D-ale PD-L-ului ” succesuri ” …

baza-drapel-statuie2ba2bb

D-ale PD-L-ului ” succesuri ” …

Cică, de-alde hăştia, au ” luptat ” 4 ani cu corupţia … au transpirat repurtând ” succesuri ” după ” succesuri ”, mor de ” grija ” românilor oropsiţi  sau caută banii de la buget evaporaţi, e limpede că numai ei ştiu unde … Au zis : ” Să trăim bine ! ” şi s-au ţinut de cuvânt, nimic de obiectat, trăiesc bine, bătându-şi joc de noi, prostimea . Da, vor voturi, nu i-ar mai primi pământul !

Bacău :

Cezar Palade, factorul postal al comunei Secuieni si totodata presedinte al organizatiei PD-L, conditioneaza plata alocatiilor sau a pensiilor, numai daca beneficiarul semneaza ca sprijina motiunea PD-L – Peste o suta de cetateni din comuna Secuieni s-au plâns de practicile folosite de postas

Presedinte al organizatiei PD-L din comuna Secuieni, Cezar Palade este si consilier local, iar in viata de zi cu zi, factor postal. De ceva vreme, a capatat ca sarcina de partid, culegerea semnaturilor de sustinere a unei motiuni apartinând PD–L, unde sunt vehiculate numai minciuni gogonate, prin care locuitorii comunei sunt indemnati sa sprijine organizatia din care face el parte. Printre “argumentele” folosite exista unul despre care, daca sefii sai ar afla, ar putea sa-l coste viitorul sau politic. Cei pe care a incercat Cezar Palade sa-i faca sa semneze spun ca, printre afirmatiile lui Palade ar fi si aceea ca PD-L s-a aliat cu PSD si vor mari pensiile daca vor câstiga alegerile!

Vrei alocatia? Semneaza motiunea!

Iata ce scrie in câteva din cele peste o suta de declaratii scrise date de cetatenii comunei, nemultumite de felul in care procedeaza factorul postal – consilier local – presedinte de partid, Cezar Palade. “…in data de 13 noiembrie, factorul postal Palade Cezar, pentru a-mi da alocatia copiilor, m-a pus sa semnez un tabel in care nu stiu ce am senmnat”, scrie Gabriela Palade. “Sunt nemultumita de de felul in care isi face serviciul factorul Palade Cezar, din urmatoarele motive. Niciodata nu respecta termenul când trebuie sa ne dea alocatia la copii si de fiecare data ne vorbeste foarte urât. In data de 14 noiembrie, m-am dus sa-mi iau alocatia si, lasând la o parte faptul ca a vorbit foarte urât, m-a obligat sa semnez un tabel spunând ca s-a unit PD-L cu PSD si trebuie sa semnam si noi. Am semnat obligata, altfel nu primeam alocatia”, scrie Lacramioara Acatrinei. Aceste declaratii sunt sustinute, printre altii, si de Floarea Carp si Mariana Mihai.

“N-o fac in timpul serviciului!”

Cezar Palade spune ca “nu adun si n-am adunat semnaturi in timpul serviciului, ci in timpul meu liber”! Declaratia este una in nota motiunii “cetateanului impotriva guvernului PNL – PSD”, pe care incearca s-o impuna in comuna presedintele organizatiei PD-L. Pentru ca el insusi a recunoscut, printre rânduri, ca, cei care au semnat, au facut-o fara ca el sa-i conditioneze de plata alocatiilor sau a pensiilor! Daca nu e asa, când a facut-o, de vreme ce se deplasa in comuna cu treburile de serviciu? “Am sesizat acest aspect si doamnei director al Postei, Hârhui, careia i-a relatat comportamentul factorului postal Cezar Palade”, spune primarul Margareta Luncanu. “N-am nimic cu actiunea sa, e liber sa faca ce doreste, dar nu in timpul serviciului si sa oblige cetatenii sa semneze ca altfel nu le da drepturile banesti”, adauga primarul. Diriginta Oficiului Postal Secuieni, Cristina Burca, ne-a declarat ca habar n-are de ceea ce face subalternul ei. “Nu cunosc astfel de lucruri, nu stiu ce sa va spun. Iar ca o femeie, Elena D., ar fi adunat semnaturi pentru motiune in sediul Oficiului, nu-i adevarat”, spune Cristina Burca. Cert este ca, acest fel de comportament din partea unui functionar public, care nu uita sa-l pomeneasca pe presedintele Basescu in sustinerea motiunii, nu face altceva decât sa provoace dezgust si dispret din partea marii majoritati a locuitorilor comunei Secuieni. Si fata si de campania murdara a unui partid care se spune ca vorbeste in numele cetatenilor si-si aroga initiative care nu-i apartin si nu i-au apartinut niciodata.

Sursa : www.ziare.ro

Craiova :

Craiova a mai pierdut un monument istoric. Gardul Bisericii „Sfânta Treime“, datând de la 1906, a fost pus la pământ de buldozerele trimise de primarul Antonie Solomon. În dispreţul legilor, edilul-şef a declarat că ansamblul arhitectural îl încurca la peisaj.

Dând dovadă de o hărnicie suspectă, câteva zeci de muncitori însoţiţi de utilaje de demolare s-au năpustit ieri până la ziuă pe gardul Bisericii „Sfânta Treime“, construită în urmă cu 102 ani în faţa Colegiului Naţional „Carol I“. În câteva ore n-a mai rămas nimic din gardul locaşului construit din blocuri de granit şi fier forjat. Împreună cu clopotniţa şi casa parohială, acesta alcătuia Ansamblul Bisericii „Sfânta Treime“, aflat la poziţia 246 pe lista monumentelor istorice a judeţului Dolj.
După ce utilajele au început să muşte din ziduri, specialiştii de la Direcţia de cultură, culte şi patrimoniu cultural naţional au început să se agite neputincioşi pe lângă dărâmături.
„Este un abuz ceea ce se întâmplă. Aici este un monument istoric şi, pentru a-l demola, primăria avea nevoie de autorizaţie şi de avizul nostru. Au trimis acum un an un simulacru de proiect, dar noi le-am refuzat avizul. Se pare că nu au renunţat. În proiectul centrului nu este prevăzută demolarea gardului, aşa că mă uit şi nu-mi vine să cred. Am fost la primărie şi am încercat să vorbesc cu ei despre nenorocirea pe care au făcut-o, dar toată lumea dă din umeri. Nu mi-au arătat nici un document. Cum să aperi monumentele istorice din Craiova dacă acela care este ales pentru a respecta legea o calcă în picioare?“, a spus Marcel Berendei, arhitect consilier în cadrul Direcţiei.

Mitropolia Olteniei, sub talpa Consiliului parohial

La un asemenea atac asupra locaşurilor de cult ortodoxe, fără precedent în istoria postdecembristă, ne-am aşteptat ca Mitropolia Olteniei să ia atitudine, şi nu numai! Oficialii Înaltpreasfinţitului Irineu s-au spălat pe mâini de orice fel de responsabilitate şi au pasat problema Consiliului parohial al bisericii.
„Mitropolia nu are un punct de vedere de fiecare dată când o parohie îşi administrează propriile bunuri. Nu este direct răspunzătoare. Acest lucru ţine de Consiliul parohial, care are putere de decizie“, a spus părintele Adrian Ivan, purtător de cuvânt al Mitropoliei Olteniei. Alt lucrător din cadrul biroului de relaţii publice al Mitropoliei, Gheorghe Cioiu, a declarat că a existat un acord între Consiliul parohial şi Primăria Craiova, prin care cel dintâi era de acord cu dărâmarea gardului, monument istoric.
Dacă în viaţa clericală lucrurile sunt ordonate aşa, atunci putem să ne aştepăm ca oricând „onorata“ adunare a Consiliului parohial să dispună ca o biserică să fie demolată dacă încurcă planurile peisagistice ale vreunui muritor! „Ce fac, domn’e, iar dărâmă ăştia biserici?! Ce, a înviat Ceauşescu?“, a spus ieri un trecător, care rămăsese cu gura căscată în faţa „lucrării Domnului“.

„Să mi se spună mie Demolatorul!“

Marcat de propriul său eveniment, sărbătorirea zilei de naştere, Antonie Solomon a recunoscut că a dispus demolarea gardului fără aviz din partea Direcţiei de specialitate şi fără autorizaţie de demolare aşa cum solicită de fiecare dată celorlalţi muritori. „Cine sunt, mă, ăştia de la Direcţie? Berendei? Cine este ăsta? Dacă aş putea, aş desfiinţa Direcţia asta de cultură, că nu sunt buni de nimic. Nu ştiu pe ce îşi iau banii. Le dărâm şi Răscoala din 1907 şi pun în loc «Asta-i muzica ce-mi place». Ce sunt, mă, ăştia? Se opun de trei ani la centrul modern al Craiovei. Ce monument, mă? E un zid pe care-l dărâm eu! Să mi se spună mie Demolatorul! Nu mi-e frică de nimic, că lângă mine sunt Teoctist şi Nestor. Dumnezeu mă încurajează pentru ce fac. Lăsaţi-mă cu autorizaţia aia a voastră! Craiova trebuie să fie un oraş modern. Ce monument? Lângă gardul ăla îşi făceau nevoile câinii. Acum biserica se încadrează în peisaj“, a spus Antonie Solomon, vădit deranjat de întrebările ziariştilor.
Pentru că demolarea gardului bisericii a atras foarte multă lume, printre toţi cei care s-au strâns s-a aflat şi un poliţist din cadrul Biroului patrimoniu al inspectoratului de Poliţie Judeţean, care s-a mulţumit ca mai toţi curioşii să facă poze. Încercând să aflăm punctul de vedere al Inspectoratului care şi-a trimis om specializat la faţa locului, nu am putut afla de la purtătorul de cuvânt al instituţiei decât că omul lor fusese în misiune. Nici o clipă nu l-am bănuit de vagabondaj şi sperăm că pozele făcute nu o să poposească în albumul de familie al Domniei sale!

Ce spune Legea monumentelor istorice
Art. 48. – Primarul are următoarele atribuţii specifice:
a) verifică existenţa tuturor avizelor de specialitate în domeniul monumentelor istorice şi conformitatea autorizaţiei cu prevederile acestora, precum şi îndeplinirea dispoziţiilor cuprinse în Obligaţia privind folosinţa monumentului istoric, conform prevederilor legale, asigură menţionarea în autorizaţie a tuturor condiţiilor conţinute în avize la autorizarea lucrărilor asupra monumentelor istorice şi asupra imobilelor situate în zona lor de protecţie, respectiv la eliberarea pentru acestea a autorizaţiei de funcţionare.
Art. 55. (1) Desfiinţarea neautorizată, distrugerea parţială sau totală, exproprierea fără avizul Ministerului Culturii şi Cultelor, degradarea, precum şi profanarea monumentelor istorice constituie infracţiuni şi se sancţionează conform legii.
(2) În toate cazurile prevăzute la alin. (1) făptuitorul este obligat la recuperarea materialului degradat şi la reconstituirea monumentului sau a părţilor de monument lezat, conform avizelor prevăzute de prezenta lege.

Sursa : www.ziare.ro

Bucureşti :

Doi bucureşteni au fost amendaţi vineri dimineaţă pentru că au tras cu o armă cu bile cu vopsea în afişele electorale ale Alianţei PSD-PC, amplasate pe mai multe străzi din sectorul 1.

Poliţiştii au aflat de incident de la un locuitor din zonă şi au oprit maşina în care se aflau persoanele acuzate de vandalism.

Anchetatorii au găsit în interiorul autoturismului o armă pentru paint-ball, o butelie cu aer comprimat şi o sută de bile cu vopsea albastră. Cei doi au fost amendaţi cu câte 1000 de lei. Unele surse susţin că cei doi ar fi consilieri locali ai PD-L, la primăria sectorului 1.

Sursa : www.ziare.ro

balanta1

Caraş_Severin :

Agenţia Naţională de Integritate (ANI), în baza prevederilor Legii nr. 144/2007, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus, la data de 18 noiembrie 2008, sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu privire la săvârşirea de către Tiberiu Pădurean, viceprimar al Reşiţei, a infracţiunii de fals în declaraţii, conform art. 292 Cod Penal.

Conform informaţiilor apărute pe siteul ANI, instituţia de control, în baza legii 144/2007, cu modificările şi completările ulterioare, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că Tiberiu Pădurean nu a respectat dispoziţiile legale privind conflictul de interese şi completarea declaraţiilor deavere.

„Urmare a analizării declaraţiilor de avere şi de interese depuse la data de 17.01.2008 şi la data de 04.07.2008, precum şi a documentelor solicitate instituţiilor competente, a rezultat faptul că domnul Tiberiu Pădurean nu a menţionat în totalitate bunurile deţinute în coproprietate cu familia sa. În consecinţă, au rezultat indicii temeinice cu privire la săvârşirea de către domnul Tiberiu Pădurean a infracţiunii de fals în declaraţii, conform art. 292 Cod Penal“ se mai arată în comunicatul ANI. De asemenea, conform ANI, din analiza documentelor a mai rezultat faptul că viceprimarul Reşiţei, în acelaşi timp, coordonatorul societăţilor comerciale din subordinea Consiliului Local Reşiţa, se află în conflict de interese, întrucât nu şi-a făcut cunoscut interesul personal privind societatea comercială Echinox COM SRL, administrată de fiul acestuia, Călin Tiberiu Pădurean.

„Prin această omisiune, domnul Pădurean a creat cu bună ştiinţă avantaje şi beneficii nejustificate SC Echinox COM SRL, societate administrată până la data de 01.07.2004 de către acesta, ulterior acestei date, firma fiind administrată de către fiul acestuia, Călin Tiberiu Pădurean, încălcând prevederile Legii nr. 393/2004 privind Statutul Aleşilor Locali şi ale Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. În acest sens, s-a dispus efectuarea de verificări într-un nou dosar, în vederea identificării actelor juridice şi administrative încheiate cu încălcarea regulilor privitoare la conflictul de interese şi stabilirea eventualelor sancţiuni“ se mai arată în comunicat.

Contactat, viceprimarul Reşiţei ne-a declarat: „Nu sunt vinovat şi nu am comis nici o infracţiune. Nu am nimic în plus faţă de cele declarate în declaraţia de avere. Am renunţat la funcţia de administrator al firmei Echinox în anul 2004 şi nu am nici o legătură cu firma fiului meu. Familia mea se compune din mine şi soţia mea, iar copiii mei au familiile lor. Eu sau fiul meu nu am încheiat nici un contract cu unităţi subordonate Primăriei Reşiţa. Nu am creat avantaje şi interese nejustificate acestei firme, lucruri ce pot fi dovedite de actele contabile“. Viceprimarul ne-a mai spus şi un lucru interesant vizavi de ANI. „Eu am primit două înştiinţări acasă de la această instituţie. Una se referea la declaraţia de avere iar a doua la firmă. Însă, în cea de-a doua se spunea ceva de genul: „La sesizarea nr…“, ori ei acum susţin că s-au sesizat din oficiu. Oricum cred că ştiu cine a făcut tot posibilul ca eu să fiu denigrat, mai ales în campania electorală “ a mai adăugat Tiberiu Pădurean.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm deciziile organelor de cercetare penală.

Nina Curiţa

Sursa : www.caon.ro

wallpaper_balanta

Caraş-Severin : – salariile nababilor şi ale rudelor lor … îhîm, Banatul e ” fruncea ” … la orice ..

Functionarii din consiliul judetean au salarii de invidiat, mai ales daca ii comparam cu omologii lor din judete mult mai dezvoltate. Un prim exemplu este salariul urias pe care il incaseaza secretarul judetului, extrem de mare pentru potentialul economic al judetului. Potrivit declaratiei sale de avere, Ion Imbrescu a castigat anul trecut din salariul de secretar 85.137 de lei. Suma a fost sustinuta si de Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, care in cadrul unei conferinte de presa a declarat ca secretarul judetului incaseaza lunar 7.000 de lei salariu. Numai ca, in judete mult mai dezvoltate economic si cu venituri proprii peste cele ale judetului nostru, secretarii au un salariu mult mai mic. Astfel, Petrisor Nadastean, secretarul judetului Timis, a castigat anul trecut doar 56.500 de lei, cu aproximativ 30.000 de lei mai putin decat Imbrescu! Si secretarul judetului Arad, Ioan Silaghi, castiga cu mult sub Imbrescu, anul trecut incasand doar 70.915 lei, iar secretarul judetului Prahova, un judet care ne depaseste cu vreo 20 de pozitii ca si situatie economica, incaseaza doar 53.000 de lei, fata de cei 85.000 de lei ai lui Imbrescu!

Fals in declaratia de avere

Potrivit lui Dorin Buda, declaratia de avere a lui Ion Imbrescu este falsa, pentru ca venitul acestuia pe 2007 a fost de „95.137 de lei, nu 85.137 de lei, cum a scris el in declaratia de avere. Deci, din start dispar o suta de milioane de lei vechi!!!“. Cum anual fiecare dintre noi depunem cate o declaratie de venit la Fisc, este foarte simplu de verificat daca Imbrescu si-a scazut veniturile cu 10.000 de lei si, mai ales, de ce?! Mai mult, se pare ca acest om, Ion Imbrescu, este un fel de superman, pentru ca din declaratiile sale de avere si de interese rezulta ca ocupa o sumedenii de functii, incat ne intrebam cate ore munceste acest om. Astfel, pe langa secretar al judetului, Imbrescu este si presedintele Comisiei de protectie a copilului, este presedinte ori membru in comisii de concurs la CJCS sau la diverse primarii sau chiar la prefectura, este profesor univeristar la Universitatea „Eftimie Murgu“ din Resita, dar si lector la o alta Universitate, si presedinte ori membru al altor cinci asociatii!!!

Concluzia e la ANI

Doar tanara si frumoasa ANI mai poate pune o concluzie la cele prezentate de Dorin Buda. Caci, intelegem tot de la pres-ul Frunzaverde ca DNA-ul ar fi trecut deja pe acolo si n-a gasit nimic!!!!!

Alta familie,
aceleasi metode

Revenind la Imbrescu, acesta
profitand de pozitia de presedinte al Comisiei pentru Protectia Copilului isi angajeaza propriul ginere la Complexul de Servicii Comunitare. „Desi toata viata lui a fost sofer, Imbrescu il pune direct sef de serviciu“, sustine Buda. Asta pentru a-i asigura un salariu de cateva zeci de mii de lei. Iar risipa nu se opreste aici. In 2007 factura de telefonie la Complexul ginerelui lui Imbrescu a fost in valoare de 16.300 de lei in comparatie cu Centrul de Ingrijire si Asistenta Resita (fostul azil de batrani) care a avut convorbiri de doar 3.660 de lei in 2007. „Si asta in conditiile in care acest Complex are 31 de angajati si doar 5-6 persoane asistate“, arata Dorin Buda.

Alti angajati,
salarii la fel de mari

Un alt angajat care are un salariu naucitor este Ianas Roseti, directorul Directiei de Administrare a Domeniului Public al Consiliului Judetean Caras-Severin, care castiga 44.500 de lei ca director, la care se adauga 6.200 de la AquaCaras, unde este membru in CA. Impreuna cu sotia si cei doi copii, toti angajati ai consiliului judetean, iau anual din salarii aproape 100.000 de lei noi. Sotia domnului director, Maria Roseti, incaseaza anual ca simplu director de Complex Social 27.600 de lei, in timp ce fiica, Ramona Roseti mai ia si ea 18.000 de lei anual, desi este incepatoare, proaspat absolventa si cu vechime mica.

Director analfabet, familie capusa

Desi detine o functie de executie si lucreaza cu enorm de multi bani, domnul Roseti nu stie sa completeze o declaratie de avere. Asta pentru ca nici in 2008 domnia sa nu a aflat ca in Romania s-a denominat leul si ca documentele fiscale se completeaza in lei noi!!! Toate sumele trecute de el in declaratia de avere sunt trecute in lei vechi. Asa se face ca, in declaratia de avere Ianas Roset scrie ca realizeaza „1,5 mld de lei“ din tuica, cartofi si lemne iar sotia sa aproximativ „500.000.000“ din cirese, mere, prune si pere. Pai daca doamna Roseti scoate 500.000.000 de lei (50.000 de lei denominati) din prune si mere cum mai face si Ianas Roseti alti 1,5 miliarde de lei din rachie?! Ca doar nu curge cu mere si prune prin spatele casei. Si cum nesimtirea e la rang de cinste, pe langa salariile naucitoare pe care si le-au tras, si-au angajat si copiii tot la consiliul judetean. „In 2007, Roseti Ramona era angajata la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului, la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta in Educatie, dar si la Complexul de Servicii Sociale „Buna Vestire“ din Caransebes, al carei directoare este chiar Maria Roseti, mama dansei“, spune iritat Dorin Buda. Mai mult, Ramona Roseti este angajata cu jumatate de norma, dar este incadrata cu 700 de lei pe luna. Deci daca ar fi avut norma intreaga ar fi fost incadrata cu 1.400 de lei, fara a avea vechime sau vreun post de conducere!

Sa curga benzina si semnalul
la mobil

Risipa banilor de la contribuabil nu se opreste deloc aici. Directia condusa cu mandrie de Ianas Roseti a vorbit la telefon in 2007 de 48.000de lei. Risipa si cand vine vorba de banii pentru carburant. „Numai Roseti deconta lunar cam 2.500 de litri de carburant, deconturi pe care eu trebuia sa le vizez“, sustine Buda. Ori, sa consumi 2.500 de litri pe luna, inseamna sa circuli 25.000 km!

Sursa : www.carasseverin.ghimpele.ro

Poate după alegeri se vor limpezi niscaiva ape , poate instituţiile abilitate ale statului vor face lumină, poate … Pentru moment suntem înmărmuriţi în faţa ” succesurilor ”, atât de şocaţi, că NU vom vota astfel de personaje ! Da, ştim că DNA, ANI , etc nu scormonesc adâncimile oricui, nu se iau de prieteni, dar poate … poate Curtea de Conturi, poate Justiţia Divină, poate se va întâmpla ceva şi …. vom descoperii fonduri, banii de la buget, şi, cine ştie câte chestii multe şi deloc mărunte …

Deocamdată asistăm la … spectacol, am rezistat 4 ani … se zice că e bine să ai răbdare, vine el şi timpul ” deconturilor ” şi al unor schimbări în legislaţie, care să mai stopeze din zminteli, nemernicii … păi nu ?

Sibilla Poesis

informaţii preluate de pe www.ziare.ro

www.caon.ro

www.carasseverin.ghimpele.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la D-ale PD-L-ului ” succesuri ” …

 1. Gabriela Savitsky zice:

  Păi da!. Răbdarea este cea mai mare virtute.

  Apreciază

 2. Si ei sunt oameni ca si noi si ca si cei ce vor veni…..
  O zi minunata iti doresc

  Apreciază

 3. sfinx667 zice:

  AZI PD-L CARAŞ-SEVERIN A MAI REPURTAT CEVA SUCCESURI !!!
  AU SANCŢIONAT UN … BLOG !!! GHICI AL CUI … 😉
  AM RĂBDARE, AM 1 DACA AR ŞTII CÂTĂ, IN FRUNTE CU CEL CARE AR FI PUTUT SA OPREASCA TOATA NEMERNICIA SI NU A FACUT-O , TOI CEI CARE AU PUS LA CALE TOT SPECTACOLUL AU DEMONSTRAT CAT DE MICI SUNT . ATAT !
  EU AM CEEA CE EI NU VOR AVEA NICIODATA, AM DEMNITATE SI CURAJ SA-I PRIVESC DREPT IN OCHI, EI PE MINE NU !
  VOI SCRIE AMANUNTIT ZILELE URMATOARE TOT, ABSOLUT TOT, CHIAR NU MAI AM ABSOLUT NIMIC DE PIERDUT, SI VOI SCANA SI PUBLICA TOATE ACTELE DOVEDITOARE … CA TOT S-AU INDOIT CA LE-AS AVEA 🙂
  Din 900 ron eu, NEMEMBRA PD nu am cum sa platesc martori, din 6000 ron, sigur ca isi permit unii orice … numai ca NU in judetul lor vom discuta, ci in cu totul alte parti .
  e o premiera in Romania, am sa scriu acum in campania lor de doi lei cum sunt sanctionate …. culmea, blogurile , cica ! s-au depus la dosar extrase de pe blogul inculpatei, articole si comentariile prin care inculpata a divulgat secrete de serviciu ” … i-auzi, care secrete ???? Nu cumva tocmai si-au recunoscut VINOVAŢIA ? Cine sunt cei care s-au RECUNOSCUT pe aci, pe miriste ? Pai tocmai a pus o semnatura, o stampila si a dat niste nume … CORECT, VINOVAŢII SE RECUNOSC VINOVAŢI !
  Sfinx 667 e un blog în doi şi nu numai, aici scriu 7 persoane, pe cine sancţionează, pe Sibilla Poesis, proprietarul blogului, păi habar nu au cine este de fapt … DE TOT CIRCUL ! A da, şi de preluat de către toată presa centrală … urmează, că dacă şi-au dorit bal …
  Ai de grijă, ” diva ” a răcnit în gura mare că noi două vom părăsi TERITORIUL EI ! Ai înţeles, al ei ! :))
  Da, răbdare !
  Sibilla

  Apreciază

 4. sfinx667 zice:

  @james crissilv,
  nu, NU sunt oameni, sunt NEOAMENI, sunt CAMELEONI, sunt nemernicii cu zeci de milioane salarii care se bucura de milionul unui sarac cinstit,sunt mitomani, sunt orice numai oameni NU !
  Mă îndoiesc cu toată sinceritatea că orice ar mai veni după, ar putea fi mai rău decât ceea ce e acum, sincer, niciodată nu a avut România la conducere aşa ceva, niciodată …
  O zi frumoasă prietene !
  Sibilla

  Apreciază

 5. rosetionut zice:

  Da multe vorbe

  Apreciază

 6. Sibilla zice:

  Pana intr-o zi…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.