Doi reşiţeni hărţuiţi – eu şi primarul !

Doi reşiţeni hărţuiţi – eu şi primarul !

Consilierii resiteni au început razboiul pe fata împotriva edilului-sef: Sedinta de CL fara a-l anunta pe primar

news_img_120991_86536

Situatie inedita în istoria Consiliului Local Resita. Un numar de 12 consilieri au  convocat pentru astazi o sedinta extraordinara, fara sa-l fi anuntat în prealabil pe primarul Mihai Stepanescu (foto) de acest lucru.

Pe ordinea de zi este trecut un singur punct, cel referitor la modificarea HCL 304/2008, privind masurile de interzicerea amplasarii de constructii provizorii, inclusiv panouri publicitare, pe spatiile verzi, scuaruri în parcuri si sensuri giratorii, pâna la definitivarea PUG-ului. Dupa ce în luna septembrie si-au dat acordul, acum consilierii contesta acea parte a HCL care permite reamplasarea constructiilor provizorii existente, începând cu data de
1 ianuarie 2009, în alte locuri ce urmeaza a fi stabilite de primarie de comun acord cu firmele respective.
Mihai Stepanescu a spus insa ca, procedând în acest mod, consilierii locali nu fac altceva decât
sa-i confirme afirmatiile referitoare la interesele economice pe care unii dintre ei le-ar avea. „Exista interese comerciale si nu ma îndoiesc de acest lucru. În situatia data sunt legaturi cu firmele de publicitate din municipiu stabilite, poate nu direct, ci prin membri de familie sau prieteni, legaturi statornicite cu multi ani în urma. Nu ma tem de actiunea lor, de partea mea este Ordonanta Guvernului 114/2007, privind amplasarea constructiilor provizorii pe spatiile verzi si, prin urmare, nu fac decât sa respect legea. În cazul în care vor vota modificarea HCL, îi anunt de pe acuma ca voi ataca hotarârea în Contenciosul Administrativ“, a afirmat Stepanescu. Reamintim ca, saptamâna trecuta, primarul din Resita a spus ca el si familia sa sunt în permanenta amenintati la telefon, inclusiv cu moartea, si ca într-o seara, pe când se întorcea de la Lugoj, a fost sicanat si blocat în trafic de doua masini în care se aflau doi interlopi locali „asociati în afaceri si sprijiniti de un primar si un viceprimar, aflati în functie, de la acelasi partid“.
Deranjati de declaratiile sale, consilierii si cei doi viceprimari democrat-liberali ai municipiului au reactionat imediat, organizând o conferinta de presa în care s-au dezis de afirmatiile lui Mihai Stepanescu.

Victor Nafiru

Sursa : www.gardianul.ro

Tovarăşii consilieri locali sunt încă-n Postul Crăciunuluila aşa zisa conferinţă de presă nu au detailat nimic, au sărit arşi de parcă ar fi fost nominalizaţi, vorba aia ” cine se scuză, se acuză ” !

Cică au zis mai multe, dar nu despre ei, ci la adresa primarului, după ceva ore … ca-ntre băieţi, la un pahar de vorbă, nah …  Păi ce, e măcar unul fără interese-n zonă ? Unii sunt chiar jalnici ” nu eu, nevasta mea … ” şi cu de-ăştia să facă treabă Primarul Stepanescu …

He, he … domnule Primar, eu şi matale ce suntem hărţuiţi în halul acesta-n oraş, păi dacă suntem rara avis, sigur că ne vor afară din judeţ … nu musai Vii, ca să fiu limpede !

Ce ziceţi, până la urmă, n-ar fi mai bine să vină Curtea de  Conturi prin judeţ, la nişte verificări pe vreo 10 ani acolo ? Evident, nu din zonă,  ştiu eu ce propte au unii/unele, aci e nevoie de comisii guvernamentale , de neutralitate, de a se vrea să-i scarmăni, căci de dovedit e uşor. Rezistăm pe redute, fiecare cu lupta sa, dar, continuăm până se autosesizează cine trebuie … aşa, hai cu linkuri spre articol peste tot, să citească toată ţara ce fain e la noi în Banat , bogăţie de clanuri şi căpuşe, ca la noi, la nima-n lume !

Sibilla

P.S. staţi cuminte domn Primar, riscaţi să vă treziţi ca subsemnta cu niscaiva ţevi metalice aruncate-n faţă, sau, cu distrugeri de bunuri ca să vă ” facă zile negre să plecaţi ” …. ops, m-a scăpat, era vorba de mine, mie mi s-a strigat în faţă, ăia de-i puseră nu  le-au zis să nu spună tot şi nah, ” şeful ” lor infractoraşul, tocmai a dat-o bară, încă două înregistrări, şi boasa smochinită va constata că a ales tactica greşită, ce să-i fac, dacă n-o duce mintea, n-o duce ! Domn Primar, eu trimit materialele zilnic la autorităţi, format electronic, ce-ar fi să faceţi la fel ? Evident, nu în judeţ, nu-avem la cine ! Ăstora puţin le pasă de siguranţa şi securitate la locul de muncă .. cine suntem noi, hm ? ” Ei cu ” divele ” defilează,uite d-aia se laudă halea că ele conduc plaţurile … aşa-i !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.