Alegerile În Caraş-Severin ( II )

Alegerile în Caraş-Severin ( II )

judetul_caras-severin

REŞIŢA – În această dimineaţă urnele s-au deschis la ora 7 pentru a fi votaţi în sistem uninominal deputaţii şi de senatorii de Caraş-Severin. Astfel, în jur de 285.000 de cărăşeni sunt aşteptaţi să îşi exercite dreptul de vot pentru alegerile parlamentare.

Caraş-Severinul votează

Locuitorii din cele şapte colegii în care este împărţit judeţul nostru urmează să aleagă doi senatori şi cinci deputaţi ce ne vor reprezintă interesele la Bucureşti.

La ora 10:00 procentul de votare era destul de scăzut, de exemplu la secţia numărul 22 procentul de votare era de 3,72% (adică 32 de persoane, din totalul 859 au mers la vot).

Tot aici primul votant a pus ştampila pe buletinul de vot la ora 7.05

Sursa : www.caon.ro

Frunzăverde a votat

REŞIŢA – Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde a votat în jurul orei 10.30 la secţia de votare numărul 22 din Reşiţa. 

Frunzăverde a votat

Preşedintele CJ a fost la vot împreună cu soţia sa, dna Doina Frunzăverde. După ce şi-a exercitat dreptul de vot, preşedintele CJ a declarat: „Este un vot personalizat pentru că aşa cum este legea în momentul de faţă nu cei care obţin cele mai multe voturi, obţin şi un fotoliu în Camera Deputaţilor sau în Senat. Consider că acest tip de vot identifică candidatul şi că este un pas înainte.“

Întrebat ce părere are despre prezenţa la vot, preşedintele CJ a spus: „Am încredere că reşiţenii vor veni astăzi la vot. Este democraţie şi consider că vor veni la vot cei care vor să facă acest lucru“.

Sursa : www.caon.ro

Câlnicenii au ieşit la vot

CÂLNIC –

Pe listele secţiei de votare numărul 64 din cartierul aparţinător al municipiului Reşiţa se află 1.330 de persoane. Până la ora 12.00, 105 dintre ei votaseră.

BOCŞA –

Deşi numărul de votanţi este mai mare în mediul rural, Bocşa pare să fie excepţia la oraşe. Astfel, la secţia de votare numărul 107 din Bocşa, procentul de participare la vot, la ora 12.00, era de 10% dintr-un total de alegători de 1.278

Vremea ţine cu alegătorii

REŞIŢA –

Aurel Marinescu a votat duminică la ora 10, la Secţia de Votare Nr. 6, din incinta Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 1 din Reşiţa.

Însoţit de câţiva dintre colegii de partid, printre care şi Ion Vela, Bebe Marinescu se declară încrezător în faptul că reşiţenii vor merge, în număr mare, la urne.

„Părerea mea este că dacă Dumnezeu a dat o vreme bună, este un îndemn ca oamenii să meargă la vot, spune acesta. Nu ar fi nici un motiv să nu se prezinte la urne, decât dezinteresul faţă de clasa politică, singura vinovată pentru că nu a respectat promisiunile făcute. Sper să reuşesc să conving cât mai multă să îşi exercite dreptul de a vota“.

1288684

Votul în Govândari

REŞIŢA – La orele 10, foarte puţini dintre locuitorii cartierului vizitaseră secţiile de votare.

Votul în Govândari

Prezenţa la vot a fost foarte scăzută, între 1,5 şi 3%. Cei mai activi au fost pensionarii, în timp ce tinerii au fost o „raritate” la urne.

Sursa informaţiilor : www.caon.ro

No, hai la vot !!!

În opinia mea, tinerii se vor prezenta la vot, aici în Caraş-Severin, după orele 18, prezenţa la vot este încă extrem de scăzută, să sperăm că totuşi nu pentru foarte mult timp. Leneşi bănăţenii, greu se mişcă, să fie oare semn de neîncredere, de resemnare, să fie numai faptul că au mers mai întâi la biserică, fiind Zi de Mare Sărbătoare ? Vom vedea !

RADIO REŞIŢA :

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu : ” …. un vot important pentru viitorul Reşiţei, pentru dezvoltarea Reşiţei … trebuie să votăm ! ”

*******

Am plecat să-mi exercit dreptul la VOT, pe mai târziu, aşadar !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Alegerile În Caraş-Severin ( II )

 1. leo zice:

  Sibillino, la ce oraş de Twin Peaks aveţi, nu pot decât să vă doresc o prezenţă cât mai redusă la vot… Ca să conteze cât mai puţin la nivel de ţară oraşul înghiţit de caracatiţa pedelachee cu care te lupţi…

  Apreciază

 2. ionborgo zice:

  Niko!
  Incep sa ma enervaz la nervi !!:P De doua zile incerc sa -ti „prind” bloaga si nu am reusit.Poate din cauza „Campaniei electorale”,Sper ca esti bine.Nu sper am certitudinea ca esti bine si ca umorul ti-a revenit.Mai vorbim.
  Fratele meu Dac,Leo este prea ocupat ca sa-mi transmita ce-i face duso de la Caras Severin.Il prind eu la cotitura,cu i-am mai promis,si-l blagoslovesc cu un vin de Tarnave.Duminica placuta,cu drag,tata Borgo.

  Apreciază

 3. leo zice:

  Tata Borgo,
  cam târziu, la praznic, cam târziu… 🙂
  da’ bine că ştiu şi de ce, că te prinsăi, cum te ştiam pe tălică, făcând cu ochiul la tinere candidate la titlul de „fată de ispravă” prin alte grădiniţe…. 😉
  bine că ne-ai găsit în casă nouă!

  Apreciază

 4. ionborgo zice:

  @Leo,frate Dac!
  „Mai bine mai devreme decat mai tarziu” spune un provertb intors pe dos. si „Mai rarut….ca sa aiba efect” si totusi voi sunteti preferatii ,dar cand ma”lansez” in „consideratii politico-sociale” parca-mi ia Doamne,Doamne mintile.Norocul meu sunteti voi 😛
  Sa ne revedem sanatosi,voiosi si frumosi, tata Borgo

  Apreciază

 5. Sibilla zice:

  Acum sunt acasă, obosită, dar sunt , bine v-am găsit, partenere, tati Borgo , mi-a fost dor de voi ! 🙂
  @Leo,
  partenere, că bine mai zici, Twin Peaks e puţin zis, povestesc eu zilele următoare ce fenomene ” paranormale ” se petrec p-acilea …
  Cam confuzi, cam năuci pedelacheii …. atmosferă de calm aparent numai, dar nu-i plâng, urmează numărătoarea voturilor, continuă paranormalul, dispărură ele petiţiile online în eter, da nişte voturi acolo… he he … cum nu vii tu, Ţepeş , Doamne …
  seară senină Leo, ţinem legătura Boss 😉 🙂
  Sibilla
  @ tati Borgoooooo !!!
  DOBRODOSLI, TATI DRAG !!!
  Ce bine că ne-aţi reperat, tati Borgo … mare bucurie mi-aţi făcut, mare, vă aşteptam cu mult drag 🙂
  Adică cum vine aia, tot duşo primeşte binecuvântarea vinului de Târnave, iar el, păi bine tati, uitarăţi că io-s aia cu anemie, ei… împărţim frăţeşte da ?
  O seară de duminică agreabilă tati Borgo, împliniri de suflet şi de-acum, că ne găsirăţi, tot mai des pe aci, sunteţi de-al casei, cel mai drag oaspete, cel mai iubit tati 🙂
  respecte şi preţuire,
  Niko

  Apreciază

 6. ionborgo zice:

  Niko!
  Ma bucur ca ti-ai revenit.Acum te recunosc si-ti tin si tie niste vin de tarnave,rosu.Pa 😛 tata Borgo

  Apreciază

 7. Sibilla zice:

  @Tati Borgo ,
  Ziveli ! 😉 🙂
  Fug la descântecele mele dacice tati Borgo … la noi În Banat, se întmplă multe cele, după închiderea secţiilor,deh … tre să rămân vijilentă, aştep rapoarte de la ajenţii mei din ” teritoriu ” 😉 Ţinem legătura tati drag !
  Moaaamăăăă … vin roşu de Târnave !!! Am o slăbiciune pentru … roşu, şi cavalerii traci, na c-am recunoscut 😉 🙂
  zdravo, zdravo tati,
  Sibilla

  Apreciază

 8. leo zice:

  Tata Borgo,
  din câte văz, trădezi tagma noastră a a-femeiaţilor şi te dai cu aia a alcoolicilor… înţeleg că rămân singurul bărbat perfect: a-băutor, a-fumător şi a-femeiat… 😆

  Apreciază

 9. leo zice:

  Sibillino,
  mai ştii ce-ţi spuse baciu leo de ce vra să zică aia pată pe obrazul unui blogroll? acu, după ce-i da o roată, poate ai să-l înţelegi…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.