Răspopitul mitoman !!!

Răspopitul mitoman !!!

ilie-sarbu

Urmare a declaraţiei făcute de Ilie Sărbu, zice acesta, citez ” ca reacţie la un comentariu pe blog a lui Ion Iliescu ”, ne încumetăm până şi noi, ” prostimea ” să demonstrăm că renumitul cameleon se cam încurcă în propriile afirmaţii, minciuni, căutând a ne zminti şi pozând în aşa zis erou, când de fapt el e un ghemon cu chip uman …

Vicepreşedintele PSD Ilie Sârbu a declarat astăzi, ca reacţie la un comentariu pe blog a lui Ion Iliescu, că nu a complotat pentru o alianţă cu PD-L, ci că a negociat cu mandat de la partid pe o perioadă de două luni, nu doi ani, relatează NewsIn.

Doi ani, două luni …. tot TRĂDARE SE NUMEŞTE !

Întrebare :

Cînd ai fost mandatat mai exact ? De către specimene gen … grupul de la Cluj? Cum mama naibii acum ( să zicem cum zici matale ) două luni ? Realizezi ce tocmai ai RECUNOSCUT ?

„Mă deranjează termenul de complot pe care îl foloseşte dl. Iliescu. Eu nu am complotat pentru o alianţă cu PD-L, ci am avut mandat de la partid să discut cu dl. preşedinte Traian Băsescu şi cu unii membri din PD-L. Îl informez pe dl. Iliescu prin intermediul presei, aşa cum m-a abordat şi dânsul pe blog, că am avut mandat de la partid să negociez formarea unei alianţe cu PD-L, unica soluţie care putea să rezolve problemele României, cu o majoritate confortabilă şi cu un guvern competent, care va dovedi că funcţionează, deşi au apărut unele discuţii despre numiri”, a precizat ministrul Agriculturii.

Spre informarea matale, tovarăşu Sârbu, nu doar ” unele discuţii ”, ci mult mai multe şi mai GRAVE probleme, şi aceasta la-nceput de aşa zis guvernare,dovadă trăznăile şi năzbâtiile , căci ordonanţe nu le pot numi, ca bonus din partea ” domniei tale ” şi-a clicii de fifi înaripaţi ce vă ziceţi încă social-democraţi şi pe care POVERI  le poartă-n spate … poporul, nu voi, aşa-i tovarăşe ? De ce ai minţit că eşti unul din ” cei care-i reprezintă pe cei mulţi” ?

Afirmaţia ” unica soluţie ” ce argumente are din punctul matale de vedere … că nu auzirăm nici măcar un singur argument !

„Niciunul din cei care au votat împotrivă nu mai e cazul să vină acum să ne dea sfaturi din simplul motiv că votul lor nu a fost aprobat de partid. Eu în niciun caz nu am complotat”, a conchis Sârbu. El a explicat că afirmaţiile sale cuprinse într-un interviu pentru „Cotidianul” au fost greşit interpretate, în sensul că el a vorbit de negocieri cu PD-L ce ţin de două luni, şi nu de doi ani, aşa cum a consemnat reporterul. „Eu sunt preşedinte al Senatului de două luni. Singura menţiune a intervalului de doi ani este cea legată de moţiunea de cenzură a PSD, deci negocierile nu datează de atunci”, a mai arătat el.

Corect ! N-ai complotat,ai fost complice, ai acceptat nişte compromisuri şi te-ai compromis , te-ai complăcut şi aventurat la ciolan mai abitir ca foarte mulţi alţii ! Ţi-ai ” aranjat ” fiica, pe ginerică, ţi-ai deschis căi spre noi afaceri cu cântec, din care, ce-i drept, ai ” harul ” de-a ieşi faţă curată, deşi toate sunt cu descântec, le cunoaştem prea bine, au tot fost în atenţia presei şi-a unora … altora  …

Atenţie, ai recunoscut dija de 3 ori c-ai trădat, Iudă !

” Niciunul din cei care au votat împotrivă nu mai e cazul să vină acum să ne dea sfaturi … ”

Cine anume te-a mandatat să faci asemenea afirmaţie, că sună ca a unui mucea ce se trezi vorbind neîntrebat …  aici ai luat-o rău de tot pe arătură, auuuuu …. ? ! !

Într-o singură privinţă ai dreptate : da, sfaturile înţelepte şi înţelepciunea nu fac casă bună cu clanurile şi căpuşele, aşa e !!!

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie pe blogul său că Sârbu ar trebui să dea explicaţii la partid atunci când a vorbit în ziarul „Cotidianul” că ar fi lucrat de doi ani împreună cu Traian Băsescu la alianţa PSD-PD-L. „Am aflat cu stupoare, din interviul acordat de d-l Ilie Sârbu publicaţiei ‘Cotidianul ‘ faptul că d-sul « a complotat » de cca.doi ani, împreună cu Traian Băsescu, pentru promovarea alianţei PSD-PDL. Dacă e reală această dezvăluire a domnului Sârbu, ea este foarte gravă şi sper ca d-l Sârbu să se explice în faţa organelor statutare ale partidului”, scrie liderul fondator al PSD.

Domnule Preşedinte Ion Iliescu, tocmai am asistat la dezvăluiri şoc ale personajului Ilie Sârbu, păi numai ce-a afirmat ” stimabilul ” că el NU RECUNOAŞTE ORGANELE STATUTARE  ALE  PARTIDULUI !!!

S-a ” explicat ” ca de obicei, nu cu argumente pertinente ci apelând la ” tehnicile-i  ” binecunoscute, gen : praf în ochi, ziceri şi contraziceri, sfidare, învârtit în jurul cozii, pozând în Gigi Duru şi erijându-se în vocea ,vezi Doamne, a partidului, etc. Merită sancţionat ca la carte !

Sursa : www.adevărul.ro

” Aşa am învăţat, că nu poţi conduce fără a asculta. ”

Sursa : iliesarbu.wordpress.com

Afirmaţia îţi aparţine, tovarăşe Sârbu !

Ai omis completarea ce SE IMPUNE, anume că matale ai vizat dintotdeauna : puterea, controlul, influenţa şi, pentru că nu aveai cum să leobţii pe căi cinstite, ascultându-l pe Preşedintele Ion Iliescu, ai ales altă cale, ba ai tras şi pe alţii după, şi-l asculţi pe stăpânul zăus … doar recunoscuşi, subliniez din nou, de 3 ori că ai negociat cu Băsescu şi PD-L, cu două luni înainte de … alegeri , hm ?

Ascultător fiind sigur că ţi-ai văzut parte din visuri cu ochii, căci de fapt tinzi spre mult mai mult, de parcă n-am ştii spre ce …

Ilie Sarbu – 30 Octombrie 2008 – Lansare candidati alegeri parlamentare 2008 :

Numai în discursul de mai sus minţi cu neruşinare de mă mir că nu pică Cerul pe ” fosta faţă bisericească” … :

– la data de 30 octombrie 2008, ridici în slăvi ” programele de guvernare iniţiate de Geoană ”, care programe unde dracu, pe limba română s-au volatizat tovarăşe fost preot ?

Păi nu zic eu bine că-s şerveţele şi colegii din blogosferă, că sunt …. maculatură, adică nimicuri neglijabile pentru voi cei care v-aţi văzut proţăpiţi în funcţii, pe voturile celor pe care i-aţi minţit şi-acum vă lovi uitarea şi suferiţi toţi de amnezie ? Ba da , zicem bine, dar nu vă convine !

– la aceeaşi dată ai nişte ziceri la adresa Băsescului şi-a PD-L-ului … pe un ton … un refresh , nu strică, linkul la dispoziţia tuturor, mai sus …

Când ai minţit ? Înainte de alegeri, la alegeri, după alegeri, tot timpul ? Apăi numai cei din servicii  fac jocuri din astea ” de-a v-aţi ascunselea ”şi r” aţele şi vânătorii  ”, dar măcar ăia nu folosesc numele lui Doamne, Doamne ca matale, tot la două propoziţii  şi pe post de slogan …. Apropo, ai frică de Dumnezeu, îl recunoşti, ştii că intervine uneori ironic ( ni se pare nouă ) dar la timpul potrivit şi subliniez, totuşi,  simplu şi  atât de …. explicit ?

– în discursul de mai sus l-ai citat la un moment dat pe Domnul Preşedinte Ion Iliescu, atunci nu aruncai cu pietre-n … sfaturi şi înţelepciune … Sau te pomeneşti că ăl de-ţi scrise discursul, sau matale, habar nu aveţi cui aparţin cuvintele ?

Consideri că ai calitatea, competenţe necesare, abilităţi, experienţe, nivelul necesar de inteligenţă, înţelepciune, deţii suficiente tehnici şi modalităţi, strategii … ca să blamezi oamenii cu coloană vertebrală, pe cei care şi-au păstrat conduita, crezurile, cei care ştiu ce sunt acelea principii, valori ? Cu siguranţă NU !

Fie că e deliberată sau nu, mitomania cu scop precis, necesită şi IMPUNE terapie de lungă durată şi cu siguranţă organele statutare ale partidului vor găsi Calea cea mai potrivită !

Să nu persişti în greşeala de-a confunda abilităţile şmecheriei, trăsătură caracteristică, evident cameleonismului, cu … Echilibrul ! Ai ridicat năsucul prea sus, prea devreme şi, dacă până şi ” prostimea ” a constatat şi sesizează aceasta, ca să nu mai amintesc de faptul că ai întins coarda prea tare şi se va rupe când ţi-o fi lumea mai dragă, înseamnă că eşti demn de MILĂ, sincer ! Se impun nişte scuze, n-ai s-o faci, căci, îţi sunt mult mai la-ndemână, ” utile ” şi te caracterizează alte alea … aşa este ? Nu doreşte nimeni răspuns la această din urmă întrebare, noi cunoaştem, poate în faţa ” oglinzii ”conştiinţei vei răspunde, nădăjduim, măcar cândva … La celelalte întrebări însă, răspunsuri argumentate, demonstrate, valide, da ?

O pildă, tovarăşe Ilie Sârbu – nu folosesc expresia sfaturi că observai că eşti mata alergic, sîc ! – spre cujetare şi …. aduceri aminte :

( Din Pildele Lui Solomon )

Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii; cei fara minte dispretuiesc intelepciunea si stapanirea de sine.

Caci ei intind curse tocmai impotriva sangelui lor, si sufletului lor isi intind ei laturi.

Aceasta este soarta celor lacomi de castig; lacomia le aduce pierderea vietii.

” Când înţelepciunea se va sui la inima ta şi ştiinţa va desfăta sufletul tău,

Când buna chibzuială va veghea peste tine şi înţelegerea te va păzi,

Atunci tu vei fi izbăvit de calea celui rău şi de omul care grăieşte minciună, ”

” Fericit este omul care a aflat înţelepciunea şi bărbatul care a dobândit pricepere,

Căci dobândirea ei este mai scumpă decât argintul şi preţul ei mai mare decât al celui mai curat aur.

Ea este mai preţioasă decât pietrele scumpe ; nici un rău nu i se poate împotrivi şi e bine-cunoscută tuturor celor ce se apropie de ea ; nimic din cele dorite de tine nu se aseamănă cu ea. ”

În loc de concluzii, domnule Ilie Sârbu şi … spre Luminare şi Devenire :

Cel mai mare duşman al omului este el însuşi.  ( Sfântul Ioan Gură de Aur )

Săracilor, ce vă lipseşte dacă Îl aveţi pe Dumnezeu? Bogaţilor, ce aveţi dacă vă lipseşte Dumnezeu?  ( Sfântul Ioan Gură de Aur )

Cel mai nedrept lucru de pe lume e să-i ceri cuiva să fie umilit pentru că tu eşti obraznic.  ( Nicolae Iorga )

Păcatul mărturisit devine mai mic, cel nemărturisit devine mai mare.  ( Sfântul Ioan Gură de Aur )

Cel ce se înalţă împotriva oamenilor, se va înălţa şi împotriva lui Dumnezeu.  ( Sfântul Ioan Gură de Aur )

În cele trecătoare, nu poţi deveni bogat decât sărăcind pe altul. În cele duhovniceşti, nu poţi deveni bogat decât îmbogăţind pe altul.  ( Sfântul Ioan Gură de Aur )

Sibilla

informaţii preluate de pe surse

citate preluate de pe google.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

23 de răspunsuri la Răspopitul mitoman !!!

  1. Mihnea Georgescu zice:

    Felicitări, drugarica, am râs cu lacrimi…
    Tovarăşul Sârbu e „sârb” doar cu numele… LOL…

    Apreciază

  2. Nea Costache zice:

    Am mai zis-o: pentru purificarea partidului si recuperarea electoratului sau dezamagit, se impune excluderea tuturor cozilor de topor din PSD, in frunte cu Geoana & comp. Mentinerea acestei situatii va face ca PSD, dupa patru ani sa ajunga un partid de buzunar, precum PNTcd. O duminica placuta!

    Apreciază

  3. Maximmouse zice:

    @ Sibilla!

    Am venit prima oara pe blogul tau!Este frumos!Felicitari!:)

    Acest popa scopit este scarbos, desigur, dar ma intreb pana la urma cine l-a propulatt?Vezi, aici este tristetea…..de-ar sti omul ce-o pati….

    Ma intreb cum in cercurile puterii acced numai ticalosi, o fi asta o conditie fara de care nu se poate?Incep sa devin banuitor la orice figura noua….si desigur nu este in regula , asta conduce la alienare…

    Maxi!:)

    Apreciază

  4. leo zice:

    Ohooo, după Elmmarul, acum Maxi!!!
    Tot mai multă lume bună în vizită pe la Sfinx… 🙂
    Păi ce să-ţi zic, Maxi, uitaşi că dumneaei, politichia, îi a mai mare curvă? Normal să tragă la ea toţi interlopii şi toate scursurile… 😆 Şi cum cameleonii au o fantastică putere de disimulare, mai distinge drace pădurea printre copaci şi… uscături…
    Cât despre mâna Bunicuţei şi ANeului la oameni „de încredere”… ufff!

    Apreciază

  5. ELMMAR zice:

    @Maximmouse

    Salut Shoby!

    Vino te rog p’acilea ca a garantat Sibillache si baciul Leo ca cica e cald si bine.
    Trupa serioasa dau si un detz de rachie.
    Salutari de la soacra mea proprie si personala.

    Apreciază

  6. poate te sună şi pe dumneata tovarăşul Scârbu, să-ţi amintească despre faptul că ai un copil… aşa, cu subînţeles. Spion vaticanez ratat trimis la vatră, popă proprietar de tripou. Victor chiar n-are nicio vină, el şi-a construit cariera politică fără legătură cu emasculatul ăsta.

    Apreciază

  7. Nea Costache zice:

    Te-apuca greata de asa politicieni! Phuah!

    Apreciază

  8. leo zice:

    @ Elmmar
    păi cred şi io că-i cald, de la cazanul cu zmoală în care tot fierbem la foc, când mai mic, când mai mare, împeliţaţii de ne cad între copitele de încornoraţi… 😆
    că d-aia zic, orice ajutor de fochist cu ştaif prinde bine… 😉
    Pă iei, pă mama lor, că dăstul ne-au făcut zile fripte, să-i mai învâtim şi noi niţăluş în cea frigare!

    Apreciază

  9. ELMMAR zice:

    @leo

    Cand vad toti putzipalmistii astia de isi zic politicieni,boarfele astea masculine,nenerocitii,cretinii,analfabetii,toate nutyle,geoanele,bocii,kkatzii astia care s-au infiltrat in putinul nostru liber cotidian incepe sa ma deranjeze si zgomotul facut de fulgii de zapada in cadere.
    Abia astept viitoarele alegeri din toamna.

    Apreciază

  10. ionborgo42 zice:

    Niko,
    „Raspopitul mitoman” de unde-ti vin ideile de le troznesti niste titluri in fata carora articolul paleste.Fata mea,asta n-o fost popa cum n-am fost nici eu.Nu vezi cum i-i curg balele cand aude”zornait de arginti”.Spunea Gabi Savitski.la postul dlui Ion Iliescu” l-a mancat sub limba” eu cred ca la mancat la scopeala de i-o fi deranjat mansarda si inventeaza scenarii.Pentru o asemenea prostie pe care a facut-o PSD de a se „concubina” prin mezalianta cu corcitura PD-L ,nu avea nevoie de scenariu.La catva sefi PSD le-a amusinat a bani buni si pentru ei si s-au vandut” pe 30 de arginti”.De iude nu ducem lipsa,avem de putem exporta dar nici a te vinde ca apoi sa te „sinucizi” nu-i vad rostu.Intr-un coment pe aiste bloagge am spus ca PSD va deveni un partidulet iar dupa alegerile prezidentiale,poate mai devreme,v-a fi crucificat.Da , Doamne sa nu am dreptate,dar am.Cu specimene de zoo ca acesti yesmani,pe romaneste pupincuristi de profesie,soarta celor multi si amarati este pecetluita.
    Vad ca si pretenul meu,Leo gandeste cam la fel si de aceea -i inteleg dezgustul.Acum ca am zis,va spun cele bune si drag de la tata Borgo.

    Apreciază

  11. leo zice:

    @ elmmar
    după năduful cu care o spui, bag sama că dija te-ai decis dacă îi înjuri ungureşte, votând iudemere, ori româneşte votând… aici i-aici, că după ce Vadim s-a sinucis făcând pactul cu diavolul pentru o efemeră vicepreşedenţie de senat, iar becaliotul cântă clar dupe cum îi cântă lăutarul cu ţigănci din deal, varianta de sancţionare de acu ceva vreme, când ajunsese brusc peremeul la douăj la sută, nu prea mai îi de actualitate…
    eu unul, dacă nu se întâmplă ceva semnificativ, după cum spusei, îmi ţin cecurile în alb pentru pruncuţii mei, nu mai calc printr-o secţie de vot nici dacă m-aşteaptă Miss Univers cu flori acolo…

    Apreciază

  12. ionborgo42 zice:

    P.S.Faptul ca Geoana si ai lui „calca-n strachini” si de dragul „malaiului” a sacrificat oameni valorosi din PSD in special pe dl Ion Iliescu ma duce cu gandul ca el nu are cunostinte de filosofie populara si sanatoasa”Daca ai batrani la casa ,sa-i vinzi iar daca nu-i ai,sa-i cumperi”.

    Apreciază

  13. leo zice:

    Tata Borgo,
    ba-n varianta spusă de tălică, se cheamă că jigodia cu pricina ştie ce face, că l-a cam vândut pe Bunicuţa… 😉
    cât despre certitudinea cu privire la lada de gunoi a istoriei în care pesedeul marca Prostănacu va ajunge alături de peneţei, eu unul mi-am exprimat-o secunda doi după naşterea monstruozităţii cu vocaţie de viitor partid unic, pe când toţi îmi reproşau că n-am răbdare. dar perseverenţa adevăratelor valori ale pesede în lipsă de reacţie (oricum, rar de palidă, dacă nu total inexistentă) şi a prostănacilor în gafe şi prostănăcii e de natură să ne întărească optimismul: cu siguranţă, se poate şi mai rău!

    Apreciază

  14. ionborgo42 zice:

    Leo,frate !
    Te-ndoiesti,oare?Stie,stie ce face ca nu-i lipsit de glagorie .Are Calistrat Hogas in opera lui”IN muntii Neamtului” o descriere „la obiect’ cu privire la unii popi prin care le desemneaza caracterul venal al acestora.Da de tradator,este tradator, O Coloaana a V-a a lui cotrocelul in PSD.Ca va ajunge un partidulet sau nu,asta mai putin conteaza,conteaza ce multi amarati si-au pus nadejdea ca va fi mai bine cu PSD la guvernare si iata,cearta pe posturi si sinecuri.”Nimic nou sub Soare”.tata Borgo.

    Apreciază

  15. leo zice:

    Ei asta-i bună! Păi ce, e pesedeul la guvernare?! E Băsescu! Pesedeul e la morgă, aşteaptă doar autopsia istoriei… Se va vedea asta în toamnă, când vor constata că nu or mai avea ce boboci să numere, că-i va fi luat gaia pi tăţi…
    Cât despre popi, eu unul niciodată n-am ştiut a face osebire între un comitet de preoţi şi un sobor de membri de partid comunist. Sau ierea invers, că am un lapsus de memorie zăuitucă… 😆

    Apreciază

  16. ELMMAR zice:

    @leo

    Am naduf rau de tot,am un dictionar de injuraturi oltenesti de exceptie,injur si in dialectul insulelor Kuru-kuru din Atlanticul de nord-sud,ma oblig sa ascult numai manele si sa vad numai telenovele,ma biciuiesc,ma dau afara de la serviciu,mananc numai ciorba de stevie, urzici cu mamaliga, o strachina de dude si beau doar apa,mort sa fiu si la vot tot ma duc.
    A venit timpul lor.

    Apreciază

  17. ionborgo42 zice:

    Leo!!!
    Adevar graieste gura ta! Boaite,asa-i numea Domnitorul Lapusneanu. 😛

    Apreciază

  18. leo zice:

    Elmmare taică,
    aşa zisei şi io când mi-am stricat bunătate de minivacanţă de ziua naţională ca să-i votez – pentru prima şi ultima oară – pe pesedeii ANeului, că deh, n-avusăi cui da cec în alb…
    dar, de curiozitate, cine-i „lor” ăsta de care zici că le-a venit timpul?

    Apreciază

  19. Sibilla zice:

    Deci … ţucu-vă, gata cu răndarea, e timpul să adunăm rândurile şi, vorba tuturor : pe ei ! Zmincită cum mă ştiţi, am găsit o breşă-n orele de somnic sibilin şi-ivânez pe forumuri, presa online, pe unde-i apuc… evident, vorba ELMMARULUI, sudui de zici că-s luptător, acuma că ei se jură pe toţi sfinţii că nu-s di jenul ” slab ”, gheşeftul lor 😉 Io mă jur că … nu mă plac rea, dar, am învăţat a mă apăra şi-a apăra principiile şi valorile la care nu renunţ ! Mă mai iubiţi, da ? M-am spovedit, am zâs tot, am rămas eu … da di şie nu m-a recunoscut nima-n lume, hm ? 😉
    Vă mulţumesc frumos, tuturor pentru popasul, la taclale cu Sfinxul ! 🙂

    @Mihnea Georgescu,
    Bre, druje, e râsu-plânsu …. no las că are sibilina făpturică grijă de cameleonii mioritici, ai tălică grijă de rezbelurile halea de-şi zic … sfinte, cică … Naiba ştie mă Mihneo, victime şi praf şi pulbere sub masca bunelor intenţii, dar în fond, în culise, tot cameleoni, că-s Hezbolah, că-s Hamas, că-s cine vrei tu, dar cu Dumnezeu NU !
    Lasă matale pânda iţirii oportunităţilor şi-a … direcţiei vântului şi decide bubii, ” tu, cu cine votezi ” ? Că dacă aleseşi numa arginţii, ai pup iu… adio afaceri cu Arkana, iar cu fofilica de te prinde sârboaica, eşti … parfum flambat 😉
    Mulţam fain druje 🙂 😉
    Sibilla

    @Nea Costache,
    Apăi ori afară cu ei definitiv şi irevocabil, ori alt partid, ăsta nu e PSD până nu-s io pedelachee, şi-apoi ştiţi câtă iubire am eu pentru cameleoni…. arză-i-ar focu Gheenei de ticăloşi, cică io-s ” exagerată ”, am pierdut un copil din cauza nemrnicilor, asa ceva sârbul NU IARTĂ, cu mine nu le-o fi uşor never, iar cu volvurele şi muherile-n izmene ce n-au nimik în mansardă şterg pe jos !
    Eu cred că va fi altfel, am încredere-n Echilibru şi-n cei care n-au trădat, dar, de veghe tot sunt, că nu strică 😉 🙂
    respecte oltene drag,
    Sibilla

    @Maximmouse,
    O surpriză plăcută ! 🙂
    Hvala lepo, druje 🙂 Gaşcă nu suntem, dar de-un alt PSD, suntem, lupii dacici, simte-te ca acasă şi pe mine nu mă luaţi în seamă, io-s Ciuta, aşa zice Cerberul Leo 🙂
    Zice adevăr ELMMAR, serioşi suntem, şliboviţă estem, n-avem teamă, numai băieţaşi ajenţi di doi lei ne mai încearcă vijilenţa, dar, acilea suntem cu schimbul, oricare din voi intră, preia tura 🙂 Să nu uit, avem şi Kalaşnikov, serios ! E şi-o rubrică unde e loc să postezi, iei doar legătura cu Şefovici Leo, şi…. pe ei, pe mama lor, a cameleonilor, of course !
    Bine ai venit !!! 🙂
    Mulţumesc frumos, vizita ta ne onorează !
    Un mic dar de bun venit,samo za ti :


    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    @Gabriela Savitsky,
    Să-ndrăznească !!!
    Mama şi pruncul sunt SACRE ŞI SFINTE pentru sârbi, sper să ştie asta, altfel…. chiar nu ştie ce-l aşteaptă pe el şi tot neamul şi-şi va merita … soarta , noi NU IERTĂM ŞI N-AVEM MILĂ ! E de dorit să stea pe curu mnealui ….
    Hăsta şpionache :)) Hă, hă … :)) Păi e numa tembelism la vedere, iar sub acoperire, să mor de-am auzit de vreun ” obiectiv ” nimerit de dilimache ăsta, el cu banii face şi desface, la mansardă … gol ! Şi-are-un grai de-mi tresare ” aduceri aminte ”, ştii, ca ai noştri de pe-acilea, ştii tu care … hăia şi hălea cu ” şinie mi-s io …. ”, că tot zăuit, cine draku sunt ? Am nişte veşti …. caută-mă rogu-te, căci nu zic la tel, mă plictisesc eforturile Împărăţiei, cheltuie prea mult di la bujetul jud ca să ne …. monitorizeze 😉 Cert e că bombele nucleare sunt zero pe lângă ce se va dezlănţui, atât de curând că mă prăvălesc de râs … ei pierd timpul să ne dea nouă porecle prin CJ şi să trimită dilimache şi fanfaroane-n zbionaje, ha ! Au început să folosească imprimanta, articolele zilnic la …. control, democraţie cică 😉
    Gata, ciuti sibilină, să rămâie şi pentru câte-un neuron răzleţ…. 🙂
    Nu mă pronunţ în legătură cu Victor, informaţii sibiline insuficiente, ştii că eu verific din trizăci de surse şi-am răbdarea sârbului, dar mai ştii şi că nu iert …

    Ziveli, minunato !
    Sibilla

    @ELMMAR,
    Boarfe masculine … io ştiu… nu mere masculine că la majoritatea le-au pus poalele-n cap oareşce ” dive ”, curve ordinare cu pretenţii de matroane de di tăti … pămătufi şi lache, că fac sluş la comandă, cam aşe 🙂
    Dăm răchie, bre, dar nu de-aia de vând gugulanii pe drumurile judeţene, contrafăcută … avem şliboviţă, palinkă, vodkă, mă rog, ca pentru daci liberi… Unde-s gugulanii de pe vremuri, că ăia erau pe bune, veritabili, ăştia de-acu, nişte tentative, fete-n case la cin se nimere !
    Eh… samo za ti :

    Apropo de dicţionarele celea, no hai să-ţi şoptesc : zici aşe, ! firi-a-ţi ai drak de prăpădiţi, nu v-ar primi nici lutul, de joavine şi ciubăru are la ştiubei cătare, n-avusărăţi voi fracie-n iad de vă treziră-ţi blagoslovind soarele-n pragu noapţii, ha ? Ptiu, trăzni-var gimineaţa şobolii şi zaibăru vost de mărăşini nealtoiţi la vreme… arzăv-ar ghemonii de cotrenţe … etc, etc … ” . Eu folosesc numa descântece dacice, sunt paşnică, prăcuvântu meu de corşitură 😉 🙂
    Haide zdravo şi mai ia una de la inofensiva ciută, să-ţi ţie de cald, că de drag ştii de-acuma că este 🙂 :

    Avem pe ce muzika să dansăm pân la toamnaceea 😉 🙂
    zdravo,
    Sibilla

    @tati Borgo,
    Ziveli, tati !

    Pe redute tati drag, n-avem de ales 🙂
    Nu-i slăbim şi … acţionăm ! ( hă hă, ce notiţe se iau acu pe bloage :)) )
    Mă chinui tati Borgo cu titlurile, era simplu să zic derect : ” alt vierme ”, dar … 😉
    Noapte senină şi trimit curând un răvaş cu neşte detalii, avem trebi 😉
    stimă şi respect,
    Fiica zbuciumată sibilină,
    Niko
    @Cerber de Sfinx, Şef sibilin, duşo Leo,

    🙂


    Hvala za sve, sunce 🙂
    Laku noc, lepo sanijai, Şefule !
    Sibilla
    P.S.

    Apreciază

  20. ionborgo42 zice:

    Niko & Leo,

    Razboi pe toate fronturile PSD.Ma indeamna gandul ca Bunicata nu-i chiar bunicuta si-i cheama la „ordine”.Oprea,parami-sa o s-a ia pe coaja de toval ilfovean cu tendinte slugoide cu privire la Meca-i cotrocenilor.”Grupul de la Cluj” ca din patru membri au ramas doi si aceia prieteni cu Micul Boc,se vrea „tare in parcarea PSD-ului” joaca la doua capete de tzatza.Una la PSD si una la PD-L.Iar „vulpii” dupa ce i-au sticlit ochii la „strugurii PSD” o sa-i mance acri pe tusa.Daca „sangele din instalatia PSD” functioneaza normal atunci va fi bine,iar cei care cred ca Bunicuta nu-i barbat tzapan,se inseala amarnic.Guristii,gen Oprisan de Vrancea,ar fi bine sa stea si pe acasa sa nu-i prinda inzapezirea pe Kisselef si sa alunece ca si-o rupe oarece.In niciun caz capul,ca nu-l are.Si acum va zic”Sadeti si cujetati” ca multe tampenii curg pe Dambovita tulbure.Cu drag,tata Borgo 🙂

    Apreciază

  21. ionborgo42 zice:

    P.S. Traducere libera: guristi = persoane importante care pun botu 😛

    Apreciază

  22. Sibilla zice:

    @Tati Borgo,

    Zâmbetul Echilibrului, tati drag… am se pare intuiţie … sibilină 😉 🙂
    În rest, de acord cu tot ce grăieşte tati Borgo, că zice bine 🙂
    calde îmbrăţişări sibiline,
    Sibilla

    Apreciază

  23. leo zice:

    Tata Borgo, ba Bunicuţa-i bunicuţă, dar cam ca aia de i-am zis eu Răoaza secolului, deşi avea să-mi fie şi rămână în amintire ca bunica favorită a unui nepot favorit: ierta multe, lăsa destule de la ea, dar şi când punea mâna pe joardă…
    Nu ne rămâne decât să ne rugăm ca prostănacii să facă ce ştiu eu mai bine, prostănăcii, cât să treacă pragul răbdării Bunicuţei şi să puie cu de la natură vârtuţi înzestrata Bunicuţă mâna pe măturoi şi să zburătăcească mârtanii răpciugoşi aciuaţi prin curtea kisselefilor…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.