Ajunge ! Nu mai acceptăm să fim batjocoriţi ! Semnaţi petiţia !

Ajunge! Nu mai acceptam sa fim batjocoriti!

E limpede că se urmăreşte batjocorirea pe toate căile a neamului nostru, e limpede că ni se terfeleşte cu bună ştiinţă imaginea ca naţie ! Se impune să luăm poziţie, atitudine ! Noi, toţi ! Sunt românii cea mai prăpădită naţie ? NU ! Se mizează pe dezbinarea noastră, suntem dezinformaţi, manipulaţi, ca să ne resemnăm , să renunţăm la vise, la toate .. ei bine, NU vom accepta ! Merităm altă soartă, noi NU suntem cum se doreşte să fim percepuţi … numai împreună, implicându-ne, putem să ne recâştigăm RESPECTUL, să-l impunem !

Am fost Leagănul Suprem al Spiritualătăţii Divine, suntem neam de daci liberi, nu vom lăsa să fim scuipaţi, batjocoriţi, nu suntem la cheremul nimănui şi nici ţapul ispăşitor al cuiva, UE VA ÎNVĂŢA SĂ NE RESPECTE, LE VOM IMPUNE RESPECTUL, NU SUNTEM MARIONETELE NIMĂNUI ! PETIŢIA e doar un pas, un bun început ca să demonstrăm că ne pasă, că nu acceptăm zgardă şi etichetele nimănui, că ştim să fim SOLIDARI, că suntem LEAGĂNUL CIVILIZAŢIEI EUROPENE, NOI, nu alţii, NOI SUNTEM LEAGĂNUL CIVILIZAŢIEI EUROPENE, convine au ba !!!

Avem greşelile noastre, cine nu are … avem poticnelile, greutăţile, păcatele, uscăturile noastre, cine nu are … să ridice piatra cine se simte fără de pată … dar, avem ramurile noastre înmugurite, suntem LUPI din Ţara Lupilor Zeului Stâncă, suntem aici dintotdeauna şi vom fi mereu ! La noi, SFINXUL veghează, suntem aici, la noi OM e SACRU, să nu se uite, să intre bine-n cap Europei că nu suntem cârpa nimănui şi nu vom permite să mai fim împroşcaţi cu mizerii nemeritate de către orice voce, nu suntem cum se vrea a se induce, NOI SUNTEM DACI, DACI LIBERI ! Suntem membrii UE, avem DREPTURI EGALE, DREPTURI LA ŞANSE EGALE, AVEM UN CUVÂNT DE SPUS, NUVOM PERMITE SĂ FIM COBAII NIMĂNUI ŞI NICI MARIONETE ! Cei care nu au priceput încă, vor învăţa ! ÎMPREUNĂ, UNIŢI, VOM REUŞI SĂ NE IMPUNEM RESPECTUL !

Semnaţi Petiţia :

http://www.petitieonline.ro/petitie-p07882056.html

10/02/2009 14:45
destinatar: Forurile europene

Asistam din nou la inmultirea unor atacuri deosebit de violente si virulente la adresa romanilor care locuiesc in afara granitelor tarii. Se submineaza imaginea noastra ca popor al Uniunii Europene.

Romanii sunt prezentati de multe ori ca fiind singura cauza a tuturor relelor din tarile in care s-au stabilit. Aceste practici de manipulare a opiniei publice si de denigrare colectiva sunt periculoase, iar in conditiile adancirii crizei economice, acest fapt poate duce la o situatie deosebit de periculoasa si insultatoare atat pentru romanii care locuiesc si muncesc in strainatate cat si pentru cei care locuiesc si traiesc in tara.

Majoritatea romanilor sunt oameni harnici si pasnici care respecta legea si obiceiurile locului in care s-au stabilit, aducand contributii majore in plan economic, cultural si stiintific tarii de adoptie.

Sigur, in fiecare societate sunt si persoane certate cu legea, dar asta nu da dreptul nimanui la generalizare.
Cerem in mod explicit ca romanii care se situeaza in afara legii sa suporte rigorile acesteia. Nu acceptam insa ca o intreaga comunitate sau chiar un intreg popor sa fie condamnat pentru faptele catorva indivizi. Evident, in Europa sunt infractori si de alte nationalitati.

Vina are caracter individual iar Europa a fost mult prea greu incercata de mitul vinei colective pentru a mai accepta asa ceva.

Noi, semnatarii acestei petitii, suntem profund revoltati de folosirea romanilor pe post de tapi ispasitori. Ne opunem categoric ca romanii sa fie paravan pentru promovarea politicilor xenofobe si extremiste a unor politicieni pentru care nu „drepturile omului” sunt doctrina de baza.

Cum ? Pentru început semnând PETIŢIA !!! Ne vom impune şi recâştiga RESPECTUL !!!

Este inadmisibil ca politicieni, fie ei persoane, institutii publice sau private din Europa, sa poata denigra, in mod repetat si deliberat, o intreaga natiune fara a fi sanctionati.

Europa si in special Uniunea Europeana este si trebuie sa ramana un spatiu al tolerantei si al dreptatii in care demnitatea umana este un drept intangibil, garantat si respectat prin fapte nu numai declarativ.

Solicitam forurilor europene, si tuturor celor care cred in proiectul european sa ne sustina luand atitudine fata de discriminarea la care sunt supusi romanii!

Cerem sa ne fie respectata demnitatea atat ca popor cat si ca individ, indiferent in care parte a Europei ne-am nascut, am decis sa muncim, sa studiem sau sa traim!

Autor: Ana Birchall
Semneaza petitia
Vezi semnaturile pentru petitia: Ajunge! Nu mai acceptam sa fim batjocoriti!

http://www.petitieonline.ro/petitie-p07882056.htm

Respectul e un tribut pe care nu-l putem refuza meritului, fie că vrem, fie că nu; putem cel mult să-l ascundem în afară, dar nu putem împiedica totuşi să-l simţim înăuntrul nostru. ( Immanuel Kant )

Respectându-te pe tine însuţi impui respectul celorlalţi ! ( Dostoievski )

DOREŞTI RESPECT ? RESPECTĂ-MĂ ! RESPECTUL E RECIPROC !

Trezeşte-te române, eşti aici, în Europa dintotdeauna ! Celor ce-au ” uitat ” le vom reaminti, nu merităm, nu acceptăm batjocora nimănui ! Ne vom impune, RESPECTUL , împreună, căci, stă-n putinţa noastră, a tuturor, a fiecăruia din noi !

Sibilla


: http://www.petitieonline.ro/petitie-p07882056.html .

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Leo dixit, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”..., Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Ajunge ! Nu mai acceptăm să fim batjocoriţi ! Semnaţi petiţia !

 1. Ema zice:

  Sa dea D-zeu sa ia cineva in seama astfel de petitii.Eu am semnat!
  O zi minunata~
  Ema

  Apreciază

 2. leo zice:

  Draghi,
  ţ-am zis io!… 🙂

  Apreciază

 3. Aya zice:

  Parlamentul Romaniei- bataia de joc a Europei?

  Am asistat, joi 12 februarie 2009, la o jalnica “manifestare” a unei institutii europene.
  Un domn (pe care ma voi feri sa il descriu, pentru a nu se spune ca opinia mi-ar fi putut fi influentata de argumente estetice) a dat citire unui asa-zis Raport referitor la Romania.

  Nu mi-am putut imagina ca UE este in stare sa trateze un stat membru ca pe o provincie de ultim rang sau ca pe un tzarc in care sunt “stransi” niste indivizi fara capatai, redusi mintal, a caror identitate nu conteaza, buni, in cel mai fericit caz, pentru a fi trimisi sa raneasca la vite.

  Acea Comisie a calcat in picioare principala institutie democratica a Romaniei – Parlamentul- spunandu-i de la microfon, cu penibila suficienta, ce ar trebui sa faca pentru a-i multumi pe ei, “cei de prim rang”.
  Si-a permis sa ridiculizeze, prin modul de abordare, principiul separatiei puterilor in stat, vorbind despre Romania.
  A improscat cu mizerie ordinea constitutionala din Romania, stabilind, printr-o incalificabila atitudine, ierarhii institutionale dupa principiul bunului plac.

  O Uniune Europeana care are incredibilul tupeu de a defila cu principiile declarate ale Revolutiei franceze, traduce, cand e vorba despre Romania, libertatea prin supunere fara crancnire la capriciile sale de stapan (oare s-a gandi daca noi recunoastem “stapanul”?), egalitatea prin lipsa dreptului de a ne aplica in totalitate legile intre granitele unui stat independent si suveran si fraternitatea prin amenintarea ca nu vom primi nici macar firimiturile de la pranzul sau, daca nu ne vom supune diverselor sale pohte.

  Imi pun o intrebare pe care si-o pun multi, cu siguranta: ar fi avut respectiva Comisie indrazneala sa incerce sa impuna (practic, despre asta e vorba) printr-un Raport, Parlamentului Frantei sau Parlamentului Angliei- pentru a ma opri doar la doua exemple- sa se subordoneze unei institutii a statului, pe care, de fapt, o controleaza, prin statutul sau?
  Admitand ca ar fi avut inconstienta de a proceda astfel, care ar fi fost replica Parlamentului Frantei sau a Parlamentului Angliei? Cumva, supusa?
  Nu trebuie sa aiba cineva multa imaginatie pentru a realiza ca onor “domnilor” de la Comisie le-ar fi “crescut urzici in urechi” (vorba unui personaj din “Principele” lui Barbu) daca, prin absurd, ar fi facut un asemenea gest nesabuit.

  Invit Parlamentul Romaniei- format din oameni care au ajuns acolo primind investitura noastra de incredere, in sensul ca ne vor apara SI demnitatea de neam- sa dea Comisiei o replica demna si ferma, prin care sa anuleze, respingand, acele inadmisibile imixtiuni in ordinea de drept a Romaniei.
  Daca nu o va face, atunci- dupa cum a spus un jurist pe care il respect (ma refer la Lucian Bolcas) meritam sa avem soarta unui pres de sters picioarele “distinsei” Comisii si, in general, picioarele “mai marilor” UE.

  Apreciază

 4. leo zice:

  Da, Aya, dar uiţi două detalii:
  – Bolcaş e „extremist român” lipsit de vocaţie ioropeană, ce a făcut ton distonant la emisiunea menestrelilor vânturieni pupători de conduri ai reprezentanţilor Înaltei Porţi la modă;
  – incalificabila atitudine a comisarilor sovietului de la Bruxelles serveşte de minune intereselor cântăreţilor din bremenul cotrocenilor, pentru că reduce înalta Corupţie din România la cele mai corupte termopane din galaxie…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.