POPORUL A DECIS, BĂSESCU E DEMIS! BĂSESCU ÎNCHISOARE, NU COABITARE!

POPORUL A DECIS, BĂSESCU E DEMIS! BĂSESCU ÎNCHISOARE, NU COABITARE!

De ce nu fac liderii USL plângeri penale???

” Vreti sa vina cu plingerea nea Grigore de la Valea din Deal ca sa va urcati voi in A6 pe osteneala lui? ” – cred că da, că asta le e putinţa şi dorinţa… DIN PĂCATE ŞI LA NAIBA !!! ( şi, da, mă refer la absolut toţi actorii actuali ai scenei politichiei mioritice, la absolut toti ), că-s cătrănită  rău şi NU doar eu !

O dedicatie pentru Barosso, Merkel, Obama, Hillary Clinton si Philip Gordon, Victor Orban – din partea a 7.400.000 de romani! “Nu mai vrem in colonie!”

ŞI NE E DOR DE ALTE VREMI ŞI NE ÎNTREBĂM ZI DE ZI, ÎN FIECARE ZI : CUM AR FI FOST DACĂ…..

CU CEVA TIMP ÎN URMĂ ÎNTREBAM :
1.) – Traian Băsescu, Suspendat fiind ( !! ) – NU ARE IMUNITATE PENALĂ pentru faptele săvârşite anterior ocupării funcţiei de preşedinte şi nici pentru faptele săvârşite din momentul suspendării !!!
2.) – În slujba cărei puteri străine se află Traian Băsescu şi acţionează împotriva poporului român şi-a interesului naţional ??
ACUM ÎNTREB IARĂŞI ŞI IARĂŞI ŞI IARĂŞI ….
– DE CE NIMENI NU-L IA MĂCAR LA INTREBĂRI, NICIO CITAŢIE…. ? PLÂNGERI PENALE ŞI ÎNTREBĂRI DE LA SIMPLI CETĂŢENI DOAR.

– CINE E ACEA PUTERE STRĂINĂ CĂRUIA-I SLUJEŞTE SUSPENDATUL NECITĂV , CĂ DOAR N-O SLUJI LA 3 STĂPÂNI… ???

SE TEM MAI MARII USL LA RÂNDUL LOR DE ACEA PUTERE STRĂINĂ ??? IN ACEST CAZ, CINE MAI REPREZINTĂ INTERESELE ROMÂNILOR ???? LA MÂNA CÂTOR SUNTEM ?…..

ÎNTREBĂM, NU DĂM CU PARUL, NU CĂ NI S-AR ŞI RĂSPUNDE, DAR SIMŢIM NEVOIA SĂ…. SĂ NICI NU MAI ŞTIM CE ANUME, VAI STEAUA NOASTRĂ :(

p.s. cineva mi-a răspuns că băsescu slujeşte doar propriilor interese, personale şi ale pedeleprelor, dar…. nu e doar atât e şi mai grav, DIN PĂCATE !

ARE DREPTATE ŞI RADU TUDOR : USL JOACĂ MEDIOCRU ŞI NU E BINE, D-LOR ZIS LIEDERI AI USL… NU E BINE… PENTRU NOI, CEI MULŢI ŞI AI…. CHIAR AŞA, AI CUI, DOAMNE, AI CUI…. ???????

NU E BINE şi pentru că :

– răsări altă fufă în slujba necităvului SUSPENDAT !

IREPSONSABILITATE – Presedinta CSM impinge puterea judecatoreasca intr-un conflict voit cu puterea executiva. In numele unui CSM aflat in concediu, Alina Ghica, de capul ei, infiereaza interventia presedintelui Antonescu si a premierului Ponta de a cere explicatii Laurei Kovesi pentru anchetele procurorilor la referendum, ca fiind un atentat la independenta puterii judecatoresti

15.08.2012 – Sute de procurori din tara sunt oripilati de actiunile politice ale PICCJ, care le distrug imaginea si risca sa-i transforme in tinte ale unor agresiuni

Diversiune montată împotriva Monei Pivniceru. Televiziunea lui Sebastian Ghiţă a dat o făcătură pe post de bombă

CĂTRE SENATU / PARLAMENTUL CARE ZACE ŞI NIMIC NU PREA FACE : DEMITEŢI-O PE NECITĂVA KOVESI !!!

NICI MĂCAR LA RAPORT N-O CHEMAŢI, ADORMIŢILOR, DE CE NU ?????!!!!!

MÂNCĂTORUL DE CĂCAT, PE NUMELE SĂU TAPALAGĂ !!

” Scrisoarea trimisa Comisiei de la Venetia , semnată de către Augustin Zegrean ar fi fost redactată de către colonelul , Mihai Răzvan Ungureanu. O parte dintre judecătorii Curții au aflat din presă, aceștia fiind plecați în concediu. Iar scrisoarea, în loc să apară inițial pe site-ul CCR, aceasta a fost publicată mai întâi pe pagina de Facebook a agentului Dan Tapalagă. ” – via Marius Mina

Iliescu: MRU confirmă că simțul măsurii și bunul simț sunt o marfă rară

” USL trebuie sa vina in ajutorul populatiei cu consutanta juridica. Sa se depuna milioane de plingeri penale. Sa se atentioneze oficial toate ambasadele l toate Parlamentele si Guvernele lumii. ” – via Snaider Paul 

BIBLIA AISTA O FI UNA SPECIALNO, ” BINECUVÂNTATĂ ” DE NALT-PREADRĂCITUL UNS DE MASONI, TOARĂŞUL COLONEL ( SANCHI PATRIARH ) … DANIEL …?

SĂRACĂ, ŢARĂ SĂRACĂ !!! SĂRACĂ CU DUHUL 😦

„MANIFEST”

Privim cu scârbă toată zbaterea asta a terorii portocalii pentru a reveni la putere. Mai este puţin şi „chinul” lor se va termina. Sunt ultimele zile şi ore ale celui mai mare rău pe care l-a avut ţara asta după ’90, regimul Băsescu-PDL.
S-a pornit maşinăria portocalie. De la procurori care vin prin casele oamenilor să-i terorizeze, la Monica Macovei care cheamă vezi Doamne la apărarea democraţiei, cu toţii încearcă să relanseze ideea unei continuări a dictaturii lui Băsescu.
Noi, cei aproape 7,5 milioane de români care am spus „DA” la referendum, avem un mesaj pentru ei: România reală şi Piaţa Universităţii nu e a lor! România e a noastră, iar Piaţa Universităţii e a celor care în ianuarie, din primele clipe au strigat: Jos Băsescu! Jos Anastase, Boc, Udrea, Videanu, Blaga, Berceanu etc.!
În altă ordine de idei, sperăm ca spre bucuria celor care au fost în ianuarie în Piaţa Universităţii şi în pieţele publice din ţară, cu mult mai mulţi să fim de azi acolo. Se anunţă o avalanşă de teroare portocalie prin ţară şi TREBUIE SĂ O STOPĂM!!!
De fapt la asta asistăm acum. Cu o pasivitate greu de înţeles şi de acceptat pentru un popor liber, ne uităm cum unele instituţii ale statului (PG-DNA, SRI, SIE, CSM, CCR etc.), în loc să vegheze la siguranţa oamenilor şi la menţinerea statului de drept, se ocupă cu reintroducerea conceptului de frică, de teroare, prin ascultarea telefoanelor, prin interogări şi anchetări…
Dacă în anii colectivizării şi apoi în vremea regimului ceauşist nu prea aveai alte opţiuni, laşitatea de care dăm dovadă azi ne descalifică ca oameni, ca europeni.
Să vezi bătrâni hătuiţi şi puşi să jure pe Biblia aşezată pe capota maşinii, pentru că au fost la vot. Să vezi cum secretul votului, un lucru sacru într-un stat de drept, este desconsiderat cu atâta brutalitate. Să vezi cum frica este readusă la rang de armă a puterii şi tu să stai liniştit în faţa televizorului şi să te hlizeşti eventual la ce a spus unul sau altul, pentru noi, toate acestea de mai sus sunt argumente indubitabile ale sfârşitului libertăţii şi democraţiei în România.
Ca să înţelegem mai bine ce înseamnă o intervenţie atât de brutală a serviciilor secrete şi a procuraturii în viaţa noastră şi pe la casele noastre, poate ar trebui reluată difuzarea Memorialului Durerii. Pentru că mulţi dintre noi habar nu avem ce a însemnat aceea perioadă de tristă amintire.
Haideţi să demonstrăm că suntem un popor, nu de oi rătăcite cum poate se crede, ci unul cu spirit civic şi curaj neţărmurit când este vorba de o cauză mai bună.
Este evident pentru toţi ce urmează să se decidă la CCR pe 21 august. În aceste condiţii, revenirea lui Băsescu la Cotroceni nu mai poate fi oprită decât de oameni, de cei care am fost la vot şi am spus „DA” pentru demitere.
Oare la ce s-o fi referit mister Philip Gordon când a spus că îi pasă de România? Despre care Românie vorbea? Despre România lui Traian Băsescu şi a camarilei sale?! România intereselor economice americane, care au „funcţionat” atât de bine sub puterea portocalie?! Sau România celor aproape 7,5 milioane de oameni, care mai au un pic şi explodează, văzând cum votul lor, arma cea mai importantă a democraţiei, este batjocorit şi aruncat la gunoi, că aşa vor unii de peste ocean sau din aşa-zisa Europă unită.
Am ajuns la acel moment care trebuia evitat cu orice preţ. Nu poţi, într-un stat democratic, să ignori votul a 7,5 milioane de oameni, frustraţi peste măsură, pentru că şi-au exercitat dreptul suprem, de a vota şi rezultatul majorităţii covârşitoare din numărul celor care s-au prezentat la urne ignorat şi chiar persiflat.
Păcat că nu reuşim niciodată să învăţăm din lecţiile trecutului. Şi că România alege mereu calea suferinţei ori după caz, a sacrificiilor…
Pentru ca viitorul copiilor noştri să fie liniştit şi prosper, pentru ca ţara noastră să nu mai suporte ani de dictatură, din şară sau dinafară, toţi cei care gândesc româneşte şi nu le este teamă de teroarea băsistă, haideţi să ne strângem rândurile pe 21 august in Piaţa Universităţii şi în toate pieţele publice din marile oraşe în număr cât mai mare, chiar foarte mare şi să manifestăm paşnic împotriva dictaturii pe care CCR, fără niciun fel de scrupule, vrea să o readucă la putere. Am spus “DA” la referendumul din 29 iulie 2012, să spunem acum „NU” pentru revenirea lui Băsescu şi a clicii lui.
Acest „MANIFEST” s-a născut din necesitatea de a readuce în conştiinţa naţiunii române adevăratele idealuri ale românilor care au spus „DA” la referendum. A fost un vot dat de popor şi numai de el, contra dictaturii, contra activiştilor băsişti şi a securiştilor stalinişti. A fost un vot real şi democratic şi nu o lovitură de stat, aşa cum spun Băsescu şi clica lui, care au jefuit ţara şi au dat-o pe mâna străinilor, străini care acum îi susţin nu întâmplător.. A fost categoric un vot antitotalitar şi nu doar antibăsist.
În 1989, nu s-a murit pentru ca dezbinarea socială şi naţională, cultul personalităţii, cenzura mass-media, dezinformarea, ameninţările telefonice şi scrise, descinderile procurorilor în casele oamenilor, fabricarea de dosare penale şi toate celelalte metode totalitare de constrângere să fie practicate în văzul lumii, în timp ce nouă ni se cere pasivitate în numele stabilităţii sociale. Acest „MANIFEST” se adresează în primul rând celor care nu au curajul să ia atitudine şi se miră de ce suntem nemulţumiţi, câtă vreme dictatura lui Băsescu şi clica sa ne-au înrobit şi sărăcit. Acum ştim de ce suntem nemulţumiţi: nu acesta a fost idealul Revoluţiei din 1989. Noi, autorii acestui „MANIFEST”, care am votat „DA” la REFERENDUMUL din 29 iulie 2012, nu considerăm Revoluţia încheiată. O vom continua paşnic, dar ferm. După ce am înfruntat cândva un sistem comunist-totalitar şi acum vom înfrunta, fără ajutorul nimănui, sistemul represiv-dictatorial al lui Băsescu, susţinut de SUA şi UE, pentru că nimeni şi nimic nu ne mai poate intimida!!!

Decât o viaţă în genunchi, mai bine o perioadă în picioare!!!!!!!!

Băsescu Traian, trădător de neam.

Băsescu şi CCR, aceeaşi mizerie.

Marş afară, javră ordinară!

Javră ordinară, trădător de ţară!

Băsescu judecat, pentru ce-a furat!

Eşti un ticălos, Băsescu – jos, jos, jos! Eşti un mincinos, Băsescu – jos, jos, jos!

PD-L, partid fascist!

PD-L, partid de hoţi, criminali şi mafioţi!

Bişniţare, lasă-ne!

Unu, doi – Băsescu, la gunoi! Trei, patru – să se ducă dracu!

Băsescu şi clica lui, să se ducă …

Cianură pentru dictatură!

Afară, afară, cu javrele din ţară!

BĂSESCU ÎNCHISOARE, NU COABITARE!

Pentru cine nu a inteles inca – In numele independenteti justitiei, in Romania anului 2012, se fac abuzuri si presiuni – Independenti de USL dependenti de Basescu Traian?

De ce l-am scărmănat pe Ponta?

No ofense, Victore !!! NU ţucalarii şi cei care te perie sunt cu tine-n aceiaşi barcă, NU cei care NU te trag de mânecă atunci când se impune, NU aceia  sunt de partea ta, a românilor care şi-au pus nădejdea-n tine … Să te gândeşti, Victor ŞI la  asta!!

NU-s de partea ta, Victore, aceia care te împing la…  diverse, aceia vor sări din barcă la primul val, crede-mă, îi cunosc tare bine şi tu mai bine ca mine, Victore !!

Am ieşit în stradă în decembrie 1989 pentru Libertate, pentru ca să-mi pot exprima opiniile, pentru că doresc Democraţie, Stat social, şanse egale  şi vreau acum SCHIMBARE, nu pe bă-SECU înapoi, NU coabitare, nu vreau România colonie ! Şi ca mine, mulţi, Victor, MULŢI !!….

ÎNDEAMNĂ OAMENII LA UNITATE, VICTORE, MAI ŢII MINTE : 2012 – ANUL VICTORIEI !! EU UNA, ÎNCĂ MAI SPER, VICTOR.

GREŞESC ???

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la POPORUL A DECIS, BĂSESCU E DEMIS! BĂSESCU ÎNCHISOARE, NU COABITARE!

  1. Popateapap zice:

    Bravoooooooooooooooooo!!

    Apreciază

  2. dorin chitu zice:

    sa plece curtea constitutionala cu base de mana si condusi de unguri,americni si europeni,cu merkel in frunte; a se citi(stzi;pentru cei tineri stazi=kgb=securitate)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.