Primarul Reşiţei ameninţat cu moartea !

Primarul Reşiţei ameninţat cu moartea !

Urmariri ca in filme: primarul Resitei, amenintat din nou cu moartea de mafia imobiliara !!!

news_img_120940_86491

Primarul independent al municipiului Resita, Mihai Stepanescu (foto), sustine ca atât el, cât si familia sa au fost amenintati cu moartea de indivizi dubiosi despre care a afirmat ca fac parte din mafia imobiliara locala. Amenintarile au fost facute telefonic, dar si pe când se întorcea cu autoturismul de la Lugoj.
„Este pentru a treia oara în ultimele trei luni când eu si familia mea primim amenintari telefonice cu viol, rapire, tâlharie si chiar cu moartea. Cei care procedeaza în acest fel sunt persoane influente în orasul nostru, indivizi care au la activ dosare penale pentru violuri si tâlharii. La sfârsitul lunii septembrie am facut plângere la Politie si SRI, însa amenintarile au continuat“, afirma Mihai Stepanescu.
Hartuirea psihica a culminat vinerea trecuta, pe când primarul se întorcea, seara, de la Lugoj, unde participase la o întâlnire împreuna cu doi angajati din primarie.
„La iesirea din Lugoj, am observat ca ne urmareau doua masini, din care una dintre ele, un jeep, a fost lesne de recunoscut, pentru ca este a unui mafiot resitean. La un moment dat, ne-au încadrat si au început sa ne sicaneze în trafic, pâna ne-au prins ca într-un cleste. Am reusit sa scap din strânsoare dupa mai multe manevre pe care
le-am efectuat, dar nu si de urmarire, care a continuat pâna la marginea unei paduri de la hotarul judetelor Timis si Caras-Severin. La intrare în municipiul Resita ne asteptau mascatii, pe care îi anuntasem între timp. Pusi în fata faptului împlinit, cei doi indivizi au pozat în mielusei si n-au recunoscut nimic. Nu mi-e frica de ei, eu doar trag semnalul, pentru ca vreau ca politia sa-si faca treaba cât mai operativ”, a spus primarul.
Mihai Stepanescu a mai declarat ca cei doi sunt sustinuti din umbra de un primar si un viceprimar din judet, amândoi membri ai aceluiasi partid, care au interese patrimoniale, în special în cumpararea terenurilor din Resita.

Victor Nafiru

Sursa : www.gardianul.ro

tb_240_333467_0806_primaria_5resita

Primăria Reşiţa

www.primaria-resita.ro

Ce poţi să mai spui … micul şi ponositul sud-vest sălbatic e de mult timp în stăpânirea mafiei, clanurile şi căpuşele şi-au împărţit ariile de interese, indiferent că e mafia imobiliară, clanurile din protecţia copilului, ce mai contează, tot aia e … un colţişor de ţară în care baronii, nababii, îşi fac de cap după bunul plac, trist dar foarte adevărat ! Geaba scrie presa, geaba ceri Poliţiei să intervină, intervine, altundeva-i ” buba ”, dovadă că toate eforturile duc spre … nicăieri. Mori cu dreptatea în mână, ai dovezi nu ţi le ia nimeni nici în seamă şi nici în serios, se mizează permanent pe trecerea timpului, în final uitare, şi şmenari-şi fac de cap, evident, nu fără ştiinţa cui ar trebui să vegheze, asta e foarte grav, dar, ceva la ordinea zilei în Caraş-Severin.

Domnule Primar al Reşiţei, păi dacă Primarul e tratat astfel, d-apoi  furnica Sibilla, care nu nu ştie să tacă … franjuri mă vor face, cică foarte curând, şi-a dat cuvântul de onoare una bucată ” divă ” că se va ocupa personal de subsemnata … şi iarăşi zic, ca la noi la cărăşeni la nima !

Nedumerirea e … care SRI ? Când se tamponează ele ajenturilii aflate la cheremul stăpânilor diferiţi, să te ţii bal şi sf-uri, din victimă rişti să fi ţintit ca abuzator,sau se depun eforturi să fi în scurt timp perceput ca paranoic,sau … aveau dintotdeauna un plan, întmplător şi ” întâmplător ” eşti folosit într-u liniştea altora, ordinele se execută nu se discută, uneori funcţia doboară gradul, alteori jocurile sunt mult mai complicate, murdare,  încât la un moment dat rişti să te trezeşti în mijlocul unor busculade pe care nu le visai, vrei să ieşi din cercul în care-ai intrat fără intenţie şi constaţi că eşti codamnat definitiv, la … cine ştie ce … Numai Dumnezeu mai poate interveni, în felul său, acela ironicde multe ori şi aparent de neînţeles, dar … toate la timpul când va să fie …

214

Primarul Mihai Stepanescu e bine intenţionat, Reşiţa e pentru prima oară după mulţi, mulţi ani poleită în straie de sărbătoare,multe au început  a se mişca, eu vorbesc de tot ce e vizibil pentru cetăţeni,deşi a preluat frâiele oraşului cu bugetul deja secătuit, a început să muncească, Bârzava e mult mai curată, au apărut băncile în staţiile de tramvai, bătrânii îi roagă de sănătate … este incomod, dar nu pentru locuitorii Reşiţei, nouă ne e drag Primarul nostru. L-am întâlnit în două rânduri, întâmplător, la un spectacol, a cântat Miroslav Ilic şi în Centrul Municipiului, acum nu multe zile. La ora 22 din sediul Primăriei ieşea un om tare obosit … l-am rugat să facă o poză, eu şi Gabriela eram cu copilaşii noştri, vizitaserăm Orăşelul Copiilor , patinoarul amenajat în Centrul Civic, superba scenetă a naşterii Domnului Iisus ( berbecuţii vii i-au fascinat pe cei mici, la fel figurile Maicii Sfinte şi a Magilor, în mărime naturală ). Primarul era îngândurat, orele de muncă i se citeau pe chip … în momentul în care a auzit glasurile copiilor noştrii :

” Domnule primar,vă mulţumim ! ”

faţa i s-a luminat, a uitat în câteva secunde de oboseală, de toate, mulţumirea sufletească îi radia pe chip !

Sigur că mulţi din aleşii din zonă nu-l agrează, pentru că spune lucrurilor pe nume, pentru că se implică şi e insistent, pentru că cei mici şi tinerii îl îndrăgesc, pentru că vârstnicii au uşa deschisă, pentru că multe …

Nu sunteţi singur, Domnule Primar al Reşiţei, vă susţinem ! Ceea ce vi se întâmplă nu ţine de normalitate, dar veţi continua, pentru că ne-am săturat de clanuri, găşti, mafii şi evident de baronii locali din umbră cre nu-s niciodatăstrăini de nimic din ceea ce pun la cale interlopii, ăia sunt nişte momeli, instrumente, vârfuri de lance … pe cărăşeni, nu-i mai prostesc ei, cameleonii ce şed pe fotolii călduţe, ştim cum decurg lucrurile, le simţim pe propria piele, tot mai mulţi !

Să ne trăiţi Domnule Primar, mergem înainte ! Trebuie să slăbim hăţurile corupţilor, incompetenţilor şi nababilor, vor descăleca, la vremea potrivită, nimic nu este pentru totdeauna, nimic şi nimeni !

Sibilla

informaţii preluate de pe www.gardianul.ro

imagini preluate de pe google.ro


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Primarul Reşiţei ameninţat cu moartea !

 1. Dejan zice:

  Este admirabil ca exista un astfel de primar la Resita. Are un plus ca este independent. Uite, pe mine Oprescu nu ma multumeste deloc. Lucrurile stagneaza in Bucuresti.

  De multe ori am auzit de mafia din Vest. Auzeam in fiecare luna ca seful Politiei Timis este schimbat, auzeam de tiganii din centrul Timisoarei care stau in valoroasele case vechi, de bataile din Lugoj. Dinspre Resita nu auzisem asa ceva, poate doar de Radovancovici din Clisura. Nu stiu daca treburile se vor imbunatati. Sunt dezamagit de persoana care a ajuns acum Ministru de Interne.

  Sa speram ca vor veni vremuri bune si sa fim alaturi de persoanele care cred cu adevarat in cinste si puterea binelui. Sunt alaturi de tine, Sibilla. Tu sa fii alaturi de domnul primar!

  O zi buna !

  Dejan

  Apreciază

 2. Niko, este regretabil si inimaginabil ca se intampla astfel de lucruri in coltul vostru de Banat, parca desprinse direct din scenariile filmelor italiene sau americane cu gangsteri si mafioti turbati 😦
  Cu atat mai mult cu cat suntem inca in perioada Postului de dinaintea sfintelor sarbatori de iarna!
  Oameni fara frica de Dumnezeu vor sa aplice legea junglei si sa semene frica in oameni normali, vrednici si plini de buna credinta.
  Va trebui facuta ordine peste tot si instituite degraba masuri pentru a spori siguranta locuitorilor si a copiilor lor.
  Cinste primarului Resitei, sis, e un banatean de toata isprava, la fel ca multi fii si fiice ale Resitei!
  Se alatura si Capitala acestor demersuri spre ordine, liniste, integritate si bun simt, adica spre normalitate!
  Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze Calea!

  Apreciază

 3. g1b2i3 zice:

  Oare nu se poate face ceva ca sa se termine cu ticalosiile?E trist sa aflu ce se intampla cu un primar ales de cetatenii orasului tocmai pentru ca e un om bun. 🙂
  Sibilla,iti doresc multa sanatate si el de Sus sa te ocroteasca pe tine si cei dragi.

  Apreciază

 4. Sibilla zice:

  @Dejan
  Sunt alături de tot ce luptă pentru mai bine !
  Da, primarul nostru merită susţinere şi şansa de a demonstra că poate, că vrea că multe 🙂
  Da, din ud-vest cam puţine veşti transpiră, crede-mă, Radovancovici e chiar om pe lăngă mulţi neoameni şi ghemoni de aici, ştiu ce spun !
  Şi mai sunt şi ghemoanele care au impresia că învârt judeţul pe dejtul lor mic,gheară de fapt, numai că ghemoanele alea au omis ceva, pe mine sibilină, nu au cu ce mă şantaja, pentru mine sunt nişte gândaci cu colţi ce-mi inspiră cel mult milă !
  Am să scormonesc tot bălegarul ghemoanelor de la facere, ca să le satur de urlete, ameninţări şi ticăloşii, de demonstraţiile lor , cică îmi vor arăta mie că-n Reşiţa eu nu mai mişc şi că în judeţul acesta au ultimulcuvânt, hai să vedem ! Sunt inconştiente şi nu realizează consecinţele ! Chiar nu lerealizează !
  Mulţumesc pentru susţinere, Dejane 🙂
  zdravo druje,
  Sibilla

  Apreciază

 5. Sibilla zice:

  @Cora
  Mihai Stepanescu va face treabă bună, cu toată mafia, nu e singur şi-l vom sprijini, mai ales că a preluat un buget secătuit şi mai ales din cauză că înspatele mafiei sunt capii, care capi se joacă cu bugetul, e un om bun, va continua !
  Doar nu ne-mpuşcă pe toţi, ei Stăpânii mafioţilor …
  E inadmisibil că în mileniul III, incompetenţa a ajuns să-şi apere interesele, plătind interlopi, mi-e silă !
  numai bine sis,
  Sibilla

  Apreciază

 6. Sibilla zice:

  @Gabi,
  Dumnezeu mă va ocroti şi-l va veghea şi pe primarul nostru, simt eu că va fi curând mai bine 🙂
  Mulţumesc frumo,dragă prietenă.
  calde imbrăţişări,
  Sibilla

  Apreciază

 7. legiuitorul zice:

  Sa o dam pe sleau cine l-au sicanat pe Domnul primar sunt Cretu si Banana mai nou acolitii lu’ Barba Lata(cornel ciobanu-parca). Nu le mai ajung spatiile, saracii de ei. Toti se feresc sa dea nume. Asta e realitatea ! Ar trebui linsati cativa ” interlopi” si „oameni politici „care sunt numai pentru bani si ar trebuit lasat primarul sa-si faca treaba. Dar banul primeaza in societatea actuala , conceptiile si purtarile comuniste o sa dainuie

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.