Miracol !!!

tb_240_571702_0812_iezi

Miracol !!!

Centrul civic, al orasului Resita, a avut parte de o intamplare mai putin obisnuita in noaptea de Craciun.

Doua oi au fatat cate un miel, intr-un staul amenajat special, de catre Primaria Resita, langa pomul de Craciun, informeaza Amos News.

Reprezentantii Primariei au amenajat staulul si o iesle pentru a reface scena nasterii Lui Iisus Hristos. Pentru ca scena sa fie cat mai credibila, autoritatile au adus si doua oi.

Cei doi miei proaspat fatati au umplut de bucurie sufletele participantilor la eveniment, care ii viziteaza zilnic pentru a le aduce mancare. Animalele au parte de o ingrijre speciala, adunand mii de vizitatori in fiecare zi.

Sursa : www.ziare.com

1318700

REŞIŢA – Seară de seară, în Centrul Civic al municipiului Reşiţa se adună, cu mic cu mare, sute de oameni. 

Reşiţa, lumină şi culoare

Lumini, lume multă, culoare şi bucurie, aşa arată în fiecare seară Reşiţa. Spiritul Sărbătorilor de iarnă se simte cel mai bine în trei locaţii din municipiul Reşiţa, în Centrul Civic al municipiului, Parcul „Tricolorului“ din Govândari şi în Parcul cu Locomotive.

Atraşi de patinoarul amenajat special pentru ei, de căsuţa în care Moş Crăciun poposeşte pentru a le asculta dorinţele, de miile de beculeţe colorate, copii din Reşiţa şi chiar din alte oraşe, îşi iau părinţii de mână să viziteze oraşul.

1318682

Una dintre cele mai mari atracţii sunt cei doi ponei pe care Primăria Reşiţa i-a pus la dispoziţia cetăţenilor pentru poze şi scurte plimbări, la fel de apreciat este ursuleţul făcut doar din lumini alături de care toată lumea îşi face poze. Şi cei mari şi cei mici se bucură în egală măsură de patinoarul amenajat în aer liber.

1318678

În fiecare seară aici ies să se distreze copiii alături de părinţii lor. La fel de luminat şi de frumos amenajat este şi Parcul cu Locomotive şi Parcul „Tricolorului“, unde oamenii reuşesc să petreacă câteva clipe de relaxare înaintea sărbătorilor.

Sursa : www.caon.ro

1318683

Revin !

Şi eu şi Primarul Reşiţei, avem cu ce ne lăuda, spre deosebire de clanurile şi căpuşele, ” divele ” şi prinţişorii de prin zonă !

Eu, umila Sibilină, am adus premiul II la literatură în judeţ, participând cu copiii mei la Concursul Naţional ” Floare de Colţ ”, evident, mă bucură succesul obţinut şi participarea onorabilă a tuturor copiilor pe care i-am pregătit, şi tot evident, nici din greşeală nu am fost cadorisită cu vreun : ” mulţumesc ”, dar, s-au premiat nişte ” dive ” pentru rezultatele muncii mele şi-a copiilor, numele nu le pot pronunţa, nu de teamă ci de scârbă şi silă !

Subliniez, spre ştiinţa tuturor, printre altele, în dispoziţia de sancţionare ce mi-a fost trântită cu ranchiună, nervi şi năduf, pe lângă faptul că scrie motivele ” scrierile de pe blogul personal ”, ” divulgarea secretului profesional în relaţiile cu corpurile de control ”, mai zice şi, culmea : ” neîndeplinirea sarcinilor de serviciu ” … Dar expoziţiile de pictură, dar acţiunile la care a fost invitată presa locală, ce bănuiesc că are o arhivă, hm ? Mă rog, toate acestea s-au dovedit a fi irelevante pentru onorat Consiliul Judeţean Caraş-Severin care, dacă ar fi dorit a se informa şi le-ar fi dat ” divelor ” peste botic, ar fi dovedit transparenţă, obiectivitate şi probabil nu aş fii ajuns să aud şi-n zi de azi veşnica ameninţare ” mă ocup de ea în ianuarie … ”, dar … Îi cred în stare, cică vor să mă vadă , citez, ” muritoare de foame, cerşind un loc de muncă ” şi, voi fi şi ” exemplu ” ( am încheiat citatul ) pentru alţi posibili cuvântători ce încalcă legea tăcerii impusă de dictatura clanurilor, am înţeles . Ce n-au înţeles domniile lor, e că din afara voi fi ” sabie ”, pentru că, el cuvântul, taie mai ascuţit decât sabia şi există atât de multe căi, uşi şi foruri superioare, cu răbdarea sârbului nu-i de pus, tot n-au priceput … nimic !

Primarul Mihai Stepanescu, subliniez, independent, a preluat un buget local secătuit de zmintiţii ce acum îl şicanează. Sigur că există greutăţi, primăria are datorii mari, vinovaţii sunt bine mersi printre ” deştepţii ” consilieri locali, trâmbiţaşii ce nu prididesc a-l ocărî pe Primar, pentru … prostiile, nemerniciile şi ” minunăţiile ” săvârşite de ei … de oftică mare că nu ieşi la locale culoarea dorită, de ciudă că Primarul le face greutăţi zguduindu-le afacerile subterane … În fine, presa a tot scris, cea centrală căci cea locală nu mişcă-n front, limpede ?

Ideea e că mare parte din reşiţeni s-au cam deşteptat, văd cu ochii lor eforturile şi strădaniile Primarului, cunosc de prea mulţi ani clanurile şi căpuşele şi nimeni nu-i mai poate ameţi. Oamenii îi roagă de sănătate edilului Reşiţei, niciodată oraşul nu a fost atât de frumos, cald, primitor, de sărbători ! Şi Primarul Stepanescu continuă lupta, nu mai e singur, îl vom sprijini fiecare după putinţă, pentru că merită !

Miracolul Crăciunului Reşiţean e edificator, semn bun, semn divin … se pare că puterea cameleonilor cărăşeni slăbeşte, Cineva Acolo Sus ne iubeşte şi pe noi ” prostimea ” iar ei, ticăloşii ce se complac sau consimt prin tăcerea, indiferenţa lor la nemerniciile atât de cunoscuţilor baroni şi directoraşi locali, cei care acceptă compromisuri şi în cele din urmă tare mi-e că se compromit definitiv, geaba tot emit eu semnale …

Mulţumiri Primarului Stepanescu pentru darul oferit reşiţenilor de Sfintele Sărbători şi fie ca Miracolul Crăciunului să fie cu noroc !

Sibilla

informaţii preluate de pe www.caon.ro şi www.ziare.com

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Miracol !!!

  1. forevergreen zice:

    Asta da, miracol!
    Sarbatori fericite Sibilla si Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce faci!

    Apreciază

  2. instalatorul zice:

    Daca nastea si actrita…
    La Multi Ani, Sibilla di felicitari pentru succese, chiar daca altii nu le recunosc!

    Apreciază

  3. leo zice:

    Păi la câţi berbeci în ţara Mioriţei, unde-ar fi miracolul că se mai născură doi? 😆
    Ori dintre iei va alege cel mai iubit dictator al poporului viitorul premier de mucava şi viitorul prezident de senat cu sforicele?

    Apreciază

  4. leo zice:

    PS
    mai bine vezi că ai sărit pragul de ciunci mii, ceea ce-nsemnează că la anul va trebui să duci acest Sfinx spre suta de mii…

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc 🙂
    @forevergreen,
    Da, Miracolul Sfântului Crăciun !
    Sărbători Fericite alături de cei dragi şi un An Nou bogat în împliniri, zâmbete, realizări !
    Doamne Ajută !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla
    @instalatorul,
    Nici o problemă, la noi le fată mintea aleşilor şi-a cameleonilor din direcţii nonstop, n-a scris presa centrală despre nici un alt judeţ cât s-a descris fenomenul ” ca la noi la nima-n lume ”, avem salariile înalt funcţionarilor publici cât bugetul unei comune, avem ” dive ” toate unse directoare, s-au înfiinţat anumit posturi numa să le fie satisfăcute fiţele şi toanele, avem un judeţ condus de clanuri, căpuşe …. eu sunt buba-n judeţ, nu altcineva, eu că nu tac, vuieşte târgul ce mă aşteaptă, s-au mobilizat trupe serioase pentru a mă desfinţa. Recunosc, mi-e greaţă de ei, în special de mahării conduşi de nişte muierutci orgolioase , mă mir la ce se mai dau cocoşi când răcnesc alea la ei de zici că acuşica îi pun la colţ definitiv, uf, halal judeţ.
    Păi de recunoscut, au recunoscut rezultatele mele, dar s-au premiat pe ele ” divele ”, pe mine m-au cadorisit cu sancţiuni, de ce tace Consiliul Judeţean şi nu ia atitudine, de ce sunt menţinuţi în funcţii diverşi protagonişti ai articolelor din presa centrală, cu siguranţă vom afla, pentru că eu personal voi înainta solicitări în vederea efecturii unor verificări, instituţiilor abilitate şi plângere la CE, voi solicita probe solide şi daune pentru ” decontarea ” tuturor mizeriilor la adresa mea., nu mă tem deloc, n-am furat, n-am ucis, nu-s ruda nimănui, hărţuirea la care sunt supusă în ultimul timp pe varii căi mi-a oferit prilejul să mai adun probe, evident, nu în acest judeţ îmi voi afla dreptatea. Aici, din nefericire, mori cu dreptatea-n mână, singura preocupare majoră a protecţiei copilului la nivel judeţean este să mă anihileze pe mine, au dat cam mulţi în boala scenaritei, mi-e şi milă de ei pe undeva, în rest, cică ” se exagerează, nimic nu-i adevărat ” , păi de asta zic eu că nu acuz nominal, solicităm verificări pe ultimii 10 ani, de la centru. Până la proba contrarie, nu eu am rapoarte negative, nu despre mine a scris negativ presa centrală, nu eu am salariu ” cât bugetul unei comune ”, nu eu ţin cu disperare cu dinţii de scăunele şi funcţii. Eu trăiesc din 800 ron, din care scădem 10% , preţul pe care-l plătesc pentru a fi rupt legea tăcerii. Da, se continuă cu perpetuarea şi impunerea abuzului de autoritatea şi a muşamalizării altor abuzuri despre care voi relata în zilele următoare, subliniera neregulilor e datoria tuturor, corectarea lor nu se doreşte … buba se va sparge în cele din urmă, sunt absolut convinsă.!
    Sărbători Fericite vă doresc şiun Nou An plin de succese, realizări profesionale şi împliniri de suflet !
    Vă mulţumesc pentru susţinere şi solidaritate !
    stimă şi deosebit respect,
    Sibilla

    Apreciază

  6. corinacretu zice:

    Ce frumos, Sibilla!
    Iti doresc un AN NOU minunat, plin de bucurie si fericire, cu sanatate si impliniri. Sa ai tot ce e mai bun pe acest pamant, sa fii sanatoasa si vesela. La Multi Ani, pentru tine si toti cei dragi.

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @Leo,
    Măi Şefule, Miracolul e că în sfârşit are parte judeţul de ” berbeci ”, că-n rest, numa muheri în izmene la tot pasul ce nu mişcă-n front în faţa ” divelor ” !
    Cât despre pămătufii de aşa zişi premier şi preşedinte de senat, o yoi … stai să vezi din ianuarie circ şi ” bezele ”, tare mi-e că vom fi subiectul presei internaţionale, aşteptăm reacţia poporului în faţa foametei, nesiguranţei, toate au o limită, toate. Personal, ” alianţei ” de doi bănuţi, am dat maxim 4 luni de ” convieţuire ”, tragi-comedii mioritice, sub bagheta dictatorului băsescian, silă şi greaţă mi-e Doamne !
    Am înţeles, să trăiţi Şefu, depăşim suta, presimt că mai ai şi tu Sânzianule de zis, eu tot zic, nu-s vinovată, am ” muze ” ce mă ” inspiră ” şi da, nu renunţ, am zis nu tac şi din mormânt îi bântui. Am tăria să lupt cu muherile-n izmene, cu ” divele ” lor cu tot, probabil că ultimele ţevi metalice aruncate după mine m-au întărit. No las pe sibilina că le-oi arăta eu ” muritoare de foame ”, se vor înfiora de groază când fi-va să afle că nu prăpăditul lor de salariu m-a oprit a nu pleca, va veni timpul când vor blestema zilele astea, eu, mă rog Tatălui să-i lumineze în ceasul din urmă, era atât de simplu să oprească totul, dar … N-am nimic de pierdut, de câştigat da, nu pentru mine, deşi, vor plăti scump lacrimile mamei mele, ale copilaşului meu şi fiecare picătură de sânge şi spasmele intestinale, aşa să mă ajute Dumnezeu !
    Hai că se-ntăresc trupele de luptători cărăşeni, Primarul, Sibilla, berbecuţii … e he, şi mai sunt, deşi pare că nu .)
    La Anul spre 200 de mii Şefu, suntem daci liberi 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  8. geomarz zice:

    Draga Sibilla,
    Un gînd dulce de sărbători. De fapt o imagine cu un dulce tradiţional…. Făcută pentru o altă prietenă, dar ţi-o trimit cu drag şi ţie….

    Niste imagini….pentru Vergi

    Apreciază

  9. Sibilla zice:

    @Corina Creţu,
    Aşa-i că-i semn bun ? 🙂
    Miracolul Crăciunului ne îmbie la speranţă şi credinţă în Echilibru !
    Un Nou An bogat înrealizări, succese profesionale binemeritate, împliniri de suflet, sănătate şi tărie să ne reprezinţi aşa cum ai făcut şi până acum ! Ne mândrim cu români minunaţi ca tine, iată unul din motivele pentru care ne păstrăm credinţa şi speranţa în mai bine.
    Rămân la părerea că ne-ar fi drag ca tu, Corina Creţu, să candidezi la prezidenţiale, Doamne ce minunat ar fi !
    Îţi mulţumesc din suflet pentru susţinere şi toate gândurile frumoase, îmi doresc să primeşti însutit, înmiit, pentru că meriţi !
    Sărbători în Lumină, Corina, amături de familia ta minunată şi toţi cei dragi şi apropiaţi !


    respecte şi preţuire, deosebită consideraţie,
    Sibilla

    Apreciază

  10. Sibilla zice:

    @geomârz,
    Sărbători În Lumină, un An Nou bogat în împliniri şi realizări, bucurii alături de toţi cei dragi !!!
    Mulţumesc frumos pentru urări, om bun !


    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

  11. Adriana zice:

    Draga Sibilla,

    Oricata sustinere ai simti din partea noastra, tu esti singura in fata Marelui Foaie Verde si a curtii lui… verzi(?) Tot respectul meu, dar ai grija de tine; cand te atingi de un membru al familiei, sar toti, indiferent de culoarea politica. Mafia nu are culoare, mafia isi insuseste culoarea in functie de necesitati.

    Cu drag,
    Adriana- fost dascal de mate.

    Apreciază

  12. Sibilla zice:

    @Adriana,
    Cu siguranţă mafia nu are culoare politică, nici eu nu am, cred însă în principii, valori şi OAMENI, cameleoni, adevărat, sunt omniprezenţi în toate zbârciturile partidelor politice, migratori asemenea, baroni locali, zonali, la nivel naţional, puzderie, dar trebuie să găsim resurse şi putere să continuăm a lupta, să nu renunţăm, avem datoria morală faţă de copiii noştri, şi, faţă de conştiinţa noastră.
    Personal, nu am absolut nimic cu Preşedintele Consiliului Judeţean, mă uimeşte însă toleranţa pe care o manifestă faţă de anumiţi piţifelnici, poate că aşteaptă momentul potrivit a-i scutura de pe rever, posibil, timpul ne va demonstra.
    Aşa cum am spus, cu sau fără mine în sistem, buba se va sparge, presa centrală, jurnaliştii adevăraţi şi care nu pot fi cumpăraţi, instituţiile abilitate ale statului, sunt deja cu ochii pe Caraş-Severin, nu mi se va clinti un fir pentru că se realizează că s-a mers prea departe, nu de către cine trebuie, e drept.
    Jurnalul Naţional, Cotidianul, Gardianul, etc, au relatat despre secretarul Cons. Jud C-S, despre neregulile constatate în protecţia cărăşeană, nu despre mine ! Eu am fost acuzată de transparenţă în relaţiile cu corpurile de control şi sancţionată pentru scrierile de pe blog, nu ştiu cum vor justifica absenţa oricăror sancţiuni în 17 ani de activitate şi salariile de merit pe care mi le-au oferit, se contrazic cu nesimţire apelând acum, în acest moment când mă percep incomodă şi inamicul public nr 1 al judeţului, la scenearii şi folosesc incalificabil minori ca masă de manevră, dar, bumerangul e bumerang de când se ştie, am răbdarea sârbului, cum am tot repetat !
    Bieţii copii nevinovaţi, mai şi spun de ce şi de cine-s stârniţi, cei din ubră în neştiinţa lor au omis că e o mare diferenţă între vârsta cronologică şi cea mentală, nu la aşa ceva ar fi trebuit să recurgă, e o crimă şi dovadă a laşităţii şi lipsei de argumente. Oamenii, angajaţii sunt ameninţaţi cu restructurarea dacă mă urmează-n demersuri, sigur că tac, îi înţeleg, suportă pentru că e-n joc siguranţa zilei de mâine. Astfel de ” argumente ” şi ” arme ” de manipulare au scos ” divele ” şi ” prinţişorii ” la atac, sunt mândră să mă dezic de asemenea ticăloşii. Demnitate, respect, cinste, cameleonii nu au, sunt atât de săraci …
    Am învăţat a mă apăra, sigur că am pus la păstrare ” aşii ” pentru ce va urma, în ” seifuri ” din afara judeţului, repet, cu sau fără mine-n sistem, cutremurul tot se va produce şi ei ştiu asta, sper.
    Unica lor prioritate şi necesitate e să-şi menţină funcţiile, salariile astronomice şi puzderia de nemoşaguri în preajmă, dar, hăţurile nu mai sunt la mine demult, nimeni nu e mai presus de lege şi nimic nu e pentru totdeauna, cu siguranţă nici ei nu sunt nemuritori şi nici de neînlocuit !
    Sunt obosită e drept, mâhnită, mi-au jignit familia prin intermediul anonimelor pe caon online crezând că eu scriu despre ei, era simplu să verifice IP-urile şi s-ar fi convins şi cutremurat câţi oameni scriu acolo, e atât de simplu de verificat, ura însă i-a orbit în aşa măsură că mi-au ” dăruit ” mizerii de nedescris, poate că Doamne, Doamne se va sătura de nemerniciile la care sunt eu supusă, când va fi să fie şi nu se vor mai putea piti în spatele autorităţii şi influenţei. De ce să mă tem, eu nu am nimic de ascuns. Ceea ce ei nu pot să conceapă e că eu îmi iubesc meseria, o fac dezinteresat şi nu admit să mă compromit ca ” măreţiile ” lor..Mă şi amuză disperarea cu care vor să mă scoată nebună, sunt absolut jalnici.
    Vom vedea, eu trag nădejde că Preşedintele Consiliului Judeţean va fi ferm şi pe poziţii la vremea potriită, aşa ar fi normal, firesc.
    Avem oameni capabili în judeţ şi care nu interpretează legea după bunul plac, se va face dreptate. Am răbdare.
    Se va face curăţenie şi-n judeţul nostru, prin curăţenie neînţelegându-se ucis sibile sau ceva de genul, am aura curată 🙂
    Sărbători Fericite vă doresc, realizări şi împliniri !
    respecte,
    Sibilla

    Apreciază

  13. maminineta zice:

    Sibilla, nu te mai necaji.Fii vesela si asa sa fii si in anul care vine.Bucurii mari,sperante implinite,idei noi si multe in anul care vine.Respect deosebit.

    Apreciază

  14. Sibilla zice:

    @maminineta,
    Aşa să fie ! Doamne Ajută !
    Sărbători în Lumină vă doresc !


    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

  15. instalatorul zice:

    Sibilla,
    Daca s-ar mai putea glumi cu asa ceva, atunci am putea spune ca necazurile pentru reluarile pe blog ale unor articole de presa ar fi o dovada ca blogul dumneavoastra este mai citit si are mai mult impact decit ziarele din judet si ca aceste ziare ar trebui sa va ceara gazduire pe blog.
    Lasind gluma la o parte, aceeasi presa judeteana ar trebui sa va sara in ajutor: in fond si la urma urmei, le-ati reluat articolele si prin urmare ar trebui sa fie solidare cu dumneavoastra, care in fond si la urma urmei ati fost difuzorul lor voluntar.
    Inteleg ca, datorita popularitatii pe care ati capatat-o, riscul marilor pedepse a trecut, dar ca inceput perioada cea mai greu de indurat a mizeriilor mici, dar zilnice, pentru care nimeni nu este suficient de pregatit sufleteste niciodata. Aici nu va mai pot fi de folos cu racnete virtuale si mesaje trimise pe unde se poate, ci doar cu sugestia de a fi foarte atenta la toate detaliile vietii dumneavoastra profesionale dar si personale, fiindca tipii vor sta cu ochii holbati si cu urechile ciulite spre a specula orice amanunt, la nevoie vor inventa. Taria dumneavoastra va fi pusa la incercare. Ce mi se pare mai rau este faptul ca pesedistii de acolo nu va acorda sprijinul pe care vi l-ar putea da, mai ales ca sunt acum la guvernare, dar poate ca serparia e intinsa si pe la ei. Eu va doresc La Multi Ani si un an cu mult noroc, sanatate, prosperitate si putere de a rezista.

    Apreciază

  16. Sibilla zice:

    @instalatorul,
    La modul foarte serios, aveţi perfectă dreptate !
    Greşeala lor e că în continuare mă subestimează, sunt rezistentă şi mai sunt şi pui de sârb !
    Nu am aşteptat niciodată ajutor de la PSD Caraş, nu am de la cine, unii sunt nu şerpi ci lache-n slujba oricui, numai să-şi vadă de interese, cele personale, desigur, alţii, habar nu au cine sunt dar posibil se întreabă ce vreau, ce urmăresc, nici unii nu concep că ar exista şi acea parte de curat, lumină, în jur, total dezinteres, mai mult, pe-aci se bate palma des, social-democraţii autentici au fost măturaţi din calea oportuniştilor, ordinele cameleonilor, deh. Poate cândva, vom vedea 🙂 Apropo de şerpărie, una din ” dive ”, cea considerată de CJ C-S de neînlocuit e pasăre migratoare, ceva de genul PSD-PD-PNL-PD_L, astfel s-a menţinut în funcţie , printre alte dedesubturi şi încrengături.
    La detalii sunt mai mult decât atentă, folosirea copiilor pentru înregistrări pe tel mob e de-a dreptul aberantă şi pentru aceasta le voi cere socoteală în instanţă, sunt nişte mizerabili, să foloseşti copii în dispute între adulţi e dovadă de orice numai de normalitate nu !
    Vă mulţumesc pentru urări şi gândurile frumoase.
    La Mulţi Ani cu sănătate, bucurii, împliniri !
    respecte şi recunoştinţă,
    Sibilla

    Apreciază

  17. Adriana zice:

    La Multi Ani, draga Sibilla, La Multi Ani!

    Cu drag, Adriana- alt lup singuratic…

    Apreciază

  18. Sibilla zice:

    @Adriana,
    La Mulţi Ani cu sănătate, bucurii, împliniri de suflet, linişte sufletească, Lumină !!!
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

  19. gian maria volonte zice:

    La multi ani Draga Sibbila!
    Multi prieteni de-ai tai de pe blog nu stiu probabil ca esti nascuta la cumpana dintre ani.
    Ca esti un capricorn veritabil,incapatinat care nu se da usor batut!
    Ar fi interesant sa stim la ce ora te-ai nascut si care este ascendentul tau.
    Sper ca anul acesta sa aduca o rezolvare a problemelor tale si nu numai ale tale.Ale unui sistem corupt, terfelit,batjocorit cu multe victime.
    Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

    Apreciază

  20. Sibilla zice:

    @gian maria volonte,
    Mulţumesc frumos !
    Sunt cocoş cu ascendent în bivol de pământ, vultur Sacru după azteci, cu alte cuvinte coşmarul tăuroaicelor ! Nu permit dictatură şi cenzură de nici un fel, eu respect valori, principii, legea, deci nu mă voi compromite nici măcar acceptând Legea Tăcerii de pe meleagurile cărăşene !
    M-am cam săturat ca după fiece drum al câte unui personaj pe holurile sau birourile CJ, să verse câte cineva lacrimi de crocodil, ( între noi şi totuşi public fie vorba, nimic nu e mai lipsit de demnitate decât să-ţi fluturi genele sau să plângi la comandă pentru a obţine compasiune .. ), apoi, să vină şi să fie tiran în continuare trimiţând ameninţări din umbră, căci pe faţă nu au curaj a spune ceva, dovadă de recunoaştere a multora şi-a laşităţii !
    Dacă sunt nevinovaţi şi mieluşei, de ce se tem de scrierile din presă, de pe bloguri, de ce sancţionează transparenţa în relaţiile cu corpurile de control ?
    M-a dezamăgit enorm mascarada dispariţiei misteriose a petiţiei semnate de colegii din blogosferă care mă respectă şi mă susţin, de pe site-ul CJ C-S, la fel a memoriului meu, drept pentru care am trimis confirmările de trimitere şi de primire în alte locuri, deci nu eu sunt de rea credinţă ! Ce-o fi fost în mintea celor ce s-au complăcut la a a face asemenea mizerie ? Încă o dovadă că sunt experţi în muşamalizări, ştergerea urmelor, pitirea neregulilor sub preş, dovezi care confirmă că nu eu mint şi nu eu am ceva de ascuns !
    Hărţuirea morală şi mizeriile la care sunt supusă la locul de muncă nu va rămâne fără repercursiuni, chiar dacă dirijorii stau în umbră, vor trebui să jusetifice de ce din ” senin ”, după 17 ani de muncă, sunt ameninţată şi se aruncă cu ţevi metalice după mine, de ce în 17 ani nu s-a întâmplat aşa ceva, de ce ?
    E problema lor dacă au mizat pe ” timpul trece, se va uita ”, gravă greşeală ! Anihilarea mea nu reprezintă rezolvarea problemelor, neregulilor din sistem, ci, prelungirea agoniei !
    Va fi un an extrem de greu pentru noi, românii, pentru România, cu atât mai mult trebuie să denunţăm cameleonii, pe cei care se joacă de-a managerii a tot şi toate !
    La Mulţi Ani, cu bucurii, sănătate, împliniri şi, răbdare, toate la timpul lor !
    respecte şi preţuire,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.