sângele o dată pentru tine. Ei bine, poporul acesta, prin fruntaşii săi, s-a ticăloşit până la culme, prin trădarea tradiţiilor şi credinţei strămoşeşti. Iar noi am refuzat această răscumpărare prin neprezentarea acestor adevăruri scripturistice; am fost deseori absenţi din fruntea micii oştiri a Adevărului.

Acum e timpul jertfei, prin vorbărie şi prin conferinţe nu mai facem nimic.

Să te duci, române drag, fără frică, direct spre vârful sabiei, ca străbunii noştri cei viteji, să te duci ca o torpilă japoneză, să mori în braţe cu vrăjmaşul! Acum suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice – stai aici în mijlocul arenei şi aştepţi, ca şi creştinii de odinioară, să dea drumul la lei. Aşteptaţi să fiţi sfâşiaţi, rupţi, altă scăpare nu mai e! Lupta este deschisă. Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi! Aşa cum a început creştinismul, aşa va şi sfârşi – în dureri şi în suferinţă. Pecetluiţi creştinismul cu mucenicia voastră!
( Comunicatul-apelul Părintelui Iustin Pârbu )

____heaven_sent_____by_ay_art

Cuviosul Paisie Aghioritul către creştini :

Lumea arde. Pricepeti asta? Au cuprins-o multe ispite. O astfel de vapaie a aprins diavolul incat de s-ar aduna toti pompierii, n-o pot stinge. Vapaie duhovnicesca. N-a ramas nimic. Numai de rugaciune e nevoie, ca sa se milostiveasca Dumnezeu spre noi. Vezi, atunci cand se aprinde un foc mare nici pompierii nu mai pot face nimic, ci oamenii sunt nevoiti sa se intoarca la Dumnezeu si sa-L roage sa trimita o ploaie puternica, ca sa se stinga. Asa si pentru vapaia duhovniceasca pe care a aprins-o diavolul e nevoie numai de rugaciune ca Dumnezeu sa ajute.

Linistea care stapaneste ma nelinisteste. Se pregateste ceva. N-am inteles bine in ce ani traim, nici nu ne gandim ca vom muri. (…) Este trebuinta sa facem multa rugaciune cu durere, ca Dumnezeu sa intervina. S-o luam in serios si sa traim duhovniceste. Anii sunt foarte grei. A cazut multa cenusa, zgura, nepasare. E nevoie de mult suflet, ca ele sa dispara. (…) Intra unele boli europene si inainteaza spre mai rau. (…) Iar noi dormim in opinci. Nu spun sa luam pancarte, ci sa intoarcem rugaciunea noastra, preintampinand marele pericol ce il asteptam si sa ne inaltam mainile catre Dumnezeu. (…) Ceea ce va ajuta foarte mult este sa intre inlauntrul vostru nelinistea cea buna: unde ne aflam, ce ne va astepta, ca sa luam masurile necesare si sa ne pregatim. Viata noastra sa fie mai calculata. Sa traim mai duhovniceste. Sa fim mai iubitori. Sa ajutam pe cei indurerati si pe saraci cu dragoste, cu durere si cu bunatate…

Astazi traim in anii Apocalipsei. Nu este nevoie ca cineva sa fie prooroc pentru ca sa inteleaga asta. Lucrurile inainteaza tac-tac. Ce ne asteapta nu stim. Toata aceasta situatie ce s-a instapanit ne vorbeste in acest sens. De aceea cu atat mai mult acum trebuie sa ne sprijinim pe rugaciune si sa luptam impotriva raului prin rugaciune. (…)

lethimin_275x274

Învăţăturile Părintelui Arsenie Boca :

Daca nu poti vorbi cu copiii tai despre Dumnezeu,vorbeste cu Dumnezeu despre ei.[PR.Arsenie Boca]
Pacatosii au un prieten,peIisus;din momentul in care cunosti ca esti pacatos,te-ai schimbat din vrasmasul lui Dumnezeu in prietenul lui Dumnezeu.[PR.Arsenie Boca]
Dumnezeu nu uita de om cum uita omul de Dumnezeu[PR.Arsenie Boca )

Sibilla

informaţii preluate de pe google.ro – războiul nevăzut

imagini preluate de pe google.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Românilor, spre luare aminte !

  1. Mihnea Georgescu zice:

    Iarăşi de iei de masoni, drugarica…

    Apreciază

  2. Mihnea Georgescu zice:

    Erată. TE iei…

    Lasă-i şi ei, că şi ei sunt oameni!

    Apreciază

  3. Mihnea Georgescu zice:

    Erată. PE ei…

    Nu ştiu ce am, emoţia cred, drugarica!

    Apreciază

  4. SuKaRiT zice:

    Mulţumesc, Poetesă!

    P.S. Irinel Columbeanu, Adrian copilul minune… şi…şi…şi… Masoni! Chiar de râsul curcilor! Şi se dau „elită”?!
    Phuah!

    Apreciază

  5. leo zice:

    Machidoane, ie cumva ca-n desenu ăla animat, Touche, Pousiquet?… 😉
    Încă n-ai învăţat când e momentu să te feri din calea telegarilor Sibillinei, iar te dai cu furca la tren, iar nu i-a hi ghini miţoasei tălică…

    Apreciază

  6. leo zice:

    Probabil că va apărea cândva şi la Corina, noi dromaderii să trăieşte, că are iei grijă de noi băieţii cu ochi de peruzea ce ne tot pun cozi ce ne transformă în spamuri wordpres…
    „alex de alexe, maică,
    a nu se face confuzie între iudemerei şi unguri!
    unguri sunt ăia care au mărşăluit în Vezprem pentru un român, ungur e şi Haydu Gyozo, ungur e şi Sarkoszy, unguri sunt şi ăia alături de care Corina, eu, şi mulţi alţi ardeleni am copilărit fără habar a avea care ce-i!
    alta-i cu iudemereii, echivalentul politicianiştilor români demagogi până-n plăsele, cărora nu le arde buza decât după cum să le fie lor bine.
    vezi bine că demagogul nostru dintâi, Traian, moare de grija românilor de-i sărăcesc sub ocârmuire, tot atât cât le arde lui demagogilor lor – Tokes, Frunda, Verestoy, şamd de amărâţii ţinuţi în beznă şi enclavizare în Harcov: în vreme ce ei prosperă, românii cu ungurii deopotrivă-s păcăliţi, deopotrivă-s obidiţi…
    diferenţa să ţină doar de faptul că, la scară locală, şi prin izolare de restul ţării, manipularea să fie mai uşor de dus. în rest, ticăloşia-i tot aia, indiferentă la etnie ori aşa-zisă culoare politică.”

    Apreciază

  7. deci,totodată... zice:

    te văăăăd ! te văăăăd !

    Apreciază

  8. Sibilla zice:

    @Mihnea,
    Corect majkă,şiei doar … ” oameni ”, muritori deh … 😉
    Cuvântul OM sau Scrierile finţilor Părinţi vădau asemenea emoţii ? 😉 🙂
    Zamolxe să fie cu noi toţi !
    Sibilla

    Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @ŞuKăRiT,
    Păi şi eu râd când am de ce şi de cine … masoni pe buba, ăia tac şi fac, nelegiuiri, că nici bietul Iorgovan n-a minţit şi nici de moarte bună nu s-a dus … tot mâna lor, a cameleonilor.
    Numa bine, sănătate şi pupici trandafiraşilor 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @deci, totodată,
    MISE 🙂
    Relax, nu mă tem decât de tatăl din Cer şi de mine majkă, dar ştii dija 😉 🙂
    zdravo,
    Sibilla

    Apreciază

  11. Sibilla zice:

    @duşo,
    Hvala lepo !
    Preiei tura, mă teleportez cu viteză, Sfinxul e pe mâini bune, am Cerber şi încă ce Baci, Şeful meu e Şef ! 😉 🙂
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.