SFARSITUL LUMII !

SFARSITUL LUMII !

Obama : ” Rusia trebuie izolata din cauza recunoasterii Abhaziei si Osetiei de Sud . „

Serios ? Si cu cele 40 de state care-au recunoscut asa zis proclamata provincie Kosovo, ce facem, hm, le izolam, da ?

Ca sa vezi , adica, ” interesu-si poarta fesu „, nemaipomenit si nemaiauzit, extraordinar … sorry, dar fara aplauze, palmele mele au transpirat desenand cruci si aerul e prea imbacsit cu miros de … petrol !

” Dedicatie” si tema de casa americanasilor :

” Istoria este un tribunal în care se judecă popoarele si naţiunile. „

Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se. ” ( Nicolae Iorga )

„Condamn decizia Rusiei de a recunoaşte Abhazia şi Osetia de Sud ca state independente şi cer tuturor statelor lumii să nu legitimeze această acţiune”, a spus Obama.

Într-o declaraţie scrisă care a marcat trecerea la un discurs mai dur în privinţa Rusiei, Obama a afirmat că Statele Unite trebuie să convoace imediat o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU pentru a condamna decizia Moscovei, în colaborare cu aliaţii europeni.

( sursa : www.mediafax.ro )

Pilda :

” Natura îţi dă zilnic exemplul de a trăi. ” ( Nicolae Iorga )

” Cine seamana vant, culege furtuna ” … politaii mondiali, seamana cadavre pe oriunde trec, Doamne, Doamne le da semne, taifunuri si uragane , zevzecii cica nu pricep , pacat de copii, batrani, de oamenii nevinovati !

Cantul Sibillei …

fiorii Mortii cu gust de petrol,

tresar peste toate si umbrele dor ..

din ziduri ranjesc niste cifre ciudate,

masoni, farisei si fiare spurcate,

e dansul de pe urma, cameleonii canta,

le zornaie banii si sangele-l zvanta ..

vai voua, trupuri de nimic, doar lut,

veni-va Ziua-n care veti spune : ” n-am stiut „

Nemuritorii daci plutind deasupra viiturii,

va vor privii cum va-nnecati in spumele minciunii,

istoria nu iarta, Lumina se va-ntoarce, pier ei, ” saracii ”

cand straluci-va iar pe Cer, Stindardul vechii Dacii !

Sibilla Poesis

*******************************************************************************************************************

Tot sursa www.mediafax.ro ne aduce la cunostinta stirea :

” Prima televiziune pentru gay din Romania se lanseaza pe 1 octombrie – TV Angelicuss … „

” Initiatorii ” se dau de ceasul mortii, cica momentan lucreaza cu aproximativ 10 voluntari si, mai mult , s-au gandit si la o licenta audiovizuala, dar, cheltuielile sunt prea mari …

Sugestie :

Apelati cu incredere la personajul Patapievici, nu ieczizta sa nu va ajutoreze cu oaresce zolutii, vorbeste lumea prin targuri ca-i iegspert in arta desavarsirii spiritului pasiunilor vulcanice , infatuatul si deschis la ” marile prioritati ale omenirii „, va va oferii sigla un falus si slogane cu iz de … ponei …

Spre vesnica aducere aminte in veci pomenirea lui, sa-l citam :

” Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbra fara schelet, o inima ca un cur, fara sira spinarii-. ” ( PATAPIEVICI )

Despre populatia Romaniei, la pagina 53: -23 de milioane de omuleti patibulari- (buni de spinzuratoare), iar la pagina 34 scrie: -un popor cu substanta tarata. Oriunde te uiti, vezi fete patibulare… guri vulgare, trasaturi rudimentare-. Sau la pagina 64 scrie: -Romanii nu pot alcatui un popor fiindca valoreaza cit o turma-. ( PATAPIEVICI )

Despre limba romana, la pagina 64 scrie: -Romana este limba in care trebuie sa incetam sa mai vorbim sau sa o folosim numai pentru injuraturi- ( PATAPIEVICI )

Despre istoria romanilor, la pagina 63, scrie: -Toata istoria, mereu, peste noi a urinat cine a vrut. Cind i-au lasat romanii pe daci in forma hibrida, stramoseasca, ne-au luat la urinat slavii: se cheama ca ne-au plamadit din aceasta clisa daco-romano-slava, ma rog. Apoi ne-au luat la urinat la gard turcii: era sa ne inecam, asa de temeinic au facut-o. Demnitatea nostra consta in a ridica mereu gura svintata, iar ei reincepeau: ne zvintam gura la Calugareni, ne-o umpleau iar la Razboieni, si asa mai departe, la nesfirsit. Apoi ne-au luat la urinat rusii, care timp de un secol si-au incrucisat jetul cu turcii, pe care, in cele din urma, avind basica udului mai mare, i-au dovedit-. ( PATAPIEVICI )

Despre cultura romanilor presedintele Institutului Cultural Roman scrie: -Puturosenia abisala a stătutului suflet romanesc…, spirocheta romaneasca isi urmeaza cursul pina la eruptia tertiara, tropaind vesela intr-un trup inconstient, pina ce mintea va fi in sfirsit scopita, inima devine piftie, iar creierul un amestec apos-, iar la pagina 56 scrie: -cu o educatie pur romaneasca nu poti face nimic-.” ( PATAPIEVICI )

Acum neicusorilor ca va rezolvaram, ne pornim spre biro , la domn presedinte … Ha ! Ha ! Ha! … ma scuzati… Sa-l rugam crestineste, dupa ce se rezolva ” prioritatile si stringentele , arzatoarele probleme ” cu care ne confluturam imaginea tarii, si ne horroram respectarea drepturilor omului, in masura in care-si face timp, si daca in bunatatea sa preaslavita, preamarita si binezguvantata de televiziunile ” reale ” si cotidianele-i fidele, sa-si aplece ochisorii si spre noi, pacatosii, prostimea, sa ne explice si noua ce-i ala COLAPS ECONOMIC … iar de nu are timp, il intelegem, ne dam singuri canon greu, ca ne-am permis sa-l deranjam cu asa nimicuri … Si, ca ultima incercare, ne oprim si-n fata Divanului Harley Davidson poate resuseste dumnealui intre doua rateuri sa ne explice ceva, ca suntem nestiutori … Cum o vrea Domnul , faca-se voia Lui ! Fie-ne votul la toamna pe masura puterii noastre de intelegere ! Amin !

PILDE :

” Lemn bun, lemn rău – aceeaşi cenuşă. Dar nu aceeaşi flacără. ( NICOLAE IORGA )

” Înţelepciunea nu se împrumută cu carul, ci se câştigă cu bobul. ” ( NICOLAE IORGA )

” Când suflă vântul, zboară şi hârtiile netrebnice de pe drum. ” ( NICOLAE IORGA )

” Amintirea suferinţelor tale păstreaz-o bine: e comoara cea mai scump plătită. ” ( NICOLAE IORGA )

” Fiecare are un drum pe care poate fi condus, dar nu i se poate crea un alt drum decât acela pe care e chemat să meargă. ” ( NICOLAE IORGA )

Zamolxe sa fie cu noi !

SIBILLA POESIS

citate preluate de pe http://www.citapedia.ro ( Nicolae Iorga )

” Politici ” – Patapievici –

imagini preluate de pe : http://www.coxandforkum

http://www.adriantofan.wordpress.com

http://www.catavencu.ro

beanangel.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

28 de răspunsuri la SFARSITUL LUMII !

 1. Mihnea Georgescu zice:

  Obama este o mare dezamăgire. Am crezut că va schimba ceva, dar iată că este la fel de conservator ca republicanii. Păcat!

  Apreciază

 2. Obama, chiar daca vrea sa sugereze independenta prin culoarea sa naturala, este o marioneta.
  Cantul Sibillei este chiar reusit.
  Patapievici e un cretin din punctul meu de vedere si sunt bland.
  Basescu e foarte reusit.
  o zi minunata iti doresc

  Apreciază

 3. Jamilla zice:

  brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! omaneii politici sunt doar niste jucatori la o masa de sah.

  Apreciază

 4. Jamilla zice:

  ps: rectific, „oamenii”

  Apreciază

 5. zamolxe zice:

  Sibi, zâua bună:)
  nasol rău cu Patapieviciu’ asta… neam prost….incultura lui trece dincolo de orice fel de limite,
  vocabularu lasă foarte mult de dorit pentru un scriitor şi om de cultură, gusturile estetice put de-a binelea, vorba lui a fecale si încă a fecale străine după părerea mea
  Cred că totuşi pe ăsta îl tine cineva în spate acolo ca altfel nu ţi-au permite chiar atâtea invective la adresa simbolurilor naţionale si a poporului român
  Io, aşa în prostia mea, zic că glonţul e prea scump pentru o minte aşa luminată… cred că ar fi bine spânzurat şi ţâpat în şant nu îngropat că spurcam pământu asta sfânt cu el….
  numa bine:)… Zamolxe ăl mare să te aibă în pază:)

  Apreciază

 6. zamolxe zice:

  rectficare la o propozitie.. din neatentie am gresit:)
  Cred că totuşi pe ăsta îl tine cineva în spate acolo ca altfel nu şi-ar permite ….
  scuzaţi graba:)

  Apreciază

 7. leo zice:

  Sibillino, nu mă provoca! Dacă încep să scriu pe tema asta, mi se gată vacanţa înainte să găt de pogorât sfinţii pe piţifelnicii aiştia!
  Aşa că mai bine fac pe „corectorul”:
  – james, sper că te referi la caricatura băsescu, fiind singurul domeniu în care e reuşit: e o caricatură reuşită a tot ceea ce îşi imaginează că e…
  – jamilla: de ce jigneşti şahiştii? ca orişice sportivi, aceştia au un singur scop: să fie cei mai buni! A-i compara pe cei care fac jocurile în lume (care, oricum, nu se pot numi politicieni, pentru că politician e ăla de face jocul polisului, al cetăţii, nu pe al lui…) e total nedrept, pentru că sforarii cu pricina nu urmăresc a fi cei mai buni, ci doar deasupra tuturor, subjugaţi fiind unui singur zeu – BANUL, şi dedicaţi unui singur ţel -PUTEREA! Şahistul e preocupat doar de regele advers, oligarhul e preocupat doar de rolul lui pe…tablă…

  Apreciază

 8. ŞuKăRiT zice:

  Bine că nu-s mulţi ca el… Sau îs? Iar mi-am stricat ziua… 😛

  Apreciază

 9. sfinx667 zice:

  Va salut cu mult drag, dragilor 🙂
  @Mihnea,
  Obama e doar o marioneta, atat !
  Iata ce usor i se impun opinii si puncte de vedere si cu cata usurinta accepta, numai ca sa-si pastreze sprijinul de care are nevoie , ai dreptate si tu druje…
  Da, pacat !
  O zi placuta druje Mihnea, ma bucura vizitele tale 🙂
  zdravo ,
  Sibilla
  @james crissilv,
  ai dreptate, patapievici e un cretin, insa unul periculos, pe buba lui, de asta trebuie sa ne descotorisim cat mai curand, dar il tine tatucu baselu in brate…. uf…
  O zi minunata si tie prietene drag si iti multumesc frumos 🙂
  calde imbratisari,
  Sibilla
  @Jamilla,
  nici macar cameleoni nu-i pot numi, caci mi-e sila cand le observ comportamentul, din ce in ce mai sila…
  O zi senina si implinita drago 🙂
  Sibilla
  @Zamolxe,
  nici o grija, gasim noi ac de cojocelu `mnealui, am scos la imprimanta ceva citate, inclusiv pe alee am impartit sa citeasca cetateanul , sa stie pe cine sa voteze, sa vada romanul simplu, alegatorii, cu cine se inhaita baselu, asa trebuie, sa fie denuntati si oamenii in permanenta informati 🙂
  Au vrut ” guerrila activa… ” no las ca le dam noi monitorizare pe bloguri si spionaj de doi lei…
  Zamolxe sa fie cu noi toti, Zami 🙂
  O zi frumoasa, prietene drag 🙂
  Sibilla
  @duso, duso …
  sigur ca te provoc 😉 🙂
  Pe redute duso, cum le zici tu nu le zice nima-n lume !
  No, hai sa ne pornim pe ziceri, esti invitat special !
  Zi tot duso !
  Punem si noi umarul cu drag, pitiflenci si paparude, prapaditii astia trebuie dovediti si teleportati la nani, asta in mod sigur .
  Io vreu spiritul lui Burebista, de astia sunt SATULA !
  Serios mai duso, chiar azi dimineata pe toate canalele de stiri anuntau ca judetul Timis a epuizat fondurile destinate Programului National Oncologic, oamenii mor si trec prin chinuri groaznice si lor le arde de televiziuni pentru gay… sa nu dau cu ei de pereti mai duso ?
  Nu avem sali de sport si parcuri, da, dar avem inca marineru si pe talismanul sau scatapievici, ca sa te citez…
  Batranii mor de foame si de tristete iar tatucu Tariceanu se fataie cu Harley, sub privirea poporului nacajit…
  Astia sa ne mai conduca duso, astia… ????
  Niste neispraviti si tradatori de neam si tara, afaceristi si mitomani !
  uf…
  O zi placuta duso si ganduri bune, samo za ti 🙂
  Cavalerule trac, avem de lucru cu dusmanii neamului ! Ii dovedim noi cumva, musai !
  calde imbratisari sibiline duso,
  Niko

  Apreciază

 10. sfinx667 zice:

  @SuKaRiT,
  ce daca-s multi, noi suntem uniti si porniti sa facem Lumina si sa-i dovedim pe prapaditii astia 🙂
  Raman la convingerea ca impreuna vom reusi sa-i dovedim, trebuie !
  O zi minunata prietene drag, pupici trandafirasilor tai dragi, uite pentru puii de zambete si merita sa-i teleportam pe nemernici !
  numai bine,
  Sibilla

  Apreciază

 11. sfinx667 zice:

  IA PRIVITI AICI, AMENINTARI, CHIPURILE SUBTILE, DE LA TOVARASUL SCARDANELLI DE DATA ASTA :
  ” Mamiţica ta ştie că tu te joci de-a bloggeru’ apocaliptic ?!

  Apropo de semne apocaliptice : mie mi se pare că blogul tău şi al marii majorităţi din Top 100 sunt un asemenea semn… Mai tare decât ce-a zis Obama sau mai ştiu eu ce. ”

  Scardanelli asta, e la spam unde-i e locul, va dau o mostra de curaj doar, ca sa vedeti cum intelege actuala putere sa ne intimideze ! Doi ani mi-au amenintat indirect copilul, acum e mama la rand, intelegeti voi ?
  MI-E SILA SI SCARBA DE VOI, VIERMILOR, ATAT 1 FRICA NU, CHIAR DELOC ! POATE SE INDURA DUMNEZEU SI VA LUMINEAZA CANDVA , POATE …
  Sibilla

  Apreciază

 12. sfinx667 zice:

  P.S.
  Scardanelli = eseistul Mihail Neamtu …. limbaj, vocabular de mahala, bogat in frustrari si neputinte, pe el si pe Patapievici, pe care doar chipurile il critica, poti jura ca i-a zamislit rodul aceleiasi imaginatii diabolice …
  Dumnezeu sa-i ierte, ca nici lor nu le este usor !
  Mare-i gradina ta Doamne, mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…

  Apreciază

 13. farasens zice:

  mi-am imaginat mereu conducătorii ca nişte pioni programaţi din umbră . Că deh , în spatele fiecărei alegeri , conducător , popor , sunt oameni răi care fac tot ce se poate să mănânce cât mai mult şi cât mai „dulce” .

  Apreciază

 14. sfinx667 zice:

  @farasens,
  Grav ramane ca sunt votati, deoarce fac eforturi mari fie sa dezinformeze, fie pentru ca alegatorii sa nu aiba acces la informatii … cati tineri, oameni simpli au acces la net ? Cati romani cunosc cine e in adevar basescu sau patapievici si atat de multi alti cameleoni ? Ei vin cu mici si bere, sloganuri si promisiuni desarte ” sa traim bine „, si traiesc, nimic de zis, pe spinarea bietilor oameni si batandu-si joc de niste suflete nevinovate, asta fac nemernicii…
  Se huzuresc in vile, copiii lor au acces la educatie, medicatie, ” succesuri „, ei se dedau la tot felul de chefuri, se aude prin targuri ca pana si la tot felul de ritualuri masonice , sau, isi satisfac poftele de animale capiate folosindu-se de minore… eu nu cunosc nume si nu am date, dar lumea vorbeste…
  Si sunt din ce in ce mai multi fifi inaripatii astia, in fapt niste marionete si lingai ce se gudura pe la usile occidentului si care-s in stare sa se dezinformeze ei pe ei insusi si sa-si vanda mamele, numai sa aiba parte de bani, functii, influenta … vai lor, pe piept sa le fie toate pacatele..
  In timpul in care ei se joaca, mor copii …. cati copilasi sunt bolnavi de leucemie de exemplu, nu au mijloace financiare sa urmeze tratament, interventii chirurgicale… parintii lor si-au vandut agoniseala de-o viata, muncesc prin strainatate, sa mai ” cumpere ” o zi de viata pentru puii lor, iar, ” domnii „, se lauda cu operatiile estetice ale Elencutei tatii, ” succesuri ” pe banda rulanta, nimic de zis ! Bata-i mama lui Dumnezeu, oare cum pot dormi ???
  Se mananca intre ei, caci, asa se intampla, fiecare pe limba lui va pieri !
  multumesc pentru vizita , prietene, recunostinta,
  o zi agreabila,
  Sibilla

  Apreciază

 15. Vania zice:

  Obama trebuie izolat, înainte să-şi facă rău!

  Apreciază

 16. zamolxe zice:

  Mai sibi mai:)
  Nu stii tu opinia publică e manipulabila pentru ca-i tinută în prostie si dezinformare? Da cred ca-i bagat tu sama ca nici unu din aia de huzuresc pe la Cotroceni şi Victoria nu-s de-ai nostri. Unii poate nu-s cumpărati da-s orbiti de miraju înavuţirii şiatunci belesc si jupoaie ce pot si cum pot. Nu-i greu de observat asta!:)
  În rest numa bine.. cat si cum se poate:)

  Apreciază

 17. sfinx667 zice:

  @Vania,
  genial !
  Felicitari, mereu ai reusit sa ma surprinzi placut, chiar esti o sursa de inspiratie prietene drag 🙂
  Si bine fac ca te ascult 🙂
  O seara placuta,
  Sibilla

  Apreciază

 18. sfinx667 zice:

  @Zamolxe,
  ” prosti, da multi „, io totusi nu-i vad bine pe haia… 😉 🙂
  Pentru ca ne vom informa unii pe altii, si impreuna trecem mai usor peste multe 🙂
  Odihna placuta Zami 🙂
  Sibilla

  Apreciază

 19. farasens zice:

  @sfinx667 : spui că lumea îi votează . După câte ştiu eu nu prea ai pe cine să votezi . Cam greu ca un pion programat să nu vreau dulcea putere şi să nu-şi facă rolul de tralala . Dezimformarea este în floare , cum se spune . Chiar pe internet . Nu vreau să trec în alte subiecte însă trenduri sau motive de ceartă se formează şi pe internet . Tânărul citeşte , îşi formează o idee , adoptă o etichetă . Alt tânăr citeşte şi trece prin aceleaşi stadii şi comentează . Astfel cei asemenea primului tânăr au impresia că chestiunea respectivă este cam adevărată , deşi , cum spuneam este doar o etichetă .
  apoi intervine ignoranţa „controlată” . Deseori auzi sau citeşti oameni ( pe net sa zicem ) că îi doare la bască de tot ce se întâmplă . Spun că lor le e mai bine aşa decât să se Implice . Ignoră că aşa vor ei sau ignoră că aşa vor păpuşarii ? E uşor să ignori , să nu cunoşti şi nici măcar să nu ştii când ai picat în plasă .
  cu cât omul de rând este mai necitit şi aici nu mă refer neapărat la istoria cameleonilor cât simplă cultură generală şi socială , cu atât dezimformarea se acidulează mai tare . Sunt uimit că unii nu acceptă nici măcar să vadă chestiuni simple . Închid ochii şi au impresia ( defapt unii sunt chiar siguri ) că nimic nu se întâmplă , până nu li se pocneşte direct în faţă .
  încă un efect al etichetelor ăstea în care trăim sau se vrea s-o facem este dezbinarea neamului . Observ prin gări , din ce în ce mai multe grupuleţe destul de mari . Prin mall-uri , peste tot . Însă după părerea mea grupurile care devin din ce în ce mai mari , dezbină lumea . Era un bătrân şi cade în faţa a zeci chiar sute de oameni , în gară . Nimeni nu l-a ridicat . Toţi priveau , nici măcar nu râdeau . N-aveau curaj să se avânte în rolul salvatorului căci ceilalţi i-ar fi privit probabil ca pe bătrânul căzut . Înţelegi unde bat . Nu ei ignoră , sunt învăţaţi inconştient să ignore .
  la rândul lor cei puternici sunt vulnerabili căci doar sunt cameleoni . Lumea chiar mai aşteaptă Schimbarea . Oare nu ar trebui să facem noi schimbarea ? Însă pentru schimbare nu e deajuns să baţi cu pumnu în masă şi să joci un rol zâmbind . Trebuie să pui la punct altă masă şi alte scaune şi să faci frumos schimbarea . O revoluţie psihologică ne-ar trebui . Să învăţăm noua generaţie şi cele ce vor veni că a fi cult şi a ştii câte ceva nu-i lucru rău . Deja mă întind la vorbă şi o iau pe lângă subiect .

  Apreciază

 20. Dejan zice:

  Chiar daca iese Obama chiar daca iese McKain tot una va fi. Obama ne-a uimit in mod negativ cu niste declaratii care ne-ar face sa nu mai calcam pe taramul american daca va iesi el presedinte iar McKain va continua politica dusa de Boschet.

  Nici cu Hilary Clinton situatia nu era alta. Nu o vad pe doamna Clinton, mult diferita fata de dezastruosul ei sot care a provocat o gramada de scandaluri in lume si in Statele Unite.

  Sunt de mult timp resemnat in privinta capacitatii si inteligentei americanilor… Raman la parerea ca europenii sunt mai cu picioarele pe pamant decat ei si pot rezolva situatii de criza cu mai multa diplomatie si logica. Acum sa nu vorbim de Tony Blair si Sarkozy…

  O zi buna, Sibilla !

  Apreciază

 21. oroles zice:

  Sant ferm convins ca omenirea se va autodistruge , asta ma linisteste , poate suna ciudat insa asa simt , eu unul am impresia ca oamenii decenti , cu suflet cat de cat curat au pierdut lupta , traim pe o planeta minunata dar nu mai stim sa i admiram maretia , murdarim , distrugem fara remuscare ” corola de minuni a lumii ” , dupa noi potopul , daca ma gandesc bine , omul primitiv , lipsit de inteligenta noastra superioara , era totusi mai aproape de adevar , adorarea lunii , soarelui , a apei , padurilor sau animalelor era o forma de respect pentru acestea . Omul primitiv a disparut , zeii veniti din spatiu inlocuindu l cu omul facut dupa chipul si asemanarea lor . Rezultatul se vede . P.S. Toate imperiile vor sfarsi in cenusa , insa pana atunci isi vor cladi gloria pe sangele si sudoarea tarilor mici , cine dracu ‘ i-a pus stapani peste noi ? Dumnezeu !!!

  Apreciază

 22. ROBERT HORVATH NEW YORK zice:

      DUPA EXPOZITIA NAZISTA UNA COMUNISTA
                                                          Reinceperea scandalului la ICR,New York
                                                                  
      La  New York in capitala artistica , politica si financiara a lumii, nu departe de Wall Street sa deschis o expozitie desantat comunista. Sa nu credeti ca ea este organizata de centrul cultural cubanez, propaganda lui Chavez sau agenti nord coreieni. NU. Ea  este organizata de regimul de la Bucuresti, a lui Traian Basescu
  Expozitia se cheama „Appoiment with History”  si are loc la galeria Lombard Fried Projects, in cartierul celor mai importante galerii americane,Chelsea 
  Schema acestui eveniment propagandistic extremist este  simpla, dar greu de suportat, in special pentru cei care au cunoscut comunismul, pe propria piele. Ambianta sonora este asigurata de citirea repetitiva in limba germana a Manifestului Comunist  creiat de Marx si Engels in 1848. Un numar de12-15  tablouri avind „lait motif ” steaguri rosii ,prezinta delirul revolutionar.La o privire mai atenta este vorba este de o singura demonstratie, care confrunta politia in diferite unghiuri si ipostaze. Integrate sunt alte alte aglomerari umane . probabil de la alte demonstatii de acelas fel. ,Despre aceasta expozitie nu se poate face nici un comentariu artistic sau estetic , pentru ca lipsa de talent a asa numitilor artisi, este absoluta. Uratenia este totala .(trebue  remarcat ca  prin comparatie, artistii strazii care au facut expozitia anterioara, sunt niste genii )  . Imbecilitatea acestei manifestari patapieviciane este evidenta. Probabil tocmai de
  aceea este greu, sau chiar imposibil de a gasit, mobilul sau ratiunea acestei aberatii intelectuale. Las cititorului sa citeasca programul evenimentului poate va intelege ceva.
  “In their series of paintings, Vatamanu and Tudor enact processes of collective and personal remembering. The catalyst for the series was an anti-capitalist demonstration the artists witnessed in Basel, with its insignia and banners familiar to them from their youth in [communist] Romania. The compact, small-format paintings are products of a painterly exploration undertaken in quest of a new symbol of communist utopia, which includes its own failures and scars. The artist duo research their motifs of utopian ideologies and their implications for social conditions in archives, schoolbooks, photographs, and propaganda films, and come up with familiar images. lucrarThe audio-installation „Communist Manifesto/Manifestul comunismului” comprises a lectern with live microphone, rows of chairs, and loudspeakers over which a reading of Marx and Engels’ Communist Manifesto (1848) is audible. Overlaying the images, the soundtrack calls on the viewer/listenerto become conscious of ideological stratifications and to question the division of theory and practice.” – Silke Baumann        (informatii despre aceasta expozitie le gasiti la www.icrny.org    sectia events )    „The exhibition is presented with the support of the Romanian Cultural Institute in New York.” Dupa cum vedeti din acest ultim rand, aceasta expozitie este suportata din banii publici,din banii din taxe ale romanilor.Pentru a inchiria un spatiu la o galerie, in acest cartier de elita, timp de o luna de zile, costa in jur de 40.000$. Trebue mentionat ca toate expozitiile si evenimentele culturale ,de la venirea directoarei Corina Suteu sunt facute la galerii,teatre si cinematografe particulre.Este o operatiune de peste o jumatate milion de dolari.Faptul ca ICR, New York are o superba galerie de arta si o sala de spectacole face ca lucrurilr sa fie extrem de suspecte.( Mentionez ca  nici odata inainte de directoratul Patapievici ,nu sa facut vreo actiune culturala in afara perimetrului ICR, pentru a nu se arunca banii pe fereastra ) Desvaluind aceste lucruri este evident ca trebue deschisa imediat o ancheta si acest gang bagat in puscarie.        Revenind la
  expozitia „Appoiment with History” a artistilor Mona Vatamanu si Florin Tudor, care ridica un imn  steagurilor rosii, trebue  remarcat ca in cinci foste tari comuniste, arborarea steagului rosu si insemnelor comuniste,secera si ciocanul ,sunt pedepsite prin lege.Iata ce spune Dl Franco Frattini, European Commissioner of Justice and Internal Affairs; DICTATURA COMUNISTA NU ESTE MAI PUTIN DE CAT DICTATURA NAZISTA RESPONSABILA, PENTRU MOARTEA A ZECI DE MILIOANE DE OAMENI.      Ca si in cazul expozitiei naziste am chemat politia.Rolul politiei nu este de a inchide  o galerie.(In cazul galeriei ICR nu a existat nici o sansa, pentru ca ea are statut diplomatic) ci pentru a aduna probe.Acesre probe sunt necesare cand autoritatile deschid o actiune legala.(In cazul descinderii la expozitia nazista, sa cautat zvastica,singurul element care contravenea legilor statului New York.) Aceasta manifestare incita la violenta , ura de clasa si la rasturnarii sistemului democratic prin forta . Am inceput pregatirea in aceste zile a unei demonstratii a artistilor din fostele tari comuniste.Vom demonstra impotriva expozitiei comuniste in fata misiunii Romane la UN. Am contactat deja vreo 20 de prieteni ,camermani si fotogrrafi care vor face cunoscut lumii evenimentul.  O expozitie nazista si una comunista ,in numai cateva saptamani este prea mult.Cred ca Basescu merge cu provocarea prea departe.                    
                                                              Deva ( Robert Horvath ) New York  

  LA MANIFESTATIA ANTICOMUNISTA, ANTI  BASESCU VOR PARTICIPA; Cuban American Democracy Project              Biyelorussian anticommunist front Russian Anti-Communist Committee                Lithuanian National                                                                                Forest Brothers of Estonia                                  Croatian National Front Free Cuba Fundation                                          Veterans of America  Anticommunista                                                    Hrvatski Nationalni Front Free Burma Coalition                                          Slovac National  PARTY                      Center for Anticommunism                                  Ultra Anticommunist Association Radical  Anticommunist Action Junta Patriotica Cubana Polska Liga Monarchistyczna Solidarnosc Croat Anticcmmunists         PROTEST IMPOTRIVA EXPOZITIEI  COMUNISTE  ICR NEW  YORK                                           ( Appoiment wiith History)      
                     COMUNIST MANIFESTO                             MISIUNEA ROMANIEI  LA NATIUNILE UNITE                                       200 East 38 Street ( at 3 AVENUE )                                          
                 
NEW YORK

  Apreciază

 23. sfinx667 zice:

  @Robert Horvathm
  vă mulţumesc frumos pentru vizită şi informaţii, va trebuie să ne interesăm şi apoi să abordăm o atitudine.
  Duminică plăcută vă doresc!
  numai bine,
  Sibilla

  Apreciază

 24. ROBERT HORVATH NEW YORK zice:

  DEPORTAREA LUI TISMANEANU DIN STATELE UNITE                                       
  Serviciul de Informatii Externe
                                              Domnule Razvan Ungureanu
                            Avand bunavointa domnului L.Pavoni consulul general din New York, acum noua luni’ v-am trimis o scrisoare. In ea am cerut o audienta cu dumneavoastra, sau o convorbire cu o persoana delegata. Cu aceasta oceasta ocazie am vrut sa va prezint documente confidentiale despre Vladimir Tismaneanu.Documentele clarifica materialele aparute in presa, care califica pe V.T. ca agent al securitatii.  Am vrut sa prezint deasemenea acordul meu, la opinia comunitatii romane americane, cu privire la necesitatea deportarii lui V.T.  din Statele Unite. Dinsul a a ascuns serviciului de emigratie, faptul ca a fost membru al partidului comunist si a scris articole in care cerea rasturnarea capitalismului si a sistemului politic american prin forta. Faptul ca a mintit sub juramant, va duce la automat la deportare .Mentionez ca in dosarul lui sunt sunt si alte fapte agravante.Anexez  doua materiale pertinente in acest caz,
  Motivul incercarii de a va contacta este extrem de serios. Dumneavoastra sunteti printre putinele  persoane competente, care puteti spune adevarul presedintelui inainte de a fi prea tarziu, pentru dansul si imaginea tariii. Presedintela Traian Basescu trebue sa aiba acces la toate documentele si faptele acestui caz.Dinsul va avea posibilitata de a se distanta
  de clanul care care il minte ,manipuleaza si a cere 
  scuze Romaniei. . In caz contrariu isi va semna singur, sinuciderea politica.
  De si a trecut mult timp nu am primit nici in un raspuns. Acest lucru este grav si impotriva legii, care va obliga sa raspundeti oricarei scrisori oficiale. Am avut  nu demult o audienta cu Simona Miculescu ambasador  la ONU
  (Au participat deasemenea consulul adjunct A.Berechet si adjunctul misiunii T. Morar) in care am discutat despre Tismaneanu si am cerut
  sa fiu contactat de SIE ,la orice nivel.Din nou fara nici un rezultat. Mentionez ca ca am discutat aceasta problema cu diplomatul Ilinca Ilie Ilie de ambasada de multe ori, si cu consulul L.Pavoni chiar acum o ora.
  Domnule director,
  Faptul ca incercati sa blocati informatii despre un spion este de o gravitate exceptionala. Faptul ca nu lasati ca servici de informatii sa aiba acces la informatii, trebue sa intre in atentia parlamentului.Cu alte cuvinte SIE nu este lasat sa-si faca datoria.
  Este o ultima incercare. In caz contrariu voi trimite spre publicare articolul ,pe doua pagini „Deportarea  agentului Volodea” ziarului New York Magazin.

  IMMIGRATION-DEPORTATION
  1. Anarchists;
  2. Aliens advocating or teaching opposition to all organized government;
  3. Aliens who are members of or affiliated with the Communist Party or any other totalitarian organization;
  4. Aliens, not already covered by the preceding classes, advocating the economic, international, and governmental doctrines of world communism;
  5. Aliens advocating the overthrow, by force and violence, of the United States government, or any of its officers;
  6. Aliens who write, publish, or distribute materials which are subversive;
  7. Aliens who affiliate with persons who write, publish, or distribute subversive literature;
  8. Aliens whom the Attorney General believes entered the United States principally or incidentally to engage in activities endangering the welfare, safety, or national security of the United States.

  U.S. Supreme Court
  Berenyi v. Immigration Director, 385 U.S. 630 (1967)
  Berenyi v. Director, Immigration and Naturalization ServicePetitioner, an alien who entered this country from Hungary in 1956, filed apetition for naturalization in 1962. In connection therewith, he denied under oath that he had been a member of the Communist Party, or that he had been connected or associated with the Party, either directly or indirectly. The Attorney General opposed the petition, and at the District Court hearing, produced two witnesses whose testimony indicated that petitioner had been a Party member in Hungary. Petitioner denied Party membership, and presented witnesses who testified to his opposition to Communism. The District Judge found that petitioner became a Party member in 1945, remained so for a number of years, attended Party meetings, and that petitioner had thus testified falsely in connection with his citizenship application. Since §§ 101(f) and 316(a) of the Immigration and Nationality Act provide that an applicant who
  gives such false testimony is not „a person of good moral character” within the meaning of the Act, and is therefore ineligible for naturalization, the court denied petitioner’s citizenship application. 

  Apreciază

 25. Andrei zice:

  Incep sa ii urasc din ce in ce mai mult pe americani.

  Apreciază

 26. sfinx667 zice:

  Vă mulţumesc tuturor, pentru vizită, interes şi opiniile exprimate .
  @fărăsens,
  ai dreptate, bine ar fi să găndească mulţi ca tine !
  Implicându-ne fiecare după putinţă, măcar vom urni niţel ceva şitot ar fi un mic pas, dar unul înainte !
  Felicitări !
  Sibilla
  @Dejan prietene,
  că bine le mai zici, mereu comenturile tale mă inspiră la noi postări … 🙂
  toate cele bune, rămânem echipa 😉
  respecte,
  Sibilla
  @oroles,
  speranţa nu se predă încă …. oameni ca tine de ex, mă ţin încă în picioare, mă crezi sau nu …
  Tu, ai dreptate, dar, poate totuşi…. Dumnezeu să ne Lumineze !
  calde îmbrăţişări,
  Sibilla
  @ROBERT HORVATH NEW YORK,
  sunteţi binevenit, informaţiile nu strică niciodată !
  Vă felicit pentru curaj şi perseverenţă !
  Succes în toate demersurile şi, cu Dumnezeu înainte !
  Doamne Ajută !
  Sibilla

  Apreciază

 27. rhorvath zice:

  Balul urinarilor din New York a luat sfarsit
  ( Cristian Neagoe trimis acasa)
  Mesaj 1 Please note that as of October 10, I completed my mission at the Romanian Cultural Institute in New York.
  From now on please send your messages to Stefania Ferchedau, Events coordinator Thank you.
   Cristian Neagoe

  Mesaj 2 fragment Subject: Secta satanista la ICR New YorkAmbasada Romaniei in Washington DC
Ambasada Romaniei in Washington DC
Adrian Cosmin Vierita Stimatedomn, .Asa numitii artisti fac parte din secta satanica Zacusca Senzual.Conducatul  acestei secte cu ramificatii internatiole este Cristian Neagoe  directorul de programe la centrul din NY. Aceasta secta combina satanismul, drogurile cu o ideologie indreptata impotriva orcarei credinte sau forme de umanism. Va pun la dispozitie doua materiale. Aceste materiale trebue imediat transferate specialistilor. Pentru a asigura protectia cetatenilor din cladirea Consulatului Roman, Cristian Neagoie trebuie imediat arestat.Autoritatile americane sunt foarte ingrijorate de infiltrarea acestor satanisti pe filiera diplomatica.Va asigur ca situatia este extrem de grava.
  Robert Horvath
New York
  Las consideratiei dumneavoastra, daca exista vreo legatura intre cele doua mesaje. Articolul „ICR este un club satanic” cu fotografii si documente, sta la dispozitia oricarui publicatii care vrea sa sparga cenzura.

   

  Apreciază

 28. rhorvath zice:

   CEUSESCU,BASESCU SI INVERS.  

   Revenirea studentilor palestinieni in Romania la invitatia presedintelui   Basescu, certifica aderarea tarii la sfera de influenta a lumii arabe.  Ea va duce la creierea unor noi celule AL QUEDA si intarirea organizatiile teroriste din Romania
     Pentru ca primele atacuri asupra Vestului sunt asteptate in curand ,nu ramane decat revocarea invitatiei. Acest lucru este ateptat sa se intample prin colaborarea serviciului romanesc ,cu cele aliate. Nu ramane decat repetarea unui scenariu cunoscut si executat cu succes in 1989.(Singura diferenta este ca de data aceasta rusii sunt inlocuiti cu israelielienii.)                                 
  Merita sa amintesc cateva din activitatile tipice ale „studentilor” care primesc sprijin material si logistic in Romania:                       
  • 1984 – Ahmad Mohammed Ali Al-Hersh, student palestinian cu cetatenie iordaniana, l-a impuscat mortal pe diplomatul iordanian Azmi Al-Mufti. Al-Hersh era membru al Organizatiei Abu Nidal (OAN), iar arma si munitia ii fusesera furnizate de Mustafa Said Hasan Al-Khardali, un alt membru OAN.
  • 1985 – o masina-capcana a explodat la Universitatea Politehnica Bucuresti, in cartierul Grozavesti, provocind moartea a doi ofiteri USLA. Atentatul a fost revendicat de organizatia Fratii Musulmani si a implicat patru membri ai acesteia: irakienii Hassan Adil Al-Ali si Tarek Awad, sirianul Haytham Rahmeh, poreclit “Doctorul”, si iordanianul Ibrahim Ali Ahmad Dawood.
  •• 1996 – Ali Safwan Mohsen,student, membru Hezbollah, a fost depistat in Romania de ofiterii BA. Acesta a facut parte din grupul de comando implicat in deturnarea avionului TWA care lega Atena de Roma, in 1995.
  • 1998 – o bomba artizanala a fost descoperita sub Podul Izvor din Bucuresti, cu putin timp inainte de Ziua Nationala. Atentatul nu a fost revendicat.
  • 2000 – o bomba artizanala a fost descoperita la Craiova, in WC-ul unui vagon CFR. Aceasta a fost dezamorsata cu 15 minute inainte de momentul exploziei. Este primul atentat cu bomba din istoria CFR.Sunt banuiti studenti arabi.
  Aparitia unei unei coloane arabe intr-o regiune plina de instabilitate a Marii Negre este inacceptabila.                                           
  Doctrina americana este clara.Cei care se aliaza sau sponsoreaza terorismul sunt terroristi. Vizita in Siria la doua zile inainte de atacul american asupra bazelor de terosti,arata cu cine se aliaza Basescu. Indiferenta fata de profanarea mormintelor evreiesti, a aratat lumii civilizate….. cine este Basescu. Sponsorizarea unei expozitii, Al Queda la ICR ,New York realizata de un student arab Omar Marvan Abaki arata….. pana unde poate ajunge presedintele. Desecrarea unor menore, simbol sacru al credintei evreiesti ,avind la colt de strada Anti Defamation League (la zece saptamani de la inchidederea oficiala), intr-un oras cu trei milioane de evrei ,descopera insa un extremist periculos,departe de normele lumii civilizate. Atragand animozitatea occidentului,din ce in ce mai izolat, acestuia nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru  vizita (nu de mult confirmata) in Iran. Concidenta face ca aceasta sa fie si ultima vizita oficiala, a lui Nicolae Ceausescu. Sa-i uram deci drum bun.
  Robert Horvath  New York

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.