WHO IS THE CHAMELEON ??!!!

WHO IS THE CHAMELEON ??!!!

I-auzi :

Senatorul Ioan Talpes vrea sa se intoarca in sanul social democratilor si sa candideze pentru un nou mandat la Caras Severin din partea Aliantei PSD + PC.

sursa : www.ziare.com

NO COMENT !

Cică … ” răspuns ” :

Revenirea in Partidul Social Democrat a fostului consilier prezidential Ioan Talpes este o decizie care va apartine organizatiei Caras-Severin, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, presedintele PSD, Mircea Geoana.

‘Daca organizatia crede ca este un lucru bun ne vom gandi si noi, daca organizatia (n.r. Caras-Severin) considera ca nu este un lucru bun nu ne vom gandi’ a afirmat Mircea Geoana.

El a precizat ca reprimirea in PSD a unei persoane care a parasit partidul, intr-o anumita perioada, revine respectivei organizatii de partid.

NO SIGNAL !!!

Amintiri, amintiri … :

Talpeş a fost suspectat că i-ar fi oferit şefului statului informaţii preţioase (cazul arestării lui Dinu Patriciu) şi nu a surprins cu nimic cînd a început să se evidenţieze ca un susţinător public al acestuia. Talpeş a fost cel care a sesizat, la începutul anului trecut, Parchetul ICCJ pentru începerea cercetărilor în scandalul bileţelului lui Tăriceanu către Băsescu, convins că şeful statului a procedat corect. Tot el îl lăuda la acea vreme pe Băsescu că „se află în fruntea celor care au dat semnalul trecerii la un program de curăţire morală şi că şi-a asumat riscul confruntării cu grupuri politico-oligarhice”, iar cînd PSD a demarat procedurile de suspendare a preşedintelui, i-a făcut pe social-democraţi „papugii” şi a catalogat demersul drept o încercare de lovitură de stat. După triumful în referendum, senatorul şi-a primit răsplata, Băsescu mulţumindu-i pentru susţinerea declarată.

MY GOD !!!

„PSD face tot acest scandal pentru a încerca să intre în dispută. Este un demers de papugii care nu înţeleg sensul confruntării politice actuale din România”

1 februarie 2007

Ioan Talpeş, senator independent

Sursa : www.ziare.com

WHO IS THE CHAMELEON ?

Spune un proverb atat de cunoscut tuturor : ” lupul isi schimba parul, dar naravul ba .. “, la fel si cameleonii, sunt schimbatori, isi schimba ” culoarea ” , dar caracterul si ” parfumul ” niciodata . Si cand te gandesti ca pentru ei e doar singurul mod de supravietuire pe care-l cunosc si accepta, in timp cizelandu-si si imbogatindu-si banditismul, devenind, supravietuitorii invingatori …. Victimele sigure ale cameleonilor, cei cu care se aseamana, cei din acelasi aluat ! ( http://sfinx667.wordpress.com – oamenii cameleoni )

Sibilla Poesis

Cel care merge cu ochii în pământ se vede pe sine mai bine decât acela care se potriveşte în oglindă. ( Nicolae Iorga )

Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se. ( Nicolae Iorga )

Singurul, unicul, adevăratul OM, român, politician, Echilibru, curat , apărător al intereselor românilor şi României rămâne ION ILIESCU !!! În rest, am reţineri, mă abţin !

Sibilla Poesis

citate preluate de pe http://www.citapedia.ro

caricaturi preluate de pe google.ro

informaţii preluate de pe http://www.ziare.com

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la WHO IS THE CHAMELEON ??!!!

 1. Victor zice:

  Un securist in plus nu strica niciodata.

  Apreciază

 2. sfinx667 zice:

  @Victor,
  înţeleg că eşti … iertător :))
  Eu am zis , în opinia mea, ” lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba ! ”
  Dacă vorbim de serviciile secrete de care pomeneşte Pavel Coruţ ori Radu Cinamar, adevăraţii LUPI, asta ar fi altceva, dar vorbim despre cameleoni, maeştrii în a pica bine în diverse situaţii, aceştia sunt ce vrei tu, dar adevăraţi securişti never, ever şi am sincere îndoieli în ” bunele lor intenţii ” !
  Cât despre Pinochio … no signal … vine ea şi ziua aia în care îşi va frânge gâtul, Doamne, Doamne nu dă cu boata !Talpeş să meargă la uşile cui serveşte, aici, în România, serveşti intereselor poporului român … aşa ar fi normal, logic, de dorit …
  Ce să zic, Victor, Dumnezeu să aibă milă de români , căci politicienii… cu ale lor…
  O zi împlinită şi acceptă-mă cu acest securist în minus … cel puţin în ce priveşte inima şi sufletul meu zăpăcit, zbuciumat, cum vrei tu, dar fariseu, recunoşti că nu-s 🙂
  zdravo,
  Sibilla

  Apreciază

 3. sfinx667 zice:

  P.S. un măr stricat le strică şi pe celelalte, unde mai pui şi izul nu tocmai plăcut ….
  uf…

  Apreciază

 4. Vania zice:

  Nu m-ar susprinde, însă, totuşi, m-ar indispune… De altfel, domnul Talpeş mă indispune oriunde s-ar afla.

  Apreciază

 5. sfinx667 zice:

  @Vania,
  eu zic limpede ” cine a trădat o dată …. ”, cu riscul că mă expun şi devin ” obiectiv ”, mai zic şi că nu am încredere în el, nu-l asociez cu social-democraţia, dar defel, defel … PSD-ul ar trebui să se reorienteze în ceea ce priveşte alianţele pe principiul din mai multe rele aleg, răul cel mai mic, dacă vreau să am credibilitate şi şanse de a veni la guvernare.
  Sincer, pe mine mă indispun ambii, amândoi, recunosc .
  O dupăamiază agreabilă, Vania, toate cele bune !
  Sibilla

  Apreciază

 6. Nea Costache zice:

  Intr-adevar e un cameleon politic. Ar fi cea mai mare gresala a conduceriiPSD de a-l reprimi. Ar fi o abdicare de la principiile partidului. Consider ca partidul are suficienti oameni capabili si loiali pentru a candida la un scaun in parlament, nefiind nevoie ca unul din acestia sa fie inlocuiti de un asemenea specimen duplicitar.

  Apreciază

 7. Nea Costache zice:

  Revin. Cred ca ti-ar face o deosebita placere sa citesti ceva frumos: http://quadratus.wordpress.com/2008/09/05/kogaion-muntele-sacru-al-dacilor/

  Iti urez o saptamana frumoasa, plina de impliniri .

  Apreciază

 8. sfinx667 zice:

  @Nea Costache,
  ]ntr-adevăr !
  Oamenii de stânga, cei care-şi respectă principiile şi valorile, necum cei care doar la nivel declarativ sunt chipurile de stânga, au şi iau atitudine pe acest subiect , pe cât de delicat pe atât de spinos. Numai că unii, nu au altă ştiinţă şi ” abilitate ” decât de a se alinia unei eventuale decizii luate de către cei la vârf, ceea ce spune mult !
  Simpli cetăţeni care manifestă abordare şi atitudine sănătoasă, sunt fie trataţi pe principiul ” câinii la tră, caravana trece ”, fie sunt luaţi drept incomozi, deci duşmani … halal politică …
  Locul lui Talpeş nu este aproape de PSD, asta e clar şi limpede ! Mă rog, cei care aderă la jocurile mânăriilor de sfori în umbră, nu se sfiesc ” tu gura mică, ce ştii tu din politică ” … no coment !
  În fine, nu eu pierd voturi .
  Să sperăm în înţelepciunea puţinilor factori decizionali cu adevărat de stânga, nu cei care-l folosesc pe ” leader-ul ” Geonelu să-i reprezinte, chipurile …
  recunoştinţă şi vă felicit ,
  O seară plăcută şi împlinire sufletească, prieten drag !
  Sibilla
  P.S. articolul băieţilor quadratus şi Zamolxe a fost postat iniţial la mine, noi colaborăm eficient, mulţumesc pentru interes ! 🙂

  Apreciază

 9. Animalici zice:

  Ca bine le mai zici

  Apreciază

 10. Trexel zice:

  io zic ca nu-ti sta bine sa faci politica aici. mai ales declaratii de dragoste rosii sau de alte culori.

  Apreciază

 11. sfinx667 zice:

  @Animalici,
  eu le zic, eu le aud…din nefericire …
  Frumos blog ai, un zâmbet pe miriştile blogosferei, felicitări !
  O zi senină şi împlinită !
  Sibilla

  Apreciază

 12. sfinx667 zice:

  @Trexel,
  kuskre … unde ai dreptate, ai !
  Sigur că miriştile mele de poesie sunt limpezi şi apă vie nu în politică voi găsi, însă, când am o opinie o spun, conştiinţa o păstrez curată, nu neimplicându-mă şi resemnîndu-mă mă înalţ in ochii mei sau ai copilului meu. Pentru politică nu-s croită, nu am doza necesară de banditism , nu fac compromisuri, nu accept minciuna, jumătăţile de măsură şi sunt nemiloasă cu cameleonii şi fariseii … sper şi cred incă însă , într-o lume mai bună, în Bine şi în Dumnezeu , El le ştie mai bine ca noi toţi pe toate !
  Recunosc, îl admir, preţuiesc , iubesc şi stimez pe Domnul Preşedinte Ion Iliescu, dar pe Geoană , nici dacă mă baţi cu vergeaua la tălpi kuskre …
  Am prins ideea, îţi mulţumesc, ştiu că vine din suflet, eşti un om bun căruia-i pasă, te îndrăgesc pentru că eşti Om , înainte de toate 🙂
  Pupici Luanei, o zi senină şi Maica Vieţii să fie cu voi mereu !
  Sibilla

  Apreciază

 13. Talpoiu zice:

  Mai Sfinxule,
  Da daca omu vine cu banul? Pardon, cu metrul cub de bani? Gurile rele zic ca iezact ca domnul pe care zici tu ca-l iubesti i-a intins mana spre pupat si spre ridicat in scari…

  Apreciază

 14. sfinx667 zice:

  @Talpoiu,
  măi Tălpoiule …
  Domnul Preşedinte Ion Iliescu, e singurul care ştie întotdeauna ce face ! Da, îl iubesc, îl admir, îl stimez !!!
  Respectivul ” Om ”, cameleonul, va să zică, da să plătescă, să plătească însutit toate trădările, minciunile…. înmiit ! Să ştie că nu valorează, nu merită respect, să vadă pe pilea sa ce înseamnă umilinţa… no las că ştie el mai bine ce zic eu ! Să pupe , aşa se cuvine, iar zic, ştie el de ce !!!
  Apropo, ştiu că risc de-o batăiţă, necunoscuţi la drum de seară, sau mai grav …. numai că nu-s single pe lume, şi lemea e mare, ştie el de cin să se ferească … 😉 🙂
  După mintea mea l-aş pune să scoată metrii ăia cubi de bani pe viaţă. să curgă …
  O zi de Sărbătoare Luminată vă doresc !
  Sibilla

  Apreciază

 15. Trexel zice:

  cuscra, ma bucur ca nu m-ai inteles gresit :-*

  Apreciază

 16. sfinx667 zice:

  @Trexel,
  respecte şi preţuire prieten drag, ştiu că numai din omenie ai spus, e adevărat 🙂
  calde îmbrăţişări,
  Sibilla

  Apreciază

 17. kt11 zice:

  Люблю когда по сути, спасибо!

  Apreciază

 18. sfinx667 zice:

  @kt11,
  cpacivo !
  Sibilla

  Apreciază

 19. megaaslavik zice:

  Хочу дополнить
  В частности, были освещены вопросы изъятии земельных участков и иных объектов недвижимости для ?государственных нужд
  Открылся сайт школы российского частного права.
  Приглашаем всех заинтересованных в образовании, новостях в сфере права, а так же тех, кто заинтересован в повышении своей квалификации!
  Дискуссии, новости, консультации и многое другое!
  издательская деятельность 7o
  экспертиза 9m заседания

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.