Alegerile în Caraş-Severin ( V )

Alegerile în Caraş-Severin ( V )

PD-L a obţinut cele mai multe voturi

Cel puţin asta era situaţia in Caraş-Severin, la orele 11. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean, la centralizarea parţială, totalizând 77,5 la sută din secţii avem următoarele rezultate.

PD-L a obţinut cele mai multe voturi

Pentru Senat: PD-L 35,72%, PSD+PC 28,59%, PNL 22,36%. La Camera Deputaţilor avem următoarea situaţie: PD-L 32,63%, PSD+PC 30,58%, PNL 20,28%.

Niciunul dintre candidaţi nu ştie dacă a câştigat, nimeni nu ştie cine va fi trimis în Parlament. Toată lumea tace, aşteaptă şi vorbeşte de redistribuire…

Sursa : www.caon.ro

*******

manu_1022_1689

Aţi câştigat pe dracu pedeliştilor, chiar nu vă e ruşine ! Despre ce câştig vorbiţi ? În condiţiile în care, în Caraş-Severin, s-au prezentat la urne doar puţin peste 32 % din alegătorii cu drept de vot, mult sub media pe ţară şi în mediul urban judeţul e pe locul 40 ca prezenţă a cetăţenilor la vot, aveţi tupeul să trâmbiţaţi asemenea blasfemie ! Care va să zică aproape 70% din populaţia cu drept de vot din judeţul Caraş-Severin, v-a taxat, şi-a exprimat nemulţumirea şi sila, fie că nu s-au prezentat la vot, fie au votat alte formaţiuni politice . Pe limba voastră, căci observ megalomania vă dă aripi şi persistaţi în mitomania ce vă caracterizează, NU aţi fost favoriţii electoratului, NU aţi fost votaţi de cea mai mare parte a alegătorilor cu drept de vot cărăşeni, NU prezentaţi garanţie pentru încrederea cărăşenilor, concluzionând, NU aţi câştigat nimic, aşa-i ? Vorba bătrânilor înţelepţi : ” tăcerea ca mierea ”, despre fudulie cunoaştem cu toţii puzderie de proverbe româneşti, ne abţinem şi rămânem la stadiul de temă de casă …

Ce doare de fapt e că :

PSD NU A CÂŞTIGAT ALEGERILE, CI A (RE)CÂŞTIGAT POZIŢIA DE PARTID DOMINANT AL SCENEI POLITICE ROMÂNEŞTI!

Lucrurile stau cam în felul următor, Reşiţa este fost oraş industrial, Staţiunea montană Semenic e în colaps, actele de corupţie şi suspiciuni de corupţie din judeţ, semnalate de presa locală şi centrală sunt la ordinea zilei, turismul nu este ” exploatat ” cum ar fi firesc şi ca soluţie ideală pentru salvarea judeţului de la agonia în care se zbate, cele mai multe ” realizări ” pe perioada a 4 ani au fost înfiinţarea de tot felul de direcţii, comiţii şi comitete aiuristice şi tocătoare de bani, bani ce puteau fi folosiţi cu folos, pentru bunăstarea tuturor cărăşenilor, dar, ce-i drept, ar fi rămas tot soiul de ” dive ” şi ” prinţişori ” fără mult jinduita funcţie de derector pe tăviţa generoasă, deh … să nu ne amintim de halul în care arată drumurile judeţene, de multitudinea de nereguli şi disfuncţionalităţi din varii domenii de activitate, de stadiul de sărăcie al celor mulţi, necăjiţii judeţului, cei mulţi, cei care NU v-au votat ! Geaba e bogat Caraş-Severinul în resurse, geaba s-ar putea realiza atât de multe … se pare că vă complaceţi în continuare a vă îmbăta cu apă de ploaie şi-a arunca praf în ochii locuitorilor, cetăţenilor sătui de minciună şi făţărnicie … da, ” bogăţia ” voastră constă în terenurile şi vilele unui număr mic de cameleoni, cei care vă reprezintă, atât !

Şi vin şi întreb, eu, unul din puţinii simpli cetăţeni, fără carnet de partid, ce Doamne iartă-mă aţi câştigat ? Adevărat, şi noi cei care am ales a nu ne vânde sufletele, a ne manifesta simpatia şi înclinaţia spre politicile sociale, avem un cuvânt de spus, încetaţi să ne minţiţi, nu aţi câştigat , dimpotrivă, aţi primit o palmă ce ar trebui să vă dea de gândit. Românul, nu iartă şi nu uită, mai ales că e vorba de viitorul copiilor săi, de atmosfera apăsătoare a nesiguranţei zilei de mâine, de nedreptatea ce bântuie în acest judeţ la cele mai mari niveluri, de politica de promovare a nonvalorii, de politica de uneltire şi mânării tradusă ” stat în stat ” şi ” o mână spală pe alta ” şi vine o vreme când toate acestea vor costa, pentru că minciuna are picioare scurte şi nimic nu este pentru totdeauna, nimic ! Da, sunt doi-trei oameni de bună credinţă ai acestei formaţiuni autoproclamată câştigătoare a alegerilor, dar sunt înconjuraţi de lichele ce nu le fac nici cinste şi nici nu le ridică gradul de credibilitate, iată, incă un motiv pentru care prezenţa redsă la vot spune atât de multe, să nu ne ascundem după degete şi să lăsăm împăunarea deoparte, că nu-i frumos şi nici cinstit.

Când voi auzi în Caraş-Severin de un singur caz, unul singur, în care dreptatea, adevărul au triumfat, şi vinovaţii au plătit pentru nelegiuiri, atunci eu Sibilla, mucles, până la proba contrarie, sunt serioase îndoieli, şi da, privim neputincioşi cum mizeriile continuă a fi ascunse sub preş … reţinerile şi opiniile mele sunt justificate, aşteptăm un exemplu de bună credinţă şi dreptate, o corecţie aplicată unui vinovat şi atunci da, respect … până atunci … hm, enervant de coerent spun lucrurilor pe nume, aşa-i ? Zău e timpul să arătaţi că vă pasă de locuitorii acestui judeţ, de viitorul nostru, că de vorbe suntem sătui şi recunoaşteţi că vrem să ne implicăm, vrem să participăm, dar … nu suntem lăsaţi, da aici în judeţ până şi exprimarea opiniei e sancţionată dur şi ilegal !

Provocarea mea, a noastră, a celor ce NU v-am votat, este limpede: dovediţi-ne că noi am greşit, că voi sunteţi apărătorii dreptăţii, că aveţi capacitatea şi tăria a vă recunoaşte problemele şi lichelele de care trebuie să vă descotorisiţi musai, demonstraţi-ne că vă pasă de bunăstarea tuturor cărăşenilor ! Pe sufletul meu că promit solemn şi public, în ziua în care se va întâmpla acest lucru, eu Sibilla vă cer scuze public! Până atunci… e loc de atât de multe…. vorbe, nu, parcă aşa le zice, iată, până şi la noi, în Banat!

Sibilla

informaţii preluate de pe www.caon.ro

imagini preluate de pe google.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

55 de răspunsuri la Alegerile în Caraş-Severin ( V )

  1. Subscriu.
    Chiar dacă sunt foarte bolnavă – cum zic unii – judecata nu mi-e afectată în niciun fel. Suntem un judeţ ciumat. Din pricina culorii, în toţi anii în care preşedinţia consiliului judeţean a fost asigurată de PD, în majoritatea adică, judeţul a fost ocolit. Şi de proiectele guvernamentale, şi de ideile de dezvoltare. Chiar şi în timpul guvernării PSD, Consiliul Judeţean a fost condus tot de un pedist. Proiectele guvernului au trebuit implementate cu forţa, aproape. Ilie Mustăcilă (astăzi marele social-democrat) spunea că Sapardurile sunt nişte tâmpenii şi le spunea primarilor PD să nu depună proiecte, pentru că nu vor primi în veci banii.
    Am fi făcut mai multe, însă trădătorul şi licheaua (se ştie el cine e) a găsit „audienţă la Centru.
    Mi-e şi milă, pe de altă parte, mi-e şi scârbă şi vă zic, aşa, ca-n Bucovina mea natală: da mai dă-vă naibii de nebuni!
    Nimic de făcut aici. Până nu va dispare Geniul Rău al acestor locuri. Sper să supravieţuiesc până se risipesc norii şi răsare soarele.

    Apreciază

  2. Bine că avem „Arheologie Industrială” – parc situat în interiorul proprietăţii CSR-ului (TMK-ului, adică), pentru care s-au cheltuit miliarde.
    Bine că lacurile de acumulare nu mai sunt ale judeţului. Ale urmaşilor celor care le-au construit.
    Bine că nu putem să aducem niciun investitor – la Kilometrul 8, din pricina luptelor politice, după ce s-au investit 1.100 000 roni în pământ cărat dintr-un loc în altul, pentru că proiectul de a construi un parc industrial era al fostului primar PNL, a fost blocat! Banii au rămas acolo, îngropaţi.
    Vrei să-ţi mai dau exemple?

    Apreciază

  3. Animaliciul58 zice:

    Nu vrei sa adaugi putin umor siteului tau :P? O poza haioasua cu animale care se schimba in fiecare zi.
    Daca da, vezi pe animalici.ro/pentru-siteul-tau

    Apreciază

  4. Victor zice:

    Site-ul nu se numea 667? Acum vad 777.

    Apreciază

  5. cogito ergo sum zice:

    @leo

    Draga leo, Aya a reusit s-o convinga pe Manuela sa ma baneze. Am incercat de mai multe ori sa-ti raspund la textul adresat si nu mi-au mai aparut postarile. Am facut apel si la Manuela, dar fara niciun raspuns.
    Ceea ce ma deranjaza este ca eu nu numai ca nu am nimic cu I. I. (Aya), dar ultima data cand am schimbat mesaje virtuale eram chiar foarte buni prieteni de forum. Mai mult, stim unul despre altul mult prea multe lucruri personale incat nu pot sa inteleg ce a apucat-o, cu atat mai mult cu cat primul mesaj pe care i l-am adresat pe forum a fost unul de bun revenit, chiar daca eu am confundat-o cu Liviu (Elmmar), pe care de asemenea il cunosc foarte bine si eu zic ca suntem prieteni buni. Din nefericire, eu cred ca nu m-au recunoscut cu noul meu nick, dar care nu este chiar nou, si pe care am motivele mele sa-l folosesc. Nu cred ca poti sa faci ceva pentru a-mi redeschide poarta postarilor, dar daca vrei sa ma contactezi, poti s-o faci pe adresa de mail.
    Orice vei hotara, da-mi un semn, fie pe acest blog, fie la AN.
    Multumesc!

    Apreciază

  6. leo zice:

    @ cogito
    despre ce şi cum pe blogul ANeului, nu pot ştii, dar n-aş crede să fie Manuela cea care să decidă o banare; ş-apoi, după ce am trecut şi eu, şi Sibilla prin experienţa blocării la nivel informatic ce ne-a condus la soluţia deschiderii unui nou blog, nu pot exclude nici varianta că blocajul tălică se petrece la alt nivel. cât despre relaţiile dintre oameni ce-mi păreau foarte compatibili, eu, privind din afara grupului de vă cunoaşteţi, chiar nu pot pricepe cum şi de ce aţi ajuns la poziţii atât de divergente. lucru pe care l-am exprimat deja la ANeul.
    dar, cum n-ar fi nici primul, nici ultimul tălică avatar sub care apari la ANeul, nu-mi rămâne decât să sper că te voi recunoaşte la revenire şi fără să faci prea insistent cu ochiul…
    aici, cel puţin deocamdată, nu eşti banat… însă dintre mine şi Manuela, sigur ea e cea mai finuţă… 😆

    Apreciază

  7. cogito ergo sum zice:

    Cum sa fie la alt nivel cand pe alte bloguri pot posta liber si doar acolo mi s-a oprit postarea?

    Apreciază

  8. cogito ergo sum zice:

    In plus, cam de catava vreme Manuela ma cam faulteaza, lasand postarile mele dupa multe ore de intarzaiere, dupa ce discutia a trecut de mult de punctul fierbinte.

    Apreciază

  9. leo zice:

    Asta cu orele de trenare a blogului ANeului, e veche, eu urmăresc tot timpul ultimul postator, pentru a vedea când se desfundă ţava, că deh, o fi şi Manuela om. Ş-apoi ea zice, şi presupun că e valabil, nu ştiu, îs prea novice în materie de cerberuit bloage, că intervine faza cu spamul, unde nu intră omul toată ziua. eu de ex ajung la spam la Corina Creţu dacă ataşez link, deşi în rest postez „live”. şi până mă scoate din spam… Sibilla era spam total pe contul sfinx667, nu mai putea posta nimic nicăieri; Manuela a explicat ceva de sistemul de spămuire al wordpress, şi cred că are dreptate, Sibilla postând acum fără probleme de pe noul cont…

    Apreciază

  10. leo zice:

    Cât despre Aya, la ce şi câte ai spus tălică p-acolo, nu-i greu de bănuit ce-a apucat-o… Dacă o ştii şi altfel decât o ştiu eu, doar la modul virtual, probabil ştii mai multe despre spiritul de cazac ce-i încinge telegarii, aşa că, ce-şi face omul cu mâna lui…

    Apreciază

  11. cogito ergo sum zice:

    Domnule, eu primesc o replica sa zicem la ora 4.00. Raspund la ora 4.12. apoi astept sa apara. La ora 4.25 sa zicem posteaza altul si-i apare pe la ora 4.30. a mea nu. Posreaza altul la ora 4.35 si ii apare la 4 50, si tot asa. A mea apare dupa 5 ore dupa ce altora care au postat dupa mine le tot apar postarile. Asta este cu siguranta obstructionare facuta de moderator. Ma pricep si eu la asa ceva. Am mare vechime pe net.

    Apreciază

  12. cogito ergo sum zice:

    Aya intr-o vreme schimba cu mine cate 5-10 mailuri pe zi. Am sute de mailuri de la ea. Mi-a povestit viata ei cu lux de amanunte, inclusiv viata ei sentimentala si multe altele. Prin mine l-a cunoscut pe Elmmar. Prin mine a cunoscut si alti forumisti. A fost o vreme in care materialele pe care le posta pe folumul lui Nastase intai trexeau pe la mine si dupa ce corectam greseliler de tastatura i le trimiteam pentru postare. Uneori ii faceam si sugesti de modificare sau de completae.

    Apreciază

  13. leo zice:

    eu ţi-am spus, îs mai novice… şi, probabil, mai cuminte, că n-am prea văzut să apară alţii şi eu să stau pe bară… 😀
    acu am să te rog să mă scuzi: îs ocupat să-l fac fericit pe ANeul: dacă bate Steaua cu care votez când nu joacă cu o iubire alb-albastră de am contractat-o în copilărie, îl fac campion de intersezon cu chihuahua până la moarte ai lui… 😆
    Hai Steaua!
    PS
    şi, sunt sigur, ne „revedem” în grădiniţa ANeului. ş-aici când îţi face plăcere…

    Apreciază

  14. leo zice:

    PPS
    cât despre Aya, ca o rugăminte personală, nu mă pune într-o situaţie dificilă: nu ştiu şi nici nu contează pentru mine cine e în lumea meandrelor concretului: ţin foarte mult la Aya virtuala, şi e tot ceea ce contează pentru mine. sper să vă clarificaţi reproşurile „bărbăteşte” între voi…

    Apreciază

  15. cogito ergo sum zice:

    Este mult prea navalnica si cam ataca oamenii dupa primul impus, fara sa vada daca are sau nu dreptate. Din nefericire nu poate sa recunoasca atunci cand greseste si tot timpul escaladeaza. Mai greseste si cu aducerea in public a unor teme sensibile ca cele privindu-l pe Tismaneanu, pe Pacepa pe care-l crede ca-i este tata, pe Patriciu pentru care s-a autodenuntat in ziarul Ziua prin doua articole. Pentru ea nu conteaza ca apararea lor face rau cauzei pe care-o apara, caci majoritatea oamenilor sunt impotriva ideilor ei.

    Apreciază

  16. cogito ergo sum zice:

    Te rog sa cureti dialogul nostru. Am vrut doar sa stii de ce nu mai apar, caci ea deja a lasat ideea ca nu mai apar din alte motive.

    Apreciază

  17. leo zice:

    Aici vezi că vorbeşti de funie în casa spânzuratului: nici Sibilla nu-i vreo temperată: e turbo, cum singură zice, când se porneşte… Sttt… să nu-i zici că ţ-am zâs… 😉 Şi, vorba bancului, nici eu nu mă simt prea bine…

    Apreciază

  18. cogito ergo sum zice:

    Da, dar Sibilla nu este expert ca Aya, si ea chiar este lovita de autoritatile locale fara sa simta umarul PSD-istilor locali.

    Apreciază

  19. leo zice:

    Ei, asta-i! cum o să şterg eu ceva, când n-am fost de acord cu instalatorul când a vrut să „falsifice” istoria? ş-apoi, mă bate Sibillina când s-o întoarce, că i-am sabotat statistica blogului… 😆

    Apreciază

  20. cogito ergo sum zice:

    Chiar te rog sa stergi dialogul caci am devualat prea multe detalii despre Aya, inclusiv numele si locul de munca si poate mai vad si rauvoitori.
    Multumesc!

    Apreciază

  21. leo zice:

    Păi cam târziu te-ai prins… Facem coafaj… Deşi curioşi au fost, curioşi sunt încă…

    Apreciază

  22. cogito ergo sum zice:

    Si la Elmmar, te rog!

    Apreciază

  23. leo zice:

    Elmmar? La cât Liviu-n sus, Liviu-n jos la ANeul, what’s new?

    Apreciază

  24. cogito ergo sum zice:

    Am tot incercat sa-l fac sa inteleaga ca ne cunoastem, dar nu am reusit. Stiu sigur asta, caci altfel ar fi aflat si Aya, caci sunt prieteni foarte buni.

    Apreciază

  25. cogito ergo sum zice:

    Uite, Plano care este jurist, face o propunere, ar trebui sprijinita propunerea lui. Este un sustinator cu vechime si competenta pe taramul netului ca aparator al social democratiei si al AN-ului in special. Eu cred ca are mare dreptate.

    Apreciază

  26. leo zice:

    Tot aia spusei şi eu şi la Corina, şi la ANeul – e furt pe faţă şi nu spune nimeni nimic!!!

    Apreciază

  27. cogito ergo sum zice:

    Poate postezi ceva si la Anca Alexandrescu, cea care este consiliera AN-ului pe linie de imagine.
    Si poate mai pui si o postare referitoare la ce zice Plano, implicand si pe Instalatorul si chiar pe Aya. Poate in acest fel ia aminte si AN.

    Apreciază

  28. cogito ergo sum zice:

    Gata! Merg sa vad Sinteza.

    Apreciază

  29. Sibilla zice:

    Vă salut şi ţuc cu drag, oameni buni şi prieteni !
    Scuze pentru absenţa de azi, serios că vreau să fiu peste tot, nu reuşesc de fiecare dată, dar Şefu Sânzâian Leo e gazdă deopotrivă şi vă primeşte cu drag 🙂
    La Mulţi Ani, nouă, tuturorromânilor !!!
    @Gabriela Savitsky,
    Sunt aici de 38 de ani ( nu 40 cum greşesc unii din turbare şi ură nedisimulată .. ), cunosc mai multe decât îşi închipuie mulţi …
    Să-i ferească scumpul tată de oareşcine mă iubeşte pe mine, şi să-şi aducă aminte de ţara de baştină, io tac, tac şi aştept, mutările de pe tabla de şah şi nu accept remiză, sunt un luptător şi-un supravieţuitor ! E atât de simplu şi la îndemâna cuiva a rezolva parte din bube, dar observ că se pierde timpul cu răzbunări , ranchiună, orgolii, ştiind al dracului de bine câtă dreptate am de fapt, toţi ştiu, absolut toţi, dar văd continuă să-ncerce marea cu dejtul, înjunghie pe la spate şi zău că nici demisia, nici moartea mea nu le va fi de folos, s-a mers prea departe, am luat măsuri !
    Eu nu am nimic de peirdut, am tot spus şi repet, sunt unicorn şi am abilitatea şi capacitatea de-a renaşte din cenuşă, acum nu-s nici singură, am sprijin şi în ţară şi în afară şi a bubii să fiu eu de-oi lăsa judeţul să moară ori zmintite să facă mai mult rău decât au făcut deja … respect din partea mea şi-a oamenilor never, nu merită, eu respect oameni, suflete, nu funcţii, nu posturi, nu deşertăciuni, răbdare …
    numai bine şi, arată-le că nu mor caii când vor câinii, cum am să le arăt eu că Sibilla, nu confundă caii cu armăsarii, aşa, aparentă ciută cum e .. 😉 🙂
    te ţuc minunato,
    Sibilla
    @Animaliciul 58,
    mulţam de vizită, numaibine îţi doresc ,
    Sibilla
    @Victor,
    7 e o cifră sacră, e numărul meu personal, aşa au vrut ele, ursitoarele 🙂
    Mi-am luat zestrea de pe 667 aici, nu mă dezic de opiniile mele, de articole, de prieteni, sunt mereu eu .
    La Mulţi Ani, Victor !
    Ia să te văd de ne vizitezi acum, se zice că de 7 fug numai cei care au motive să ia viteză de tainele dacice …
    numai bine , pupici micului Andrei,
    Sibilla
    @cogito ergo sum,
    Zdravo şi bine ai venit pe la noi !
    Aşa tare te-am speriat de nu mă saluţi şi pe mine ? Ori de mică şi paşnică şi inofensivă ce sunt nu mă observaşi, hm ?
    Cu riscul că vei spune că nu-i ciorba mea, … eşti de bună credinţă, dar la fel e şi Aya, zic că o alianţă ar aduce mai multe foloase la o adică … dar, vorba tălică, io nu-s expertă, numa corcitură turbo deseori :)) Şi totuşi, intuiţia nu mă înşeală, zic că există o cale de mijloc 😉 🙂
    Numai bine şi eşti binevenit, bineprimitoricând aici, în casa dacilor liberi şi-a sibilinelor turbo Arkane , zdravo druje cogito ergo sum 🙂
    Sibilla
    P.S. sa nu uit, profu de filosofie zicea ca de orice te poti indoi, numai de indoiala ba … :), acu e drept, n-am excelat la filosofie, sunt mai abilă la tot ce ţine de comportamentul asertiv, şi-ţi mai zic ceva, mi-s dragi războaiele de durată, mă stimulează, dar, iubesc …. Echilibrul !

    Apreciază

  30. Sibilla zice:

    @Leo,
    Ce zâsăşi Şefu ? Au nu vrusăşi dar te scăpă ?
    :))
    Ciuti bre, nu da tăt din casă, nije dobro duşo … iau majko … :))
    Cazacule, io-s Arkană, recunosc, dar am şi colţişorul senin , al metaforelor, unde mi-e drag să-mi pitesc aripa, s-o descânt 🙂
    Ca să te iert, dzurdzevan, samo za mene, mâine , ştii că mă mobilizează şi am lupte de dus, de regulă o luptă pierdută mă motivează a câştiga războiul 🙂
    laku noc duşo , pardon, Şefu, să trăiţi ! 😉
    zdravo,
    Sibilla

    Apreciază

  31. leo zice:

    Sibillino, să înţeleg că tocmai mi-ai făcut complimentul suprem şi, după ce fusăi clonă de Sibillă, acu mă făcuşi clonă de Aya?! Că altfel nu pricep apelativul de cazac, că doară ştii că-s mai sârb ca sârbii la irimă şi ca anumite corcituri, nu dau nume, la poliglotă… 😉
    De mulţămită, ia d-acilea dedicaţie:
    http://www.trilulilu.ro/Agrimensor_K/e3c7be31cb9575

    Apreciază

  32. Sibilla zice:

    @Leo,
    Dobar dan ! 🙂
    Neee … ntz …. mi-am adus aminte doar de un coment făcut cândva în grădiniţa cu pricina ” … Leo, e cazac , ca mine … ” etc. … dar, da e un compliment, însă nu-mi arunca în guriţă şi ce nu zâsăi, nu gândii … nu te-aş confunda, taman pe tine, cum Doamne iartă-mă să nu-mi recunosc aripa , pe duşo 😉 🙂
    Aştept şi dzurdzevan !!!
    Merg la lupte şi mi-e musai şi musai să tot ascult, piţifelnicii nu ştiu că-s pregătită pentru rezbel de durată, cum intenţionează ei, nici demisia, nici orice altceva nu mă mai poate opri … no las că le-oi da eu lor ştergerea petiţiilor din siteuri … ne duelăm câţi ani doresc măriile lor, nichiduţă-i puse cu sârbii …. laşii, săracii de ei, nici să lupte nu ştiu şi nu pot, le e mai la îndemână să-mi jignească familia, paparude de doi bani… ha … avem IP-ul impricinatului/ei şi avem confirmările de primire,explicaţii vor da ei, da nu aici în TWIN PEAKSE-ul cărăşean ci …. he he ..
    zdravo, zdravo, luptătorule neînfricat ,
    Sibilla

    Apreciază

  33. Sibilla zice:

    @Leo,
    Doresc Ceca Raznatovic, da .. dobro 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  34. Sibilla zice:

    Hvala lepo Arkanule !!! 😉 🙂

    Apreciază

  35. Cogito ergo sum zice:

    @sibilla
    Sarut mainile doamna! Imi cer iertate ca nu v-am salutat la prima vizita, dar nu din motiv de sperietura s-a intamplat impolitetea, ci din credinta ca dialogul meu cu cerberul leo nu va ramane pe blogul dumneavoastra. Acela a fost si motivul pentru care m-am si intins la barfe mai pe fata si mai bogate in amanunte. Sper sa nu va fi deranjat prea mult.

    @leo
    Draga domnule, poate par prea dur, dar asta este. Manuela iar m-a banat pentru ca am raspuns unei amenintari pe care mi-a adresat-o @koubadera la articolul „La multi ani, de Sf. Andrei!”, cu urmatoarea ironie: „@koubadera
    Cum se aude in dormitorul perechii tale de neuroni?
    non cogito, non cogit, non cogi, non cog, non co, non c. non, no…
    Cum sa mai fii tu om normal?”
    Pentru ca nu pot sa stau la capriciile unei fiinte pe care n-o inteleg, am hotarat sa ma retrag indiferent de faptul ca ma deblocheaza sau nu. De fapt si la celalalt nick, de care aminteste in poastarea catre mine, m-a banat de doua ori, si acela a fost motivul pentru care am inceput sa postez cu „cogito ergo sum”. Multumesc pentru interventia in favoarea mea, dar a fost de scurta utilitate. Pe detractorii lui AN ii primeste intr-o veselie si pe mine care ii interpelez si le dau peste maini ma baneaza. Asta este. Probabil nici ea nu-l prea simpatizeaza prea mult pe AN, de moment ce-i alunga aparatorii. De fapt una dintre „calitatile” dumnealui, care l-au tras in jos a fost flerul cu care si-a ales oamenii de incredere.
    Poate ne mai intalnim si pe alte bloguri.
    Cu bine!

    Apreciază

  36. leo zice:

    cogito,
    personal, cred că greşeşti faţă de Manuela. dacă ai să analizezi reacţiile ANeului de la răspunsuri, ai să constaţi că e atitudinea dumnealui în sensul ăsta: are un soi de masochism ce-l face să-şi pună apărătorii la colţ pe coji de nuci, probabil pe ideea de a-i face să fie mai fini în ironii, aşa ca el; după cum poate ştii, eu i-am reproşat în câteva rânduri incapacitatea sa de a înţelege că fiecărei sburătoare trebuie să i te adresezi pe limba ei. cât despre toleranţa pe care o vădeşte faţă de adversari, pornită nici eu nu pricep prea bine din ce – ori că i-e teamă să nu fie acuzat de cenzură (ceea ce oricum se întâmplă), ori că vrea ză dea culoare blogului prin postarea de atitudini pro şi contra, nu ştiu… dar ştiu că e perfect aiurea toleranţa vădită faţă de japiţe umane precum „Paul” ăla de nu comunică nimic, doar scuipă, ori alţii asemenea… ştiu că nu te încălzeşte cu nimic, dar ştii că au mai fost şi alţii în postura tălică: GiBiul (George Ban) a fost urecheat de vreo două ori, şi cenzurat, Augustin idem, am şi eu niscai ocazii în care am fost cenzurat, dar eu am privit-o altfel: ca pe o invitaţie de a nu ne coborî atât de mult ca „ei”. Mă rog… Fiecare e liber să-şi decidă coordonatele gândirii şi atitudinile pe care le are.
    În ce mă priveşte, şi presupun că Sibilla îţi va răspunde la fel, aici eşti liber să te exprimi oricând. Nu-mi pari genul care să procedeze ca acele jigodii care au oripilat-o pe Sibilla aici, înainte să intervin eu pentru a trage apa după ei ca Cerber al blogului, pentru a mă vedea apoi vânat pe alte bloage de acei piţifelnici… pe care-i poţi dibui şi la ANeul, că-s evidenţi… 😉
    cum îţi plăcea tălică să închei când erai… altul,
    s-auzim numai de bine

    Apreciază

  37. Sibilla zice:

    Mulţumesc pentru vizite, tuturor, cer scuze pentru absenţă, am revenit pe miriştile blogosferei 🙂
    @cogito ergo sum,
    Respectele mele domnule, sunt doar Sibilla, fără pretenţii de mare doamnă, sunt mami, tuşi, Niko, Sibilla … sunt drugarica.. dar sunt EU 🙂 Uşa vă e deschisă aici oricând, cu mare drag, atât am dorit să subliniez 🙂
    Cerberul e partener, avem drepturi egale pe Sfinx, e un blog în doi, e decizia lui ce şterge şi ce nu, ne respectăm înainte de toate, nu am intervenit şi nu ams-o fac vreodată, prietenii săi sunt şi ai mei, numai uneori mai intru pe turaţii turbo, dar pă cuvântul meu de sârb zbuciumat că nu-l incit să mă ajute, dimpotrivă,vreu teren , spaţiu, …. mai şi glumesc, alteori sunt razna rău… cu timpul o să vă obişnuiţi cu furnica sibilină 🙂
    Sincer, vă respect şi cred că e reciproc, şi eu sunt de părerea că Manuela e o fată dintr-o bucată, noi suntem cei cu personalităţi puternice, unii temperamentali, alţii cu măşti, alţii cu trebi, alţii cu arta diplomaţiei sau a ” diplomaţiei ”, să nu zic şi de arta persuasivităţii …. e greu să ne ” gospodărească ” pe toţi şi să ne şi mulţumească pe fiecare … cam aşe …
    Vă aşteptăm cu drag pe Sfinx, repet, uşa vă e deschisă, insist pentru Sibilla, simplu 🙂
    respecte,
    Sibilla
    @Leo,
    păi bine măi Şefu, da nu-mi simţişi fâlfâitul aripii prin zonă, hm ?
    Ştii că am încredere în mirosul tălică la … multe, ştiu eu di şie , că doară nu mă numesc unii Mata hari baş aiurea, nah, io nu contrazic da nici nu accept, mai şi ciuti uneori, vorba ceia, gura lumii n-o astupă nici pământul … 😉 🙂
    Dobro vecer, partenere, ce se aude cu …. dzurdzevan ?? Aşe rea mă percepuşi în ultimul timp că nu mă loveşti cu apa vie a sufletului meu slav, uite mă întristaşi … ;(
    Dzurdzevan !!!!!! … altfel, mă plâng la toată blogsfera şi strig iar : upomoci tati Borgo, duşo e afurisit şi nesuferit, eu sunt mică şi inofensivă şi paşnică şi el mă necăjeşte, vreu melodia me de suflet, vreu şi gata …
    Sibilla

    Apreciază

  38. leo zice:

    @ cogito
    PS
    sper că ai văzut la ANeul că te-ai grăbit de data asta. motiv pt care am şi coafat, ştii tălică ce, în comentariul tălică de mai sus…
    nu-s eu tocmai ăla calmul, dar puţintică răbdărică nu strică… 😉

    Apreciază

  39. leo zice:

    Sibillino,
    ţ-au pus sămânţă de zăuitare în pilule? că-ţi dădui două giurgele d-alea, ajungă-ţi deodată!
    şi n-ai înţeles tu: ăia ştiau că eşti fan Hari Mata Hari, şi d-aia de răsfăţau cu apelativul, că nu toţi ştie cine fuse a mai jmecheră şpioancă dublă-triplă şi nici că unii-s prea tari de cap ca să facă jocul şi unui singure organizaţii – partid, serviciu sicret, ce-o fi – d-apăi al mai multora deodată ori consecutiv…

    Apreciază

  40. leo zice:

    şi o gafă a unora… care ştie, dar nu cunoaşte…
    http://www.trilulilu.ro/Laurentziu75/3673c1e0f232ce

    Apreciază

  41. Sibilla zice:

    @Leo,
    bre şefu, apoi mititica di mini numa zuitucă nu-i … mi-aduc tari bini aminti că vreu musai Ceca Raznatovic !!!
    Ăla-i dzurdzevan autentic de se scoală Arkan din mormânt şi mă mobilizează pi mini partenere… uf…
    Să nu mă zăuit again boss, nu răspund la provocări, eu sunt mică şi cu minte , nimic nu ştiu … 😉 🙂
    Sibilla

    Apreciază

  42. Sibilla zice:

    @LEO,
    HVALA LEPO !!!!!!
    Samo za tebe :
    http://www.trilulilu.ro/Laurentziu75/48ab61666e13fd
    Zorica Brunclik – Djurdjevdan …. he, he , maijko moja … moja rano, spomenar, spomenar … uf… acu e musai să scriu ultimul ” episod ” al mascaradei numită … alegeri cărăşene şi să mă-nturn la miriştile mele sibiline….
    Mi-e dor de majka Darinka, de …. atât de multe …
    hvala duşo, hvala ..
    Sibilla

    Apreciază

  43. leo zice:

    Na, să te văz, Sibillino, dacă găseşti o pesma de Ceca samo za tebe unde o tupilai pe blog! 😆

    Apreciază

  44. Sibilla zice:

    @Leo …
    En garde !!!
    Mă speriaşi Şefule, eram tare concentrată … tulvai ce dac, asta te costă, jumate din vinul roşu de-l dă tati Borgo, vine la Sibilina 😉 🙂
    Ioi … ja sam kukavica …. căutăm, căutăm … dacă inzişti tălică … 😉
    Sibilla

    Apreciază

  45. Cogito ergo sum zice:

    @Leo
    Imi zici: „sper că ai văzut la ANeul că te-ai grăbit de data asta.”
    Dragule, nu stiu ce-ti arata tie browserul de care te servesti pentru lucru pe internet, dar al meu imi spune cand o postare este retinuta pentru moderare sau ajunsa intamplator la spam, sau cand este dirijata cu intentie spre spam (banata). Cand o serie de postari ajung direct in spam fara motive de compunere (lungime prea mare, linkuri sau emoticoane in exces), nu poate fi decat interventia moderatorului. Ti-am spus ca istoria mea pe acest blog este mult mai lunga. La putin timp dupa deschiderea blogului Aya m-a chemat sa vin si eu si am facut-o de graba. Ca si acum nu vin cu prea multe comentarii ideologice sau cu sfaturi catre gazda, caci apreciez ca este baiat mare si mai bine mobilat decat mine. Doar arareori imi dau cu parerea si doar cand sunt extrem de bine documentat. In asemenea situati ma deranjaza crunt cand diversi papagali isi dau cu parerea pe alaturi de subiect si pentru a ma scuti de discomfortul unor asemenea situatii, o fac cat mai rar. Obisnuit practic un fel deratizare a discutiilor de lichelelor cu misiune, a dobitocilor veniti sa polueze sau a ratacitilor care in confuzie isi dau cu parerea la primul impuls crezand ca tot ce zboara se mananca. Asta ma face sa ma documentez inainte de a lua o anumita atitudine fata de un postant. Uneori pot avea surprize ca in cazul instalatorului cu care ma cunosc virtual cam tot de pe vremea in care m-am cunoscut cu Aya, adica de mai mult de un cincinal. Cu instalatorul povestea este mai complexa. Cand ne-am cunoscut erea un activist liberal foarte activ, bine documentat (a participat chiar la fundamentarea doctrinei liberale prin ’90) si destul de civilizat in discutii (de fapt isi posta materialul foarte lung, fara sa participe prea mult la dezbateri acuzand lipsa de timp si incompetrenta participantilor la discutii). Simtindu-se nefolosit de partid la capacitatea sa a cam levitat in deriva pastrandu-si ideile dar fara mai fie activist(a). (o tot vad ca femeie caci in acele timpuri ii convenea pentru discretie sa ne lase sa credem ca este femeie) Pe vremea cand D-l Nastase era prim-ministru posta articole virulente la adersa lui, dar il si respecta oarecum pentru eruditie. Intre timp si-a gasit utilizare la PDL (probabil cu aripa Stolo) si totul a fost bine cat a sperat sa fie folosit si respectat de acest partid asa cum crede ca merita. Probabil (de fapt sigur) si acestia l-au neglijat datorita respectului fata de AN si pentru a constatat ca acesta il ia in seama s-a hotarat sa-l sprijine cu sfaturi, n pofida reprosurilor si acuzatiilor de tradare pe care i le aduc apropiatii din PDL. Daca AN va inceta sa-i se mai adreseze prin raspunsuri sau poate mailuri si nu va mai tine cont de sugestiile pe care i le face va pleca si din „gasca” actuala. Este competent si si devotat doar in masura in care se simte luat in seama, apreciat. Gata cu paranteza privindu-l pe Instalator, dar de la o replica data lui mi s-a tras a treia banare a vechiului nick in urma cu cateva saptamani..
    Prima a survenit cam dupa vreo doua duzini de postari, fapt ce m-a facut sa raman doar simplu cititor multa vreme. Am incercat dupa cateva luni bune sa repostez si am constatat ca pot., dar dupa o vreme iar mi sa pus bariera. Atunci am intrat cu acest nick pana am vazut ca mi-sa permis iar cu primul, drept pierdut dupa o indelunga sicanare gen afisare a postului dupa 5-10 ore si mai mult,chiar si a doua zi si dupa numeroase proteste, la unele incercand si mata sa ma calmezi cand, multumita probabil de cat m-a tinut pe loc, imi permite accestul la toate postarile, inclusiv la unele din cele de protest. Dupa incidentul cu Instalatorul am renuntat sa mai incerc sa vad daca s-a mai ridicat interdictia la primul nick si am ramas doar cu acesta. Din pacate in acea vreme si-a facut aparitia Elmmar (de fapt Aya, stiu sigur), eu am salutat-o, ea nu m-a recunoscut, probabil a si deranjat-o faptul ca i-am deconspirat folosirea nickului lui Liviu si de atunci a inceput schimbul neplacut de replici cu ea si desigur si noua aversiune a moderatorului impotriva mea.
    Deblocarea actuala se datoreaza fie interventiei unui cititor al blogului Sibillei, fie poate a unei vizite facut-o personal de catre moderator.
    Eu unul as renunta la postari, dar parca prea ma mananca „destile” cand vad cate un troglodit cum il insulta pe AN si nimeni nu-i da replica, ba mai rau unii primesc raspunsuri de acceptare si incurajare, in timp ce postanti, constant fideli cauzei lui AN sau de buna credinta, sunt interpelati la fiecare postare.
    Sa stii ca formula mea de incheiere nu este chiar cea pe care ai reprodus-o. Difera un cuvant.
    Scuze pentru lungimea postarii.
    Cu bine!

    Apreciază

  46. Cogito ergo sum zice:

    @Leo
    Vad ca am o multime de greseli in text (lipsa virgule, litere mancate, chiar cuvinte). Sper ca totusi sa intelegi ce am vrut sa spun.

    Apreciază

  47. leo zice:

    @ cogito,
    ştiu, dar îmi place mai mult varianta lui eugeno… 🙂
    revenind la obida tălică: să ştii că dacă te vroia blocat total Manuela (sau altcineva), asta se realiza indiferent de avatar sau adresa de mail alese, prin simpla trecere în lista neagră a IP-ului; deci, dacă nu te lasă mâncărimea la degete şi vrei să „năpârleşti”, va trebui să apelezi la providerul de internet să-ţi schimbi IP-ul, aşa cum a făcut Sibilla când a fost blocată la nivel de wordpress, nu doar la nivelul unui singur blog…
    în ce mă priveşte, crede-mă, dincolo de faptul că am avut întotdeauna convingerea că, aşa cum am scris pe frontispiciul Sfinxului redivivus, adevărul e undeva la mijloc, nici că mă mai preocupă toată această hârjoană la nivel de suporteri AN ori Bunicuţa, de care trebuie că amarnic se mai bucură duşmanii acestora, din interiorul ori exterior pesede, pălit fiind în cap de măciuca relităţii crunte prin care trecem: pesedeii chiar îşi pot pune problema să preacurvească cu târfa târfelor în materie de politică, curtezana Pedelacheea! Nu-mi stă în fire să mă citez, dar eu ce-am spus deja la Corina, nu mai simt puterea să reiau pe alte bloage, că-s prea obidit!
    Vorba lui Iisus, Iartă-i Doamne, că nu ştiu ce fac…
    Să zicem merci dacă ne mai auzim…

    Apreciază

  48. leo zice:

    PS
    să nu mă întrebi de ce au ajuns la moderare comentariile tălică, pentru că să mor dacă pricep! blogul e cu semi-moderare: orice comentator ce are o postare aprobată intră direct. tare mi-e că ai ajuns ca Sibilla un paria la nivel de wordpress, şi eşti luat de spam, probabil urmare a repetatelor mesaje ajunse dintr-un motiv sau altul la spam…

    Apreciază

  49. Cogito ergo sum zice:

    Poate o fi si vina wordpressului caci la Roxana Iordache am interdictie pe IP, dar se mai joaca cu mine si Manuela din motive de zgariere a unor permanenti zabauci ai AN-ului.
    Tot interdictie pe IP mi-a pus si Platon pentru ca il sfatuiam sa joace si el rolul unui activist PSD cum se vinde, nu doar sa-si construiasca statuie siesi.

    Apreciază

  50. Cogito ergo sum zice:

    Domnul Adrian Nastase a fost magistral asta seara la Stirea zilei.
    A evitat extaraordinar posibilele capcane ce-i puteau fi intinse de Gabriela Firea.
    A folosit cum nu se putea mai bine afirmatiile lui Boc despre investirea Primului-ministru facute in cartea sa in 2003.
    A afirmat ca in negocieri este prioritara colaborarea cu PNL.
    Sunt sperante mari sa nu vedem PSD-ul in alianta cu PDL-ul.

    Apreciază

  51. leo zice:

    Să fie ca tălică, eu unul îs tare pesimist zilele astea. N-am văzut toată emisiunea, dar cât am văzut mi-a întărit ce ştiam: ANeul e super-tare, dar dacă nici acu nu plezneşte buboiul… că în momentul ăsta sunt două pesedeuri, unul intoxicat de cancerul pedelacheu, prin cârtiţele de la cluj şi de la biroul 1, şi cel real, profund, ce vor reîntoarcerea pesedeului la matca social-democrată reală, a cărei stindard, nemuritor, îi SuperBunicuţa… Năstase a înţeles asta, rămâne de văzut…

    Apreciază

  52. Sibilla zice:

    Scuzaţi-mă că intervin !!
    @Cogito ergo sum
    @Leo
    Nu uitaţi de minunatele servicii prezidenţiale de monitorizare …
    Numai ce am falat că unul din colegii de blogosferă a fost banat şi a trebuit să renunţe la blog, independent de voinţa sa, din cauză că o susţine pe … Sibilla ! A tot scris, a făcut cazul cunoscut în Arad, şi uite cum se lucrează în lanţ, bine organizaţi carele va să zică …
    Se pregăteşte şi o lege, nimeni nu mai mişcă-n front prin blogosferă … alfel, ne aminteşte el băse cine e boss, mama lor de succesuri …
    MI-E SILĂ !!!
    Investigaţi şi veţi constata că nu sunt singura cu ” probleme ” prin blogosferă, ceva se pregăteşte, brusc, mai multe bloguri sunt obstrucţionate şi mesajele sunt foarte greutransmise sau deloc …
    Uf …
    În rest relax, social-democraţia fi-va pe mâini bune, tandemul Iliescu-Năstase are nevoie de noi toţi, nu mor caii când vor … javrele 😉 🙂
    zdravo domnilor,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.