Blogosfera in concurs ( II )

Blogosfera in concurs (II )

gse_multipart8298


Lucia Verona

Concursul ” Fara Canguri „ … continua, mai putem face nominalizari, propuneri, denunturi, autodenunturi … se accepta blaturile, spaga, ce sa mai, e limpede de departe cel mai cel concurs, am zis !

Premiile FĂRĂ CANGURI. Juriul

Deci, aceasta este componenţa definitivă, sub rezerva unor modificări, a juriului care va acorda premiile Fără canguri.
– Lucia Verona
– Ştefania Coşovei
– Cristina Deutsch
– Ioan Cristescu, directorul editurii Tracus Arte

Deci, regulamentul juriului este secret. Şi noi l-am aflat doar „pe surse” şi vi-l comunicăm, chiar dacă nu avem o confirmare oficială.

Regulament:

* Membrii juriului vor citi sau nu vor citi lucrările candidaţilor. Oricum se votează omul, nu partidul programul/cartea/blogul.
* Blaturile vor fi transparente şi pe faţă. Dar nu prea multe, pentru a păstra prestigiul concursului.
* Membrii juriului vor apleca urechea la toate vorbele, zvonurile şi şuşotelile. Informaţiile vor fi păstrate şase luni.
* Membrii juriului îşi vor favoriza prietenii apropiaţi şi rudele, pînă la gradul 4 inclusiv. Dacă nu au rude sau prieteni printre concurenţi, membrii juriului pot să se autopremieze. Şi chiar dacă au.
* Juriul va veghea la corectitudinea gramaticală şi politică a lucrărilor prezentate în concurs. În acest scop, vor fi folosite instrucţiunile de la CNA. Reamintim celor interesaţi că parodia este interzisă.
* În scopul de a conferi o aparenţă de obiectivitate, pentru departajarea candidaţilor se va organiza un referendum. Dacă nu vor vota cel puţin 50%+1 din bloggerii cu drept de vot (peste 20000, conform Zelistei), juriul va fi nevoit să decidă arbitrar şi de capul lui. Mai bine aşa decît să se blocheze toate serverele.

Deci, pînă la 1 februarie mai aşteptăm candidaturi.

10_3-trandafiri

Am mai cujetat, m-am consultat cu prietenii, cu astrele, cu Zoran, baietelul meu, cu o copila, Niko, zbanghita ea din nascare, altfel suflet pasnic, cu mama, cu vecinii, cu Cerberul Leo … apropo, care-l vedeti, gasiti, sa-i transmiteti ca sibilina s-a facut cuminte foarte, c-o sa va creada la Sfantul Asteapta, nah … dar sa-i dati ravas sibilin sa se-ntrune la cuib, c-altfel vine el tata Borgo si, si, si … si am decis sa mai propun oaresce candidati, la categorii dure, dulci-amarui si d-alea ” de fonseca, ca de crengutze se poate rupe .. „, prin urmare :

– categoria cel mai sfatos , indragit, Dascal al blogosferei tuturor timpurilor : Profesorul ION BORGOVAN , alias Tati Borgo !

– categoria cea mai om dintr-o bucata, pacifista, o Doamna cu clasa si-un fin umor : forevergreen !

– premiul special, la propunerea fiului meu, zice el la egalitate, cam ase : Corina Cretu ca e frumoasa si desteapta si mami lui o iubeste; Gabriela Savitsky ca-i permite sa se joace cu Vladut cu galagie cu tot si i-a daruit un nush ce transformar pe care zuitai cum il cheama, nah .. si, Ion Iliescu caci majka Darinka a zis cat a trait ca ” e om bun si vorbeste cu intelepciune ” …. Zoran a spus ca trimite prin mami pupici juriului miliarde de pupici, dar sa-i ia-n considerare propunerile . Musai !

– la categoria cavaleri traci de nadejde, nominalizam musai : Adrian Nastase, Draghi Puterity, lupi, Maximouse, Augustin, Velisar Iancu, Elmmar, Cerber Leo ! Dam spaga juriului, prezinta credibilitate, au nerv, sunt pusi pe fapte mari, garantam cu cuvantul de onoare sibilin ! Sefa cavalerilor traci, sa fie limpede, luptatoarea Aya, punct. Premiu special la Aya !

– la categoria posesor de Alfie : Jamilla cu catelusul Alfie cu tot !

– la categoria promovarea, bunavestire a folckului : Lucas, merita !

– la categoria tace, tace si din vorbe-apoi te face : Ms Gogoo, am zis !

– la categoria prieteni faini : Ana si Manole – mesterulmanole !

– la categoria ctitori de muguri de lumina pe-un zambet de vers : SkyRain si Mircea Crisan , iti mangaie sufletul nu alta … !

– la categoria dulce-amarui : Pescarusul Argintiu, musai !

– la categoria bloggeri debutanti : Dmitri Kirov alias George Cristescu,mita juriului si-nchinaciuni, e fain om, bantuia cu subsemnata pe mircuri ( literatura, filosofie, poesie ), ca sa nu intre lumile la alte idei … !

– categoria cimisoreni, banateni, super bloggeri : Mile Carpenisan si Moflea !

– categoria citate de 7 stele : Mariana Fulger si Viorel Muha !

Denunturi pentru moment … n-am !

Autodenunturi … aaaaa … pai… fie, da numai doua, tre sa ma mai gandesc, hai, fie :

– cea mai rea de buna la mascarit pe altii ca de `mneaei slaba nadejde sa-si aduca aminte … Sibilla-Sfinx777 !

– cea mai iubitoare a sportului … aaa, recunosc : fotbal, F1, si …. sarit gardurile-n blogosfera, tras cu ochiul, luat notitze, ajenta tripla sibilina , nah, ca zasai, dar sa se tie cont ca nu vrusai .. da, juriu ?

– cel mai suflet pereche din blogosfera si de … tamo daleko, Sanzaianul, Cerber Leo, clar, da ?

Spaga, mita, pentru onoratul juriu, Cel mai Cel Juriu Mioritic :

– primesc canoane-n caz de fortza majora, alfel, comentez si bombanesc, sa fie limpede, ei comedie … !

– pivo si slibovitza … cat ne tine si musai ne-o tine de-o fi sa fie de-o conspiratie, garantat !

– pamflete la solicitarea tuturor membrilor juriului pentru toata lista de dusmani, tradatori de neam si tara si … ce-o mai fi, daca-i musai, apoi cu maaareeee placere .. !

Gata ! Ca-si iau lumea-n cap si ne cer la viitoarele concursuri cine stie ce chestii iar noi suntem omi seriosi foarte, d-apoi cum !

Promit sa mai cujet si … cum am spus, lista continua, pana-n data de 1 februarie 2009 ! Succes, tuturor !!!

Sibilla

P.S. Raman valabile inclusiv primele nominalizari, insist ! Sparg tot, rup tot, sfasii …. ops, sa nu m-auda tati Borgo, iar ma trimite la colt si-i da ” nesuferitului ” de Leo nota maxima si, zau nu pot zbura numai cu-o aripa … ia nu ma mai starniti, daaaa … ?!!!

Update :

Juriul sa tina seama de criza si … crize, bujet de austeritate, dam spaga pe datorie, asta e …

Juriul sa dea detalii privind modalitatea de trimitere a spagii, unde depunem contestatiile, ce televiziuni onoram cu prezenta, etc, etc, ca nu-i de gluma …

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Leo dixit, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”..., Sibilla, Sibilla poesii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

22 de răspunsuri la Blogosfera in concurs ( II )

  1. g1b2i3 zice:

    Draga Sibila,cum am mai spus,nu cunosc prea multi bloggeri,bloguri,iar cei pe care-i cunosc vad ca-s propusi deja.io vreau sa votez…imi place sa votez,mai ales din patru in patru ani
    Revin la urne.
    Succes tuturor,sunteti tare simpatici si stiti sa faceti haz de necaz.
    Gabi.

    Apreciază

  2. Lucia Verona zice:

    Aici sunt propuneri demne de luat în seamă, dar am impresia că un singur concurs nu ajunge 🙂 Deci, va trebui să public mai multe cărţi, ca să am ce da ca premii!
    Mulţumesc foarte mult.

    Apreciază

  3. leo zice:

    @ Lucia Verona
    e suficient un concurs pentru bloggeri şi unul pentru… Sibilla.
    cel de-al doilea, dacă i se lasă niţică vreme, va deveni în curând enciclopedia blogurilor frecventabile din România… 😆

    Apreciază

  4. corinacretu zice:

    Draga Sibilla, multumesc mult pt nominalizare, sunt onorata. Multumeste-i si fiului tau din partea mea. Sigur ca inainte de toate trebuie sa ii multumim dnei Lucia Verona pt initierea concursului.Sper ca esti bine si ai mai scapat de hartuielile locale. O zi frumoasa!

    Apreciază

  5. SkyRain zice:

    Doamne Si, m-ai pus în propoziţie frumoasă. Mulţumesc, da’ nu merit. Să ştii că am făcut ce ţi-am promis, pentru tine, Zoran şi Măriuca.
    Te-aş propune la categoria „Cea mai activă scriitoare de jurnale pe nuş’ ce server, care stă invizibilă pe mess” :p
    Te ţuc

    Apreciază

  6. Sfinxule drag, ce pot sa spun, din nou surprinzatoare prin aceasta initiativa de a improspata suflul virtual! 🙂
    Cred ca mi se potriveste categoria „dulce-amaruie”, mai ales ca imi plac la nebunie ciresele acelea speciale, micute si negre, cu iz usor amarui 😉
    Iti multumesc ca reusesc sa te simt aproape, desi in ultima vreme timpul a fost mai zgarcit cu noi.
    Mult succes tuturor prietenilor nostri nominalizati si calde multumiri juriului pentru caldura cu care a imbratisat aceasta idee!
    Stranse imbratisari, zbor lin printre colinele virtuale si mult elan tineresc, sis!
    Toate cele bune aripii tale celei iscusite si neobosite, sanzianul Leo!
    Tinem aproape! 🙂

    Apreciază

  7. leo zice:

    Pescăruşule, aici o dăduşi în bară, şi-n direct, şi-n reluare: îs orice zilele astea, numa obosit nu!
    Mă obosesc cumplit toată mârlănia, nesimţirea, indolenţa ori insolenţa celor ce, zice-se, ne-ar fi… semeni, dar din cauza cărora tot mai mulţi oameni de buni simţ aleg să devină… ţestoase retrase în propria carapace…

    Apreciază

  8. Nea Costache zice:

    Cum as putea oare sa uit pe cea olteanca-poeta care ma incanta cu versurile ei?
    http://www.neacostache.com/2009/01/27/blogosfera-in%E2%80%A6-concurs-fara-canguri-ii/
    O seara cu zambete!

    Apreciază

  9. Moflea zice:

    Mersi mult pentru nominalizare 😉

    Apreciază

  10. SkyRain zice:

    Da’ şi când apare Si, să vedeţi voi balamuc. :p

    Apreciază

  11. SkyRain zice:

    Si, mi-e frica. Închid blogul până în doi februarie. 😐

    Apreciază

  12. mulțumesc de nominalizare. apreciez. din pacate sau din fericire nu sunt amator de concursuri. nu cred ca au relevanta. evident ca joaca poate fi un experiment. dar cred ca sunt chestiuni mult mai importante.

    Apreciază

  13. Sibilla zice:

    Va multumesc frumos, tuturor, pentru vizita, ganduri si din noucer scuze pentru absenta indelungata, medicatia din ultimul timp ma leagana si ma tine departe de monitor, va multumesc pentru intelegere 🙂
    @Gabi,
    Drago, la doamna Lucia Verona pe blog, fugutza cu voturile si musai pune-o pila la juriu, sa ne lase sa platim spaga in rate, ca unii din noi suntem sanctionati si-avem salariile diminuate 😉
    Multamiri sestro !
    numai bine,
    Sibilla
    @Lucia Verona,
    Sigur ca sunt propuneri, nominalizari foaaarteee serioase, nu ascundem nimic, mai mult denunturile si autodenunturile ne inspira 😉
    Ati reusit sa ne tresariti zambet si sa aduceti , vorba Mariei Barbu, aer primavaratec in toata blogosfera !
    Sanatate, putere sa aveti tarie, inspiratie, har aveti, sa tot scrieti 🙂
    Noi va multumim pentru … tot !
    respecte si pretuire,
    Sibilla
    @Corina Cretu,
    Zoran zice in continuare Premiul Special musai si musai Corina Cretu ! E leu, n-am nici o sansa-n fata lui, a facut reclama mare si la scoala, zice ca sa voteze toti colegii sai pe Corina care a trimis clasei sale semne de carte si pliante de la PE si are dreptate 🙂
    Sunt binisor, iau medicatia, hartuirea continua, vom vedea pana cand si pana unde, buba se va sparge curand . Voi rezista si voi continua, avem responsabilitatea a denunta neregulile care aduc neajunsuri si repercursiuni intregului sistem de protectie a copilului pe termen lung. Nu exista nu se poate, ca nu se vrea e altceva, rapoartele de tara nu ne vor ierta ” slabiciunile ” dar ne vor taxa si nu e corect atat timp cat se poate gasi solutie la orice si se respecta legea.
    Respecte si recunostinta, Corina !
    Felicitari pentru demersurile la PE ! Esti neobosita si da, un licar de Lumina, speranta noastra-n atat de multe !
    numai bine,
    Sibilla
    @SkyRain,
    Meriti ! 🙂
    Te tzuc si eu sa-ti tie de cald sufletului !
    Cum sa inchizi blogul, iar te bantui pe mail si strig ? Daca pot fi de ajutor, ai nr meu de tel 😉 Nu-s io Arkana, hm ?
    calde imbratisari sibiline, prieten drag,
    Sibilla
    @Pescarusul Argintiu,
    Cine te puse sis sa-mi aduci aminte de ciresele dulci amaruiale copilariei…. te voi ” pedepsii ” aspru, si te iert numai daca nimeresti nr meu de tel din prima …. iar ne uita soarele pe fir 😉
    Multumesc frumos, pupici Marei dragalase, sis, numai bine !
    Sibilla
    @Nea Costache,
    Sa-mi traiesti ! ;):) Ramane cum am stabilit, suntem olteni, o singura papornitza cu spaga juriului, ailalta o comercializam, juriu e sensibil la zaibarul nostru si putem candida si la anul si la multi anipe motiv de …. doine oltenesti la gura sobei intre neste damigene :))
    Sssssst, sa nu ne-auda ceilalti candidati ca ne fura patentul :))
    Succes,oltene drag !
    Sibilla
    @Moflea,
    Bine, tin secret, nu spun nimanui nici daca sunt torturata ca mi-ai promis spaga grasa daca te sustin, nu zic nici ca m-am autopropus sa-ti mosesc primul copil, nu spun nici ca acusi sosesc pe miristile timisorene, la medic, da tot imi fac timp de-un suc 🙂
    Succes, prietene , numai bine !
    Sibilla
    @Andrei Badin,
    Dobrodosli !!! 🙂
    O onoare prezenta domniei dumneavoastra pe Sfinx !
    Nominalizarile sunt foarte serioase, meritati si e prilej de-a va multumi pentru ca ne informati si ne impartasiti atat de multe, va admiram eforturile, obiectivitatea si curajul, recunostinta !
    Da, chestiunile importante sunt ranile, tristetile, durerile noastre ale romanilor, acest concurs e binevenit a ne oferi sansa de-a savura o gura de aer intre atatea neimpliniri, o oaza de liniste, un mic zambet sufletelor noastre ca sa ne putem continua zborul si sa luptam in continuare pentu un pic de mai bine.
    Succes va doresc, in toate !
    respecte, recunostinta si pretuire,
    Sibilla
    @Cerber duso, Sanzaian Leo,
    `Traiti Sefu, am fost cu minte si cuminte, raportez tot :
    – facut descantece sibiline adus Sefu cu zambet cu tot pe miristile sibiline;
    – dormit mult, luat medicatie, odihnit;
    – n-am parat ( inca ) la tati Borgo nimik, pe cuvant sibilin;
    – pe redute , continuat lupte in speranta ca poate totusi o mica raza de Lumina va rasari cumva, candva … ;
    – astept program diacritice si accept cu bucurie drag si dor ajutor ;
    – facut urari de la Multi Ani, Maestrului Florin Piersic !
    – conversatie Elmmar productiva : obtinut tablouri mioritice si imagini ;
    – promit sa fiucalma-n relationarea cu pretenii Sfinxului si sa-mi consult aripa mea, duso in ” relationarea ” cu pitifelnicii, ignoram muherile-n izmene si mangaiem aripa sufletului pereche cu versuri sibiline, muzika srpska si zambete line si limpezi samo za moj Boss;) 🙂
    – spaga la Sefu Leo, pentru … izvini duso ca mai galopez uneori prin gradinitele blogosferei :



    Zdravo duso moja j hvala lepo za sve !
    Ciuta sibilina

    Apreciază

  14. g1b2i3 zice:

    Draga Sibilla,acum am vazut raspunsul tau.merg si votez.
    Multumesc. 🙂
    Gabi.

    Apreciază

  15. Velisar iancu zice:

    Vroiam sa va plang pe umar (absenta lui leo). Bine ca n-a fost cazul sa apar ca o muiere in izmene(sau cum o fi expresia cea mai potrivita). Ma bucur sa-i citesc postarile, sa-l revad cum s-ar zice. Altfel, intentionam sa va incurajez (plansul si umarul), spunandu-va (de parca n-ati sti!) ca leo poate fi aproape orice (oricine), dar,peste toate, este un mare sufletist. Tineti-l aproape, dar … mai dati si-un ordin, dati ceva sa mai pliveasca si prin alte gradinite, doar stiti ca este nevoie.
    Respectele mele, doamna. (as vrea sa fiu mai putin protocolar, dar stiu ca stiti ca nu-s doar vorbe)

    Apreciază

  16. leo zice:

    Cum ar spune un clasic în viaţă, măi fratele meu mai mare, măi nea Velisare, păi să poa să umblii tălică, tumna tălică, pe la Sibilline cu jalba-n proţap?! Iară asta, treacă-meargă, dară să foloseşti tălică apelativul „trade-mark-leo” rezervat exclusiv pentru piţifelnici asociat prietenului drag mie şi Sibillinei ce ne eşti, apăi aiasta nu-i… kuşer, cum ar zice osul ăla de ardelean de te scoase din pepeni deunăzi prin grădiniţa de care faci vorbire… prin care grădiniţă să facă de-ale dereticatului cine-o putea îmbrăţişa rolul de popă ce predică-n zadar pentru babe surde ori de pupincurist (că yes-men mi se pare un termen insuficient de… colorat spre a descrie specia); că mie unul nicideunul dintre cele roluri nu-mi iaşte la îndemână, că dacă mi-ar fi fost, politicianist mai bun ca alţi politicianişti m-aş fi făcut; şi nu pentru că-s imun la modestie (năravul celor lipsiţi de posibilităţi, părerea mea, după cum mai spusei) n-are să se-ntâmple vreuna ca asta vreodată, ci pentru că-s alergic la curve – în general, şi în particular la alea masculine de mişună prin lumea aia a artei compromisului (sau compromişilor, că n-am pricipit niciodată prea bine), pentru că-s prea greu de cap, ca tot ardeleanul, să mă desprind de vorba aia cu una-i una, alta-i alta. tumna d-aia nu pot pricepe nici mort ce-mi tot dau unii cu caragialescul „ai puţintică răbdare” în cap, în vreme ce dinspre oamenii cu scaun la cap din pesede răzbate o tăcere taaare păguboasă.
    mă rog, treaba lor, că noi le-avem p-ale noastre.
    prin urmare-aşadeci, prin cele grădiniţe prin care uneori am adăstat poate mai mult decât le va fi căzut bine la rânză unora, voi mai bântui doar când oi avea ceva de spus, nicidecum pentru a mai risipi cecuri în alb în loc de manifeste…
    ceea ce nu înseamnă că tălică nu eşti pe cât de aşteptat, pe atât de binevenit pe stânca Sfinxului, unde cu un singur lucru ai putea necăji Sibillina (nu mă poci abţine să nu spun şi eu ceea ce simt că oricum va spune şi ea): să i te adresezi tălică, fratele nostru mai mare, cu protocolarul „dvs” pe post de joben. nu cadrează cu opincile dacilor liberi… 🙂

    Apreciază

  17. Velisar iancu zice:

    @ leo, dragule stapan al tropilor,
    ma rezum la a-ti spune ca abia astept europarlamentarele ca sa ofer cecul meu in alb… reprezentantilor PNL sau UDMR(!!!) (asta pt ca vreau sa fiu integralist la exercitiul ala dupa care nici un partid nu ne mai considera demni de luat in seama) – si voi indemna si pe vizitatorii ANeului sa boicoteze PSD-ul lui geonel. Asta poate fi un obiectiv … politic si pt tine: prostanacul tb sa vada genunchiul broastei la care a adus partidul (doar stim ca bunicutza si AN au ridicat scorul electoral la nivelul de speriat pt pinocchio, care s-a straduit la… greu. sa -l limiteze – am vazut ulterior explicatia aberantului sau comportament). Mai exista si baricada necesara blocarii asimetricului – soliditatea ei nu tb subminata, cred ca viitorul nostru chiar depinde de asta. De fapt, cred ca asta-i obiectivul esential si tu ai un cuvant de spus. Sibilla, luptatoarea, este ghidul nostru moral (acum o fac pe desteptul: sibilinele-carti pastrate de romani in templul lui Jupiter de pe Capitoliu- reuneau prezicerile preotesei Sibila din Cumae, care dezvaluiau destinele Romei. Sursa: Rebus/dec2008, pag12-13)

    Apreciază

  18. leo zice:

    Nea Velisare,
    păi cred că cel mai potrivit partid de votat în „constelaţia” dată de politicianişti români şi iudemerei (singurul partid care, deşi nu-i partid, a fost la guvernare consecutiv nuş câte mandate, başca ne-au făcut cu Paiaţa pe scaunul regelui), e partidul primarelui din Hermannstadt; poate rigurozitatea tedescă să ne fie mai de folos decât pidosniciile fanariote la care s-au dedat dinupăturicii de ne ţin loc de oameni ai cetăţii…
    că, la ce-mi repugnă mie trădătorii, eu unul cu epigoni de Kossuth în ţara Eminescului nevăr-evăr n-oi putea vota, nici măcar în răzbunătoare glumă: s-ar usca gorunii de la Ţebea de-aş face una ca asta!

    Apreciază

  19. leo zice:

    PS
    deschisăşi cutia pandorei: să vezi ce dizertaţie despre Sibille ne paşte, dac-o mai avea hărţuita noastră gazdă energie pentru pana de scris după o zi de stat cu firav scut în faţa piţifelnicilor de-o prigonesc pe moşia personulităţilor baronete locale de-a ajuns statul fost român, actualmente zăusian…

    Apreciază

  20. Sibilla zice:

    Va multumesc frumos, tuturor !
    Cer scuze pentru absenta, am avut din nou parte de-o zi …
    Si inca ma mai asteapta batalii, ca-s sarb si oltean, nu renunt si pace 🙂
    @Gabi, pe blogul doamnei Lucia Verona poti face si nominalizari 🙂
    Numai bine, calde imbratisari sibiline !
    respecte,
    Sibilla
    @Velisar Iancu,
    Dobrodosli !!! Mare bucurie si onoare ne faceti 🙂
    Nu ma asculta nici cum pezevenghiul, e … e, eu, cum altfel , greu de strunit odata urnit, d-aia-l tin aproape ! Da Leo e Cerberul Sfinxului, e Seful blogului, e aripa cealalta si da, poate fi orice, oricine, dar, cum si eu … nah, ca ma ia gura sibilina la palme, e duso moja, am zis ! 🙂
    Adevar graieste Baciu Leo, pe Sfinx ne adresam cu : suflet, zambet, duso, druje, drugarica, prietene, ne iubim , ne mascarim, totul constructiv, of course, prin urmare, propun : Sibilla ( eu ), si Maestre ( dvs ), mere ? Numai ce va nominalizaram la cei mai cei cavaleri traci, in cadrul concursului ” fara canguri „, nu e dobro cu domnule/doamna, mai ales ca am promis spaga juriului si am pus pile pentru prieteni 😉
    Sa revin la cestiunile seriosno, Sibilla Erithreea, Vanga, Nostradamus, Istrate, etc au proorocit multe cele, Sibilla-Ciuta ” vede ” un zaus si-un prostanac cu izmenele sfasiate, alergati de multime si de care s-au dezis deja ceva grei…. aaa,din afara 😉 Mai zic ase, mai sunt 3 luni si incepe un tsunami pe sistem mioritic, si-n 5 luni fi-va ceva de plans prin zarile carpatine, dar, si subliniez,din care plans va izvori un … suras 🙂
    Pana ce va zambi Dacia Nemuritoare, mai e, dar, zic limpede, merita toata suferinta !
    Vaticanul are oracolele sibiline, in nr de trei, la mare secret mare, oracolele Sibillei Erithreea, adicatelea, Sibilla Dacica, Marea preoteasa a lui Zalmolxe, ZeulStancii al Lupilor daci liberi .
    Ca si Sanzaian, ma dezic de jenu ” macho ” Marko, de prostanaci de tot soiu fie ca-s scatapievicieni pitifelnici di ” succesuri ” fie ca-s baroni locali jen I Sarbu&co, ca-s Arkana si ma doare-un dor si ma arde-o pacima sa-i teleportez in focul vesnic al Gheenei, unde lee locul, caci, sufletele si le dadura dija p-acol` …
    Io de cand ma stiu sibilla, votez cu cei multi, cu dacii mei 🙂
    Multamiri pentru umar si buchetelul de zambete oferit, binevenit, bineprimit 🙂
    Respecte, stima si pretuire si-o calda, calda-mbratisare sibilina, ca nu-i cu pacat da-i cu drag, recunosc tot, altfel iar imi da canon Sefu, ca nu-s cuminte 😉

    Sibilla
    @duso Leo,
    🙂
    Raportez Sefule :
    – pe redute-ntreaga zi, cu demnitate, dor de munti , izvoare, copilarie, multe, toate ..
    – no vezi, ” crede ” lumea ca te tiu in iatac, si talica te tii tare, nu-mi trimeti programul jiduit in alt format si eu turb de nervi nervosi ca-mi lipsesc diacriticele la care tot talica ma ispitisi si experimentasi, io te zic musai la tati Borgo, si divulg si la maestrul Velisar ca mi-esti ” afurisit ” foarte iar eu te-asculati, sunt mica, pasnica, inofensiva, si inca mai cred in miracole, si-n lacrima neplansa-a unui zambet pitit undeva, tamo daleko …
    – hai ca va iert azi, fara dizertatii, presimt nouri, zbucium, fosnet … sunt trista, pentru ca eu aud de ceva timp jalea elegiilor si vaz ranjetul fiarei … si doare, doare…si ma gandesc in primul rand la cei fara nici o sansa, cei in numele carora nimeni nu va zambi, nimeni nu va lacrima, noi, vom rezista … of…
    – Sefu, molimte si molimte, izvini, aripa-mi obosita iti multumeste pentru sprijin si vegherea Sfinxului, dar nu-mi aminti de renuntare, n-as mai fi eu, asta sunt, si tu ma stii, trebuie sa-mi duc toate luptele, pentru ca pot, merit, si apoi am doua misiuni tainice, provocarile sibiline, talica, ma ploua si… sunt intarita !
    – spaga la Sefu Cerber ca sa nu ma-ntrebe dincolo de taceri si mita ca sa trosneasca niscaiva pitifelnici-muheri in izmene de prin gradinitele blogosferei, caci poate si ne inspira si ne e drag cum o face si-i desface prin ” incalce-i drace „, asadar :




    Hvala Sanzaian, si hai si hai, pe redute fluieras de soc, tracii te vor, te cer, te respira, te zboara deasupra prafului de nouri dar … fii tu, adica eu, adica … are dreptate Maestrul Velisar, natrag c-avem cu totii trebi si bag seama si neste scopuri comune, ca sa citez cel mai drag de drag de (d)rac clasic in viata, mie, fapturicii sibiline, ” pe ei pe mama lor „, nah, nu vrusai da ma scapa, adica … stii tu 😉 🙂
    Laku noc duso,
    Sibilla

    Apreciază

  21. Velisar iancu zice:

    Multumesc ambelor… aripi pt cuvintele frumoase. Cat despre votul in cauza:
    – am pus !!!, ca sa n-o patesc iarasi (remember „tu si patapievici!”);
    – ar tb sa ne bizuim doar pe noi. Din pacate, este clara influenta de afara;
    – nu cred ca sibianul va candida.
    Cu prietenie,

    Apreciază

  22. leo zice:

    Nea Velisare,
    nu era vorba de primarul Sibiului, ci de partidul dânsului, ăla al şvabilor, saşilor sau cum le-or mai zice urmaşilor de triburi germanice pripăşiţi prin ţara mioriţei, FDGR parcă; prea puţin mai contează cum îi cheamă, important e să nu fie ticăloşi ţucălari băsescieni, pedelachei dimpreună cu pesedei, ori, mai ales, iudemerei…

    Sibillino,
    vezi că te ia gaia! ştii bine că ţi-am trimis de unde poate lua orice caracterele cu sedile, dar na, s-o fac şi pentru alţii interesaţi să scrie pe înţeles, dar care să nu fie într-atât de indolenţi încât să se complacă a utiliza tastatura aşa cum a lăsat-o yankeu Bilă Poartă pe pământ…
    http://www.secarica.ro/html/ro_keyboard.html

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.